Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

papacambo

Only testosteron küründe yükselen e2 sonrası kürü bitirmeli miyim?

Önerilen İletiler

papacambo    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

2 Aydır sadece testosteron enanthate kullanıyorum. Kan değerlerimde e2 değeri hariç hepsi iyi ama e2 99 seviyelerine ulaşmış haftada 2 gün toplam 1ml olacak şekilde kullanmaya başladım başka ilaç yok. Vücudum da istediğim gibi tepki göstermedi ve e2 çok arttı. Bu yüzden yol ayrımındayım.

SORULARIM:

1. Biraz daha risk alıp e2 baskılayıcı ile 3 ay küre devam mı etmeliyim?
  2. Yoksa tamamen kesip 4 hafta sonra pct'ye başlamalıyım?
  3. Eğer devam etmekse e2 dozunu nasıl ayarlayacağım?

Yardımınızı bekliyorum teşekkür ederim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Pyschokiller    19
  • 1 ml ne? 250 mg, 300 mg, 400 mg? 
  • toplam testosteron kaç oldu?
  • eğer yüksek e2 semptomların varsa AI kullanıyor musun? 

Vücudun e2 yükseltiyse gayet tepki göstermiş. sen e2 yönetmeyi öğrenmen lazım. Elinin altında AI var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    19

Hedefin ne bilmiyoruz ilaca neden başladın amacın ne kilo almakmı kilo vermekmi? Sadece testodsn aşırı bi değişim yaşamazsın zaten e2 için düzenli kan tahlili vererek armidex veya aromasin ekleyebilirsin

Örnek vericek olursam ben 500 testo kullanırken enejksiyon günleri 1 tablet armidex kullanıyorum ama bunu ezbere değilde kendine uygun bi doz bulmalısın bunuda enjeksiyon günü yarım armidex alarak başlıyıp takip etmelisin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
papacambo    0

AI yok maalesef. 250mg kullanıyorum toplamı kan değerlerimde >15ng/L AI nereden temin edebilirim ve yönetmeyi nasıl öğrenirim 88 kilo civarındayım amacım aslında kilo vermemi ve fiziğimi düzeltmemi hızlandırmak 8-9 aylı ksrüeci 3-4 ay a indirmekti.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    19
papacambo, 2 saat önce yazdı:

88 kilo civarındayım amacım aslında kilo vermemi ve fiziğimi düzeltmemi hızlandırmak 8-9 aylı ksrüeci 3-4 ay a indirmekti

Sadece testo kullanarak 3-4 ayda forma girmen çok zor ki nasıl vi form istediğini bilmiyoruz

papacambo, 2 saat önce yazdı:

AI yok maalesef. 250mg kullanıyorum toplamı kan değerlerimde >15ng/L AI nereden temin edebilirim ve yönetmeyi nasıl öğrenirim

Eczaneden temin edebilirsin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pyschokiller    19
papacambo, 6 dakika önce yazdı:

AI yok maalesef. 250mg kullanıyorum toplamı kan değerlerimde >15ng/L AI nereden temin edebilirim ve yönetmeyi nasıl öğrenirim

Eczaneden alabilirim. Arimidex yada aromasin. İlk defa kullanacaksan arimidex. Yarı ömrü daha kısa ve yanlış, yüksek doz alırsan kandan daha kısa sürede atılır ve yönetmesi kolay olur. 

git eczaneye. Arimidex al. 1 tanesi 1 mg olmalı. Önce haftada yarım al. E2 seviyen düşüp, kendini iyi hissettiğin bir noktaya gelmezse haftada 2 defa yarım yarım al. 250 mg test düşük doz. Haliyle kolayca iyi hissedersin. 

tarihinde Pyschokiller tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    13

Kankam burda çok kişi saçmalamış sana yardımcı olmak isterim 2ml alıyorsun haftada muhtemelen 500mg oluyor yalnışsam düzelt beni testoların 500mg alırken E2 bu civarlardaysa ilaçların çalışıyor demektir panik yapma

Eczaneye git arimidex al 1 tableti ortadan ikiye böl enjeksiyon yaptığın gün iç sonraki enjeksiyon unu yapma ve yeni plana geçekim

haftalık vurumunu arttır yada EOD sistemine geçiş yap çünki ne sıklıkla vurursan o kadar az östrojene dönüşür EOD yani 1 gün vurucaksın 1 gün rest geçiceksin son enjeksiyondan ve arimidexten sonraki gün vurma ondan sonra 0.5ml testo ve çeyrek tablet arimidex al sonraki gün alma ondan sonra bir daha 0.5ml testo 0.25 arimidex al tecrübe ettiğim bir yöntem böyle östrojenin 20 lere 30 lara fln çekilir 

Eod sistemi ile daha düzenli bir hormon sistemin olucak ve rahatlıycaksın daha az yan etki ve östrojen görüceksin

Senden ricam ilaç markanı da yazarmısın ve bana biraz daha detay versen iyi olur haftalık 500 kullandığını var saydım ben bu planımda eğer anlattığım gibi 500 se bu sistemi uygula 2 hafta uyguladıktan sonra bir daha kan testi ver bakalım sonuçlarına 

• Beğen 1
  • Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pyschokiller    19
Rma, 10 dakika önce yazdı:

Kankam burda çok kişi saçmalamış sana yardımcı olmak isterim 2ml alıyorsun haftada muhtemelen 500mg oluyor yalnışsam düzelt beni testoların 500mg alırken E2 bu civarlardaysa ilaçların çalışıyor demektir panik yapma

Eczaneye git arimidex al 1 tableti ortadan ikiye böl enjeksiyon yaptığın gün iç sonraki enjeksiyon unu yapma ve yeni plana geçekim

haftalık vurumunu arttır yada EOD sistemine geçiş yap çünki ne sıklıkla vurursan o kadar az östrojene dönüşür EOD yani 1 gün vurucaksın 1 gün rest geçiceksin son enjeksiyondan ve arimidexten sonraki gün vurma ondan sonra 0.5ml testo ve çeyrek tablet arimidex al sonraki gün alma ondan sonra bir daha 0.5ml testo 0.25 arimidex al tecrübe ettiğim bir yöntem böyle östrojenin 20 lere 30 lara fln çekilir 

Eod sistemi ile daha düzenli bir hormon sistemin olucak ve rahatlıycaksın daha az yan etki ve östrojen görüceksin

Senden ricam ilaç markanı da yazarmısın ve bana biraz daha detay versen iyi olur haftalık 500 kullandığını var saydım ben bu planımda eğer anlattığım gibi 500 se bu sistemi uygula 2 hafta uyguladıktan sonra bir daha kan testi ver bakalım sonuçlarına 

Bence sen okumadan atladın. Adam yazmış ya oraya. Haftada 2 enjeksiyon. Bunların toplamı 1 ml ve 250 mg. Hali hazırda haftada 2 gün vuruyor ki test e için ideal ve toplamı 250 mg. Zaten Arimidex detayı da verildi. Saçmalayan kim? Okumadan, anlamadan yazan sensin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    13
Pyschokiller, 1 dakika önce yazdı:

Bence sen okumadan atladın. Adam yazmış ya oraya. Haftada 2 enjeksiyon. Bunların toplamı 1 ml ve 250 mg. Hali hazırda haftada 2 gün vuruyor ki test e için ideal ve toplamı 250 mg. Zaten Arimidex detayı da verildi. Saçmalayan kim? Okumadan, anlamadan yazan sensin. 

Doğru knk görmemiştim kusura bakma saçmalama derkende haklıyım insanlar yardım bekliyor kola ne alaka yeni bir sisteme geçmesi gerekiyor ayrıca bu doz da olmaz 250 ile de çok bir yere varamaz uyarmamışsın ve saçmalamışsın hadi ben görmedim sen görüpte uyarlayamamışsın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
papacambo    0
Rma, 10 dakika önce yazdı:

şöyle düzelteyim 250 mg haftada alıyorum 2 aydır. bunu haftanın 2 gününe bölüyorum. çarşamba ve cumartesi gibi. ilk defa kullanıyorum spor geçmişim ise sürekli başla bırak şeklinde hiç 7-8 aydan fazla aralıksız yapamadım. yaşam düzenimin oturmamasından dolayı. ilk defa düzen oturdugu için aralıksız da yapabileceğim için 3-4 senedir görüntümü beğenmek isteyip istikrar yüzünden yapamamışken biraz hızlı sonuç için denemek istedim açıkcası. noxy labs testo enantat kullanıyorum. beni endişelendiren e2 nin 99 lara cıkmasıyla meme hassasiyeti de son 2 haftada başladı. arimidex i de araştırdım çok sert bir baskılayıcı fazla düşürüp libido problemi yaşatmasını istemiyorum açıkcası o yüzden yardıma ihtiyascım var enjeksiyonlara da 3 kasım gibi basladım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    13

Şimdi kankam benim sana tavsiyem bir an önce sistemini değiştirmen 375mg a çıkalım seninle her hafta 3 enjeksiyon yapalım toplam 1.5ml yap ampulse ilacın enjektöre çek büyük sonra başka enjektöre aktarırsın bozulmaz sorun olmaz merak etme pazartesi çarşamba cuma 0.5 0.5 0.5 olarak yap pazartesi günü arimidexi 3 e böl her enjeksiyondan sonra bir parçasını al dalgalanman azalacak ve daha fazla verim alıcaksın ama testsiz olmaz 1 2 hafta sonra test ver östrojen istediğimiz gibi çıkmazsa veya çok düşük çıkarsa ona göre doz ayarlaması yaparız çünki her insanda farklı tepki oluyor 

• Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pyschokiller    19
Rma, 35 dakika önce yazdı:

Doğru knk görmemiştim kusura bakma saçmalama derkende haklıyım insanlar yardım bekliyor kola ne alaka yeni bir sisteme geçmesi gerekiyor ayrıca bu doz da olmaz 250 ile de çok bir yere varamaz uyarmamışsın ve saçmalamışsın hadi ben görmedim sen görüpte uyarlayamamışsın

250 mg yeterli olabilir. TRT doz bile yeterli olabilir. Elbette daha yüksek doz, daha fazla gelişim ama daha çok risk ve daha zor kontrol demek. Haliyle başlangıçta böyle tercih ettiyse onun bileceği iş. 

sisteme geçmek ne? Adam 2 aydır test e alıyor. Hali hazırda kanında ciddi miktarda birikmiş. Sisteme geçmek diye birşey yok. Sen ne sanıyorsun şunu mu? ‘İlaç alınınca karın boşluğunda yüzme havuzuna gidiyor. Kokteyl sipariş veriyor ve güneşleniyor. Kanka hadi kas yapmaz diyince benim mesaim başlamadı mı diyor? sen ilacı vücuduna soktuğun anda her ilaç ama her ilaç çalışmaya başlar. Sisteme geçmek diye bir saçmalık yok. Geç açılıyor diye bir saçmalık yok. Hepsi kanına karışır ve çalışır. Etkisi kanında birikme miktarına göre değişir. 

ne okuduğunu anlıyorsun, ne de bir fikrin var. kola ise ml verip mg olarak ilaç dozunu söylememesine sarkastik bir gönderme. Senin espri anlayışın yoksa biraz geliştir. Sense of humor önemli. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    13
papacambo, 5 dakika önce yazdı:

şöyle düzelteyim 250 mg haftada alıyorum 2 aydır. bunu haftanın 2 gününe bölüyorum. çarşamba ve cumartesi gibi. ilk defa kullanıyorum spor geçmişim ise sürekli başla bırak şeklinde hiç 7-8 aydan fazla aralıksız yapamadım. yaşam düzenimin oturmamasından dolayı. ilk defa düzen oturdugu için aralıksız da yapabileceğim için 3-4 senedir görüntümü beğenmek isteyip istikrar yüzünden yapamamışken biraz hızlı sonuç için denemek istedim açıkcası. noxy labs testo enantat kullanıyorum. beni endişelendiren e2 nin 99 lara cıkmasıyla meme hassasiyeti de son 2 haftada başladı. arimidex i de araştırdım çok sert bir baskılayıcı fazla düşürüp libido problemi yaşatmasını istemiyorum açıkcası o yüzden yardıma ihtiyascım var enjeksiyonlara da 3 kasım gibi basladım.

Anladım kankam merak etme testonu haftada 1.5 a çıkart noxy dolu marka testodan çok verim alıcaksın dediğim gibi yap pazartesi çarşamba ve cuma (PÇ günleri sabah Cuma ise öğlen veya akşam yap enjeksiyonunu) arimidexleride dediğim gibi al çok düşmez muhtemelen 30 karda fln olucak böyle ama emin olamayız test vermen gerekicek

• Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pyschokiller    19
papacambo, 9 dakika önce yazdı:

Arimidex dışında birşey ekleme. Korkmana gerek yok. Adex yarı ömrü kısa. Yarım adex ile başla. Yetmezse arttır. E2 düşerse kes, kandan 5 gün civarında atılır. E2 yükselmeye başla. Birşey değiştirme. Sadece e2 kontrol etmeyi, disiplini, programı ve diyeti öğren. 2 ayda daha yap. Bırak. Toparlanma sürecini öğren. Bir sonraki kür daha iyi olacak. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    13
Pyschokiller, 28 dakika önce yazdı:

250 mg yeterli olabilir. TRT doz bile yeterli olabilir. Elbette daha yüksek doz, daha fazla gelişim ama daha çok risk ve daha zor kontrol demek. Haliyle başlangıçta böyle tercih ettiyse onun bileceği iş. 

sisteme geçmek ne? Adam 2 aydır test e alıyor. Hali hazırda kanında ciddi miktarda birikmiş. Sisteme geçmek diye birşey yok. Sen ne sanıyorsun şunu mu? ‘İlaç alınınca karın boşluğunda yüzme havuzuna gidiyor. Kokteyl sipariş veriyor ve güneşleniyor. Kanka hadi kas yapmaz diyince benim mesaim başlamadı mı diyor? sen ilacı vücuduna soktuğun anda her ilaç ama her ilaç çalışmaya başlar. Sisteme geçmek diye bir saçmalık yok. Geç açılıyor diye bir saçmalık yok. Hepsi kanına karışır ve çalışır. Etkisi kanında birikme miktarına göre değişir. 

ne okuduğunu anlıyorsun, ne de bir fikrin var. kola ise ml verip mg olarak ilaç dozunu söylememesine sarkastik bir gönderme. Senin espri anlayışın yoksa biraz geliştir. Sense of humor önemli. 

Dostum adam bu düzenden muzdarip ve dalgalanma yaşıyor ilk kürünü ztn en az 20 hafta yapmalı Max verim için daha adam verim alamamış ve evet sistem değiştimeli bu gayet normal benim dediklerimi yaparsa pişman olmaz bende böyle bir durumda bulunmuştum amatörken ve durumu kurtardım lehime çevirdim ilaçların çalışma durumundan bahsetmişsin ilaçlar çalışmıyor demedim ben bu sistemle daha optimal daha rahat olucak adam östrojen topu gibi gezmiycek ve hormanları fırıl fırıl oynamıycak 

Bir kârın yok zararında olmasın lütfen adamın kafasını kakıştırma daha fazla

Bide sonraki kürün daha iyi olacak demişsin bu çocuk oyuncağımı sistemi aç kapa yapıcak adam sadece testo kullanıyor testo kullanmak kür değildir adam kür yapmıyor only testo gidiyor ztn şu anda kürde bile sayılmaz saçmalama harbiden TRT dozundan biraz fazla alıyor artırması gerek ki bir işe yarasın emekleri he arttırmak istemiyorsa bile günlere bölmeli haftada 2 gün gitmemeli

Hocam sizinle daha fazla tartışmıycam sonuçta Burak hoca mesajları okuyup düzelticektir bide puanımı düşürme uğraşınızda takdire şayan böyle devam edin 

• Beğen 1
  • Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jstark1337    8

tamam E2n yüksekte sen yüksek E2 semptomplarını yaşıyor musun ki ? su tutumu  , göğüste karıncalanma   , depresyon  , cinsel problemler. eğer bunları yaşamıyosan ve iyi hissediyosan ordaki sayıyı düşürmeye uğraşmana gerek yok. yukardaki iki arkadaşta haklı noktalara deyinmişler aslında neyi tartışıyorlar çok anlamadım bence aynı şeyi söylüyorlar. dediği gibi enjeksiyon sıklığını arttırırsan aromatizasyonu azaltırsın.  Katılmadığım nokta kilo verirken dozunun artması kısmı. yemek yoksa zaten kas gelişimi optimal olmayacağı için dozunu arttırmak anlamsız zaten yeni başlamışsın 250 test ile kas kaybetmeyi geç bence eklersin bile.bence ben 250 devam ederdim günlük yada gün aşırı enjeksiyona geçip  eğer semptomların düzelmezse  en ufak dozda bir aromataz inhibitörü kullanmaya başlardım. Onuda panik yapıp abartma bu seferde tersten aynı problemleri yaşıyorsun. ilaçlar etkili olan en ufak dozda kullanılır genelde bu prensiple yaklaş. %15 in altına indikten sonra ikinci bir kürde 20 hafta 500 mg yapılabilir insülin hassasiyeti felanda çok daha iyi olur arkadaşın dediği gibi çok daha verimli geçer.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
papacambo    0

ikinize de teşekkür ederim. deneyim ve bilgileriniz benim için kıymetli. e2 nin ne oranda düştüğünü görmek ve dalgalanmayı da önleyip kontrol altında tutmak için ne yapabilirim ? kan testi evet ama sonuçta 3-4 günde bir verebileceğim bir şey değil ne sıklıkla verip takip etmem gerekir ? şeker ve alkol tüketimini de neredeyse 1 aydır sıfırladım diyebilirim. bir sorum da şu olacak başlamadan önceyle 2 ay sonraki halim arasında kilo farkı yok bu durumu garipsiyorum kirli beslenmeyip sadece temize geçtim hayatımda spor yokken spora basladım ve ilaç aldım ona rağmen bu şekilde bunu neye yormalıyım ?

Jstark1337, 5 dakika önce yazdı:

tamam E2n yüksekte sen yüksek E2 semptomplarını yaşıyor musun ki ? su tutumu  , göğüste karıncalanma   , depresyon  , cinsel problemler. eğer bunları yaşamıyosan ve iyi hissediyosan ordaki sayıyı düşürmeye uğraşmana gerek yok. yukardaki iki arkadaşta haklı noktalara deyinmişler aslında neyi tartışıyorlar çok anlamadım bence aynı şeyi söylüyorlar. dediği gibi enjeksiyon sıklığını arttırırsan aromatizasyonu azaltırsın.  Katılmadığım nokta kilo verirken dozunun artması kısmı. yemek yoksa zaten kas gelişimi optimal olmayacağı için dozunu arttırmak anlamsız zaten yeni başlamışsın 250 test ile kas kaybetmeyi geç bence eklersin bile.bence ben 250 devam ederdim günlük yada gün aşırı enjeksiyona geçip  eğer semptomların düzelmezse  en ufak dozda bir aromataz inhibitörü kullanmaya başlardım. Onuda panik yapıp abartma bu seferde tersten aynı problemleri yaşıyorsun. ilaçlar etkili olan en ufak dozda kullanılır genelde bu prensiple yaklaş. %15 in altına indikten sonra ikinci bir kürde 20 hafta 500 mg yapılabilir insülin hassasiyeti felanda çok daha iyi olur arkadaşın dediği gibi çok daha verimli geçer.

teşekkür ederim evet zaten söylediğin semptomları yaşadıgım için araştırmaya başadım. meme ucu hassasiyeti göğüste karıncalanma bazen ağrı muhtemelen kilo konusunda değiştiğimde su tutumundan kaynaklanıyor cinsel kısımda henüz yaşamadım depresyon minimal. ama görüntüde ve kitle olarak jinekomasti olmasa bile bunu yaşamak ilaca baslarken tek korktugum riskti açıkcası.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jstark1337    8
papacambo, 7 dakika önce yazdı:

ikinize de teşekkür ederim. deneyim ve bilgileriniz benim için kıymetli. e2 nin ne oranda düştüğünü görmek ve dalgalanmayı da önleyip kontrol altında tutmak için ne yapabilirim ? kan testi evet ama sonuçta 3-4 günde bir verebileceğim bir şey değil ne sıklıkla verip takip etmem gerekir ? şeker ve alkol tüketimini de neredeyse 1 aydır sıfırladım diyebilirim. bir sorum da şu olacak başlamadan önceyle 2 ay sonraki halim arasında kilo farkı yok bu durumu garipsiyorum kirli beslenmeyip sadece temize geçtim hayatımda spor yokken spora basladım ve ilaç aldım ona rağmen bu şekilde bunu neye yormalıyım ?

teşekkür ederim evet zaten söylediğin semptomları yaşadıgım için araştırmaya başadım. meme ucu hassasiyeti göğüste karıncalanma bazen ağrı muhtemelen kilo konusunda değiştiğimde su tutumundan kaynaklanıyor cinsel kısımda henüz yaşamadım depresyon minimal. ama görüntüde ve kitle olarak jinekomasti olmasa bile bunu yaşamak ilaca baslarken tek korktugum riskti açıkcası.

Kilo kaybı uzun vadede belli olur ordada tartıya çok takılmadan belini kolunu omzunu felan ölçersen daha sağlıklı bi veri olur elinde. belin incelirken omzun genişliyorsa kilon sabit kalsada bi önemi yok bişeyleri doğru yapıyorsun.  testi ne zaman vermen konusunda daha deneyimli biri yardımcı olsun ben 4 haftada 1 veriyorum ama günlük enjeksiyon yaptığım için seviye aşağı yukarı hep aynı  sen kendi enjeksiyon sıklığına ve kullandığın estere göre steroidplotterdan bakabilirsin buna enantat için ben girdim 2 gün sonra felan pik yapıyor ama sende bak. mesela test prop ile her gün 35 vursaydın yaşanacak dalgalanmaya bak bide demek istediğimi anlayacaksın. 
o yüzden imkanın varsa en azından yağ oranın düşene kadar günlük enjeksiyona geç olmazsa AI başla diğer bir opsiyonda testosteronu biraz daha azaltıp trt seviyesine çekip östrojene aromataz olmayan başka bir compound eklemen.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    13
papacambo, 23 dakika önce yazdı:

Örnek vereyim ben 375 testo 400 mast alırken haftada 4 güne bölerek almama ve 1tablet toplam arimidex e rağmen 37 geldi e2 yani arimidex sandığın kadar baskılamaz haftada 1 adet kâfi deride kurukuk fln olursa çok geldi demektir etkisini anlarsın ztn idrara çıkma sıklığın artar vücut ödemi atar zayıflamana da bir nevi yard8mcı olur haftada Max 1 tablet olucak şekilde bölerek kendine göre ayarla 

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    39

sana en optimal planlamayi soyleyeyim vucuduna fazladan arimidex sokmana gerek yok.Her telden bi ses cikmis.250 mg vuruyorsan ayni duzen vurmaya devam etmelisin once burda bi anlasalim.250 mg haftada 2 enjeksiyonla eger ostrojenin 99 cikiyorsa.enjeksiyonunu haftada 4 e cikar evet belki zahmetli olabilir ama benim vucudum da cok hassas cok tepki gosteriyor pik yapma durumlarinda. bu sekilde hem ai miktarin az olacak.Ai olarak da haftada yarim tablet arimidex al yarim tableti de 2 ye bol iki enjeksiyon gunune dagit.Arimidexi bu sekilde kullanmayi onermemin sebebi arimidex testosterona gore cok daha hizli etki gosteriyor kanda bu da dalgalanmaya yol aciyor bunu bu sekilde kullanarak cok daha efektir olur

• pzt 0.3 ml testosteron + ceyrek arimidex
  • sali 0.2 ml testosteron
  • persembe 0.3 ml testosteron + ceyrek arimidex 
  • cumartesi 0.2 ml testosteron

bu duzenle dogal halinden bile daha stabil bir hormon profilin olur nerdeyse.Bu duzeni 3-4 hafta devam ettirip tekrar bi kan testi ver sonra yorumlayalim revize edelim sonra zaten kendi vucudunu cok daha iyi tanimis olacaksin hormonel olarak.Ayrica beslenme ve antrenman duzenini de hic bozmamalisin bu da onemli bir detay iyi sporlar.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    728

Şu forumda insanlar neden Aromataz inhibitörlerinden bu kadar çekiniyor anlamadım. Only testo kürüne başlayacağın zaman öncesinde elinde arimidex veya aromasin bulundurman gerekiyordu zaten. 4 haftadan sonra yaptığın kan tahlilinde e2 yüksek gelirse belli bir arimidex ya da aromasin dozajı belirleyip (mesela enjeksiyon günleri yarım tablet gibi)  kan tahlilleriyle kontrol ede ede kendin için uygun kullanım şeklini bulursun. 

Ayrıyeten arimidex veya aromasini nasıl eşit bir şekilde bölüyorsunuz? İki ilaçta çentikli değil o yuzden ikiye bölsen bile eşit miktarda olmuyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    189

Only testo da her türlü kaça bölsende aromatizasyon pek değişmez cünkü östrojeni baskılayan bişey yok tek çözüm ilk hafta yarım yarım arimidex için sonrasında haftada yarımla dengede tutabilirsin cok mevzuya gerek yok 😉

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
papacambo    0

bugün itibariyle testoyu 300mg a çıkarıp haftada 3 güne böldüm, arimidex i ise her enjeksiyon gününde 0.25 mg olacak şekilde alacağım 4 hafta sonra kan testi vereceğim sizce nasıl mantıklı ve makul mü ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pyschokiller    19
papacambo, 13 dakika önce yazdı:

bugün itibariyle testoyu 300mg a çıkarıp haftada 3 güne böldüm, arimidex i ise her enjeksiyon gününde 0.25 mg olacak şekilde alacağım 4 hafta sonra kan testi vereceğim sizce nasıl mantıklı ve makul mü ? 

Arimidex enjeksiyon gününde değil, ertesi gün alınır. Onun dışında makul. Madem adex başlıyorsun test’i 500’e çıkarabilirsin. Kontrol aynı olacak. Yan etkileri de aynı olacak. Sana ekstra bir ters durum yaratmayacak ve 500 ile daha çok gelişim görürsün. Şuan masada kas bırakıyorsun. 

ama e2 kontrolünü öğrenmeden, vücudun yüksek testosterona nasıl tepki veriyor görmeden ikinci ilaç ekleme. 

son 1 ay kala test sonuçları ile yine yaz. Herşey yolunda ise son 1 ay anavar eklemeni tavsiye edebiliriz. 

tarihinde Pyschokiller tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: lesrone
      Kür sonrası pct'mi dört dörtlük yaptım aşağıda tahlillerden zaten döngümün açık olduğunu anlayacaksınız pct biteli yaklaşık 2-2.5 ay oldu ve östrojenim baya bir baskılanmış şimdi asıl konuya değinmek istiyorum sertleşme problemi baş göstermeye başladı bundan 1 hafta önce hiçbir şey yoktu östrojen düşüklüğünden kaynaklandığını düşünüyorum. 
      SORULARIM:
      Sizce bu sorunun sebebi e2 midir? Değilse ne olabilir? Bu sorunu aşma konusunda tavsiyeleriniz nelerdir? GÜNCEL KAN TESTİM:

Tüm öneri, cevap ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: testis torsiyonu
      Geçmişte bir lawless labs sarm kürü yaptım beraberinde arimidex kullanmıştım kür süresince  tamoksifen ve pct olarak clomen kullandım arimidexi'de doz düşürerek bıraktım+clomeni kutu bitirdim başka kullanmadım. Pct ardından yaklaşık 6 ay geçti ilk defa kan testi verdim.
      SORULARIM:
      Prolaktin sınırda bunun için birşey yapılmalı mı? E2 yüksek bunun için ne yapmalıyım? KAN TESTİM:

• Yazan: ahmetyusufyolcu
      Hocalarım merhaba,
      Ben uzun yıllardır parça parça spor yapan son 2 senedir düzenli spor yapan biriyim geçmişte yıllarca judo ve güreş te yaptım. 186cm 95kg yim. ilk kürümü yapmaya karar verdim. aklımda sadece only testo kürü yatıyor şuan ve tam olarak nasıl kullanacağımı ne miktarda kullanacağımı bilmiyorum. 12 hafta kullanmayı düşünüyorum. Kullanırken 5kg yağ yakmayı düşünüyorum.
      SORULARIM:
      Dozajı ne kadar başlayıp ne kadar bitireceğim? Ne sıklıkla enjeksiyon yapacağım? Östrojen inhibitörü kullanmalı mıyım kullanmalıysam hangisini ve ne sıklıkla kullanmalıyım? Bunları öğrenmek istiyorum, yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
      GÜNCEL FORM:

• Yazan: Erenim
      Selamlar herkese hayırlı akşamlar,
      Only testosteron küründeyim ve yanına ekstra bişeyler eklemek istiyorum. Kürümü nasıl şekillendirmemi önerirsiniz?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Pazartesi : 250 mg Testosteron Perşembe : 250 mg Testosteron KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş 31 Boy 195 Kilo 114 GÜNCEL FORM:

• Yazan: Tlg1907
      Aktif olarak 26 haftadır (6 ay) kürdeyim ve kan testi verdim. Amacım yağ yakmak fakat istediğim efekti alabildiğimi düşünmüyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate (24 hafta) Testosteron Enanthate+ Trenbolone (+2 haftadır) KAN TESTİ SONUCUM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.