-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Kür içi düşük e2 seviyesi hk. gelişime engel bir durum mu bu?
Oluşturan:
YoungWolf, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Herkül
Merhaba,
uzun zamandır hiç bir ilaç kullanmadığım halde östrojen çok yükseliyor ve ara ara jineko belirtisi oluyor. Son yaptırdığım testler bu şekilde. Östrojeni kontrol altına alsam bile ara ara tekrar yükseliyor. Sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
-
Yazan: enextra
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
42 gün oldu ve e2 seviyem 5'e düşmüş hiçbir türlü arimidex vs içmedim temiz sağlam yediğim halde basamıyordum kiloları e2 den olduğunu hissedip kan verdim düşündüğüm gibi çıktı sonuç.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Cyp. 500mg Boldenon 400mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 19 Boy: 176 Kilom: 80 Yağ oranı: %15 Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: realjoeweider
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
10 haftalık kürün 7. haftasına giriyorum. 6 haftasında enjeksiyondan 3 gün sonra estradiol ve prolaktine baktırdım.
KÜR İÇERİĞİM:
400 deca 400 testo enanthate mix KAN TESTİ SONUCUM:
Sol göğüs ucunda parmak ile bastırınca hafif bir düz bir tabaka şeklinde sertlik hissediyorum. Sağ göğüs ucunda böyle bir şey yok. İki tarafta da kontrol ettiğimde herhangi bir acı, hassasiyet, kaşıntı veya akıntı yok.
SORULARIM:
Jinekomasti olmaması için nasıl bir yol izlemem gerekir? Baskılamam gerekir mi? Yoksa etkilerin artmasını bekleyeyim mi? Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ediyorum!
-
Yazan: Estel
3 haftadır testosteron kullanıyorum. İlk hafta 500mg aldım, göğüste batma kaşıntı üzerine test verdim E2 150 çıkınca sağ olsun forumdaki arkadaşların önerisi ile 1 tane armidex aldım ardından haftalık 250 mg olarak güncelledim dozu , 2 haftadır herhangi bir kaşıntı batma şikayetim yok , enerji olarak çok iyi hissediyorum sadece testosteron beni tatmin ediyor yanına ciddi bir anabolizan eklemeyi düşünmüyorum artık testlerde bir sorun çıkmadığı sürece uzun süre kullanmayı düşünüyorum.
SORULARIM:
Dozu yükseltmek istiyorum 350mg Max 500mg olabilir haftalık daha yüksek düşünmüyorum, ama yanına E2'yi kontrol altında tutmak için masteron enan. eklemem doğru olur mu? Ekleyebilir isem ortalama kaç mg ile deneyip ne kadar süre sonra test vermeliyim? Formumu baz alarak masteron eklemekte mantıksız bir durum var mı? Son olarak araştırdığım kadarıyla ben masteronun ciddiye alınacak bir yan etkisi yok , DHT konusundan dolayı saç dökmesini hızlandırabilir dışında, yan etkileri konusunda biraz bilgilendirebilir misiniz ? Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
-
Yazan: Artı41
Lg sciences markasının pro hormon kit i olan trifecta kit e başladım. İkinci haftasında sol göğsümde hassasiyet hissediyorum ve sanki ucu sert gibi okuduklarım ve sizden öğrendiklerim doğrultusundan Türkiye'den klomen ve tamoxifen almıştım. Bugün günde 20mg tamoxifen e başladım ve kürün bitmesine daha iki hafta var.
SORULARIM:
Tamoxifen etkisini kaç günde gösterir ve doz artırımı gerekli midir? Küre negatif etkisi sizce olur mu? Tamoxifen Jinekomastiyi önlemek için yeterli midir? KULLANILAN ÜRÜN:
Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
-