Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

GHOST

Dünyada üretim bitti aldığınız ilaçlara dikkat edin.

Önerilen İletiler

Zxien    6
berkay16, 11 dakika önce yazdı:

Hintliler testoya da baharat katmış herhalde rengi ondan sarı

Hocam baharat örneği verebilir misiniz ben testoda kekik kimyon pul biber dışı kullanmıyorum sanırım testo proplara karabiber koyuyorlarmış öksürtüyor bu bilgiyi hintli bi sokak koçumdan aldım 😂🤣

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Komutan    70
Zxien, 28 dakika önce yazdı:

Hocam baharat örneği verebilir misiniz ben testoda kekik kimyon pul biber dışı kullanmıyorum sanırım testo proplara karabiber koyuyorlarmış öksürtüyor bu bilgiyi hintli bi sokak koçumdan aldım 😂🤣

senin o ustan şifa hazırlıyo heralde :) :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    276
Zxien, 1 saat önce yazdı:

Ben testomu tikka masala soslu tercih ediyorum dragon pharma tikka masala sustanon 270 kullanıyorum aktif😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    54
0xhex, 29 dakika önce yazdı:

çok güzel haber,umarım her önüne gelen anabolik kullanamaz

malesef hali hazırda orjinal ilaçların fiyatı artarken zart zurt pharmalar çoluk çocuğun eline 1000-2000 tl fiyatlardan tutuşturulmaya devam edicek

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    756
0xhex, 43 dakika önce yazdı:

çok güzel haber,umarım her önüne gelen anabolik kullanamaz

fiyatı arttı diye kullanıcısı kalitesi değişmez ki dostum, hatta kullanıcı kalitesi düşebilir. Örneğin, 1 flakon ilaca 10.000tl verecek adamın sporla işi olmaz açık konuşmak gerekirse, sporculuk gibi bir hayali olmaz. O adam sporu 3. 4. plana atar, olacak ülkemizdeki disiplinli ve kaliteli sporculara olur. Bu spor artık genetik veya antrenman-disiplin sporundan ziyade cüzdan sporu oluyor...

• 100 Puan 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    65
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

fiyatı arttı diye kullanıcısı kalitesi değişmez ki dostum, hatta kullanıcı kalitesi düşebilir. Örneğin, 1 flakon ilaca 10.000tl verecek adamın sporla işi olmaz açık konuşmak gerekirse, sporculuk gibi bir hayali olmaz. O adam sporu 3. 4. plana atar, olacak ülkemizdeki disiplinli ve kaliteli sporculara olur. Bu spor artık genetik veya antrenman-disiplin sporundan ziyade cüzdan sporu oluyor...

25 yaş altı üniversite ögrencilere ilaca nasıl 10.000 lira versin ? 

sporculuk anabolik basmakla mı oluyor? önce sporcunun ne olduğunu bi kavrayın derim

şunu anlamıyorsunuz heralde yada anlamak istemiyorsunuz vücüt geliştirmede en az 10 sene naturel yapılmalı daha sonrasında dilenirse anabolik kullanılmalı

• Kaka 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    54
0xhex, 11 dakika önce yazdı:

sporculuk anabolik basmakla mı oluyor? önce sporcunun ne olduğunu bi kavrayın derim

şunu anlamıyorsunuz heralde yada anlamak istemiyorsunuz vücüt geliştirmede en az 10 sene naturel yapılmalı daha sonrasında dilenirse anabolik kullanılmalı

10 seneyi bayağı abartı buluyorum kişi 20 yaşında spora başlamış olsun 30 yaşında mı ilaca başlayacak ortalama bir profesyonel vücut geliştirmecinin peak yaşı zaten 30 larının başları

bunun yanında evet vücut geliştirme sporu ilaç sporudur malesef bunu böyle söylüyor olmamız işin mutfağındaki disiplin teknik ve bu süreci hayat mücadelesiyle koordine bi şekilde yürütme de işin içine girince göz ardı edilecek konular değil ki sporcu için de ilaç 2. belki 3. plandadır ama vardır illaki 

25 yaş altı üniversite öğrencisi part time çalışsa ailesinden de harçlık alsa kyk sı da yatsa gayet de güzel kürünü yapar yemeğini yer gerekli supplementleri de asgari düzeyde alır ha bi ilaca 10k verir mi veremez o ayrı konu kaldı ki 25 yaş altı üniversite öğrencisinin de gayet iyi bi genetiği ve bu spor için güzel bir alt yapı ve teknik bilgisi olabilir

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    756
0xhex, 28 dakika önce yazdı:

yani dostum, açık konuşayım sana 25 yaş altı üniversite öğrencisi olsun veya 30 yaş üzeri çalışan birisi olsun bu bir şey değiştirmez parayı veren düdüğü çalar. 30 yaş üzeri çocuklu bir aile babası kirasını, yemesi içmesi faturası birikimini çıkartınca zaten emin ol üniversite öğrencisinden belki daha az para kalır elinde. 

sporculuk dediğimiz kavramı bir tartışalım, vücut geliştirmede kullanılan doping, dünyada doping kullanılan sporlar arasında 6. 7. sıralarda yer alıyor. Güreş, halter, bisiklet, atletizm, dövüş sporları, kondisyona dayalı bir çok sporda doping kullanımı oldukça yaygın. Satranç bile spordan sayıldığı dönemde turnuvalarda doping testleri yapılıyor, yani düşün sporculukda doping olmaz diyen bir kişi amatörlere bu işin dopingsiz olabileceğini yeğliyordur. Tıpkı beş-altı sene öncesi spor salonlarında naturalim kardeşim diyip haftada altı-yedi ampül rimobolan vuran 20 yaşında kel kalan elemanlar gibi...

Anlamıyorsunuz diyerek neyi kast ettiğini bilmiyorum, yani benim anlamayıpda senin anladığın bir kısım olduğunu da düşünmüyorum. Vücut geliştirme en az 10 sene natural olarak yapılmalı demişsin, bu kişiden kişiye göre değişen bir durumdur. Böyle bir kural veya kaide bulunmuyor. Dilenmesi bir kenara, istemesi dahilinde bu ilaçlara ulaşır ve kullanır. Ancak bir şişe ilaca yüksek meblalar ödemesi onun 10 sene natural olarak sporu yapacağı anlamına gelmiyor. Senin düşüncene göre bakarsak kimse ilaç kullanmasın, natural yapsın ne gerek var? 

Kaldı ki vücut geliştirme şu sıralar en aktif döneminde, ilaç kullanımı ise en zirve döneminde. Böyle bir dönemde üretim bitmez veya değişmez. 

tarihinde Fuhrer tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    65
Fuhrer, 19 saat önce yazdı:

yani dostum, açık konuşayım sana 25 yaş altı üniversite öğrencisi olsun veya 30 yaş üzeri çalışan birisi olsun bu bir şey değiştirmez parayı veren düdüğü çalar. 30 yaş üzeri çocuklu bir aile babası kirasını, yemesi içmesi faturası birikimini çıkartınca zaten emin ol üniversite öğrencisinden belki daha az para kalır elinde. 

sporculuk dediğimiz kavramı bir tartışalım, vücut geliştirmede kullanılan doping, dünyada doping kullanılan sporlar arasında 6. 7. sıralarda yer alıyor. Güreş, halter, bisiklet, atletizm, dövüş sporları, kondisyona dayalı bir çok sporda doping kullanımı oldukça yaygın. Satranç bile spordan sayıldığı dönemde turnuvalarda doping testleri yapılıyor, yani düşün sporculukda doping olmaz diyen bir kişi amatörlere bu işin dopingsiz olabileceğini yeğliyordur. Tıpkı beş-altı sene öncesi spor salonlarında naturalim kardeşim diyip haftada altı-yedi ampül rimobolan vuran 20 yaşında kel kalan elemanlar gibi...

Anlamıyorsunuz diyerek neyi kast ettiğini bilmiyorum, yani benim anlamayıpda senin anladığın bir kısım olduğunu da düşünmüyorum. Vücut geliştirme en az 10 sene natural olarak yapılmalı demişsin, bu kişiden kişiye göre değişen bir durumdur. Böyle bir kural veya kaide bulunmuyor. Dilenmesi bir kenara, istemesi dahilinde bu ilaçlara ulaşır ve kullanır. Ancak bir şişe ilaca yüksek meblalar ödemesi onun 10 sene natural olarak sporu yapacağı anlamına gelmiyor. Senin düşüncene göre bakarsak kimse ilaç kullanmasın, natural yapsın ne gerek var? 

Kaldı ki vücut geliştirme şu sıralar en aktif döneminde, ilaç kullanımı ise en zirve döneminde. Böyle bir dönemde üretim bitmez veya değişmez. 

bu ülkede şuan yada son 15 senede ne mahmut irmak , ne tuluğ topa, ne Hamdullah aykutlu kalitesinde vücut geliştirmeci çıkmadı, bu 3 ünün ortak özelliği ne biliyor musun ? en az 5-10 sene doğal yapmaları işi iyice öğrendikten sonra anabolizana başlamaları.

anabolizan kullanması gereken , milyonda 1 genetik yani ülkemizde 80 kişi diyelim bunlar 20 yaşında başlayabilir anabolizana çünkü gelecek vaad ediyorlar,diğer kalan %99.9999 lük kesim sadece mastürbasyon yapıyor deyim yerindeyse hiç bir zaman uluslararası arenada podyum top 3 göremeyecekler ,hormon dengesini bozmakla kalacaklar , o yüzden doğal yaparsın kendi sınırlarını görürsün milyonda 1 genetik varsa o zaman anabolizan kullanırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    199
0xhex, 20 dakika önce yazdı:

bu ülkede şuan yada son 15 senede ne mahmut irmak , ne tuluğ topa, ne Hamdullah aykutlu kalitesinde vücut geliştirmeci çıkmadı, bu 3 ünün ortak özelliği ne biliyor musun ? en az 5-10 sene doğal yapmaları işi iyice öğrendikten sonra anabolizana başlamaları.

anabolizan kullanması gereken , milyonda 1 genetik yani ülkemizde 80 kişi diyelim bunlar 20 yaşında başlayabilir anabolizana çünkü gelecek vaad ediyorlar,diğer kalan %99.9999 lük kesim sadece mastürbasyon yapıyor deyim yerindeyse hiç bir zaman uluslararası arenada podyum top 3 göremeyecekler ,hormon dengesini bozmakla kalacaklar , o yüzden doğal yaparsın kendi sınırlarını görürsün milyonda 1 genetik varsa o zaman anabolizan kullanırsın.

Niye çıkmadı bence gayette çıktı adam 212 de 4. Oldu mesela. Çok var bence daha iyi olan bu döneme göre. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    65

dostum nihat kaya gibiler kullansın zaten,ayrıca 13 yaşında başlamış vg ye,benim demek istediğim bundan 20 30 sene önce ilaç kullanma oranı çok çok düşüktü ama çok iyi vücutlar çıkıyordu,şuan millet 16-17 yaşında ilaca başlıyor ama %99.99 çöp vücut,
o yüzden kıssadan hisse bu hammadde olayı iyice patlar ve sadece kullanması gerekenler kullanır

tarihinde 0xhex tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    276
0xhex, 1 saat önce yazdı:

dostum nihat kaya gibiler kullansın zaten,ayrıca 13 yaşında başlamış vg ye,benim demek istediğim bundan 20 30 sene önce ilaç kullanma oranı çok çok düşüktü ama çok iyi vücutlar çıkıyordu,şuan millet 16-17 yaşında ilaca başlıyor ama %99.99 çöp vücut,
o yüzden kıssadan hisse bu hammadde olayı iyice patlar ve sadece kullanması gerekenler kullanır

Abi bu adamlar zamanında eczaneden testo rimo deca yapabiliyorlarmış bence imkanları bizden daha iyiydi ülkede ilaç kullandığını zannedenlerin yarısı boş ürün kullanıyor zaten.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    756
0xhex, 4 saat önce yazdı:

hamdullah aykutlu mesela isviçre'de yaşamış ve güncel olarak isviçrede yaşayan bir vatandaşımız, Türkiye ile bağdaştırmak pek doğru olacağını sanmıyorum kaldı ki genetik olarak olympia sahnesine çıkan ilk Türk olmasının dışında bence pek de bir başarısı yok. Bunu aşağılamak/kötülemek için söylemiyorum, olympia sahnesine bir çok sporcumuz çıktı, bu sene 2 men's 1 classic 1 212 1 de bikini olmak üzere 5 sporcu çıkardık. Tuluğ Topa'nın kendisi dediğin 16-17 yaşındaki doğal olmayan çocuklara koçluk yapan bir kişi, bunu çevremde gözlemliyorum.

Kimsenin başarısını küçümsemiyorum, ancak şunu söyleyim sana; Steroid kullanım amacın, hedefin doğrultusunda şekillenebilir. Bu ilacı kullanıyorsun diye ille de podyum sporcusu olmayacaksın, podyum derecesinde kullananlar yüksek derece uyarıcılar alıyor ve su atıcılar kullanıyor. Bunlar sağlığa ciddi biçimde zarar veriyor. Sporunda 3-4 senesini doldurup da 300 rimo 500 testo yapıp hedefine ulaşan insanlar var. Biz de genel olarak forumda bu kafadayız, 40 yaşındaki insanın kullanmasıyla bu ilacı 20 yaşındaki bir insanın kullanması arasında bir fark yok. 

o yüzden doğal yaparsın kendi sınırlarını görürsün milyonda 1 genetik varsa o zaman anabolizan kullanırsın.

bu ifadene forumda kimsenin katılacağını düşünmüyorum, ille de bu ilacı vuruyorum diye ben olympia olmayacağım. belki ben kendimi daha cüsseli görmek istiyorum, daha yapılı görmek istiyorum, kendimi şekillendirmek istiyorum yani neden bunu yapayım? Senin ifadene göre "botox yaptıracaksan güzellik yarışmalarına katılmalısın" kafası tamamen aynı. Ek olarak yarışmanın senden götürüsü dışında pek kazandıracağı bir şey yoktur, yarışmacılara sözüm yok ancak baktığın zaman Nihat Kaya, genç yaşına rağmen büyük işler başardı. Olympia'da 4.oldu ve senin dediğin gibi milyonda bir genetik. Ancak aldığı ödül 7.000$, bu emin ol Amerika'da geçirdiği 1 haftada harcadığı tutardan bile belki daha düşüktür. Bu iş için sanıyorum 4 senedir Patrick Tuor ile çalışıyor ve kendisinin emin ol koçluk ücreti yılda on binlerce doları buluyordur.

Kaba hesap yaparsak, Nihat Kaya başarılı bir sporcu. Evet, ancak bunu genetik diyip kestiremezsin. Bu işin içerisinde antrenman, beslenme, ilaç, koçluk genetiğin önündedir. Eğer bütçesi olmasa, bir işte çalışsa bu disiplini sağlayamazdı, bütçesi olmasa 1 flakon ilaca 10.000 tl verip asgari ücretli bir yerde çalışsa, koçluk almasa genetiğinin kimse farkında olamazdı. Yani demek istediğim şu dostum, milyonda bir genetiğinin olduğunu anlamak için para gerekiyor. Bu spor başta dediğim gibi cüzdan sporu, ilaçların zamlanması demek bu tip sporcuların erişememesi demek. Yoksa hali keyfi yerinde olan, bir yerlerden para akan insanlar zaten her türlü ilaca erişecektir. Onların da amacı yarışmacı olayım, genetiğimi göreyim değildir. Emin ol bir çoğu antrenman disiplinini bile elde edemez.

Uzun lafın kısası, ülkemizde ekonomi zaten belli. Ortalama salon aidatı 2000 tl, günlük beslenmen 5 yumurta 500 tavuk 300 pirinç yesen 150-200 tlyi bulur. Aylık 6000 tl beslenmen olur, en az 8000 tl bu spora ayırmalısın ki /senin tabirinle/ genetiğini görebilesin. İşin içinde daha ne ilaç var, ne başka hormonlar var...

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    768

Bir sürü yüzlerce örnek yazabilirim ilaç kullanımı, beslenme, antrenman, disiplin, genetik yatkınlık, ekonomi vs ile ilgili ama vücut geliştirme denilen terim inanılmaz geniş spektrumu olan ve içinde bir çok etmeni barındıran bir uğraş. Bu tarz  bir bakış açısından yaklaşmak bu işe yeni başlayan ve araştırma yapmak isteyen insanların önüne engel koymak demektir. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    199

Ben burda tam fikir belirtemiyorum gerçekten sadece keşke bilinçli kullanılsa idi bu ilaçlar. Mesela tren burada herkes çok sevsede hatta bende kullanmayı çok istesemde aşırı toksik bir ilaç. Bunu 22 23 yaşında haftalık 200 300 mg kullanmak birşeyleri hızlandirsada sağlık üzerinde iyi etkileri olduğuna inanmıyorum.

katılmadığım en büyük nokta yaş ile hormonlarda da azalan verimler yasası olduğuna inanıyorum. Yani  tasvip etmesemde , çocuğum olsa asla onaylamayacağım bir olay olsada bence 19 yaşında biri yüksek doz testodan 25 yaşında birinin alacağı verimden daha fazlasını alır.

Sağlıksal yönden bakarsak 22 23 yaşına kadar bence gh dışında hiç birşey kullanılmamalı ve gh de aşırı iyi bilgili biriyle birlikte kullanılmalı yine

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    65
Unrest, 14 saat önce yazdı:

katılmadığım en büyük nokta yaş ile hormonlarda da azalan verimler yasası olduğuna inanıyorum. Yani  tasvip etmesemde , çocuğum olsa asla onaylamayacağım bir olay olsada bence 19 yaşında biri yüksek doz testodan 25 yaşında birinin alacağı verimden daha fazlasını alır.

Sağlıksal yönden bakarsak 22 23 yaşına kadar bence gh dışında hiç birşey kullanılmamalı ve gh de aşırı iyi bilgili biriyle birlikte kullanılmalı yine

antreman yapmayı, vücut geliştirme kültürü,disiplini vs bilmiyorsa hiç bir verim alamaz bende bundan bahsediyorum ki toplumun %99 unu görüyoruz herkes günümüzde ilaç basıyor ama çöp vücutlar,vücudu su tutuyor kas yaptığını sanıyor ilaçlar vücuttan çıkınca 5 kg gidiyor zaten direk,allah aşkına şu forumda kaç tane gelecek vaat eden vücut var ? ben bu forumdaki konularda formdan ziyade ilaç resimleri görüyorum :) 

şu videonun 6. dakikasında sonrası duygularıma tercüman olmuş mahmut ırmak röportajı var izlemek isteyen izlesin ne demek istediğimi anlasın , kendisi 17 sene naturel yaptıktan sonra ilaca başlamış,ayrıca en az 10 sene naturel yapılmalı diyor

Fuhrer, 14 saat önce yazdı:

Uzun lafın kısası, ülkemizde ekonomi zaten belli. Ortalama salon aidatı 2000 tl, günlük beslenmen 5 yumurta 500 tavuk 300 pirinç yesen 150-200 tlyi bulur. Aylık 6000 tl beslenmen olur, en az 8000 tl bu spora ayırmalısın ki /senin tabirinle/ genetiğini görebilesin. İşin içinde daha ne ilaç var, ne başka hormonlar var...

genetiği parlak olan insan kendini hemen belli ediyor, belli ki senin çevrende böyle birisi olmamış belli ki,tuluğ topa sadece 5-6 ay vücut geliştirmeye başladıktan sonra naturel olarak 200 kg squat yapıyormuş.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
0xhex, 50 dakika önce yazdı:

antreman yapmayı, vücut geliştirme kültürü,disiplini vs bilmiyorsa hiç bir verim alamaz bende bundan bahsediyorum ki toplumun %99 unu görüyoruz herkes günümüzde ilaç basıyor ama çöp vücutlar,vücudu su tutuyor kas yaptığını sanıyor ilaçlar vücuttan çıkınca 5 kg gidiyor zaten direk,allah aşkına şu forumda kaç tane gelecek vaat eden vücut var ? ben bu forumdaki konularda formdan ziyade ilaç resimleri görüyorum :) 

şu videonun 6. dakikasında sonrası duygularıma tercüman olmuş mahmut ırmak röportajı var izlemek isteyen izlesin ne demek istediğimi anlasın , kendisi 17 sene naturel yaptıktan sonra ilaca başlamış,ayrıca en az 10 sene naturel yapılmalı diyor

Gerçekten inanıyo musun 17 sene natural yaptıgına vücut geliştirme sektörü dünyanın en büyük yalanlarını barından bi sektör 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    199

Konu çok farklı yerlere gitti ama, basit bir genetik testle biri bu işe genetiği uygun mu öğrenedebilir böyle bakarsak. CAG tekrarı + ACTN3 sprinter/power geni 

şu ikisine bakması yeterli birinin genetik potansiyeli var mı diye? ACTN3 de 2 genotipte XX se zaten iptal hiç başlamamalı, RR sa büyük potansiyel taşıyor demektir. CAG tekrarıda düşükse bu iş için doğmuş demektir. Eğer mevzu genetikse en temel veri bu. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    768
Unrest, 1 saat önce yazdı:

Konu çok farklı yerlere gitti ama, basit bir genetik testle biri bu işe genetiği uygun mu öğrenedebilir böyle bakarsak. CAG tekrarı + ACTN3 sprinter/power geni 

şu ikisine bakması yeterli birinin genetik potansiyeli var mı diye? ACTN3 de 2 genotipte XX se zaten iptal hiç başlamamalı, RR sa büyük potansiyel taşıyor demektir. CAG tekrarıda düşükse bu iş için doğmuş demektir. Eğer mevzu genetikse en temel veri bu. 

Abi dur bizim buralara gelene kadar bi 100 yıl geçmesi lazım :D 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    16
Unrest, 1 saat önce yazdı:

5 kişiden 15i her gün arimidex atıyo hocam ne genetiği

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    199
hectordoyle, 3 saat önce yazdı:

Abi dur bizim buralara gelene kadar bi 100 yıl geçmesi lazım :D 

Yok be abi millet ırkım ne diye yaptırıyor 30 40 dolara onlarda çikıyor bu sonuçlar. Bende mesela actn3 RR ama cag tekrarı için farklı test gerekiyor onuda androjen reseptör hassasiyetiyle alakalı bir genden tahmin edebiliyoruz. Bende kolajen dışında herşey vücut gelistirme yap diyor ama yaş geçti

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    768
Unrest, 42 dakika önce yazdı:

Yok be abi millet ırkım ne diye yaptırıyor 30 40 dolara onlarda çikıyor bu sonuçlar. Bende mesela actn3 RR ama cag tekrarı için farklı test gerekiyor onuda androjen reseptör hassasiyetiyle alakalı bir genden tahmin edebiliyoruz. Bende kolajen dışında herşey vücut gelistirme yap diyor ama yaş geçti

Ben de aslında test yaptırmak isterim 23andme ya da ancestry gibi sitelerden ancak bizim ülkeden oraya göndermek zor oluyor diye yaptırmak istemedim açıkçası. 

Bence vücut geliştirme her yaşta yapılır keşke ben de biraz geç başlasaydım spora diyorum hatta :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    199
hectordoyle, 1 saat önce yazdı:

Ben de aslında test yaptırmak isterim 23andme ya da ancestry gibi sitelerden ancak bizim ülkeden oraya göndermek zor oluyor diye yaptırmak istemedim açıkçası. 

Bence vücut geliştirme her yaşta yapılır keşke ben de biraz geç başlasaydım spora diyorum hatta :D 

Bu testlerin şöyle bir faydası olur. Maddiyat noktasını aştıysan mesela sirt1 genlerinde yaşlanmaya daha yatkın olduğunu görürsün, 2 haftada 1 nad+ glutatyon vs alırsın bunu kapatmak için. Yada mesela GSK3-b enzimin çok çalışmaya yatkındır, çok düşük doz lityum alırsın. Ya da Benim gibi collagenle ilgili genlerinde sıkıntı vardır, günde 2 mg ghk cu ve belki dönemsel olarak hgh ile bu eksikliği kapatmaya çalışırsın vb. Çok faydası olduğuna inanıyorum iyi analiz yapmayı bilen biri için. 

Mesela bende sırkadiyen ritimle ilgili clock genlerinde kötü varyantlar var. 2 gün üst üste çok az uyuduğumda 5 yıl yaşlanmış gibi oluyor yüzüm. Ben mesela sirkadiyen ritme aşırı dikkat etmeliyim. Neye dikkat edip etmemen gerektiğinide analiz edebileceğin veriler var. Ben mesela gece çalışmamalıyım eğer sağlıklı bir hayat istiyorsam vücudum kaldırmıyor. Ama senin clock genlerin iyidir, parayı erken kazanmak için gece uykusundan az da olsa feragat edebileceğinin farkında olursun vb. 

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: emsalsiz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Belki bazılarınızın işine yarar/dikkatini çeker diyerek bu konuyu açıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      750mg test e 200mg boldenone Kullandığım kürümde, kürün ilk gününden beri 50mg klomen alıyorum. Benim vücudum klomene çok iyi tepki veriyor, belki sizlerde sonuç farklı çıkar bilemiyorum ancak bence yine de kayda değer bir deneyim.
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: falconthered
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Dünya’da her ülkede Primo ve Mast karaborsa oldu. Çoğu marka ve satıcıda artık bulunmuyor. Sebebi ham madde tedarik sıkıntıları var. Ham maddelerin çoğu Çin’de üretiliyordu ve diğer ülkelere gönderiliyordu. Çin hükümeti laboratuvarlara önlemler getirdi ve çoğu lab kapandı. Uzun zamandır ham madde bulunmuyor. 
      Hindistan’daki satıcılar ise büyük oranda dolandırıcı. Ya parayı alıp hiç göndermiyorlarmış, ha alakasız başka ham madde gönderiyorlarmış, yada süper düşük saflık oranın kalitesiz ham madde gönderiyorlarmış. Üreticiler bu steroidleri üretmeyi durdu. 
      Ellerinde kalanların fiyatları 3-4 katına çıktı ve çoğu satıcıda artık yok.  Türkiye’de durum ne? Bulunuyor mu? Bulunuyorsa Primo ve Mast diye içine Test P koyup satıyorlar olma ihtimali var mı? Türkiye’de steroidlerin lab testlerini yapan tarafsız labaratuvarlar var mı?  Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.