-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Only testosteron küründe yükselen e2 sonrası kürü bitirmeli miyim?
Oluşturan:
papacambo, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: lesrone
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kür sonrası pct'mi dört dörtlük yaptım aşağıda tahlillerden zaten döngümün açık olduğunu anlayacaksınız pct biteli yaklaşık 2-2.5 ay oldu ve östrojenim baya bir baskılanmış şimdi asıl konuya değinmek istiyorum sertleşme problemi baş göstermeye başladı bundan 1 hafta önce hiçbir şey yoktu östrojen düşüklüğünden kaynaklandığını düşünüyorum.
SORULARIM:
Sizce bu sorunun sebebi e2 midir? Değilse ne olabilir? Bu sorunu aşma konusunda tavsiyeleriniz nelerdir? GÜNCEL KAN TESTİM:
Tüm öneri, cevap ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: testis torsiyonu
Geçmişte bir lawless labs sarm kürü yaptım beraberinde arimidex kullanmıştım kür süresince tamoksifen ve pct olarak clomen kullandım arimidexi'de doz düşürerek bıraktım+clomeni kutu bitirdim başka kullanmadım. Pct ardından yaklaşık 6 ay geçti ilk defa kan testi verdim.
SORULARIM:
Prolaktin sınırda bunun için birşey yapılmalı mı? E2 yüksek bunun için ne yapmalıyım? KAN TESTİM:
-
Yazan: ahmetyusufyolcu
Hocalarım merhaba,
Ben uzun yıllardır parça parça spor yapan son 2 senedir düzenli spor yapan biriyim geçmişte yıllarca judo ve güreş te yaptım. 186cm 95kg yim. ilk kürümü yapmaya karar verdim. aklımda sadece only testo kürü yatıyor şuan ve tam olarak nasıl kullanacağımı ne miktarda kullanacağımı bilmiyorum. 12 hafta kullanmayı düşünüyorum. Kullanırken 5kg yağ yakmayı düşünüyorum.
SORULARIM:
Dozajı ne kadar başlayıp ne kadar bitireceğim? Ne sıklıkla enjeksiyon yapacağım? Östrojen inhibitörü kullanmalı mıyım kullanmalıysam hangisini ve ne sıklıkla kullanmalıyım? Bunları öğrenmek istiyorum, yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
GÜNCEL FORM:
-
Yazan: Erenim
Selamlar herkese hayırlı akşamlar,
Only testosteron küründeyim ve yanına ekstra bişeyler eklemek istiyorum. Kürümü nasıl şekillendirmemi önerirsiniz?
KÜR İÇERİĞİM:
Pazartesi : 250 mg Testosteron Perşembe : 250 mg Testosteron KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş 31 Boy 195 Kilo 114 GÜNCEL FORM:
-
Yazan: Tlg1907
Aktif olarak 26 haftadır (6 ay) kürdeyim ve kan testi verdim. Amacım yağ yakmak fakat istediğim efekti alabildiğimi düşünmüyorum.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate (24 hafta) Testosteron Enanthate+ Trenbolone (+2 haftadır) KAN TESTİ SONUCUM:
-