Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

papacambo

Only testosteron küründe yükselen e2 sonrası kürü bitirmeli miyim?

Önerilen İletiler

papacambo    0
Pyschokiller, 30.12.2025 - 00:06 yazdı:

Arimidex enjeksiyon gününde değil, ertesi gün alınır. Onun dışında makul. Madem adex başlıyorsun test’i 500’e çıkarabilirsin. Kontrol aynı olacak. Yan etkileri de aynı olacak. Sana ekstra bir ters durum yaratmayacak ve 500 ile daha çok gelişim görürsün. Şuan masada kas bırakıyorsun. 

teşekkür ederim. bundan sonra ertesi gün alacağım. 500 kısmını da değerlendireceğim elimdeki mevcut testo enantat 2 ay ı 500mg doz ile cıkabilirse yapabilirim söylediğin mantıksız gelmedi beslenmem için de sizlerin bilgisine danışacak olursam, sabahları 3 tam L yumurta 50 gram yulaf 70-80 gram muz 1 ölçek whey 5-10 gram fıstık ezmesi

• öğlen 50-60gr yağsız tuzsuz makarna
  • 200-250gr tavuk ve yeşillik
  • akşam 1 ölçek whey

d3 multi omega kreatin glutamin zma kullanıyorum ekstra olarak sizce bu hedeflediğim 75-78 kg bandına yağ yakarak düşmek için yaptıgım kürle mantıklı mı 2 ay boyunca 4 gün de kardiyo ekleyeceğim bu konuda ne düşünüyorsunuz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Pyschokiller    19
papacambo, 30.12.2025 - 00:13 yazdı:

beslenmem için de sizlerin bilgisine danışacak olursam, sabahları 3 tam L yumurta 50 gram yulaf 70-80 gram muz 1 ölçek whey 5-10 gram fıstık ezmesi

Kilonun 2 katı protein al. Kilonun yarısı kadar yağ. Kalan karbonhidrat. Ne yediğine sen karar ver. Önemli olan makrolar ve temiz beslenmen. 
Kilo veriyorsan metabolizma hızının 250 kalori altı, kilo alıyorsan 500 kalori üstü. 
hesaplamaları sen yap. Bir sürü app ve websitesi var. En basitinden yemek.com bile sana yediğinin kalorisini ve protein, yağ, karb makro kırılımını verir. 

Yemek.com demişim. Düzeltme: diyetkolik.com olacak o. Yada app arıyorsan fatsecret gayet iyi. 

https://www.diyetkolik.com/kac-kalori

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Arimidex enjeksiyon gününde değil, ertesi gün alınır. Onun dışında makul. Madem adex başlıyorsun test’i 500’e çıkarabilirsin. Kontrol aynı olacak. Yan etkileri de aynı olacak. Sana ekstra bir ters durum yaratmayacak ve 500 ile daha çok gelişim görürsün. Şuan masada kas bırakıyorsun. 

ama e2 kontrolünü öğrenmeden, vücudun yüksek testosterona nasıl tepki veriyor görmeden ikinci ilaç ekleme. son 1 ay kala test sonuçları ile yine yaz. Herşey yolunda ise son 1 ay anavar eklemeni tavsiye edebiliriz. 

Pyschokiller underdose ilaçları eriticem yaza dogru birkaç ay geçsin toparlayayım bana yardımcı olur musunuz 2 hafta sonra kan tahlili ile ne olup olmadığıni göreceğiz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
papacambo    0

Evet, 1 Ay geçti tekrar kan testi verdim enjeksiyonu 300mg’a çıkarıp, haftada 1 tablet AI kullandım ama e2 seviyesi değişmemiş. Belirtiler kaşıntı hassasiyet gitti evet ama sizce 30-40’ lara düşürmek için AI dozunu nasıl ayarlamalıyım. 

IMG_1198.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    189
papacambo, 1 saat önce yazdı:

Evet, 1 Ay geçti tekrar kan testi verdim enjeksiyonu 300mg’a çıkarıp, haftada 1 tablet AI kullandım ama e2 seviyesi değişmemiş. Belirtiler kaşıntı hassasiyet gitti evet ama sizce 30-40’ lara düşürmek için AI dozunu nasıl ayarlamalıyım. 

Arimidex mi kullandın 1 yetmemiş yarım yarım kullan 3 gün aralıklarla 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
papacambo    0
Ferdikra, 4 saat önce yazdı:

Arimidex mi kullandın 1 yetmemiş yarım yarım kullan 3 gün aralıklarla 

evet pazartesi çarşamba cuma enjeksiyon salı perşembe cumartesi arimidex 1 tablet toplam haftada 3 e bölerek 

ama e2 kontrolünü öğrenmeden, vücudun yüksek testosterona nasıl tepki veriyor görmeden ikinci ilaç ekleme. 

son 1 ay kala test sonuçları ile yine yaz. Herşey yolunda ise son 1 ay anavar eklemeni tavsiye edebiliriz. 

müsait olunca bakar mısın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: lesrone
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kür sonrası pct'mi dört dörtlük yaptım aşağıda tahlillerden zaten döngümün açık olduğunu anlayacaksınız pct biteli yaklaşık 2-2.5 ay oldu ve östrojenim baya bir baskılanmış şimdi asıl konuya değinmek istiyorum sertleşme problemi baş göstermeye başladı bundan 1 hafta önce hiçbir şey yoktu östrojen düşüklüğünden kaynaklandığını düşünüyorum. 
      SORULARIM:
      Sizce bu sorunun sebebi e2 midir? Değilse ne olabilir? Bu sorunu aşma konusunda tavsiyeleriniz nelerdir? GÜNCEL KAN TESTİM:

Tüm öneri, cevap ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: testis torsiyonu
      Geçmişte bir lawless labs sarm kürü yaptım beraberinde arimidex kullanmıştım kür süresince  tamoksifen ve pct olarak clomen kullandım arimidexi'de doz düşürerek bıraktım+clomeni kutu bitirdim başka kullanmadım. Pct ardından yaklaşık 6 ay geçti ilk defa kan testi verdim.
      SORULARIM:
      Prolaktin sınırda bunun için birşey yapılmalı mı? E2 yüksek bunun için ne yapmalıyım? KAN TESTİM:

• Yazan: ahmetyusufyolcu
      Hocalarım merhaba,
      Ben uzun yıllardır parça parça spor yapan son 2 senedir düzenli spor yapan biriyim geçmişte yıllarca judo ve güreş te yaptım. 186cm 95kg yim. ilk kürümü yapmaya karar verdim. aklımda sadece only testo kürü yatıyor şuan ve tam olarak nasıl kullanacağımı ne miktarda kullanacağımı bilmiyorum. 12 hafta kullanmayı düşünüyorum. Kullanırken 5kg yağ yakmayı düşünüyorum.
      SORULARIM:
      Dozajı ne kadar başlayıp ne kadar bitireceğim? Ne sıklıkla enjeksiyon yapacağım? Östrojen inhibitörü kullanmalı mıyım kullanmalıysam hangisini ve ne sıklıkla kullanmalıyım? Bunları öğrenmek istiyorum, yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
      GÜNCEL FORM:

• Yazan: Erenim
      Selamlar herkese hayırlı akşamlar,
      Only testosteron küründeyim ve yanına ekstra bişeyler eklemek istiyorum. Kürümü nasıl şekillendirmemi önerirsiniz?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Pazartesi : 250 mg Testosteron Perşembe : 250 mg Testosteron KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş 31 Boy 195 Kilo 114 GÜNCEL FORM:

• Yazan: Tlg1907
      Aktif olarak 26 haftadır (6 ay) kürdeyim ve kan testi verdim. Amacım yağ yakmak fakat istediğim efekti alabildiğimi düşünmüyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate (24 hafta) Testosteron Enanthate+ Trenbolone (+2 haftadır) KAN TESTİ SONUCUM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.