Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Ufuk53

Üye
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

Ufuk53 Hakkında

  • Yaş 23
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 28-02-2001

Platform İstatistikleri

  • Yaş 23
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> 2.5 senedir vücut geliştirmeyle ilgileniyorum.Elimden geldiğince gördüğüm her şeyi öğrenmeye çalışıyorum.Çok meraklıyım. </p> <p>   </p> <p>   </p> <p>   </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 23
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Only testo

    Arkadaşlar only testo kürü yapacağım aklımda bir kaç soru var yanıt bulursam çok sevinirim.Only testo kürü için 12 haftalık bir planlama az mı gelecektir ?Sadece testo kullandığım bir kürde pctde kaç farklı ilaç kullanmam gerekebilir?Ve son olarak son testoyu vurduktan sonra pct ile beraber değerlerimin normale dönmesi(kişiden kişiye değişiklilik gösterebileceğinin farkındayım)ortalama ne kadar vakit alır? Şimdiden teşekkürler
  2. Only testo bu vücud için yeterli olur mu

    genel şöyle bir şey duyuyorum hep ilk kürünüz en verimli kürünüz olucak o yüzden only testo yapmayın yanına bir anabolizan ekleyin bu ikileme düştüğüm için açtım bu başlığı aslında.Ama biraz daha genel düşünüyorum benim bu sporda çok hızlı bir sonuç almak gibi amacım yok sadece gelişim hızımı bir kaç tık arttıracak uzun ve temiz kütle koyabileceğim bir yol izlemek istiyorum bunun için only testo mantıklı geliyor sizin dediğinizden sonra daha da aklıma yattı
  3. Selamlar 2.5 seneye yakın bir süredir bu sporla ilgileniyorum. 2.5 seneyi tamamen spor yaparak geçirmedim ama en ara verdiğim zamanlarda bile haftada 1 antrenman yapan biriydim.Bu gelişimi 2.5 senelik görmeyin ameliyat vb şeyler geçirdim ara vermek zorunda kaldım vs.Şu an ilk kürüme girmek istiyorum bunu only testo yaparsam beni tatmin edicek düzeyde ileri atar mı?Yoksa biraz daha paramı toparlayıp güzel bir anabolizanla(boldenon gibi) mı başlangıç yapmam daha verimli olur.Hedefime de gelicek olursam yapıcağım 1-2 kürden sonra vücudumun potansiyeli olup olmadığını test edip ona göre bir yol çizeceğim istediğim gibi bir sonuç alırsam ileriki süreçte yarışma yapmayı istiyorum.Şimdiden teşekkürler formumu da paylaşıyorum(formum için de şunu eklemeyi gerek duydum bel bölgesinden yağlanan biriyim fotolarda da belim yağlı)
  4. Bu fiyatın imkanı var mı

    F.B isimli hocamızla(youtubeda ilaçlarla alakalı bir çok videosu var)iletişime geçtim.Kendisinden ilaç fiyatlarının listesini istedim ve testo e 185tl boldenon 265tl gibi fiyatlar vardı.Hocanın yotube a attığı videolar olsun üslubu olsun güven vermişti ama fiyatları görünce çok şaşırdım bu fiyatlara çalışır ilaç olması ihtimal dahilinde mi ?Yoksa bu hocamız da hüsran mı?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×