Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

BatuhanCross

Üye
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

BatuhanCross Hakkında

  • Yaş 26
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 17-09-1997

Platform İstatistikleri

  • Yaş 26
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p>  Crossfit sporcusuyum. </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 26
  • Meslek:
    Sporcu
  • Konum:
    Mersin
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Definasyon kürüne başlamak istiyorum fakat tahlil sonuçlarım bu şekilde. Doktoruma herhangi bir ciddi durum var mı diye soracaktım fakat kendisi grevdeymiş. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  2. Bu ürünlerden sonra pct yaptırmam gerekli mi?

    Çok teşekkür ederim.
  3. Bu ürünlerden sonra pct yaptırmam gerekli mi?

    Peki stanozolol 6 haftadan sonra ara verip tekrar kullanılabilir mi? Clene diğer 2 hafta süresinde 2 hap olarak devam edeceğim. Peki PCT yapmalı mıyım?
  4. Bu işlerde yeni olduğum için tam olarak pct'nin nasıl yapıldığını dahi bilmiyorum. Sabah 10 mg Stanozolol Antrenmandan 1 saat önce Clenbuterol (0,4mg) alıyorum. 2 hafta kullanıp 2 hafta ara vererek kullanmayı düşünüyorum (Sadece Clen'i keseceğim) Başlamadan önce değerlerime baktırmadım. Bugün 1 hafta dolmak üzere.Toplam 12 hafta devam etmeyi düşünüyorum. Ayrıca bu ürünleri kullanırken Deve dikeni tohumu,Enginar suyu,Nac-900,C vitamini vs kullanıyorum. Kür bittiğinde PCT yaptırmalı mıyım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. @rastlantisal
  5. Ilk kür için bu ürünler nasil?

    Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Stanozololü günde 30 mg alacağım doğru anladım sanırım. Peki sarms veya peptid'i nerden,nasıl temin edebilirim kısa bir bilgi verebilir misiniz?
  6. Ilk kür için bu ürünler nasil?

    Tabii ki
  7. Ilk kür için bu ürünler nasil?

    Hangi ürünleri,nasıl kullanmalıyım? Mesterelon yerine Oxandrolon da kullanabilirim
  8. Ilk kür için bu ürünler nasil?

    Peki Mesterelone yerine Oxandrolone Alabilir miyim? Evet saç ve sivilce şikayetlerim var. Enjekte steroid nasıl kullanılıyor bilmiyorum. Bunlar yeterli olur diye düşünerek aldım. Konuyla ilgili pek bilgim olmadığı için danışmak istedim. Enjekte steroid olarak ne tavsiye edersiniz?
  9. Ilk kür için bu ürünler nasil?

    Arkadaşlar merhaba,aktif olarak Crossfit yapıyorum. Sakatlığımdan dolayı birkaç aydır yapamıyordum. Şimdi yavaştan toparlandım ve antrenmanlara başladım. Fakat 12 kg kadar fazlam var. (90 kg 172 boydayım) Güvendiğim bir arkadaşımdan clenbuterol,stanozolol,mesterelone aldım. İlk kez kullanacağım. Mesterelone gün içinde herhangi bir saat 1 hap diğerleri antrenmandan 1 saat önce 1 er adet olmak üzere alacağım. 2 hafta kullanıp 1 hafta ara vermeyi düşünüyorum. Ha bu arada Haziran başı gibi yarışmam var. Aslında onun için kilo vermek istiyorum. İyi bir diyet programı uyguluyorum. Bu kullanma şekli uygun mudur? Ve ekstra tavsiyeniz varsa alırım teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×