Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

lemon43

130 kg birinin definasyon kür planlaması hk.

Önerilen İletiler

lemon43    0

İyi akşamlar arkadaşlar,

3. kürüm olacak bu başlıkta sizlerle paylaşmak istediğim detaylar.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boyum: 178cm
  • Kilom: 130

KÜR İÇERİĞİM: (2 günde 1 olacak şekilde)

• Testosteron Propionate 150 mg
  • Masteron Propionate 150 mg
  • Trenbolone Acetat 150 mg
  • Wintrol 25mg (Günlük)

DİP NOTLAR:

1. Sabah ve idman sonrası yürüyüşlerini yapmama rağmen tren yüzünden nefesim eski ford kamyonlar gibi(sabah yürüyüşleri ve idman öncesi 1 fırt ventolin astım ilacı kullanıyorum nefesi açmak için).
  2. Su tüketimimi günde 5-6 lt üstüne çıkardım. Günlük 4 şişede beypazarı maden suyu içiyorum. Ancak masteron veya stanazol yüzünden eklemlerimde özellikle belimde ayak durulmaz şekilde bi ağrı oluşuyor, buda benim antrenmanlarımı ve günlük yaşamamı engelliyor.

Şimdi diyecek arkadaşlar muhakkak çıkacak bu kiloda masteron mu kullanılır diye haklısınız ancak başlamışken kürün sonunu görmek istiyorum. Bel ağrısından kurtulmak için veya hafifletmek için suyu daha fazla arttırmanın bi manası yok gibi.

SORULARIM:

1. Bu sebeple masteron enjeksiyonlarını 2 günde 1 değil de 4 günde 1'emi çıkarayım?
  2. Yoksa komple kesip yoluma tren + testoyla mı devam edeyim?
  3. Ayrıca nefes darlığına ventolin ve yürüyüş harici yapabileceğimiz bir şey yok galiba?

Deneyimli arkadaşlar olumlu veya olumsuz cevap verirse sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    938

Ben bi kaç şey söylyim.

• Tren bu kg'da olan biri için sadece ıstırap yaratır.
  • Maden suyunu günlük 1 yap bunun fazlası günde 4 falan ciddi zararı var.
  • Enjeksiyonlarla küre girmeseydin keşke yüksek kg olan biri zaten alt sınıra kolaylıkla gelebilir.
  • Bu kg birisi peptid fragment veya sarmları denemeli illa ben hormon kullanacağım kafasındaysa.

Senin ford kamyon gibi dediğin ses şöyle bişimi? :D

• Beğen 1
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    908

kardesim,  2 günde 1 150 mg tren acetat vurmak demek haftada 525mg demek. 525 MG TRENBOLONE ACETAT?! Aşağı yukarı 800mg tren enanthate? 

525 tren acetatı emin ol yarışmacılar bile kullanmıyor, eminim ilaçların fazlasıyla underdose. Bırak 525mg'ı bu yağ oranı, bu kiloda 200 mg bile kullansan gece 10 atlet 20 kilot değiştirir, nefes almakta zorlanır kısa bir süre içerisinde acile yatırılırdın.

Güzel kardeşim, canımın içi bak biz diyoruz trenbolon sen diyorsun masteron mu kullanılır?! Masteron enjeksiyonunu 4 günde 1 e çekmek ne katacak sana? Yani yarı ömrü geçip ilaçtan alacağın verim büyük oranda düşecek sadece. Daha nefes almakta güçlük çekiyorsun, bak bu iş böyle olmaz. Kalbini zorlarsın, kolestrolün günden güne berbatlaşıyor, kalp-damar sağlığın eminim bu kiloda berbattır ve kolestrol değerin de adım gibi eminim bu tren ile ölçülemeyecek kadar yükselmiştir.

Bak bu işin şakası yok, kalkarsın bir sabah eğimli yürüyüş yaparken kalp çarpıntısı yaşarsın, nabzın yükselir ve belirttiğim kalp sorunlarında birleşince kalp krizi geçirirsin. 

Sana bu aklı kim verdi bilmiyorum, veya bu planı kendin mi çizdin inan umrumda değil. Bak, forumda 1 gr deca kullan dediklerim oldu. Testoyu 1.5 gram kullan dediklerim oldu, çevremde 10 çeşit ilacı kombin ettirdiklerim oldu ama hiç kimseye 500 tren acetat kullan demedim. Veya bu kiloda ilaca gir demedim. Benim önceliğim sağlıktır, yarın bir gün dediğim kalp krizini geçirirsen ve sana ben bu mesajı yazmazsam ve bir gün gelip de forumda kalp krizi geçirdim yeni kürüm şu şu olacak diye yazarsan inan bana dokunur.

İster beni dinle, ister kendi kafandan ilerle ve "SONUNU" gör. Ama bu "SONUNU" görmeden önce şunu bir düşün bakalım, ya sonunu göremezsem? Eğer kalp krizi geçirir de bakıma muhtaç hale gelirsem? Sağlık sorunlarım ortaya çıkar da ömür boyu doktorlara gitmek zorunda kalırsam, her ay doktor muaynesi, onlarca ameliyat geçirirsem bana kim bakıcak? Bir düşün bakalım, ailene bir sor de onlara ben bunu bunu kullanıyorum eğer bakıma muhtaç olursam bana bakar mısın diye? Eğer onlar oğlum ne olacak, sen yeter ki "SONUNU" gör. Biz her türlü arkandayız mı diyecek yoksa oğlum kullanma, bu kilo bunlar olmadan gitmiyor mu diyecek?

Dostum, bu nasihatı bitiriyorum. Dersen ki nasihat dinlemeyeceğim o zaman sana fikir vereyim. 

GLP-1 Agonistleri, Semaglutid Tirzepatid Retaturid gibi ilaçlardan birisini edin ve haftada 2mg kullan. Zaten istediğini verecektir ve hiç bir şekilde ne masteron, ne trenbolon ve hatta ne testosteron kadar zarar görmeyeceksin. Bu ilaçları da 130 kilo yağlı/göbekli olduğunda değil de 130 kilo temiz kütleli bir insan olduğunda kullanırsın.

• Beğen 3
  • 100 Puan 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lemon43    0
GHOST, 49 dakika önce yazdı:

Ben bi kaç şey söylyim.

• Tren bu kg'da olan biri için sadece ıstırap yaratır.
  • Maden suyunu günlük 1 yap bunun fazlası günde 4 falan ciddi zararı var.
  • Enjeksiyonlarla küre girmeseydin keşke yüksek kg olan biri zaten alt sınıra kolaylıkla gelebilir.
  • Bu kg birisi peptid fragment veya sarmları denemeli illa ben hormon kullanacağım kafasındaysa.

Senin ford kamyon gibi dediğin ses şöyle bişimi? :D

yorumun için teşekkürler, valla hocam şubat gibi arkadaşla tayland işi vardı bende fazlalık 20-30 kiloyu gitmeden hızlıca atayım diyordum o yüzden bu küre başladım. Bugüne kadar çoğu şeyi denedim ozempic tarzı ilaçlarıda bende pis boğazlık olunca , bari hedefime torosla değilde ferrariyle gideyim diyordum. Sarmslardan sadece cardarine denedim onunda pek bi paydasını göremedim.Videodaki dayı direk kamu spotu olmuş, benim derin derin nefes düz yolda bile duyuluyor. Sodayıda vucütta su tutumu arttırsın belki bel ağrısında işe yarar diye fazla tüketiyordum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmet377    78

kendini öldürmek istiyorsan müthiş dozajlar yarışmacı olmayı geçtim, mr olympia da yarışanlar  bu kadar doz alıyordur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lemon43    0
Fuhrer, 15 dakika önce yazdı:

kardesim,  2 günde 1 150 mg tren acetat vurmak demek haftada 525mg demek. 525 MG TRENBOLONE ACETAT?! Aşağı yukarı 800mg tren enanthate? 

525 tren acetatı emin ol yarışmacılar bile kullanmıyor, eminim ilaçların fazlasıyla underdose. Bırak 525mg'ı bu yağ oranı, bu kiloda 200 mg bile kullansan gece 10 atlet 20 kilot değiştirir, nefes almakta zorlanır kısa bir süre içerisinde acile yatırılırdın.

Güzel kardeşim, canımın içi bak biz diyoruz trenbolon sen diyorsun masteron mu kullanılır?! Masteron enjeksiyonunu 4 günde 1 e çekmek ne katacak sana? Yani yarı ömrü geçip ilaçtan alacağın verim büyük oranda düşecek sadece. Daha nefes almakta güçlük çekiyorsun, bak bu iş böyle olmaz. Kalbini zorlarsın, kolestrolün günden güne berbatlaşıyor, kalp-damar sağlığın eminim bu kiloda berbattır ve kolestrol değerin de adım gibi eminim bu tren ile ölçülemeyecek kadar yükselmiştir.

Bak bu işin şakası yok, kalkarsın bir sabah eğimli yürüyüş yaparken kalp çarpıntısı yaşarsın, nabzın yükselir ve belirttiğim kalp sorunlarında birleşince kalp krizi geçirirsin. 

Sana bu aklı kim verdi bilmiyorum, veya bu planı kendin mi çizdin inan umrumda değil. Bak, forumda 1 gr deca kullan dediklerim oldu. Testoyu 1.5 gram kullan dediklerim oldu, çevremde 10 çeşit ilacı kombin ettirdiklerim oldu ama hiç kimseye 500 tren acetat kullan demedim. Veya bu kiloda ilaca gir demedim. Benim önceliğim sağlıktır, yarın bir gün dediğim kalp krizini geçirirsen ve sana ben bu mesajı yazmazsam ve bir gün gelip de forumda kalp krizi geçirdim yeni kürüm şu şu olacak diye yazarsan inan bana dokunur.

İster beni dinle, ister kendi kafandan ilerle ve "SONUNU" gör. Ama bu "SONUNU" görmeden önce şunu bir düşün bakalım, ya sonunu göremezsem? Eğer kalp krizi geçirir de bakıma muhtaç hale gelirsem? Sağlık sorunlarım ortaya çıkar da ömür boyu doktorlara gitmek zorunda kalırsam, her ay doktor muaynesi, onlarca ameliyat geçirirsem bana kim bakıcak? Bir düşün bakalım, ailene bir sor de onlara ben bunu bunu kullanıyorum eğer bakıma muhtaç olursam bana bakar mısın diye? Eğer onlar oğlum ne olacak, sen yeter ki "SONUNU" gör. Biz her türlü arkandayız mı diyecek yoksa oğlum kullanma, bu kilo bunlar olmadan gitmiyor mu diyecek?

Dostum, bu nasihatı bitiriyorum. Dersen ki nasihat dinlemeyeceğim o zaman sana fikir vereyim. 

GLP-1 Agonistleri, Semaglutid Tirzepatid Retaturid gibi ilaçlardan birisini edin ve haftada 2mg kullan. Zaten istediğini verecektir ve hiç bir şekilde ne masteron, ne trenbolon ve hatta ne testosteron kadar zarar görmeyeceksin. Bu ilaçları da 130 kilo yağlı/göbekli olduğunda değil de 130 kilo temiz kütleli bir insan olduğunda kullanırsın.

hocam kilo konusunda ne desen haklsıın, ancak diğer yorumda da belirttiğim gibi bi arkadaşlar şubat ayı gibi tayland gezisi işi vardı onun için hızlıca 20-30 kiloyu atayım diye bu küre girdim. Dediğin gibi geceleri yastığa banyo havlusu koyuyorum sabaha kadar sucuk gibi oluyor zaten adam akıllı uyutmuyor 1 saatte bir uyanıyorum. Bugüne kadar ozempic filanda denedim mide bulantısı harici herhangi bir etki göstermedi bende.Peki hocamdediğini dinleyeyim ancak bu yola girdik bir kere(sövme bana :)) hafifte olsa kazanç sağlamak amacıyla tüm ilaçları bırakıp sadece testo devam edeyim mi yoksa onuda keseyim mi, düşündüğün için teşekkürler.(dediğin gibi yarın bişi olsa ilaçtan gitti ..... derler)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Dostum 130 kg da tren wins kullanmak yarıs cızgısının basında arabaya gaz vermeden nitro ile başlamak gibi birşey olucak küre başladıysan cok vakit gçmediyse kes yoksa onyl  testo ile uzun bir diyet yolculuguna cıkman lazım  testo kullanırkende yuksek yag oranında östrejene aromataz olucak teston bunun için anti östrojen kullanmak zorunda kalıcaksın bununda planlamasını iyi yapman lazım wins eklemleri kurutur senın kilon fazla eklemlerıne bınen yuk fazla daha fazla zarar goruyorsun tren nefes etkisi bilinen etki senın kilonun getirdiği tansiyon basınc da bunu etkisini arttırıyor girdiysen bu yola test mast gh peptid vs kullan en fazla yuksek dozajda kesınlıkle kullanma 250 mg test  gecme bıle  bu mıktar bıle referansının cok ustunde senı guclu kuvvetlı tutmaya yeter 1200 kalorilik yüksek proteinli bir diyet senin işini fazlasıyla görür troidlerinede baktırt  bazı yuksek yağ oranına sahip kişilerde troidler sıkıntılı olabiliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    334
lemon43, 2 saat önce yazdı:

hocam kilo konusunda ne desen haklsıın, ancak diğer yorumda da belirttiğim gibi bi arkadaşlar şubat ayı gibi tayland gezisi işi vardı onun için hızlıca 20-30 kiloyu atayım diye bu küre girdim. Dediğin gibi geceleri yastığa banyo havlusu koyuyorum sabaha kadar sucuk gibi oluyor zaten adam akıllı uyutmuyor 1 saatte bir uyanıyorum. Bugüne kadar ozempic filanda denedim mide bulantısı harici herhangi bir etki göstermedi bende.Peki hocamdediğini dinleyeyim ancak bu yola girdik bir kere(sövme bana :)) hafifte olsa kazanç sağlamak amacıyla tüm ilaçları bırakıp sadece testo devam edeyim mi yoksa onuda keseyim mi, düşündüğün için teşekkürler.(dediğin gibi yarın bişi olsa ilaçtan gitti ..... derler)

Daha yeni nesil glp leri denemeni tavsiye ederim semaglutide benim kız arkadaşımda da mide bulantısı yapmıştı tirzepatide hiç yapmadı ve iştah baskılması belirgin daha iyi ayrıca gip agonisti olmasından dolayı insülin direncine de daha hızlı etki ediyor. Sende zaten insülin direnci olmama ihtimali çok düşük. Üzülerek söylüyorum ama bu ilaçların sana gek getirisi jinekomasti olucaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    363

Sen gerçekten delirmişsin. Bu bu aklı size kim veriyor anlamış değilim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    908
lemon43, 13 saat önce yazdı:

ilaç öyle kolay kolay öldürmez, sana kronik hasarlar bırakır. bu kür ile kilo veremeyeceksin eminim, hiç bir steroid sana kilo verdirmez. winstrol su attırır orası ayrı ancak bu ilaçlar ile kilo veremeyeceksin. kilo vermenin mantığını burada sana anlatmayacağım eminim bu ilaçları kullanmadan ona da göz atmışsındır. git bir kan testi ver ve burada paylaş, sana yardımcı olalım. testosteronu 525mg prop kullanıyorsan zaten bu kiloda emin ol E2 değerin 100 civarında geziyordur, detaylı bir planlama için kan testi vermelisin ve formunu paylaşmalısın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    174
AREN, Bir saat önce yazdı:

Sen gerçekten delirmişsin. Bu bu aklı size kim veriyor anlamış değilim

ticaret adamları

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: crazymero
      Selamlar, Sopharma Clenbuterol kullanan tecrübe eden birisi var mıdır? Yağ oranım %25, boy 1.90 kilo 120. Dozaj ayarlaması konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
    • Yazan: MrJoker
      Herkese merhabalar,
      Bir koç ile çalışmaya başladım bir planlama yaptık ancak kafamı kurcalayan bazı durumlar var.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Test propionate [ 1_10 haftalar ]
      Pazartesi 1 ml Cars 1 ml Cuma 1 ml Superdrol tablet [ 1_7 haftalar ]
      Her gün sabah tok 1 tablet 8 saat sonra 1 tablet Masteron [ 1_10 ] haftalar
      Pztsi 1 ml Persembe 1 ml Oxandrolon tablet [ 1-10 haftalar]
      Sabah 2 tablet 8 saat sonra 2 tablet MCT GRUPLARI:
      Nac 600 sabah 1 efervesan tab ve yatarken Milkthistle komplex : 1 servis sabah 1 servis yatarken Zma : 1 servis yatarken Omega 3 : 1 gr sabah 1 gr son öğünden sonra Q enzim q10 : 200 mg günde öğünle bir Vitamin d3 + k2 1 servis sabah tok Armidex 3 hafta baslar 5 gunde bir , bir tablet Bu planlama hakkında eksik yerleri, karşılaşabileceğim sorunları ve var ise düzeltmem gereken yerleri paylaşabilir misiniz? Şimdiden değerli yorumlarınız hakkında teşekkür ediyorum.
    • Yazan: Berko
      Merhabalar daha önce küre giren bi arkadaşımın koçuyla birlikte bende küre girmiş bulunmaktayım İlaçlar vitaminler ve kullanım şekilleri aşağıda ki gibi yanlış bir durum yada yapmam gereken farklı birşey varsa bilgi verirseniz çok sevinirim. Spor geçmişim var fakat vücudum yağlı. Fit ve parçalı durmak için bu küre girdim.
      İlaçları siteden sorguladım ve orijinal çıktı umarım öyledir
      KÜR İÇERİĞİM:
      Optimum Pharma Testo Prop Optimum Pharma Masteron Optimum Pharma Clenbuterol KÜR MG DETAYLARI:
      Pazartesi  1 ml testo  0.7 ml masto  Çarşamba  1 ml testo  0.7 ml masto  Cuma  1 ml testo  0.7 ml masto  Sabah aç karına 1 adet clen MCT GRUPLARI:
      2 adet proviron hergün  1 adet nac600 Pazartesiden pazartesiye 1 adet armidex Sabah kahvaltıdan sonra 2 adet cystone  2 adet speman 2 adet Liv 52  1 adet c vitamini  1 multivitamin Öğlen  2 adet omega 3  Akşam yatmadan önce  2 adet çinko  1 adet magnezyum
    • Yazan: aelmas
      Herkese merhaba!
      35 yaşında haftada 3 gün fullbody antrenmanı yapan genelde oturarak çalışan günlük 10k adımı tamamlayan bir bireyim. uzun süredir ağırlık antrenmanı yapıyorum çalışma felsefesi olarak Mike Mentzer tarzı HITT Antrenman Sistemini tercih ediyorum. bu güne kadar hep doğal ilerledim kendime yapacağım özeleştiri beslenme konusuna yeterince dikkat edememem oldu her zaman. son donemde retanın gündeme gelmesi ile bel bölgemde bir türlü kurtulamadığım yağlardan kurtulma fıkrı kafamda belirdi. suan yağ oranım %22 sevıyelerınde bunu 15-18 bandına çekebilirsem yaz ıcın idealime ulaşırım diye ümit ediyorum. daha önce tecrübe etmiş bu yollardan geçmiş kardeş ve abilerimin tavsiyesine açığım herkese iyi forumlar.
      VÜCÜT ÖLÇÜLERİ
      boy 1.78 kilo 86 Omuz 124 Göğüs 105 Sağ kol 35 Sol kol 35 Göbek 100 Kalça 106 GÜNCEL FORM:

• Yazan: LegendFingerst
      merhaba definasyona giricem ardından tekrar bulk için envanterimi topluyorum enjekte olarak sadece testo kullanıcam onun dışında;
      define için - mlo fat burner, mk2866 ostarine sarms, clenbuterol
      bulk için - danabol veya anapolon, mk677, rad140 
      extra olarak elimde arimidex, milk thistle ve proviron var bu envanteri neyleri neyle kombine etmeliyim, extra bir sıvı steroid düşünmüyorum 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.