Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

swaggy

Vücudumda androjenik etkileri en üst seviyede olan bi kür planına ihtiyacım var!

Önerilen İletiler

swaggy    0

Merhabalar, öncelikle ben 18 yaşındayım ve yaklaşık 5 aydır trt yapıyorum (250 mgdı bu hafta 375e çıkardım) ve her gün 50 mg proviron alıyorum (arimidexte kullanıyorum) sizden kür planlaması hakkında yardım istiyorum, amacım vücut geliştirme ve kas kazanımı değil amacım vücudun androjenik özelliklerini maximize etmek provironun bana yetersiz geldiğini hissettiğimden dolayı masteron geçmeyi düşünüyorum (uzun esterli herhangi bi dht türevi de olabilir) sizden ricam bana androjenik etkileri maximize edebilen bi kür yapmamda yardımcı olmanız dediğim gibi amacım anabolik etkiler görmek ve ya kas kazanımı değil önerdiğiniz mgları ve ilaçları ona göre yazarsanız çok memnun olurum.

Yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

shX648    39

5 aydır neden trt yapıyosun hormonel bi rahatsızlık sebebiyle mi başladın boyun,kilon,yağ oranın gibi bilgileri sanırım tahmin edicez hocam 

ben yine de 18 yaşında sadece daha maskülen gözükmek için küre girmeni mantıklı bulmuyorum 

250mg ile trt yaptığını söylüyosun ama bi kan testin var mı trt dediğin şeyin aşşağı yukarı referansın ucunda tutması lazım seni

bu tarz ilaçların kullanımının ciddi ve kompleks bi iş olduğunu vücuduna organlarına özellikle 18 yaşında ciddi zararlar verebileceğini biliyomusun mesela 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32

Dostum neden 18 yaşında trt yapıyorsun? Trt haftalık 250 mg değil, 375 mg hiç hiç değil. Amacın kas kazanımı fizik yapmak değilse bu ilaçları kullanmamalısın. Vücudun androjenik özellikleri neler bi açıklarmısın? Mesela vücudun nasıl bir androjenik etkisini maximize etmek istiyorsun? Farzedelim 500 testo, 300 tren, 300 masteron senin vücudunun androjenik etkilerini maximize etti eeee nolacak? Bir ömür bu kürdemi kalacaksın? Bir fizik beklentin yoksa bu kürü 3-4 ay kullanıp bırakacaksan niye kullanıyorsun? Yani 3-4 ay herşey maximize olunca nolacak? 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    524

18 yaşında TRT yapıyorsun? Dostum, 18 yaşında çoğu sporcu testosteronsuz kür yapıyor. 50mg proviron alıyorsun ve 375 mg testosteron alıyorsun. Amacın kas gelişimi değil, androjenik etkileri maximize etmek istiyorsun ve provironun sana yetersiz geldiğini HİSSEDİYORSUN?!

Yeterli olduğunu nasıl hissettin de yetersiz olduğunu anladın? Kan testi verdin mi hiç? Sağlık sigortan var mı? Testis USG'si çekindin mi testosteron kullanmadan? SHBG seviyeni biliyor musun? DHT'yi maksimale alarak ne hedefliyorsun? Sakallarının çıkmasını mı? Kelleşmeyi mi? Amacın ne dostum? Burada kobay faresine destek olacak insanlar yok, kimse böyle saçmalıklara fikir vermez. Kan testini paylaş bizimle.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ulashaksu    27

250mg ne zamandır Trt oldu? Proviron neden? Arimidex neden? Bunlar yeni bir kuruyemiş firmasının çıkardığı leblebi markası mı? Daha 18 yaşındasın ve bilinçsizce bunları kullanıyorsun. Trt dediğiniz şey 6ay-1 sene değil ömür boyu süren bir protokoldür ki doktor kontrolünde olması gerekir. Androjenik etki hedeflediğine göre aslında sende gelişim geriliği var ve daha erkeksi görünmek için bu yola girdin diye tahmin ediyorum, doğru mu?

Böyle birşey var ise önce dahiliye sonrasında üroloji veya endokronoloji izlenmesi gereken doğru yoldur. Kendini geri dönülmez bir yola sokuyorsun ve hiç bir destek olmadan. Umarım bu yazdıklarımı dikkatlice okur, iyice düşünürsün ve sonra da doğru şekilde yaparsın bunu.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    166

Ya makara yapıyo yada bu konular da cok cahil yoksa böyle maximize bi saçmalık duymadım 😂

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.193
Ferdikra, 46 dakika önce yazdı:

Ya makara yapıyo yada bu konular da cok cahil yoksa böyle maximize bi saçmalık duymadım 😂

Açtığı konuya bak oradan anlarsın:D

• ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
billythekid    40

Haftalık 500 mg testo, 300 Rimo , 300 masteron, 200 Tren . Hatta günlük 20 mg Halotestin de ekle. Androjenik etkilerin kitabını yazarsın :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    185

Pure Dht propionate,

Andresterone enanthate

Birincisi fiziksel etkilerle zihinsel etkilerin karışımı, ikincidi dhtnin daha çok zihinsel etkilerinden sorumlu metoboliti

Dht 》3a diol 》Andresterone şeklinde dönüşüm süreci var doğal olarak.

Bunları türevlerde elde edemessiniz ama artık bu ürünler bulunabilir durumda

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    699

Androjenik etkiyi maksimize etmek istemendeki amaç nedir? Vücudum daha kıllı olsun, prostatım büyüsün, vücudum sivilcelensin, saçlarım dökülsün diyorsan ne kadar DHT türevi ilaç varsa kullan ama niye yapasın ki? Ortalama bir steroid kürü yaptığın zaman zaten androjenik aktivite genel olarak vücudunda artıyor ve anabolik etkilerden de faydalanıyorsun. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
swaggy    0
shX648, 14 saat önce yazdı:

5 aydır neden trt yapıyosun hormonel bi rahatsızlık sebebiyle mi başladın boyun,kilon,yağ oranın gibi bilgileri sanırım tahmin edicez hocam 

ben yine de 18 yaşında sadece daha maskülen gözükmek için küre girmeni mantıklı bulmuyorum 

250mg ile trt yaptığını söylüyosun ama bi kan testin var mı trt dediğin şeyin aşşağı yukarı referansın ucunda tutması lazım seni

bu tarz ilaçların kullanımının ciddi ve kompleks bi iş olduğunu vücuduna organlarına özellikle 18 yaşında ciddi zararlar verebileceğini biliyomusun mesela 

dediğim gibi bilgim var ve uzun yaşama sağlık gibi bi hedefim de yok insanlar dalga geçiyo farkındayım sebepleri kibir ve ego
biri sustanonla açtığım konuyla dalga geçmiş 40 yaşında adam peptittrde kendi egosunu tatmin ediyo sadece komik
hcg kullanıyorum trtden kastım only testoydu daha maskülen görünmez için değil dediğim gibi sadece androjenik etkileri arttırmak istiyorum kan testimi vermiştim burda ne kadar sağlıklı ve ya sağlıksız bi iş yapılıyo olayında değilim 200 ng testosterona sahiptim
karaciğer koruyucularım da var ayrıca

SPECTRE, 8 saat önce yazdı:

Açtığı konuya bak oradan anlarsın:D

kral senin bu egoist tavırlarını anlayamıyorum açılan konuda sustanonun genel olarak testosteron enetatha göre daha acı verici bi enjeksyon süreci olduğunu belirtiyolardı vurduğum zaman bunu yaşamadım enentathtaki da olduğu bi acı ve ağrı yaşamadığım için bu konuyu açtım kendi egonuzu tatmin etmek için böyle forumlarda insanları aşşağılamak sadece komik
lütfen sadece insanlara yardımcı olun :D

Fuhrer, 9 saat önce yazdı:

18 yaşında TRT yapıyorsun? Dostum, 18 yaşında çoğu sporcu testosteronsuz kür yapıyor. 50mg proviron alıyorsun ve 375 mg testosteron alıyorsun. Amacın kas gelişimi değil, androjenik etkileri maximize etmek istiyorsun ve provironun sana yetersiz geldiğini HİSSEDİYORSUN?!

Yeterli olduğunu nasıl hissettin de yetersiz olduğunu anladın? Kan testi verdin mi hiç? Sağlık sigortan var mı? Testis USG'si çekindin mi testosteron kullanmadan? SHBG seviyeni biliyor musun? DHT'yi maksimale alarak ne hedefliyorsun? Sakallarının çıkmasını mı? Kelleşmeyi mi? Amacın ne dostum? Burada kobay faresine destek olacak insanlar yok, kimse böyle saçmalıklara fikir vermez. Kan testini paylaş bizimle.

saygılı yaklaştığın için çok teşekkür ederim zaten hali hazırda vücut geliştirme ilgileniyorum kendimi yanlış ifade etmişim sanırım anabolik bi etki aramıyorum bahsettiğim şey bu dhtnin yan etkilerini ve sonuçlarının farkındayım bunları açıklamanıza gerek yok bilinçsizde "yaww hadi testoerontum artısn yaww" diye dolanan biri değilim yani
kan testi sonucuma erişiyorum şuanda only testoya girmeden önceydi sonraki ay için tekrardan bi kan testi vericem yaşadığım şehirde sürekli randevu alamıyorum maalesef.

Ulashaksu, 9 saat önce yazdı:

250mg ne zamandır Trt oldu? Proviron neden? Arimidex neden? Bunlar yeni bir kuruyemiş firmasının çıkardığı leblebi markası mı? Daha 18 yaşındasın ve bilinçsizce bunları kullanıyorsun. Trt dediğiniz şey 6ay-1 sene değil ömür boyu süren bir protokoldür ki doktor kontrolünde olması gerekir. Androjenik etki hedeflediğine göre aslında sende gelişim geriliği var ve daha erkeksi görünmek için bu yola girdin diye tahmin ediyorum, doğru mu?

Böyle birşey var ise önce dahiliye sonrasında üroloji veya endokronoloji izlenmesi gereken doğru yoldur. Kendini geri dönülmez bir yola sokuyorsun ve hiç bir destek olmadan. Umarım bu yazdıklarımı dikkatlice okur, iyice düşünürsün ve sonra da doğru şekilde yaparsın bunu.

yorumların için çok teşekkür ederim evet dediğin gibi gelişim geriliğim var bu sebepten ötürü şuan hali hazırda hcg kullanıyorum ve karaciğer koruyuclularımı vitaminlerimi alıyorum trt'den kastım only testoydu yanlış bi terim kullanmışım yaklaşık 1 sene bu şekilde devam etmek istiyorum daha sonrasında da tekrar ilaçları kullanmiycam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    185

Androjenik etkiler derken bunların arasında istediğin şeyler tam olarak ne ? Kasların çok sert, kuru görünmesi mi ? Kıllanma sakal vb. mi Yada penisin büyümesi , çene hattını sertleşmesi ve sivrilmesi gibi şeyler mi ? 

Eğer bu dediklerinden yana kendini çok eksik hissediyorsan, en güvenilir yok andractim gibi dht jelleri kullanmak. Bir doktora danışarak reçete yazarsa bunu elde edebilirsin Yukarda söylediklerim ise daha yeni yeni ortaya çıkan enjekte edilebilir yollar. Sorunların spesifik ve yabancı olunca herkesin cevabıda farklı olabiliyor

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Mertcikmaz
      Herkese merhaba,
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Propionate Masteron Propionate Daha sonra mix. ürüne geçiş yaptım ve 2. Ayımı bitirdim. Haftada 3ml mix ilaçtan alıyorum. Her şey süper kendimi iyi hissediyorum ama diğer kürlere göre libidom pek yüksek değil. Diğer kürümde libido artışı ilk ay gayet güzeldi mix ürüne geçince normal seyrinde ilerliyor.
      SORULARIM:
      Bu mix ürün yanına başka bir ürün eklemeli miyim? Libido konusu neye bağlı değişiklik göstermiş olabilir? Tavsiyeleriniz var mı? ÜRÜN GÖRSELLERİ: 

• Yazan: Tibet Ulubey
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Ben bilek güreşi sporcusuyum önümüzdeki yıl için hazırlık yapıyorum.
      KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Propionate Masteron Propionate Anavar Kürünü yapmak üzereyim  güncel kilom 82-70 kilo kategorisinde yarışacağım için yağ yakımı yüksek ve su tutumunun az olması adına böyle bi kombin düşündüm.
      SORULARIM:
      12 haftalık bir kürde yapmam gerekenler nedir? Enjeksiyonlarım nasıl olmalı? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
    • Yazan: Jöhtürk
      Merhabalar, herkese iyi sporlar, sağlıklı kürler dilerim.
      20 haftalık testo bolde ilk kürümden sonra 1.5 ay cruise devam edip 2.kürüm olan npp testosteron enanthate kürüme girdim ve 3.haftam bitti. boldenonun 7 ye düşürdüğü e2 değerim düzelmiş. trigliserid ve ldl değerlerimde düzelmiş. 1 haftadır corona tarzı bir grip hastalığı çekiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      300 mg npp (humax, zphc) 500 mg testosteron ( aburaihan testo) Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: polatpr
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yaklaşık 7 aydır testosteron kullanıyorum son zamanlarda enjeksiyonları sürekli atlıyorum diyeti devam ettiremiyorum aşırı yorgun hissediyorum işime odaklanamıyorum ve enjeksiyon yaparken midem bulanıyor ve hepsi ağrılı oluyor artık. Bu süreçte yaklaşık 30 kilo verdim.
      SORULARIM:
      Bu durumu daha önce yaşayan oldu mu? Ne yapmam gerekir? Aklımda yeniden küre girmek var fakat bi tarafımda girme komple ilaç işini sal diyor sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Soju
      Herkese selamlar sevgiler.
      2024 temmuzda testo masteron ile baslayan ilerleyen sürecte de kısa süreli ara verip testo bolde kürüyle devam eden bir kür macerası oldu. Bu sürecte haftalık dozajları hic suistimal etmedim. Fiziksel anlamda istedigim görünümü elde ettim ve testlerimi aksatmadan yaptırdım. LH ve FSH dogal olarak kapalı kan değerlerimi de kontrol altında tuttum. Bu konularda sizlerden de cok yardım aldım bilgileriniz sayesinde yolumu çizdim tesekkür ederim.
      Fakat testosteron kullanımını neredeyse 1 yıldır hiç kesmedim. Ne zaman doz düserek bırakmaya niyetlensem pct sürecine kendimi atamadan tekrar devam ettim. Geçtiğimiz mayıs ayında evlendim ve Allah nasip ederse cocuk sahibi olmak istiyorum. Ama söyledigim gibi karşı karşıya kalacağım yan etkilerden ve olumsuz sonuclardan korktuğum için bir türlü kafamda ben artık dışardan bunu almayı bırakıyorum diyemedim diyemiyorum.
      Bu sürecte libido kaybı ve psikolojik sıkıntılar yaşayacağım çok açık ve ben de tecrübe ettim ki bu kaçınılmaz son. Hele ki baba olmak istiyorsam. Siz değerli dostlarımın görüşleri ve tecrübeleri çok önemli benim için.
      SORULARIM:
      Bana ne önerirsiniz? Nasıl bir yol izlemeliyim? İşleri daha da zorlaştırmadan en az hasarla bu durumu nasıl kendi lehime çözebilirim?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.