Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

falconthered

Çin üretimde kepenk kapadı! dünya ilaç konusunda çıkmaza girmek üzere! türkiye'de durum nasıl?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Dünya’da her ülkede Primo ve Mast karaborsa oldu. Çoğu marka ve satıcıda artık bulunmuyor. Sebebi ham madde tedarik sıkıntıları var. Ham maddelerin çoğu Çin’de üretiliyordu ve diğer ülkelere gönderiliyordu. Çin hükümeti laboratuvarlara önlemler getirdi ve çoğu lab kapandı. Uzun zamandır ham madde bulunmuyor. 

Hindistan’daki satıcılar ise büyük oranda dolandırıcı. Ya parayı alıp hiç göndermiyorlarmış, ha alakasız başka ham madde gönderiyorlarmış, yada süper düşük saflık oranın kalitesiz ham madde gönderiyorlarmış. Üreticiler bu steroidleri üretmeyi durdu. 

• Ellerinde kalanların fiyatları 3-4 katına çıktı ve çoğu satıcıda artık yok. 
  • Türkiye’de durum ne?
  • Bulunuyor mu?
  • Bulunuyorsa Primo ve Mast diye içine Test P koyup satıyorlar olma ihtimali var mı?
  • Türkiye’de steroidlerin lab testlerini yapan tarafsız labaratuvarlar var mı? 

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    1.204

Çoğu kez tartışıldı bu konu. Çin sıfır üretim tüm dünya boşluğa gidiyor Hindistan olayı doğru. Seneye testoya 2 3k verince öğrenecek gerçekleri herkes :D Çoğu marka patladı stokları biten üretim yapamadığı için yerine koyamıyor. Türkiyede işler cok basit etiketler baska icerik testo tabtlerdede etiket baska icerik tek :)) hepsi boş.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.204
falconthered, 11 dakika önce yazdı:

Janoshik gibi Türkiye’de içerik ve saflık testi yapan lab var mı? @SPECTRE

Yok

Ferdikra, 4 dakika önce yazdı:

Üretim yapmıyosan dert etme yerine bi düşünen vardır  zaten 😄

Tuketim yapan bizler dert edinmezsek sıkıntı orada başlayacak senin kaçırdığın konu bu 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    198
SPECTRE, 2 dakika önce yazdı:

Yok

Tuketim yapan bizler dert edinmezsek sıkıntı orada başlayacak senin kaçırdığın konu bu 

Yo kaçırmadım demek istedigim şuanda öyle bundan once de hammadde varkendr yokkende biz herseyin düşük kalitesini kullanmak zorunda bırakılıyoruz ucuzken de pahalı pahalıyken 3 katına alırız artık

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    108

Masteron gerçekten dehşet karaborsa. xeno aldım satıcımdan mast enantathe 3 flakon aldım adedi 70 dolardan. ben teslim aldıktan  2 gün sonra 120 usd olarak güncellendi. %75  zam korkutucu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.204
makro1178, 4 dakika önce yazdı:

Masteron gerçekten dehşet karaborsa. xeno aldım satıcımdan mast enantathe 3 flakon aldım adedi 70 dolardan. ben teslim aldıktan  2 gün sonra 120 usd olarak güncellendi. %75  zam korkutucu

Oxandrolon ve masteron bunların ikisi büyük karaborsa hele Oxandrolon orijinalini bulmak cok ama cok zor bu cin olayları sonrası 

• Üzgün 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.102

piyasayı yükseltip geri satışa başlayacaklar, kimse 300 dolar kazanacağı ürünün 30 dolardan satılmasından memnun değil. 

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eaheryerdr    29
Fuhrer, 29.08.2025 - 13:51 yazdı:

piyasayı yükseltip geri satışa başlayacaklar, kimse 300 dolar kazanacağı ürünün 30 dolardan satılmasından memnun değil. 

Çogu zammi yapıştırdı wheyden bile ucuzdu roidlerr olabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32

İngilteredeki namussuzlarda her flakona 10-15 £ yapıştırmış. Amerikada 1 kutu masteron 100/10 ml propianata 100 $ yazmışlar. Adam haftada 500 mg masteron vursa, 10 haftada sadece masteron masrafı 500 $ ediyor. Büyük bi ihtimalle fiyatlar inmez ama kimsede almaz. Amerikadaki dostlarım geçen yıl 7-8 k arası dolar kazanırken bu yıl 5-6 bine düşmüşler ve herşeyin fiyatıda yükseliyor. İlaç satıcıları daha çok kazanacağını zannediyor ama ben gerçekten ingilterede halkın arasındayım ve millet hep ekonomik krizden şikayetçi kimsede para yok isterlerse bir kutu 500 $ olsun alan varmı ona bakın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: GHOST
      Evet dostlar bundan 1 veya 2 yıl önce yazıyordum forumda o zaman herkes he diyerek geçiyordu şimdi anlamışsınızdır yok humax bozdu yok nessie şöyle yok zphc böyle şu ilacı iyi bu ilacı kötü konularını. Çin üretimi bitirdi ilaç ham maddesi yok tabletlerden tutun enjeksiyonlara kadar. Çoğu marka elindeki son stokları eritiyor. Şimdi asıl mesele büyük markalar yok olan şeye yok diyorlar ama bu yerli üretim etiket basıp kan emen kişiler varya onların uzun zamandır yaptıkları ama son dönemde artık para kazanma hırsıyla tamamen işi o şekilde ilerletme stratejileri gün yüzüne çıkıyor yapılan kan testlerinde.
      Aldığınız çok ilacın anavar masteron gibi ilaçlar hepsinin etiketi yakışıklı ama içi çok çirkin. Hepsi testos elinde mal kalanlarda çok yüksek rakam çekiyorlar haklı olarak çünkü bitince yerine koyamayacaklarını biliyorlar. Bu pazar niye böyle oldu çin niye böyle bişey yaptı kimse bilmiyor bazı söylentiler var yeniyıl ile beraber pazardaki bu boşluğu birileri doldurur diye ama hikaye bence çünkü çin dışında bu işler hindistanda dönüyor ama oradada çok dolandırıcılık sıkıntılı işler olduğu söyleniyor.
      Kısaca çalışan ilaç bulursanız eminseniz stoklu alın bu yaza kadar veya 2026 yazı sonrası hepimiz supplementlerle spor yapmaya başlayacağız gibi duruyor  
    • Yazan: emsalsiz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Belki bazılarınızın işine yarar/dikkatini çeker diyerek bu konuyu açıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      750mg test e 200mg boldenone Kullandığım kürümde, kürün ilk gününden beri 50mg klomen alıyorum. Benim vücudum klomene çok iyi tepki veriyor, belki sizlerde sonuç farklı çıkar bilemiyorum ancak bence yine de kayda değer bir deneyim.
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp