Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

BatuhanCross

Kürümün kan testi sonuçları hk! ilaçlar çalıyor mu?

Önerilen İletiler

Ferdikra, 11 dakika önce yazdı:

Berkayın dediği gibi haftalık ceyrek arimidex içebilirsin eger testo yanına ilaç eklemiceksen ama suan 100 olan degeri düsürmen için yarım yarım 3 günde bir arimidex iç 100 olan degeri 40 bandına düsürmen için prolaktin de düser bu sekilde

3 günde 1 yarım 1 hafta

kalan süreçte enjeksiyon günleri çeyrek alayım doğru mu anladım? Çeyrek dediğimiz bir hapın çeyreği değil mi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ferdikra    197
BatuhanCross, 30 dakika önce yazdı:

3 günde 1 yarım 1 hafta

kalan süreçte enjeksiyon günleri çeyrek alayım doğru mu anladım? Çeyrek dediğimiz bir hapın çeyreği değil mi 

Aynen 1 tane yi yarım yarım sonra ki günlerde hissiyata göre veya ceyrek içebilirsin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra, Şimdi yazdı:

Aynen 1 tane yi yarım yarım sonra ki günlerde hissiyata göre veya ceyrek içebilirsin 

Çok teşekkür ederim 🙏🏻

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    45

ben olsam armidex yerine e 2 kontrol edebilceğim dozda ilaç alırdım boldenon veya masteron ama hedefim uzun vadede kilo vermek ve kaslarımı korumaksa boldenon alırdım 

tarihinde hascey27 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27, Bir saat önce yazdı:

ben olsam armidex yerine e 2 kontrol edebilceğim dozda ilaç alırdım boldenon veya masteron ama hedefim uzun vadede kilo vermek ve kaslarımı korumaksa boldenon alırdım 

Boldenon kaç ml almalıyım alırsam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MainEK    12
BatuhanCross, 06.11.2025 - 15:57 yazdı:

Yağ oranım 18-20 arası. Testo E kullanıyoeum. Enjeksiyon günleri yarım arimidex yeterli olur mu?

Bence bolde ya da masteron ekle 

Bolde definasyonda da kullanılabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BU İKİSİNDEN OLUŞTU. KÜR İÇİ DEĞERLERİM İLK FOTOĞRAFTA MEVCUT.KÜR BİTİMİNE YAKIN ARİMİDEX SON 4 ENJEKSİYONDA ARİMİDEX DE ALDIM.

• KÜRÜM 10 HAFTA KADAR ONLY TEST E 500MG
  • İLK 6 HAFTA 40MG ANAVAR

KÜR BİTTİKTEN 30 GÜN SONRA PCT PROTOKOLÜNE BAŞLADIM.

1.HAFTA 20MG

• Tamoxifen
  • 50 mg  Klomen

geri kalan 3 hafta

• 20 mg Tamoxifen
  • 50 mg Klomen

toplam 4 hafta pct yaptım.Biteli de 1 ay kadar olmuştur.Bu arada kürde çok kötü beslendiğim için yağlandım(Biraz da bilerek kilomu yükseltmem gerekiyordu) Pct sonrası değerlerim biraz enteresan geldi ve nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz.? @GHOST @AS1L @Fuhrer @berkay16

IMG_3491.jpeg IMG_3492.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    319

Benim aklıma gelen tek açıklama biriken zuclomiphene sistemden atılamamış farmakokinetik yarı ömrü 1 ay olan bir izomer ve birikme eğliminde olan bir madde. Pct yaptığın dönem ve sonrasında uzun kabızlıklar yaşadın mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16, 2 saat önce yazdı:

Benim aklıma gelen tek açıklama biriken zuclomiphene sistemden atılamamış farmakokinetik yarı ömrü 1 ay olan bir izomer ve birikme eğliminde olan bir madde. Pct yaptığın dönem ve sonrasında uzun kabızlıklar yaşadın mı ?

Hayır hiçbir zaman kabızlık sorunum olmadı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    790
oppomer, 06.11.2025 - 15:27 yazdı:

only testo da prolaktin niye artmış

E2 belli bir süre yüksek kalırsa prolaktini de devamında arttırabilir. Deca veya tren kullanmadan da olabiliyor bu durum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    319
BatuhanCross, 10 saat önce yazdı:

Hayır hiçbir zaman kabızlık sorunum olmadı.

Benim aklıma başka bir şey gelmedi lh'ı bu kadar yükselticek varikosel desem testosteronun düşük olurdu testis atrofisi olsa yine testo düşük olurdu aklıma gelen tek ihtimal clomiphenin sistemden çıkmamış olması prolaktini e2 yükseltmiş olabilir veya testten önce ejekülasyon olduysa yüksek çıkmış olabilir. Zuclomiphene hem lh'ı hem yüksek e2'yi açıklıyor farmakokinetik olarak 1 ay yarı ömrü olan bir izomer ama pratikte bu sorunu yaşayan olmuyor göğüslerde yanma batma vs varsa çok ufak doz arimidex kullanabilirsin ama çok düşürmemeye çalış bu sefer negatif feedback yapar lh daha da yükselir sisteminde e2 olmadığı için çeyrekle başlayıp kan testi yaptır 2-3 hafta sonra arimidexi bırakıp kan testi yaptır e2 ve lh yine bu kadar yüksekse bu işlerden cidden iyi anlayan bi endekrinoloğa gitmende fayda var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Buğrahan13
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüme girdim ve kürümün 9. haftasındayım. Kan testi sonuçlarıma bakıldığından boldenon çalışıyor mu?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 300mg KAN TESTLERİM:

• Yazan: Kaslıadam
      Merhabalar değerli arkadaşlar kıymetli hocalarım.
      2025 ocakta ilk kür serüvenime başladım, bu zamana kadar blast cruise şeklinde 3.kürümü 2 hafta önce bitirdim. 
      KÜR İÇERİĞİM:
      1.kür bolde testo 20 hafta  2.kür npp testo 12 hafta 3.kür npp 8 hafta bolde testo 18 hafta Son mevcut kürümün son 1 ayı beslenme uyku ve enjeksiyon günlerinin şaşması nedeniyle verimsiz geçti. Eşimin hastaneye yatması sebebiyle mecbur kaldım. Şimdi 2 haftadır haftada çarşamba tek enjeksiyon olarak 250 mg iran testo alıyorum. İran testo şu tarihleri uidleri sabit aynı rakam olandan ve tam dolu değil farkındayım. Kürümde nessie anaboliklerini ve panpharma test enant kullandım ve kür içi hep doluydu. Kan testlerimi yorumlarsanız sevinirim. Henüz çıkmamış testlerde var. Bir süre only test gidip pct yapmak istiyorum fakat bilgim sınırlı. 
      KAN TESTLERİM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.