Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

diorr

18 yaşında doğal bir sporcu olarak kan testim normal mi ?

Önerilen İletiler

diorr    2

Öncelikle tüm okuyuculara selamlar.

2-3 ay gibi bir süredir üzerimde yüksek derecede bir halsizlik ve uyku problemi vardı. Son dönemlerde ise üzerine cinsel isteksizlik ve libido problemleri eklendi. Bundan ötürü yakın bir zamanda kan testi verdim ve çıkan sonuçları forumdaki değerli abilerim ve kardeşlerimle paylaşmak istedim.

Öncelikle şunu belirtmek isterim: Kişisel hayatımda geçmişi çok kafaya takan birisiyim ve hayatımı biraz yüksek stresle yaşıyorum. Sosyal olarak teşhisli olmasa da anksiyete gibi problemlerim var ve bu işi daha da sıkıntıya sürüklüyor.

Bu son 1 aydır da hayatım biraz daha trajik bir hâl aldığı için bir depresyon dönemi yaşadım ama atlatmayı başardım (en azından öyle düşünüyorum). Bunları belirtiyorum çünkü hormonel dengesizliklerimin psikolojimle de alakalı olabileceğine inanıyorum. Ya da tam tersi, psikolojik problemlerim de hormonlarımdan kaynaklanıyor olabilir.

Bana yol gösterebilecek ve katkıda bulunabilecek herkesin yorumlarını merak ediyorum.
Şimdiden teşekkürler.

kantesti1.PNG kantesti2.PNG

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tarık34    173

Lh ile alakalı olabilir veya stres seviyen Lh etkilemiş olabilir. Kesin bir şey söylemesi mümkün değil sayısız ihtimal var. Genel olarak sonuç çicek maşallah.

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lome    10

Östrojen yüksekse kafaya çok takmaya duygusala bağlamaya sebep olabiliyor testo çok yüksek muhtemelen östrojen aromatizasyonuda yüksektir o değerler yok muydi e2 estradiol?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    73

Lh referans aralığı yanlış girilmiş. Lh değerin de referans aralığında. Diğer değerlerin de normal. Özellikle Total Test. değerin çok iyi seviyede. Bence sorunun psikolojik dostum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
diorr    2
Tarık34, 10 saat önce yazdı:

Lh ile alakalı olabilir veya stres seviyen Lh etkilemiş olabilir. Kesin bir şey söylemesi mümkün değil sayısız ihtimal var. Genel olarak sonuç çicek maşallah.

Teşekkürler serbest test neden referans değerin alt limitlerinde geziyor onu çözemedim acaba artırmak için bir yol varmıdır 

AnarchyZone, 9 saat önce yazdı:

Lh referans aralığı yanlış girilmiş. Lh değerin de referans aralığında. Diğer değerlerin de normal. Özellikle Total Test. değerin çok iyi seviyede. Bence sorunun psikolojik dostum.

Cevap için teşekkürler lh değerinin yanlış girildiğini nerden anladın acaba ben pek bilmiyorum

lome, 9 saat önce yazdı:

Östrojen yüksekse kafaya çok takmaya duygusala bağlamaya sebep olabiliyor testo çok yüksek muhtemelen östrojen aromatizasyonuda yüksektir o değerler yok muydi e2 estradiol?

Cevap için teşekkürler estradiol değerim ekteki resimde var östrojen aromatizasyonu durumunu araştırdım bu durum gelişimimi kötü etkiler mi baskılıyacı ile düzenlemek bana artı sağlar mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197
diorr, Bir saat önce yazdı:

Cevap için teşekkürler estradiol değerim ekteki resimde var östrojen aromatizasyonu durumunu araştırdım bu durum gelişimimi kötü etkiler mi baskılıyacı ile düzenlemek bana artı sağlar mı ?

Yok sakın öyle bisey yapma 33 gayet normal bir değer gelişim için östrojen şart 20 li seviyeler gelişim cok zayıf olur dogal degerinle oynama 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    71

sorunun cevabını yine soruda vermişsin zaten...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    73
diorr, 2 saat önce yazdı:

Cevap için teşekkürler lh değerinin yanlış girildiğini nerden anladın acaba ben pek bilmiyorum

Lh değerin yanlış girilmemiş. LH referans değerleri yanlış girilmiş. LH değerin (1,5 - 8,6) arasında olması yeterli zaten. Senin değerinde bir sıkıntı yok. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
diorr    2
AnarchyZone, 1 saat önce yazdı:

Lh değerin yanlış girilmemiş. LH referans değerleri yanlış girilmiş. LH değerin (1,5 - 8,6) arasında olması yeterli zaten. Senin değerinde bir sıkıntı yok. 

Anladım açıkladığın için çok teşekkür ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
diorr    2

Geçen gün bir galeri turu yaparken karşıma lisenin ilk döneminden bir grup fotoğrafı çıktı. Her ne kadar bu fotoğraf içimi ısıtsa da bir şeyin farkına varmamı da sağladı.

Liseden bu yana gözle görülür bir değişim göstermemiştim; sesim kalınlaşmamış, boyum uzamamış ve herhangi bir kıllanma yaşamamıştım.

Daha sonra foruma girip biraz araştırma yaptım ve bunun geç ergenliğin bir sonucu olabileceği fikrine kapıldım.

Acaba ergenliğimin son dönemlerini daha verimli geçirmek, kıllanma, uzama ve gelişme gibi sonuçlar elde edebilmek için ne yapabilirim?

Bir diğer sorum da bunlarla doğrudan ilişkili: DHT hormonumu nasıl yükseltebilirim?

Bu çözümlere ilaç gibi şeyleri de dahil ederek cevap verebilirsiniz;

(Kan testim son açtığım konuda mevcut.)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.184

@diorr bu saate kadar olan olmalıydı zaten artık ekstra gh almak veya başka planlar yapmak sadece zaman kaybı olacak sana

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
diorr    2

DHT Hormonunu masteron ya da proviron ile arttırmak da mı bir çözüm değil reis ? forumda gezerken aynı konudan müzdarip bazı kişilerin bu ilaçlarla memnun kaldığını gördüm 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    808

hormonlara elini veriyim derken kolunu kaptırabileceğini unutma, provirona yöneleceksin büyük ihtimalle androjenik etkiler için ama unutma bu hormonu kestiğinde ömür boyu libido sorunları yaşayabilirsin. Sanma ki yaşın 19 kalacak, bazı şeyleri yaşadıkça yaşlanacaksın. Tavsiyem kullanmaman yönündedir ve bu yaşlarda hormon takviyesi konusunda sana destek olacak kişi sayısı sayılıdır bu forumda.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    78
diorr, 22 saat önce yazdı:

Liseden bu yana gözle görülür bir değişim göstermemiştim; sesim kalınlaşmamış, boyum uzamamış ve herhangi bir kıllanma yaşamamıştım.

ve aleykumun selam

19 yaşımda 1.58 boyum vardı. 55-60 kilo aralığındaydım. Sakal bıyık felan zaten yok, hatta askerde rütbeli olacağım halde traş derdim olmayacağını söylerdim.

20 yaşıma bi girdim; 1.78 boy güncel kilo 73 ve sakalımı 1 hafta kesmezsem Mağaradaki adamdan farksız bir hale dönüşüyorum :D 

O yüzden bence hormonlarınla oynamadan doğallığa bırak derim, Allah ne verdiyse o. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
diorr    2
Fuhrer, 12 saat önce yazdı:

hormonlara elini veriyim derken kolunu kaptırabileceğini unutma, provirona yöneleceksin büyük ihtimalle androjenik etkiler için ama unutma bu hormonu kestiğinde ömür boyu libido sorunları yaşayabilirsin. Sanma ki yaşın 19 kalacak, bazı şeyleri yaşadıkça yaşlanacaksın. Tavsiyem kullanmaman yönündedir ve bu yaşlarda hormon takviyesi konusunda sana destek olacak kişi sayısı sayılıdır bu forumda.

@Fuhrer cevap için teşekkür ederim hocam aslında pek işin ilaç kısmına yönelme niyetinde olan birisi değilim ancak şu son ergenlik dönemlerimi verimli geçirmek için her yolu öğrenmek ve buradaki bilen kişilerin tavsiyeleriyle bir yol haritası çizmek istiyorum dediğiniz gibi bilinçsiz bir şekilde etrafta ilaç arayan genç yaşta birine bu forumda en fazla "yapma" denebilir hazır sizi bulmuşkende sorayım DHT Hormonu tam olarak nasıl çalışıyor ? "test = Dht" gibi mi ? nasıl doğal olarak bu hormonu yükseltebilirim ? ya da hangi ilaçlar ile bu hormonu yükseltebilirim ? amacım tamamen ergenlik döneminde elde edemediğim gelişimi sağlamak  

Komutan, Bir saat önce yazdı:

ve aleykumun selam

19 yaşımda 1.58 boyum vardı. 55-60 kilo aralığındaydım. Sakal bıyık felan zaten yok, hatta askerde rütbeli olacağım halde traş derdim olmayacağını söylerdim.

20 yaşıma bi girdim; 1.78 boy güncel kilo 73 ve sakalımı 1 hafta kesmezsem Mağaradaki adamdan farksız bir hale dönüşüyorum :D 

O yüzden bence hormonlarınla oynamadan doğallığa bırak derim, Allah ne verdiyse o. 

@Komutan Cevap için teşekkürler hocam böyle yanıtları görmek ne yalan söyliyim içimi ısıtmıyor değil :D yine de bilgi alabilmek için dht'yi desteklemenin yollarını biliyorsanız bu konuda da cevaplarınızı beklerim hocam 

• Jest 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    808

merhaba, DHT hormonu eksikliğin olduğunu düşünmen için öncelikle kan testi vermelisin. Kan testin olmadan sana ilaç öneremem.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
diorr    2
Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

merhaba, DHT hormonu eksikliğin olduğunu düşünmen için öncelikle kan testi vermelisin. Kan testin olmadan sana ilaç öneremem.

@Fuhrer anladım hocam yakın zamanda tekrar bir kan testi vericem bu sefer daha kapsamlı olacak konuyu güncelleyebilirsem güncellerim eğer olmazsa yeni bir konuda bilginizden yararlanmak çok isterim fakat asıl sorum dht hormonu tam olarak nasıl üretiliyor ? "test = DHT" mi ? ilaç olmadan nasıl daha da yükselebilir ?

tarihinde diorr tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    808
diorr, 11 dakika önce yazdı:

@Fuhrer anladım hocam yakın zamanda tekrar bir kan testi vericem bu sefer daha kapsamlı olacak konuyu güncelleyebilirsem güncellerim eğer olmazsa yeni bir konuda bilginizden yararlanmak çok isterim fakat asıl sorum dht hormonu tam olarak nasıl üretiliyor ? "test = DHT" mi ? ilaç olmadan nasıl daha da yükselebilir ?

DHT üretilmesi başta genetik faktörlere dayanır dostum, en büyük etken genetik faktörlerdir. Tıpkı testosteron gibi düşünebilirsin, üretimi de aynı şekilde hipofizlerden geçerek üretilir ve bunun artması veya azalması doğal olarak pek de mümkün değildir. Doğal olarak testsoteron arttırmak ne kadar imkansız ise DHT arttırmak da aynı şekilde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Destroy9
      Merhaba arkadaşlar, 
      2026 Nisan ayından itibaren haftada 5 gün olmak üzere fitness yapıyorum. Vitamin takviyeleri haricinde herhangi bir ilaç vs kullanmıyorum. Naturalim. 27 yaşındayım şuan 65.5 kg civarında seyrediyorum. Kan vermeden iki gün öncesinde vitamin takviyeleri ve spora ara verdim. İlk kanı aile hekimliğine sabah 9.30 civarında verdim. İkinci kanı yaklaşık 1-1.5 saat aralığında İzmir Şehir Hastanesine verdim. Kan değerlerimde ki bazı yerlerde farklılıklar mevcut sizin yorumlamanıza bırakıyorum. 
      1.5 aydır her gün kullandığım takviyeler; 
      Sabah: Vitaminler:** D3-K2, Omega 3 Balık Yağı, B Vitamin Kompleks, CoQ10. Öğle: C+D+Zinc efervesan, Elektrolit (antremanda suyun içine) Akşam: NAC 600, Magnezyum Kompleks.    
    • Yazan: Batarya
      Herkese iyi günler sağlıklı günler arkadaşlar,
      Öncelikle geçen hafta Balkan Cup Yarışmasında Musculer Fizik kategorisinde 2. Lik elde ettim bu başarımın altında hepinizin emeği var buradaki konulardan çok faydalandım çok bilgilendim elimden geleni yaptım hepinizden Allah razı olsun teşekkür ederim. Yarışmam biteli 1 hafta oldu ve bugün kan testi verdim sonuçlarını yorumlar mısnız ona göre bir yol planı çıkaracağım. Teşekkür ederim.

• Yazan: Playmakers
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      38 yaşındayım ve uzun dönem blast-cruise şeklinde düşünüyorum bu yüzden dozajlar düşük. 4 yıl doğaldan sonra ilk defa kullanıyorum , 3 ay bu dozlardan sonra ki 3 ay 125 testo,2iu hgh seklinde devam edeceğim. @berkay16 @Komutan @GHOST @hectordoyle @Fuhrer
      KÜR İÇERİĞİM:
      250 Testo - Noxy Lab 150 NPP - Noxy Lab 2iu Somatropin Her şey yolunda gözüküyor fakat sizin de fikrinizi almak istedim.
      KAN TESTLERİM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.