Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Loving

Elveda 2025! hoş geldin 2026! nice beraber, güzel yıllara peptid türkiye ailesi. 🌲☃️🏆

Önerilen İletiler

Loving    10.517

hpy.png.4c48d1e8d9057d1b9a1713699ef98e86.png

Merhaba arkadaşlar; 2025 acısı ve tatlısı ile geride kalmak üzere artık hepimiz için ülkemiz için, dünya için. Savaşlar, siyasi buhranlar, ekonomik sorunlar, inişler ve çıkışlar derken 365 günü bitirmek üzereyiz, bitirmenin arifesine geldik hep birlikte. Neredeyse burada 16 yılı beraber geçirdik sizlerle peptidturkiye.com aracılığıyla sizlerin gayreti ile binlerce, hatta milyonlarca sporcuya ışık tutmayı başardık zorlu kür dönemleri öncesi, ortası ve sonrasında. Evet ben böyle bir platformu inşa etmenin mutlu gururunu yaşarken ve sizlere yıllardır aynı şeffaf, doğru ve ilkeli iletişim unsularını sunmanın mutlu gururunu yaşarken aslında en büyük parçanın sahibi siz değerli kullanıcılarımızsınız.

Siz olmasaydınız burayı kendi sanal platformunuz, eviniz gibi önemsemeseydiniz peptidturkiye.com belki de çoktan diğer x platformlar gibi kepenk kapatmış ve milyonlarca sporcu art niyetli kişilerin ellerinde harap olmuştu. 2025 ile beraber platformda mesai harcayan ego dan uzak bildiği her şeyi paylaşan öğreten, bilmediği her şeyi öğrenmekten çekinmeyen bugün aramızda olan çeşitli sebeplerden aramızdan ayrılan ve önümüzdeki koca yılda aramız katılacak tüm arkadaşlarımızın 2026 yılını şimdiden mutlu, huzurlu, sağlıklı ve spor dolu geçirmesini en içten dileklerimle temenni eder güzel seneler dilerim. 🌲☃️🏆

• Beğen 13
  • Ödül 1
  • Tebrikler 3
  • Nazar Değmesin 2
  • Minnettarım 2
  • +1 1
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    1.189

Zaman gerçekten çok hızlı geçiyor. 2015 yılında sizi keşfetmiştim 10 yıl burada beraber geçti. 2026 hepimiz için güzel olsun. 🎅

• Beğen 2
  • Tebrikler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    492

Gerçekten çok güzel özetlemişsin Burak hocam. 2025 hem bireysel hem de global anlamda hepimiz için sınavlarla dolu bir yıldı. Ama ne olursa olsun burada bu çatının altında birbirimize destek olmayı bilgi paylaşmayı ve sporun birleştirici gücünü sürdürmeyi başardık. Peptidturkiye.com bu kadar uzun yıllardır ayakta kalmasının sebebi de tam olarak bu samimiyet şeffaflık ve kimsenin kimseye tepeden bakmadığı gerçek bir topluluk ruhu.

Burada bulunan herkes bir şekilde birbirine dokundu kimisi bir kür sürecinde yol gösterdi kimisi sağlığıyla ilgili kritik bir noktada doğru bilgiye ulaşmasını sağladı kimisi de sadece moral verdi. Hep birlikte hem öğrendik hem öğrettik hem hata yaptık hem düzelttik sonuçta da kocaman bir aile olduk. 2026 hepimize daha huzurlu daha güçlü daha sağlıklı bir yıl getirmesini diliyorum. Sporla disiplinle iyi niyetle ve doğru bilgilerle büyümeye devam edeceğimiz bir sene olsun. Bu platformu ayakta tutan değer veren zaman ayıran tüm arkadaşların yeni yılı kutlu olsun. 💪🎄☃️🏆

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    79

Rabbim hepimizin yolunu bahtını açık eylesin, Nice mutlu beraberliklere.

• Beğen 2
  • Tebrikler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SİYAHKUN    11

Hepimizin dilediği gibi bir sene olması dileğiyle peptid türkiye ailesi 

• Beğen 2
  • Tebrikler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SantoR    145

Burak Hocam Seviliyorsun Emeklerine Sağlık mutlu yıllar

• Beğen 2
  • Tebrikler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    55

Herkese mutlu yıllar umarım önümüzdeki yıl hepimiz için çok daha iyi geçer.

• Beğen 2
  • Tebrikler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    875

Bende eskilerden sayılırım. Bizde deriniz videosu geldi aklıma :D İyi seneler.

• Beğen 2
  • Tebrikler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fıratkskn    37

İyi seneler olsun hepimize gençler B| Yarıladık Aralık ayını. Seneye görüşürüz :D

• Beğen 1
  • Tebrikler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: rauthos
      Herkese selam, başlığa bakmayın pro card kazanmak gibi ciddi bir iddiam yok ama hedefim bu yönde  Bu forumda hocalarımdan çok şey öğrendim, çok destek oldular. Ben de bu yolda iyi, kötü deneyimleyeceklerimi paylaşarak bu konuda araştırma yapan kişilere destek olabilirim belki diye düşündüm. 17 Mart itibariyle küre start veriyorum, sulanmadan temiz kas kütlesi koymayı amaçlıyorum ve kürün süresini kan değerlerine göre planlayacağım. 2025 Kasım ayında Kopenhag'da düzenlenecek pro qualifier'a klasik fizik kategorisinde katılmayı planlıyorum. Yani önümde 8 aylık bir süreç var. Unutmadan, yaş 27 boyum ise 1.81, güncel yağ oranımın 10 civarı olduğunu sanıyorum. Kür planı aşağıdaki şekilde. Her konuda tecrübeli hocalarımın önerisine açığım.
      Iran Test. Enanth / haftalık 500mg Noxy Masteron Propionate / haftalık 300mg Noxy NPP / haftalık 150mg Veyron Pharma Oxandrolone / antrenman günleri 20mg sabah, 30mg antrenman oncesi, dil altı / off günlerde 20mg öğlen Cinnatropin / sabah 2UI / aksam 2UI Enjeksiyon günlerini Pazartesi, Çarşamba ve Cuma olarak belirledim. NPP için her gün enjeksiyon yapmak daha doğru ama her gün enjeksiyon yapmak istemiyorum. Enjeksiyon faslını seven delilerden değilim  Sabahları uyandıktan 15dk sonra düzenli olarak tansiyonumu takip ediyorum, ortalama 10/6 şeklinde gidiyor. Genetik olarak yüksek tansiyona yatkın değilim. Doğal iken tansiyon değerim 9/5 9/4 civarlarındaydı.
      Antrenman olarak klasik bro split metodunda daha iyi büyüdüğümü fark ettim. Şimdilik aşağıdaki planla ilerleyeceğim. Uzun vadede sürdürülebilir bir split değil çünkü setlerin hakkını verince toparlanamadığımı hissedebiliyorum. 8-10 hafta gözlemleyeceğim. Bacaklarımı ciddi bir şekilde büyütmem gerekiyor.
      Pazartesi: Bacak (Quadriceps odaklı ama hamstring de dahil, daha çok bileşik egzersizler) Salı: Göğüs & Kalf Çarşamba: Sırt Perşembe: Kol Cuma: Bacak & Kalf (Hamstring odaklı ama quadriceps de dahil, daha çok izole egzersizler) Cumartesi: Omuz Pazar: Dinlenme günü Diyet programı ise şimdilik aşağıdaki gibi. 5 ana öğün var. Hedef proteinimi tutturduktan sonra kalori çok saymıyorum. Vücudumu tanıdığımdan gerekli ekleme çıkarmaları doğru yapabileceğimi düşünüyorum. Yarışma öncesi detaylar için koçluk almak gerekecek elbette.
      4 tam yumurta / 100gr yulaf ezmesi / 200ml badem sütü / 1 ölçek protein tozu 100gr pirinç / 150gr kırmızı et ya da balık / 5gr zeytinyağı 100gr pirinç unu / 20gr yumurta akı tozu / 100gr kırmızı meyveler / 10-15gr kuruyemiş / 1 ölçek protein tozu 150gr pirinç / 200gr tavuk göğsü / 10gr zeytinyağı 100gr makarna / 200gr tavuk göğsü / 10gr zeytinyağı Antrenman sonrası: 1 ölçek izole protein tozu, 10gr kreatin ve 1 ölçek EAA Koruyucular:
      3gr Omega3 1 servis Multivitamin 3000iu D vitamini 200gr magnezyum bisglisinat 1 servis Supplementler Black Guardian 1 servis Supplementler On-Cycle 1 adet Nac600 1000mg uzun salınımlı C vitamini (ester-c) Güncel form fotoğraflarım (ilaçlardan 2 ay tamamen uzak kalmış şekilde):

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.