Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Emir25

110 kg biri olarak definasyon kürüne girmek istiyorum! önerilerinize ihtiyacım var!

Önerilen İletiler

Emir25    0

Cümleten Selamün aleyküm,

Daha önce 3 kere Definasyon kürü yaptım, kullandığım ilaçlar testo E. Masteron ve tren kullandım. Hepsinden haftalık 300ml olarak şekilde 15 hafta kullandım, hiçbir koruyucu ve vitamin kullanmadım pct yapmadım. 1 yıldır ilaç kullanmadım kan değerlerim ve testosteron değerlerim normal. Tekrar definasyon kürü yapmak istiyorum.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy: 1.83
  • Kilo: 110

Nasıl bir kür yapmam gerekiyor ve vitamin koruyucu ne kullanmam gerekiyor hiç bilgim yoktur. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

AS1L    492

12 hafta Testosteron 300 mg + Masteron 500 mg. Tren ekleme. Arimidex 0.5 mg + NAC 1200 mg + TUDCA 750 mg + Omega-3 4 g + Ubiquinol 200 mg koruyucuları ve vitaminleri al kür bitince 2 hafta bekle sonra 4 hafta Clomid + Nolva  PCT yap kan tahlili şart. Bu şekilde hem sert çıkar hem de sağlığın yerinde kalır. Bol şans. 🤞

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    266

Tirzepatide kullanmanı tavsiye ederim

bu arkadaş çok güzel sonuç almış ben de aktif glp-1 kullanıcısıyım aynı zamanda trt yapıyorum ama naturel değerlerin ortalamaysa hiç gerek yok. Şuanki durumunda hiçbir ilaç sana glp-1 agonistlerinden fazla fayda sağlayamaz.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pyschokiller    19

Biri de çıkış şunu dememiş. kardeşim 27 yaşındasın, 3 tane kür yapmışsın ama hala 110 kilosun. Senin problemin disiplin, motivasyon ve irade. Seni kurtaracak kür yok. Olsa ilk üç küründe olurdu. Aynı şeyi yapmaya devam edip, farklı sonucu beklemek ise yorumsuz. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emir25    0
Pyschokiller, 21 dakika önce yazdı:

Biri de çıkış şunu dememiş. kardeşim 27 yaşındasın, 3 tane kür yapmışsın ama hala 110 kilosun. Senin problemin disiplin, motivasyon ve irade. Seni kurtaracak kür yok. Olsa ilk üç küründe olurdu. Aynı şeyi yapmaya devam edip, farklı sonucu beklemek ise yorumsuz. 

Reis yaptığım her kürde güzel formlar tutuyorum Emin ol hayatında göremeyeceğin en iyi irade disipline sahibim.1.5 yıldır ceza evindeydim orda ister istemez kilo alabiliyorsun. Bilip bilmeden yazmasan sevinirim ön yargıya gerek yok 

• Beğen 1
  • Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bence  haftalık Test p Mast p 3  ml  1.5 ml tren  ace  gunluk 3 tablet wınstrol  sabah oglen akşam şeklinde birde idman veya kardio oncesi pre olarak clen alabilirsin birde metabolizman cok yavaşsa eğer t3 alabalirsin 1 tablet baslar max 2 tablet cıkar gerı 1e düşer sonra kesersin.

koruyucu genel vitaminler haricinde definasyona özel magnezyumunu eksik etme ve bu kür için kalp damar saglıgın ıcın kaliteli  omega3 3-4 gr gunluk al beslenme olarakda 50-100 gr arası carb 40 gr yag kg x2 proteini al 2 ayda takır takır olursun ama en zor kısmı ıcerde bu canavarlar calısırken dıyete sadık kalmak :D

Not:verdıgım dozajlar ilaçdan ilaca göre değişir şimdi boş ilaçda belki düşük gelir cok kaliteli bir ilacdır 1.5 ml tren yatalalak eder tren haricinde seni yoracak bir ilaç yok onuda yan etkisini en az hissedeciğin dozda kullan test mast bu ilaçları doluluk  orananına gore arttırabilirsin.Her zaman düşük dozdan başla ilaçlara haftadan haftaya test edersın kısa ester hemen bellı eder kendını zaten. 

tarihinde AnabolikLover tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emir25    0
AnabolikLover, 4 dakika önce yazdı:

Bence  haftalık Test p Mast p 3  ml  1.5 ml tren  ace  gunluk 3 tablet wınstrol  sabah oglen akşam şeklinde birde idman veya kardio oncesi pre olarak clen alabilirsin. koruyucu genel vitaminler haricinde definasyona özel magnezyumunu eksik etme ve bu kür için kalp damar saglıgın ıcın kaliteli  omega3 3-4 gr gunluk al beslenme olarakda 50-100 gr arası carb 40 gr yag kg x2 proteini al 2 ayda takır takır olursun ama en zor kısmı ıcerde bu canavarlar calısırken dıyete sadık kalmak :D

Not:verdıgım dozajlar ilaçdan ilaca göre değişir şimdi boş ilaçda belki düşük gelir cok kaliteli bir ilacdır 1.5 ml tren yatalalak eder tren haricinde seni yoracak bir ilaç yok onuda yan etkisini en az hissedeciğin dozda kullan test mast bu ilaçları doluluk  orananına gore arttırabilirsin.Her zaman düşük dozdan başla ilaçlara haftadan haftaya test edersın kısa ester hemen bellı eder kendını zaten. 

Çok teşekkür ederim 🙏

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L, 06.12.2025 - 01:09 yazdı:

12 hafta Testosteron 300 mg + Masteron 500 mg. Tren ekleme. Arimidex 0.5 mg + NAC 1200 mg + TUDCA 750 mg + Omega-3 4 g + Ubiquinol 200 mg koruyucuları ve vitaminleri al kür bitince 2 hafta bekle sonra 4 hafta Clomid + Nolva  PCT yap kan tahlili şart. Bu şekilde hem sert çıkar hem de sağlığın yerinde kalır. Bol şans. 🤞

Tudca'yı nereden alıyorsunuz ben bulamıyorum?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    762
arnold ciwardanegezer, 5 saat önce yazdı:

Tudca'yı nereden alıyorsunuz ben bulamıyorum?

Tudca değil de UDCA alabilirsin. Eczanede Ursactive ismiyle satılıyor. Tudca ile udca arasında da öyle aman amanlık bir fark yok.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
hectordoyle, 3 saat önce yazdı:

Tudca değil de UDCA alabilirsin. Eczanede Ursactive ismiyle satılıyor. Tudca ile udca arasında da öyle aman amanlık bir fark yok.

Tren kullanirken udca kullaniyor musunuz hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    762
m41a4, 23 dakika önce yazdı:

Tren kullanirken udca kullaniyor musunuz hocam

Bilirubin değerlerim normalden yüksek geldiği zaman kullanıyorum, Düşük E2 + tren kullanımı safra akışında bozukluk meydana getirebiliyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    735
AnabolikLover, 07.12.2025 - 21:06 yazdı:

Bence  haftalık Test p Mast p 3  ml  1.5 ml tren  ace  gunluk 3 tablet wınstrol  sabah oglen akşam şeklinde birde idman veya kardio oncesi pre olarak clen alabilirsin birde metabolizman cok yavaşsa eğer t3 alabalirsin 1 tablet baslar max 2 tablet cıkar gerı 1e düşer sonra kesersin.

koruyucu genel vitaminler haricinde definasyona özel magnezyumunu eksik etme ve bu kür için kalp damar saglıgın ıcın kaliteli  omega3 3-4 gr gunluk al beslenme olarakda 50-100 gr arası carb 40 gr yag kg x2 proteini al 2 ayda takır takır olursun ama en zor kısmı ıcerde bu canavarlar calısırken dıyete sadık kalmak :D

eyvah eyvah kardeşim benim, test mast tren stano bu adam podyuma mı çıkacak güzel kardeşim? Kardiyo öncesi clenbuterol, t3 bunlar nedir ya? 2 tablet diyorsun 50 mcg eder bu da... Bu kiloda birisinin zaten kolestrolü sınırlardadır, ek olarak trenbolon önermek nedir? Clenbuterol ve kardiyo, yüksek nabız kalp krizine kadar yol açabilir. T3 50 mcg emin ol profesyonel podyum sporcuları bile ara ara kullanıyordur ki 1 tablet ile başlamak nedir ya? 12.5 mcg t3 50 mcg t4, 25 t3 100 t4 şeklinde bile aşırı güzel bir form yakalıyoruz.

Bir şeyleri yanlış anlatıyorsun ve ezbere dayalı bir planlama yapıyorsun, 50-100 gr carb ve o dediğin diyetle zaten arkadaş amacına uyar. 3-4 gram omega 3 kolestrolüne bir etkisi olmaz, sadece HDL'yi arttırır. Zaten yaşayacağıo sorun HDL'den fazla LDL ile ilgili olacaktır /BU KILODA/. Bunun için statinler kullanılması önerilir ve omega-3 3-4 gramda krill oil ile desteklenmeli bence HDL için. İlaçların doluluğunu kullanarak nasıl anlıyoruz ben onu bilemedim. 

Sana önerim şu dostum, bu arkadaşa ya kür öner, ya t3 clen öner ama stano önerme gerçekten. Gerçekten bunlara hiç gerek yok. Yapması gerekeni zaten yazmışsın, carb cycle, düşük yağ /bence 55grama kadar çıkabilir/ ancak bu sabit diyetle gerçekten bu kiloyu atması olanaksız. Çünkü sen arkadaşa 1500 kalorilik bir diyet yazmışsın. Bu arkadaş eğer günlük yakımını 700'e çıkartırsa zaten 2600-2700 kalorilik bir sistemi oluşur. Bu 500 kaloriyi +125 karbonhidrat diye düşünürsen 250 karbonhidrata kadar bence okey. off-dayler olur kardiyosuz günler olur bunun için ayrı ayrı öneriler oluşturman lazım.

Dostum, sana sadece diyet öneriyorum. Haftalık 300ml (?!) ilaç kullandıysan tabi bize ders vermen gerekir orası ayrı konu da... Kan testleri konusunda buraya paylaşırsan biz normalliğini değerlendiririz. İlle de enjeksiyon yapacağım diyorsan, masteron ve testosteron kullan sadece. Haftada 4 gün ağırlık 6 gün 15 eğim 6 hız kardiyo yap 45 dakika ve günlük adım sayını 10.000 civarına sabitle. Kardiyo+Ağırlık günlerinde 250-300 karbonhidrat, 50-60 gram yağ, 200 protein kullan. Sadece kardiyo günlerinde bunu 150 ile sınırla. Off-daylerinde ise 75-100 gram civarı karbonhidrat tüket. İştah sorunu yaşarsan mounjaro satılıyor eczanelerde 2mg kullanabilirsin haftalık. GH kullanma imkanın var ise günlük 4iu gh kullan. 

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emir25    0
Fuhrer, 1 saat önce yazdı:

eyvah eyvah kardeşim benim, test mast tren stano bu adam podyuma mı çıkacak güzel kardeşim? Kardiyo öncesi clenbuterol, t3 bunlar nedir ya? 2 tablet diyorsun 50 mcg eder bu da... Bu kiloda birisinin zaten kolestrolü sınırlardadır, ek olarak trenbolon önermek nedir? Clenbuterol ve kardiyo, yüksek nabız kalp krizine kadar yol açabilir. T3 50 mcg emin ol profesyonel podyum sporcuları bile ara ara kullanıyordur ki 1 tablet ile başlamak nedir ya? 12.5 mcg t3 50 mcg t4, 25 t3 100 t4 şeklinde bile aşırı güzel bir form yakalıyoruz.

Bir şeyleri yanlış anlatıyorsun ve ezbere dayalı bir planlama yapıyorsun, 50-100 gr carb ve o dediğin diyetle zaten arkadaş amacına uyar. 3-4 gram omega 3 kolestrolüne bir etkisi olmaz, sadece HDL'yi arttırır. Zaten yaşayacağıo sorun HDL'den fazla LDL ile ilgili olacaktır /BU KILODA/. Bunun için statinler kullanılması önerilir ve omega-3 3-4 gramda krill oil ile desteklenmeli bence HDL için. İlaçların doluluğunu kullanarak nasıl anlıyoruz ben onu bilemedim. 

Sana önerim şu dostum, bu arkadaşa ya kür öner, ya t3 clen öner ama stano önerme gerçekten. Gerçekten bunlara hiç gerek yok. Yapması gerekeni zaten yazmışsın, carb cycle, düşük yağ /bence 55grama kadar çıkabilir/ ancak bu sabit diyetle gerçekten bu kiloyu atması olanaksız. Çünkü sen arkadaşa 1500 kalorilik bir diyet yazmışsın. Bu arkadaş eğer günlük yakımını 700'e çıkartırsa zaten 2600-2700 kalorilik bir sistemi oluşur. Bu 500 kaloriyi +125 karbonhidrat diye düşünürsen 250 karbonhidrata kadar bence okey. off-dayler olur kardiyosuz günler olur bunun için ayrı ayrı öneriler oluşturman lazım.

Dostum, sana sadece diyet öneriyorum. Haftalık 300ml (?!) ilaç kullandıysan tabi bize ders vermen gerekir orası ayrı konu da... Kan testleri konusunda buraya paylaşırsan biz normalliğini değerlendiririz. İlle de enjeksiyon yapacağım diyorsan, masteron ve testosteron kullan sadece. Haftada 4 gün ağırlık 6 gün 15 eğim 6 hız kardiyo yap 45 dakika ve günlük adım sayını 10.000 civarına sabitle. Kardiyo+Ağırlık günlerinde 250-300 karbonhidrat, 50-60 gram yağ, 200 protein kullan. Sadece kardiyo günlerinde bunu 150 ile sınırla. Off-daylerinde ise 75-100 gram civarı karbonhidrat tüket. İştah sorunu yaşarsan mounjaro satılıyor eczanelerde 2mg kullanabilirsin haftalık. GH kullanma imkanın var ise günlük 4iu gh kullan. 

Hocam size nasıl ulaşabilirim ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.176
Emir25, Bir saat önce yazdı:

Dumanla 😅 çünkü diğer tüm yollar banlanmana sebep olur.🔥 @Loving

• Beğen 1
  • ahahaha 1
  • Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    735
Emir25, 13 saat önce yazdı:

dostum buradan iletişim kurabilirsin bence, ben ilaç satıcısı değilim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    492
SPECTRE, 12 saat önce yazdı:

Dumanla 😅 çünkü diğer tüm yollar banlanmana sebep olur.🔥 @Loving

@S1L şöyle der..

Lanet olsun adminlere her yol kapalı.

Olsun bitsin şu banlar özgürlük naber.  

Varsıl mesaj atayım dedim hop hesap gitti.

İşte bu yüzden dumanla yazıyorum ateşli.

Nasıl mı ulaşılır. Semaya bak yeter.

Gökyüzünde tüten dumanla. Burda mısın diye sor.

@Loving 🔥 😅

tarihinde AS1L tarafından düzenlendi
:)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 18 saat önce yazdı:

Planlama yı 8 haftalık hızlı forma girmesi için genel bir şekilde yazdım   yarısma dozunda önermedim ilaçları ki yarısma dozuda herkes için farklıdır metabolizmadan bünyeye kişiye göre değişir ve yarım clen attın diye idman öncesi ölmezsin aksine düşük kaloride iyi gelir,t3 kullanımı da opsiyonel metabolizma yavaşsa çok diye  ben ilaçları min yan etkide kullanma taraftarıyım  8 hafta low dose tren wins kullandın diye eğer genetik ve mevcut bir sorunun yoksa sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum kan tahlilleriyle kontrollü gidersen kısa ester ilaçlar kestınmı cıkar gider, ilaçların  ilaç dolugunu kullanarak nasıl anlarsın 2 ayrı markadan bırı yerlı üretim içinde ne kadar oldugu Allaha emanet bir ürün diğeride misal balkan pharma tren acetat 2 sinden de 1 ml vurdugunda bambamşka şeyler yaşayabilirsin o yüzden dozaj işi minimumdan başlanıp hissederek gidilmeli eğer kullandıgın ilacın içinde 1 ml de kac mg ilaç oldugundan yüzde yüz eminsen tabi ki dozaj hesaplayıp kullan ve arkadaşa önerdiğim diyet gayet uygulanabilir vücudunda bolca rezerv var ben kendım bile uyguluyorum bunu kı yag oranım 15 i geçmiyor carbı yükseltince sürec uzuyor heleki boyle yag oranı yuksek bırınde obez adam 6 ay su ıcerek yasıyor yag oranın yuksekse carba ıhtıyacın cok az oda ıdman cıksın dıye gerı kalan bütün enerjısınıu kendı yağından çekmeli carb cyling olayı yag oranı ıyıce dustukden sonra yapılabılır metabolizma için en guzel dıyet ortalama yag oranındaki herkes cyling ile gitmeli.

işin özeti 50 gr-100 carb diyet için kafi ustunu almak surecı uzatıcak kilolu biri için senin kas kütlen fazladır 300 alırsın cok ıyı antrman ve kardio yapıyorsundur 500 alırsın ama genel kıtleyi baz alarak yapıyorum  burdan kişiye özel birşey demek için kişiye herseyiyle tanımak lazım kan değerleri spor gecmısı gunluk rutini spor kapasitesi vsvs  bunları bilirsek tabi ki daha detaylı öneride bulabiliriz önerimin arkasındayım hiç zarar görmiyim diyorsan naturel yap oylede forma giriliyor yag yakımı kaloriyle alakalı safe kür istiyorum diyorsan 250 test 250 mast veya primo alırsın varsa paran gh eklersın 4 ünite, carbı 200 gr cekersın bunu kan tahlillerinde bır sorun olmadığı surece ıstersen 1yıl yap diyettte rahat gecer kürde rahat geçer az süre ilaç kullanıcam diyorsam birinciyi tavsiye ederim ama uzun olsun safe olsun dıyorsan 2.yi tavsiye ederim ama bilki kürle gelen kürle gider yag oranın diyetle düşer ama o doluluk sertlik güç damarlanma kas kütlesi tamamen ilaçlardan bırakınca naturel hormonlarının ve genetiğinin durumuna göre kalır.

ve tabiki eskı hormon sıstemının aynısı yerıne gelip gelmiyeceginin garantisini kimse veremez pct yapsan da yapmasan da bu ısın kumar oldugunu unutmayalım sen 2 ay safe kür yaparsın dıgerı 1 yıl herseyın ıcınden gecer bırı pct yapar sorun  yasar dıgerı pct yapmaz sorun yasamaz bunlar genetık ıstısnalar lakın yınede bu iş kumar :Dkendi tecrübelerimle gördüklerimle naturelde sıstemın iyiyse kürden çıkınca toplaman o kadar kolay oluyor naturelde sıstemın hassassa o kişiler kür sonrası daha çok sorun sıkıntı yasıyor deca kullandım dht blocker tren aynı kürde kullandım dalgada bır sorun yasamadım ama mentalimi bitirdi herkesın hassas olduğu yer farklı kımısının böbreği kımısının dalgası kımısının kolesterol dengesı tansiyosunu yada psikolojisi ama illa bir yerden darbe alıyon hıcbıryerden sıkıntı yasamayan yoktur.Bu kadar yazdım bunu da ekleyeceğim dönüp baktıgın zaman aslında hiç kullanılacak şeyler değil hormonlar  yarısma hedefi yada maddi bir kazanç getirin yoksa tavsiyem hormonlarınla oynama oynıcayacaksanda bu formu 3 kere hatim et sonra oynayın  en azından bilinç sahibi olursunuz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    735
@AnabolikLover öncelikle, 8 haftalık bir planlama yağ yakımı için çok az bir süre. 8 haftalık planlamanın zaten yağ oranı ortalamada olup da plaj fiziği veya yarışma fiziği elde etmek isteyen kullanıcılar için daha uygun bir süredir. İdman öncesi yarım clenbuterol 20mcg'ye tekabül eder, bu da hiç bir işe yaramaz. Kalorin düşük/yüksek olsun hiç bir işe yaramaz, ha şu etkisi vardır clenbuterolün kas kaybını önler(?) olayı bu da bro science'den öteye bir durum değil. T3 kullanım protokolün o kadar yanlış ki sen arkadaşın tiroid hastası olması için bir protokol belirtmişsin, bu hormonlar oyuncak değil ve bir defa bozulduğunda düzelmesi o kadar kolay olmaz. İlaçları minimum yan etkide kullanma tarafına gelirsem, kardeşim trenbolone neden var? 150 mg diyerek sıyrılacaksın diye düşünüyorum ancak 150mg acetate aşağı yukarı 250-300 mg enanthate esterine denk gelir bu da hiç az bir sayı değil ve gerçekten bu arkadaş hiç bir etki almayacak 150mg trenbolone acetattan, sadece yan etki alacak sebebi çok basit, yağ oranı ve su oranı o kadar yüksek ki etkileri göremeyecek bile.

"Balkan pharma TRENBOLONE ACETAT(?)" bende umuyordum zamanında balkan pharmanın böyle bir ürün çıkartmasını ancak ne trenbolon çıkarttı balkan pharma ne de acetate esterli bir ürün. Balkan pharmanın tren grubunda ürettiği tek bir ürün vardır, o da parabolan. Onu da piyasada bulmak emin ol aşırı aşırı zordur hatta imkansızdır. 

Yağ oranı yüksek ise karbonhidrata ihtiyacın azdır kafasından çıkalım dostum, burada 6 ay su içerek yaşama olayından da çıkalım. Ne yani bu olaylar? Eğer sen karbonhidratı sıfırlar, sadece su içersen vücuduna öğün girdiğinde kilo alırsın zaten. Spora başladığım zamanlarda şu söz aşırı yaygındı: "Yemeyerek verdiğini yediğinde geri alırsın" bu yüzden zaten ben arkadaşa böyle bir öneride bulundum. Zaten bu konuda benim belirttiklerimi söylemişsin. İlaçlar yağ oranını düşürmez, yağ yakmaz dostum.

Bu iş kumar işi değil, sadece bilinçli ilerlersen bir sorun olmaz. Örneğin iki kişi seçelim, ikiside küre girsin. A kişisi ve B kişisi. Bunlardan A kişisi küre girmeden detaylı kan testi, testis USG'si, prostat boyutu ve genel ultrasonagrafiye giriyor, düzenli olarak kan testi veriyor ve kontrolde tutuyor. Diğer bir kişi ise kafasına göre ilerliyor. Bunlardan A kişisi sorun yaşadığında, düzenli tutulmuş bir günlüğü olduğundan doğru müdahalede bulunmak daha kolaydır. B kişisi de kafasından konuşarak "kalkmıyor, boyutu küçüldü, karnım ağrıyor, böbreğim ağrıyor vs vs" kafasında gezinir.

Yarışma hedefi konusunda şunu söyleyim sana, bu hormonları kullandın diye yarışmaya girmek zorunda değilsin. Bu Allah'ın emri değil, bu formu 3 kere hatim et 5 kere hatim et bir olayı yok bunun bu forumda genel olarak sorulara cevap bulunur. Bu konuda yabancı makaleleri okumalısın, kullanıcı yorumlarını okumalısın. Örneğin kişisel kullanım amacım kendi fiziğimi daha iyi görmek. Mesela sağlık sistemim bir yarışmacıdan daha mı iyidir diye düşünürsem belki de evet.

Çünkü yarışmaya yakın 150 winstrol 50 halotestin metriboloneler ve çeşitli su atıcılar aldectone lasix vs. kullanan arkadaşların aldığı zararlar elbette olacaktır ancak bu da onların işi. Ben bunları kullanmadan kendimi ayna karşısında dolgun görebiliyorsam ve bundan mutluysam steroid kullanırım tabiki de. Ancak bu işi büyüterek kendini podyumda kullanacaksa ona da kullan/kullanma diyemem. Herkesin kendi bileceği iş.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 4 saat önce yazdı:
@AnabolikLover öncelikle, 8 haftalık bir planlama yağ yakımı için çok az bir süre. 8 haftalık planlamanın zaten yağ oranı ortalamada olup da plaj fiziği veya yarışma fiziği elde etmek isteyen kullanıcılar için daha uygun bir süredir. İdman öncesi yarım clenbuterol 20mcg'ye tekabül eder, bu da hiç bir işe yaramaz. Kalorin düşük/yüksek olsun hiç bir işe yaramaz, ha şu etkisi vardır clenbuterolün kas kaybını önler(?) olayı bu da bro science'den öteye bir durum değil. T3 kullanım protokolün o kadar yanlış ki sen arkadaşın tiroid hastası olması için bir protokol belirtmişsin, bu hormonlar oyuncak değil ve bir defa bozulduğunda düzelmesi o kadar kolay olmaz. İlaçları minimum yan etkide kullanma tarafına gelirsem, kardeşim trenbolone neden var? 150 mg diyerek sıyrılacaksın diye düşünüyorum ancak 150mg acetate aşağı yukarı 250-300 mg enanthate esterine denk gelir bu da hiç az bir sayı değil ve gerçekten bu arkadaş hiç bir etki almayacak 150mg trenbolone acetattan, sadece yan etki alacak sebebi çok basit, yağ oranı ve su oranı o kadar yüksek ki etkileri göremeyecek bile.

"Balkan pharma TRENBOLONE ACETAT(?)" bende umuyordum zamanında balkan pharmanın böyle bir ürün çıkartmasını ancak ne trenbolon çıkarttı balkan pharma ne de acetate esterli bir ürün. Balkan pharmanın tren grubunda ürettiği tek bir ürün vardır, o da parabolan. Onu da piyasada bulmak emin ol aşırı aşırı zordur hatta imkansızdır. 

Yağ oranı yüksek ise karbonhidrata ihtiyacın azdır kafasından çıkalım dostum, burada 6 ay su içerek yaşama olayından da çıkalım. Ne yani bu olaylar? Eğer sen karbonhidratı sıfırlar, sadece su içersen vücuduna öğün girdiğinde kilo alırsın zaten. Spora başladığım zamanlarda şu söz aşırı yaygındı: "Yemeyerek verdiğini yediğinde geri alırsın" bu yüzden zaten ben arkadaşa böyle bir öneride bulundum. Zaten bu konuda benim belirttiklerimi söylemişsin. İlaçlar yağ oranını düşürmez, yağ yakmaz dostum.

Bu iş kumar işi değil, sadece bilinçli ilerlersen bir sorun olmaz. Örneğin iki kişi seçelim, ikiside küre girsin. A kişisi ve B kişisi. Bunlardan A kişisi küre girmeden detaylı kan testi, testis USG'si, prostat boyutu ve genel ultrasonagrafiye giriyor, düzenli olarak kan testi veriyor ve kontrolde tutuyor. Diğer bir kişi ise kafasına göre ilerliyor. Bunlardan A kişisi sorun yaşadığında, düzenli tutulmuş bir günlüğü olduğundan doğru müdahalede bulunmak daha kolaydır. B kişisi de kafasından konuşarak "kalkmıyor, boyutu küçüldü, karnım ağrıyor, böbreğim ağrıyor vs vs" kafasında gezinir.

Yarışma hedefi konusunda şunu söyleyim sana, bu hormonları kullandın diye yarışmaya girmek zorunda değilsin. Bu Allah'ın emri değil, bu formu 3 kere hatim et 5 kere hatim et bir olayı yok bunun bu forumda genel olarak sorulara cevap bulunur. Bu konuda yabancı makaleleri okumalısın, kullanıcı yorumlarını okumalısın. Örneğin kişisel kullanım amacım kendi fiziğimi daha iyi görmek. Mesela sağlık sistemim bir yarışmacıdan daha mı iyidir diye düşünürsem belki de evet.

Çünkü yarışmaya yakın 150 winstrol 50 halotestin metriboloneler ve çeşitli su atıcılar aldectone lasix vs. kullanan arkadaşların aldığı zararlar elbette olacaktır ancak bu da onların işi. Ben bunları kullanmadan kendimi ayna karşısında dolgun görebiliyorsam ve bundan mutluysam steroid kullanırım tabiki de. Ancak bu işi büyüterek kendini podyumda kullanacaksa ona da kullan/kullanma diyemem. Herkesin kendi bileceği iş.

• “1.5 ml tren etki etmez” lafı tamamen saçmalık.
    Herkesin androjen reseptör duyarlılığı farklıdır.
    Aynı yaş, aynı kilo, aynı beslenme, aynı kür → sonuç yine farklı çıkar.
    Çünkü genetik ve reseptör yoğunluğu kişiye özeldir.

• Profesyoneller bile her ay tam panel yapıyor, paraları sınırsız.
    Yine kimisi böbrek gömüyor, kimisi sapasağlam geziyor.
    Test yaptırmak = garanti değil, sadece “zararı erken görme” aracıdır.
    Bu iş kumar, “testim temiz → başıma bir şey gelmez” mantığı çocukça.

• Karbonhidrat konusunda da net olay şu:
    Ben 50–100 g dedim, 0 demedim.
    Ketoz low carb’dan daha stabil ve daha kolaydır:

• Kan şekeri sabit

• Açlık düşük

• Yağ oksidasyonu yüksek
      Özellikle yağ oranı yüksek kişilerde mükemmel çalışır.

• “Diyet bitti balon olursun” mantığı yanlıştır.
    Reverse diet + kademeli karb artırımı ile form gibi gibi korunur.
    Sorun diyet değil, insanların dengeden çıkıp hayvan gibi yemesi.

• “İlaçlar yağ yakmaz” lafı eksik bilgidir.
    Direkt yakmazlar ama:

• Tren → IGF-1 artırır

• Test → azot dengesini artırır

• Kas artışı → bazal metabolizmayı büyütür
      Yani kalori açığında naturel biri gibi yağ kaybetmezsin, çok daha kolay kaybedersin.

• 3000 kaloriyi bulk yapan biri ilaçla aynı 3000’de definasyona girebilir.
    Çünkü hormonlar enerji kaynaklarının kullanımını değiştirir.

• Bu sporda tek yol yok.
    Safe isteyen safe gider, hardcore isteyen hardcore.
    Risk kullanıcıya aittir.
    Biz burada sadece bilgi veririz, kimsenin elinden tutup iğne vurdurmuyoruz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    735
AnabolikLover, 15 dakika önce yazdı:
  • “1.5 ml tren etki etmez” lafı tamamen saçmalık.
    Herkesin androjen reseptör duyarlılığı farklıdır.
    Aynı yaş, aynı kilo, aynı beslenme, aynı kür → sonuç yine farklı çıkar.
    Çünkü genetik ve reseptör yoğunluğu kişiye özeldir.

• Profesyoneller bile her ay tam panel yapıyor, paraları sınırsız.
    Yine kimisi böbrek gömüyor, kimisi sapasağlam geziyor.
    Test yaptırmak = garanti değil, sadece “zararı erken görme” aracıdır.
    Bu iş kumar, “testim temiz → başıma bir şey gelmez” mantığı çocukça.

• Karbonhidrat konusunda da net olay şu:
    Ben 50–100 g dedim, 0 demedim.
    Ketoz low carb’dan daha stabil ve daha kolaydır:

• Kan şekeri sabit

• Açlık düşük

• Yağ oksidasyonu yüksek
      Özellikle yağ oranı yüksek kişilerde mükemmel çalışır.

• “Diyet bitti balon olursun” mantığı yanlıştır.
    Reverse diet + kademeli karb artırımı ile form gibi gibi korunur.
    Sorun diyet değil, insanların dengeden çıkıp hayvan gibi yemesi.

• “İlaçlar yağ yakmaz” lafı eksik bilgidir.
    Direkt yakmazlar ama:

• Tren → IGF-1 artırır

• Test → azot dengesini artırır

• Kas artışı → bazal metabolizmayı büyütür
      Yani kalori açığında naturel biri gibi yağ kaybetmezsin, çok daha kolay kaybedersin.

• 3000 kaloriyi bulk yapan biri ilaçla aynı 3000’de definasyona girebilir.

• Bu sporda tek yol yok.
    Safe isteyen safe gider, hardcore isteyen hardcore.
    Risk kullanıcıya aittir.
    Biz burada sadece bilgi veririz, kimsenin elinden tutup iğne vurdurmuyoruz.

dostum hangi yapay zekayı kullanıyorsan kullanma, yazdıklarına göre martı diye tahmin ediyorum. Git bir oku bakalım, ben ne yazmışım? 1.5 ml tren etki etmez mi yazmışım yoksa 1.5ml tren hiç de az değil mi yazmışım? /bu yağ oranında etki etmez tabiki de/ CTRL+C CTRL+V mantığıyla gidersen daha çok hata yaparsın sen. Test yaptırmanın erken müdahale ve daha az zararlı olduğunu söylemişim senin kullandığın yapay zekada bunu aynı şekilde teyit etmiş.

Tren IGF-1 arttırıyor, evet ancak sadece bu etkisi için kullanılsaydı herkes gider IGF-1 peptidi kullanırdı, yarışmalara günler kala hiç bir profesyonel meraklı değil trenbolon kullanmaya. İlaç yağ yakmaz diyorum, bundan kastım 30 kilo yağ kütlen varsa bunu 25 kiloya düşürmez, anlatabiliyor muyum? 75 kilo %10 yağ oranında olan birisi yağlanmadan 10 kilo alsa yağ oranı düşer mi? Tabiki de düşer, ancak bu kadar yüksek yağ oranında biri kaslansa dahi yağ oranı kolay kolay düşmez, onun yerine o pis yağı vücudundan atmalı.

3000 kalori bulk yapan 3000 kalori definasyona girer, hormonlar enerji kaynağının kullanımını DEĞIŞTIRMEZ! Böyle bir olay olsa dünyada obezite diye bir sorun kalır mıydı? Amerika meraklı mı GLP-1 bazlı ilaçlara yatırım yapmaya? Yapsın böyle hormonun enerji kaynağı kullanımı değişikliği adam gitsin 10k kalori yesin fit olsun?

Gidip de o saçma yapay zekaya ctrl-c ctrl-v yapacağına bu forumu tavaf et, hani verdiğin öneri var ya 3 kere tavaf etmek. Bunu sen yap ve insanlara doğru bilgi sun. Yazdıklarımı da iyice bir oku.

tarihinde Fuhrer tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 4 dakika önce yazdı:

dostum hangi yapay zekayı kullanıyorsan kullanma, yazdıklarına göre martı diye tahmin ediyorum. Git bir oku bakalım, ben ne yazmışım? 1.5 ml tren etki etmez mi yazmışım yoksa 1.5ml tren hiç de az değil mi yazmışım? /bu yağ oranında etki etmez tabiki de/ CTRL+C CTRL+V mantığıyla gidersen daha çok hata yaparsın sen. Test yaptırmanın erken müdahale ve daha az zararlı olduğunu söylemişim senin kullandığın yapay zekada bunu aynı şekilde teyit etmiş.

Tren IGF-1 arttırıyor, evet ancak sadece bu etkisi için kullanılsaydı herkes gider IGF-1 peptidi kullanırdı, yarışmalara günler kala hiç bir profesyonel meraklı değil trenbolon kullanmaya. İlaç yağ yakmaz diyorum, bundan kastım 30 kilo yağ kütlen varsa bunu 25 kiloya düşürmez, anlatabiliyor muyum? 75 kilo %10 yağ oranında olan birisi yağlanmadan 10 kilo alsa yağ oranı düşer mi? Tabiki de düşer, ancak bu kadar yüksek yağ oranında biri kaslansa dahi yağ oranı kolay kolay düşmez, onun yerine o pis yağı vücudundan atmalı.

3000 kalori bulk yapan 3000 kalori definasyona girer, hormonlar enerji kaynağının kullanımını DEĞIŞTIRMEZ! Böyle bir olay olsa dünyada obezite diye bir sorun kalır mıydı? Amerika meraklı mı GLP-1 bazlı ilaçlara yatırım yapmaya? Yapsın böyle hormonun enerji kaynağı kullanımı değişikliği adam gitsin 10k kalori yesin fit olsun?

Gidip de o saçma yapay zekaya ctrl-c ctrl-v yapacağına bu forumu tavaf et, hani verdiğin öneri var ya 3 kere tavaf etmek. Bunu sen yap ve insanlara doğru bilgi sun. Yazdıklarımı da iyice bir oku.

Bu son cevabım. Metinleri düzeltmek için yapay zekâyı kullandım, cümleler tamamen bana ait. Sana söyleyeceğim şey şu: O zaman sen naturel yap, bırak kim ne kullanıyorsa kullansın. GLP diyorsun ama Türkiye’de yaşıyoruz; burada millet tavuğu zor alıyor, GLP mi alacak? Güldürme beni. Gerçek hayat, makalelerde yaşanmıyor dostum; birazcık realite, lütfen.

Hormonların enerji kullanımını değiştirmediğini düşünüyorsun. Aynı yemeği yiyen bir kadın ile bir erkeğin neden farklı göründüğünü sanıyorsun? Ve obezlerden bahsetmişsin… İhtiyacının 50 katı yiyip hareket etmezsen ister kutu kutu T3 al, ister 10 litre tren kullan, hiçbir şey değişmez. Oran–orantı diye bir gerçek var.

Bu arada ben arkadaşa obez muamelesi yapmadım; sen öyle yorumlamışsın. Ben kilolu, standart bir insan olarak düşünüyorum. 2 ay sert bir diyet gayet iyi bir yağ oranına getirir. Eğer 2 ayı küçümsüyorsan yağ yakımı konusunda bence sen hayatında hiç forma girmemişsin.

Sana tavsiyem: Her okuduğunun etkisinde kalma, biraz gerçek hayata ve realiteye  odaklan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    735
AnabolikLover, 3 dakika önce yazdı:

Bu son cevabım. Metinleri düzeltmek için yapay zekâyı kullandım, cümleler tamamen bana ait. Sana söyleyeceğim şey şu: O zaman sen naturel yap, bırak kim ne kullanıyorsa kullansın. GLP diyorsun ama Türkiye’de yaşıyoruz; burada millet tavuğu zor alıyor, GLP mi alacak? Güldürme beni. Gerçek hayat, makalelerde yaşanmıyor dostum; birazcık realite, lütfen.

Hormonların enerji kullanımını değiştirmediğini düşünüyorsun. Aynı yemeği yiyen bir kadın ile bir erkeğin neden farklı göründüğünü sanıyorsun? Ve obezlerden bahsetmişsin… İhtiyacının 50 katı yiyip hareket etmezsen ister kutu kutu T3 al, ister 10 litre tren kullan, hiçbir şey değişmez. Oran–orantı diye bir gerçek var.

Bu arada ben arkadaşa obez muamelesi yapmadım; sen öyle yorumlamışsın. Ben kilolu, standart bir insan olarak düşünüyorum. 2 ay sert bir diyet gayet iyi bir yağ oranına getirir. Eğer 2 ayı küçümsüyorsan yağ yakımı konusunda bence sen hayatında hiç forma girmemişsin.

Sana tavsiyem: Her okuduğunun etkisinde kalma, biraz gerçek hayata ve realiteye  odaklan.

Dostum ne anlatıyorsun sen? Ben sana diyorum yüksek yağ oranında ilaç kullanmanın kazandıracağı tek şey yan etki olacaktır diyorum sen bana doğal yap diyorsun? GLP'nin ne olduğunu biliyor musun sen? Tavuğu zor alan millet ilacı nasıl alsın, bak konuştukça rezil oluyorsun halen ben realiteye bakıyorum zaten? Makale oku, okuma demiyorum sana makale okusan, profesyonelleri dinlesen, yan etkileri bilsen zaten bu kafayla konuşmazsın.

Aynı yemeği yiyen kadın ile erkek niye mi farklı gözüküyor? Sana söyleyim, metabolizma hızından kaynaklı farklı gözüküyor. Ben de sana ne diyorum? Bak ne yazmışım bak iyi bak.

Fuhrer, 23 dakika önce yazdı:

Fuhrer, 30 dakika önce yazdı:

3000 kalori bulk yapan 3000 kalori definasyona girer, hormonlar enerji kaynağının kullanımını DEĞIŞTIRMEZ! Böyle bir olay olsa dünyada obezite diye bir sorun kalır mıydı? Amerika meraklı mı GLP-1 bazlı ilaçlara yatırım yapmaya?

bunu neye istinaden yazmışım bak, hani diyorsun ya 10 litre tren kullan değişmez diye

AnabolikLover, 38 dakika önce yazdı:

Obez muamelesi nedir kardeşim? Yağ oranı yüksek olduğu ap açık ortada, bundan kaynaklı steroid kullanarak bir kazancının olmayacağını, sadece sağlığını riske atacağını söylüyorum. Hiç bir anabolik steroidin yağ yakımı yaşatmadığı ap açık ortada. Senin derin kalın, sulu isen istediğin kadar masteron kullan yine o kas doygunluğunu, sertliğini yakalayamazsın. 

Ben sana diyorum ki 50 mcg t3 öneriyorsun, clenbuterol öneriyorsun (20mcg olarak çevirdin ardından), gereksiz yere trenbolon kullandırtıyorsun. Sana söyleyim trenbolon ne işe yarar, trenbolon eğer yağ oranın düşük ise kaslarının daha bombeli ve patlak durmasını sağlar, örneğin göğüs kasının kalınlığı bir karış ise karnında yağ birikintisi var ise trenbolon yine çalışır ancak hiç bir etkisini göremezsin. Yüksek yağ oranında gerek testosteronun daha fazla östrojene aromataz olması gerek ise trenbolonun getirdiği kolestrol yan etkilerini düşünürsen bunu kullanmanın mantıksız olduğunu söylüyorum.

Bana tavsiye verecek durumda olduğunu sanmıyorum, yazdıklarımı okusan sana yıllarca yetecek bilgiler verdim. Form konusuna gelirse, maalesef hiç forma giremedim. Şu balkan pharmanın tren acetatı eline geçerse bize gönder bir kaç kutu da temizinden bir form yakalayalım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 6 dakika önce yazdı:

Dostum ne anlatıyorsun sen? Ben sana diyorum yüksek yağ oranında ilaç kullanmanın kazandıracağı tek şey yan etki olacaktır diyorum sen bana doğal yap diyorsun? GLP'nin ne olduğunu biliyor musun sen? Tavuğu zor alan millet ilacı nasıl alsın, bak konuştukça rezil oluyorsun halen ben realiteye bakıyorum zaten? Makale oku, okuma demiyorum sana makale okusan, profesyonelleri dinlesen, yan etkileri bilsen zaten bu kafayla konuşmazsın.

Aynı yemeği yiyen kadın ile erkek niye mi farklı gözüküyor? Sana söyleyim, metabolizma hızından kaynaklı farklı gözüküyor. Ben de sana ne diyorum? Bak ne yazmışım bak iyi bak.

bunu neye istinaden yazmışım bak, hani diyorsun ya 10 litre tren kullan değişmez diye

Obez muamelesi nedir kardeşim? Yağ oranı yüksek olduğu ap açık ortada, bundan kaynaklı steroid kullanarak bir kazancının olmayacağını, sadece sağlığını riske atacağını söylüyorum. Hiç bir anabolik steroidin yağ yakımı yaşatmadığı ap açık ortada. Senin derin kalın, sulu isen istediğin kadar masteron kullan yine o kas doygunluğunu, sertliğini yakalayamazsın. 

Ben sana diyorum ki 50 mcg t3 öneriyorsun, clenbuterol öneriyorsun (20mcg olarak çevirdin ardından), gereksiz yere trenbolon kullandırtıyorsun. Sana söyleyim trenbolon ne işe yarar, trenbolon eğer yağ oranın düşük ise kaslarının daha bombeli ve patlak durmasını sağlar, örneğin göğüs kasının kalınlığı bir karış ise karnında yağ birikintisi var ise trenbolon yine çalışır ancak hiç bir etkisini göremezsin. Yüksek yağ oranında gerek testosteronun daha fazla östrojene aromataz olması gerek ise trenbolonun getirdiği kolestrol yan etkilerini düşünürsen bunu kullanmanın mantıksız olduğunu söylüyorum.

Bana tavsiye verecek durumda olduğunu sanmıyorum, yazdıklarımı okusan sana yıllarca yetecek bilgiler verdim. Form konusuna gelirse, maalesef hiç forma giremedim. Şu balkan pharmanın tren acetatı eline geçerse bize gönder bir kaç kutu da temizinden bir form yakalayalım

Kadın ve erkeği ayıran metabolizma hızı demişsin çok güzel bunu ne yapıyor  sence aaa hormonlar evet değilmi kadını kadın gosteren östrojen yağ  yapar su tutar bu yuzden yumusak ve suludur  kas kütlesi azdır testeronu dusuktur erkek niye serttır testosu fazlaca  vardır kas kutlesı fazladır metabolizması hızlanır bu durumda enerji ihitiyacı artar ya hani :).Şu yüksek yağ oranında ilaç kullanmaz diye bir ayetmi var aromataz sadece kilolu insanda mı oluyor yag oranı  düşük  bırıde test kullanınca testo aromataz olup e2 yükseltiyor o adam AI kullanabılıyorda kilolu adam AI kullanamıyormu adamın kilosu var dıye kolestrol hastasımı oldu bu ilaçlar sadece kilosu olandamı kolestrolü yükseltiyor ve nitekim kilosu bir tık fazla eğer amacı sadece zayıflamaksa evet anaboliğe bile gerek yok ama eğer yag oranı düştüğünde iyi bir kas görünümü istiyorsa bal gibide kullanır yeterkı e2 prolaktın vb  kan parametlerını takip etsın tek farkı belki 5 kg daha fazla yağ yakmak zorunda kalıcak kas gelıstırip yağ yakamayacakmı ilaçlar çalışmıyacakmı  bu adamda  yag oranı fazla ama ılac kullanıyor diye.Tren kullanamazmıs neden kuralmı var belkı adam forma gırıgınde iyi bir kas kütlesine sahip olmak ıstıyor kullanabilir gayette trenle bulk yapan prolar var onlarda ozaman bu ısı bılmıyor sen biliyorsun,bırde trenbolon ne işe yaradıgını boyle acıklamıssın  bombelı ve patlak durmanı saglar hahah buna gülerim sadece , bence trenbolon bundan cok fazlası  ama sen bilirsin yinede sen bombeli ve patlak durduran ilaç olarak hatırla.

• Kaka 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    266

Steroidlerin anabolik etkisini verimli kullanamayacaksan veya cut yaparken kaybedeceğin kayda değer bir kas kütlen yokken kilo verme aşamasında steroid kullanmanın hiçbir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Fayda sağlar mı, illahaki sağlar belki kilo verirken yanında biraz da kas kütlesi eklersin ama bunu neden kalori fazlasındayken yapmak varken kalori deficitte yapasın ki ? Benim kendi uyguladığım yöntem trt + glp-1 + growth, trt burda mod, enerji ve toparlanma için faydalı ama fazlası gereksiz trt doz testo düşük yağ ile diyet yapma imkanı da sağlıyor. 183 boy 110 kilo birisi için 75mg ideal olacaktır bence, kür yapacak yağ oranına gelene kadar kolesterol ve insülin direncini düzeltmek varsa b12 düşüklüğü, d vitamini düşüklüğü gibi değerler bunları düzeltmek birinci hedef olmalı bence.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: aelmas
      herkese merhaba ! 35 yaşında haftada 3 gün fullbody antremanı yapan genelde oturarak çalışan günlük 10k adımı tamamlayan bir bireyim. uzun süredir agırlık antremanı yapıyorum çalışma felsefesi olarak Mike Mentzer tarzı HITT Antreman Sistemini tercih ediyorum. bu güne kadar hep doğal ilerledim kendime yapacağım özeleştiri beslenme konusuna yeterınce dıkkat edememem oldu herzaman. son donemde retanın gündeme gelmesi ile bel bölgemde bir türlü kurtulamadığım yağlardan kurtulma fıkrı kafamda belırdı. suan yağ oranım %22 sevıyelerınde bunu 15-18 bandına cekebılırsem yaz ıcın idealime ulaşırım dıye ümit ediyorum. daha önce tecrube etmiş bu yollardan geçmiş kardeş ve abilerimin tavsiyesine açığım herkese iyi forumlar.
      VÜCÜT ÖLÇÜLERİ
      boy 1.78
      kilo 86
      Omuz 124
      Göğüs 105
      Sağ kol 35
      Sol kol 35
      Göbek 100
      Kalça 106

• Yazan: sekmet
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Define kürüne girmeyi düşünüyorum 3 aylık olmasını planlıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate 250mg x3 Masteron 250mg x3 Oxandrolone 30mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Kürün içeriğine ozempic eklemeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı? Yaptığım kür planlaması mantıklı mı? Şimdiden yorum yapan, sorularımı cevaplayan ve önerilerini esirgemeyen herkese teşekkürler.
    • Yazan: Aloneturkan
      Öncelikler değerli forum üyelerine şimdiden vermiş oldukları bilgiler için teşekkür ederim. Boyum 175 kilo 95 olan bireyim. Daha öncesinde bir çok defa hem diyetisyenle hem kendi başına spor ve diyet programları yaptım. Hatta ismini vermeyeceğim instagramda ünlü bir hocadanda paket alarak program ve diyet uyguladım. Aylar süren süreçler oldu bunlar. 8-10 ay civarı süren bu süreçlerimde maksimum görebildiğim 86-87 kilogram oldu. Hiç bir zaman belirli bir yağ oranı düşüklüğü görmedim. Ne kadar kilo versemde spor yapsam da hiç bir zaman o fit görünümü elde edemedim. Hedefim her zaman fit bir vucut ve az bir kilo idi. Yani bir fitnesscı olmak istemedim ama yağ oranı düşük güzel bir vücut için çabaladım.
      Şimdi sizlere danışma sebebim şu: bu forum üyesi genç için öneriniz nedir ? artık şevk,  azim, istek neredeyse sıfır ancak bu halimden de memnun değilim. Ne yapmam gerekiyor ? Kür önerisinde bulunan bir kaç arkadaşım oldu ama oradada ilaçların sahteliği bir kenara birde bunun uygulanması esnasında oluşabilecek komplikasyonlar ve vücudun vereceği tepkilerden korkuyorum. Zaten kendi başıma o iğneyi kendime saplayamam. Bu güne kadar affınıza sığınarak makat bölgesinden bir defa iğne yedim o da yarı baygındım. O iğneyi gördüğüm zaman bile baygınlık geçirecek gibi oluyorum. Bana tavsiyeniz nedir ? Bu konularda cahilim affınıza sığınıyorum. 
    • Yazan: Lifter31
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KİŞİSEL BİLGİELRİM:
      Testosteron Enanthate 875mg Trenbolone Acetat 350mg Npp 350mg Clenbuterol 120mcg T3 75mcg Supeddrol 5mg SONUCA DAİR:
      Hedefim 90kg altına inmek. Dozajlarım bu şekilde önerilere açığım. Yaklaşık 1000-1500 kalori açık veriyorum (tiromel ve clen ekstrası dahil). 10k üzeri adım atıyorum. Amacım diyette birazcık da olsa kas koymak.
    • Yazan: konseptbelgesel
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Definasyona gireceğim hedefim %12-%11 yağ oranına düşmek.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yağ : %18 Kg : 96 KÜR PLANIM: (8 hafta)
      Clenbuterol T3 Winstrol SORULARIM:
      Ürünleriyle definasyon yapmayı düşünüyorum sizce fazla mı olur? Veya Clen + diyet yeterli midir? Konuya katılım gösteren, fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.