Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

apoaziz

6 aylık bulk kürüne girme kararı aldım! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

apoaziz    3

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

ilk kürüm biraz erken davrandığımın farkındayım ama ciddi hedeflerim var bundan dolayı süreci hızlandırmak için girdim.

KÜR İÇERİĞİM:

• 1-4 hafta 300 mg testo enanthate
  • 4-20 hafta 500 testo e 400
  • 20-24 hafta 300 mg testosteron

MCT GRUPLARI:

• Omega3
  • Multivitamin
  • Magnezinc
  • Nac600
  • Milkthisle

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• 1.73 Boy
  • 61 Kg
  • 20 Yaş

SUPPLEMENTLER:

• Whey
  • Creatin

GÜNCEL FORM:

IMG_2978.jpeg IMG_2979.jpeg IMG_2980.jpeg IMG_2985.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ArdaKarakurt    32

Ne desem boş neyse.. 

Küre başlamadan önce detaylı bir hormon tahilili yaptırdınmı? 500 testo için 300 Boldenon yeterli olur çok fazla östrojeni baskılayan bir ilaç. Boldenon yerine 400 primobolon eklesen çok daha iyi olur. Kürü başlattıktan 3 hafta sonra buraya paylaş kan sonuçlarını bakalım neler ne halde.

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
apoaziz    3
ArdaKarakurt, 8 saat önce yazdı:

Ne desem boş neyse.. 

Küre başlamadan önce detaylı bir hormon tahilili yaptırdınmı? 500 testo için 300 Boldenon yeterli olur çok fazla östrojeni baskılayan bir ilaç. Boldenon yerine 400 primobolon eklesen çok daha iyi olur. Kürü başlattıktan 3 hafta sonra buraya paylaş kan sonuçlarını bakalım neler ne halde.

Merhaba evet küre başlamadan önce kan testi tabikide yaptırdım bir önceki konumda paylaştım diye buraya koymadım sadece ayda 1 kan testi yapmayı düşünüyorum zaten.Primobolan bütçe olarak zorlar beni o yüzden tercih edemedim teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    276
ArdaKarakurt, 08.10.2025 - 00:06 yazdı:

Ne desem boş neyse.. 

Ardacım bolde e2 yi baskılıyorsa arimidexi piyasadan kaldırsınlar ya saçma sapan konuşma lütfen :D. Şimdi dediğime geldin galiba.

Yani ne ciddi hedefin olabilir ki diyeceğim ama az çok tahmin ediyorum. İnşallah bu kürden önce biraz squat, bench press, deadlift ve barbell row gibi yapı taşı egzersizleri en azından 1 er plaka uygulayabilecek seviyedesindir. Madem ciddi hedeflerin var beslenme, antrenman, uyku ve planlama 4/4 lük olmalı. Bize bunlardan da bahset. Benim tavsiyem vaktin varsa sabahları 30 dakika aç karın kardiyo yapman (hem sağlık, hem iştah boyutu) aldığın kalorileri de ciddi yüksek alman olur. Suplement olarak malto, gainer vs alabilirsin iştah problemin olursa.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
apoaziz    3
BBurak, 08.10.2025 - 08:24 yazdı:

Ardacım bolde e2 yi baskılıyorsa arimidexi piyasadan kaldırsınlar ya saçma sapan konuşma lütfen :D. Şimdi dediğime geldin galiba.

Yani ne ciddi hedefin olabilir ki diyeceğim ama az çok tahmin ediyorum. İnşallah bu kürden önce biraz squat, bench press, deadlift ve barbell row gibi yapı taşı egzersizleri en azından 1 er plaka uygulayabilecek seviyedesindir. Madem ciddi hedeflerin var beslenme, antrenman, uyku ve planlama 4/4 lük olmalı. Bize bunlardan da bahset. Benim tavsiyem vaktin varsa sabahları 30 dakika aç karın kardiyo yapman (hem sağlık, hem iştah boyutu) aldığın kalorileri de ciddi yüksek alman olur. Suplement olarak malto, gainer vs alabilirsin iştah problemin olursa.

Merhaba öncelikle hedefim 1 kerecik de olsa o podyuma ayak basmak ama tabikide bu sene değil.Dediğiniz gibi tabikide 1 er plaka takıyorum o konuda zorluğum yok 2 senedir yapıyorum ameliyatdan çıktığımda 30 kiloydum 70 kg ye geldim fakat çok sulandığım ve yağlandığım için yazın ufak çaplı bi diyet yaptım amacım küre daha düşük oranda yağ ile girmekti.Beslenmem 5x/kg karb 3x/kg protein 1x/kg yağ şeklinde günlük 3100-3200 civarı kalori alıyorum kilo arttıkça 500 500 arttırmayı düşünüyorum.İştah konusunda zorluk çekmiyorum daha öncesinde 30 kg kadar ruhsel ve fiziksel çöküşüm olmuştu bunu toparladığım süreçte gainerla vs kendimi aştım zaten.Kardiyo öneriniz için teşekkür ederim uygulayacağım kesinlikle.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
BBurak, 11 saat önce yazdı:

E2 düşürmek için boldenon kullandırtmıyorum. Gelişim için kullanmak çok ayrı, herhangi bir hormonu kontrol altına alabilmek için ihtiyacın olmayan bir anabolik ilacı vücuda sokmak çok ayrı şeyler. Hiç bir zaman seninle aynı düşüncede olmadım olmayacağım. Burda saçma sapan konuşan birisi varsa sensin. Senin dediğine gelebilmem için benimde e2 kontrolü için boldenon önermem gerekiyor böyle bir şey yaptığım yok.

apoaziz, 11 saat önce yazdı:

Merhaba evet küre başlamadan önce kan testi tabikide yaptırdım bir önceki konumda paylaştım diye buraya koymadım sadece ayda 1 kan testi yapmayı düşünüyorum zaten.Primobolan bütçe olarak zorlar beni o yüzden tercih edemedim teşekkürler.

Paran neye yetiyorsa onu kullanacaksın diye bir şey yok maalesef kardeşim. İhtiyacın olan neyse onu kullanmalısın ki istemeyeceğin yan etkiler yaşamayasın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    276
ArdaKarakurt, Bir saat önce yazdı:

E2 düşürmek için boldenon kullandırtmıyorum. Gelişim için kullanmak çok ayrı, herhangi bir hormonu kontrol altına alabilmek için ihtiyacın olmayan bir anabolik ilacı vücuda sokmak çok ayrı şeyler. Hiç bir zaman seninle aynı düşüncede olmadım olmayacağım. Burda saçma sapan konuşan birisi varsa sensin. Senin dediğine gelebilmem için benimde e2 kontrolü için boldenon önermem gerekiyor böyle bir şey yaptığım yok.

Paran neye yetiyorsa onu kullanacaksın diye bir şey yok maalesef kardeşim. İhtiyacın olan neyse onu kullanmalısın ki istemeyeceğin yan etkiler yaşamayasın. 

Ben e2 kontrolü için önermem ki zaten anabolik etkilerinin yanı sıra e2 kontrolünde de iş yaptığı için öneririm şu at gözlüğünü çıkar artık :D. Sen kendin boldenon e2 yi düşürüyorsa arimidexi piyasadan silelim diyen adamsın bana çamur atma şimdi. Bu konuyu mu tartışacağız gece gece :D. Cycle'ını takipteyim merak ediyorum gelişmeleri ;)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
apoaziz    3
ArdaKarakurt, 2 saat önce yazdı:

Şimdi şöyle ilk kür olduğu için çok gereksiz cebi yakmak istemedim ayrıca boldenonu seçmemin sebebi açlığını çekmek(yüksek kalori almak için)östrojen konusunda yardımcı olması ve adeleye daha bombeli görüntü katması.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
BBurak, 3 saat önce yazdı:

Ben e2 kontrolü için önermem ki zaten anabolik etkilerinin yanı sıra e2 kontrolünde de iş yaptığı için öneririm şu at gözlüğünü çıkar artık :D. Sen kendin boldenon e2 yi düşürüyorsa arimidexi piyasadan silelim diyen adamsın bana çamur atma şimdi. Bu konuyu mu tartışacağız gece gece :D. Cycle'ını takipteyim merak ediyorum gelişmeleri ;)

Benim konumda sana cevap verme tenezüllünde bile bulunmadım umarım anlarsın değerini.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    276
ArdaKarakurt, 1 saat önce yazdı:

Benim konumda sana cevap verme tenezüllünde bile bulunmadım umarım anlarsın değerini.

Senin zaten bana verebilecek bir cevabın olamaz çünkü benimle ayni seviyede değilsin. İkimizin paylaşım ve yorum kalitesi ortada. Sürekli yağ gibi üste çıkmaya çalışmak yerine bazen köşede sessizce beklemeyi öğren böyle. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
apoaziz    3
BBurak, 11 saat önce yazdı:

Senin zaten bana verebilecek bir cevabın olamaz çünkü benimle ayni seviyede değilsin. İkimizin paylaşım ve yorum kalitesi ortada. Sürekli yağ gibi üste çıkmaya çalışmak yerine bazen köşede sessizce beklemeyi öğren böyle. 

Hocam bir sorum olacaktı şubat 19 da mağlum ramazan var oruç tutucağım bu süreçtede boldenonu kesip 300 testo devam etsem sonra geri boldenona başlasam sıkıntı olurmu boldenonu 12.haftada bırakmak istemiyorum anca açılmış olcak çünkü

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    276
apoaziz, 2 dakika önce yazdı:

Hocam bir sorum olacaktı şubat 19 da mağlum ramazan var oruç tutucağım bu süreçtede boldenonu kesip 300 testo devam etsem sonra geri boldenona başlasam sıkıntı olurmu boldenonu 12.haftada bırakmak istemiyorum anca açılmış olcak çünkü

Boldenonu kesme amacın nedir? İftardan sonra yap enjeksiyonlarını. Kalori hesabını iftar-sahur arası alabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
apoaziz    3
BBurak, 1 dakika önce yazdı:

Boldenonu kesme amacın nedir? İftardan sonra yap enjeksiyonlarını. Kalori hesabını iftar-sahur arası alabilirsin.

Şöyle hocam sabah enjeksiyonu alırım o dert değil fakat bu süreçte beslenmeyi nasıl yapacağım şubata kadar 70 kg civarı olurum diye düşünüyorum makroları tamamlayamazsam sıkıntı çıkmazmı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    276
apoaziz, Şimdi yazdı:

Şöyle hocam sabah enjeksiyonu alırım o dert değil fakat bu süreçte beslenmeyi nasıl yapacağım şubata kadar 70 kg civarı olurum diye düşünüyorum makroları tamamlayamazsam sıkıntı çıkmazmı.

Makroları tamamlarsın gerekirse gainer, whey gibi likit sıvı gıdalar kullan tam verim alacakken  ilacı kesmenin bir mantığı yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
apoaziz    3
BBurak, 1 dakika önce yazdı:

Makroları tamamlarsın gerekirse gainer, whey gibi likit sıvı gıdalar kullan tam verim alacakken  ilacı kesmenin bir mantığı yok.

Peki antreman sistemini nasıl yapmalıyım hocam Burak hocanın konusunda ağır girmektense kan verme amaçlı yapmamız daha sağlıklı diye okudum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    276
apoaziz, 4 dakika önce yazdı:

Peki antreman sistemini nasıl yapmalıyım hocam Burak hocanın konusunda ağır girmektense kan verme amaçlı yapmamız daha sağlıklı diye okudum

Gıdayı verebiliyorsan vücuduna iyi dinlenebiliyorsan iftardan sonra midende rahatsızlık olmuyorsa suyunu da iyi içmişsen aynı şiddette yapabilirsin. Çok özel sorular bunlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
apoaziz    3
BBurak, 3 dakika önce yazdı:

Gıdayı verebiliyorsan vücuduna iyi dinlenebiliyorsan iftardan sonra midende rahatsızlık olmuyorsa suyunu da iyi içmişsen aynı şiddette yapabilirsin. Çok özel sorular bunlar.

Dinlenme ve yene sonrası mide rahatsızlığı şuana kadar şükür hiç çekmedim dediğimizi uygulayacağım teşekkür ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
apoaziz    3

Hocalarım öncelikle merhaba belirttiğim gibi ilk 4 hafta sürecini tamamladım 300 mg testo e ile şimdi 500 e yükseltip boldenon ekleme zamanı Bunlar da kan testim.Bi sorun yok gibi gözüküyor yinede yorumlarsanız mutlu olurum.

@BBurak @ArdaKarakurt @mamibolone

IMG_3025.jpeg IMG_3026.jpeg IMG_3027.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    276

Boldenonu ekledikten 3-4 hafta sonra tekrar e2 kontrol ettirmende fayda var gerek duyulursa Aİ planlaması yapılabilir. Onun dışında yüzeysel baktığımda bir sorun görmedim. Lh'a takılma 0 olmak zorunda değil.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
apoaziz    3
BBurak, 1 saat önce yazdı:

Boldenonu ekledikten 3-4 hafta sonra tekrar e2 kontrol ettirmende fayda var gerek duyulursa Aİ planlaması yapılabilir. Onun dışında yüzeysel baktığımda bir sorun görmedim. Lh'a takılma 0 olmak zorunda değil.

Tammdır hocam saolun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Aftomazing
      Herkese merhaba kardeşlerim abilerim,her zaman kilolu bir bedene sahip birisi olarak 110-120 kilolardan 84e kadar düştüm iki aydır reta kullanıyorum başladığımda 91dim şu an 84 spor ve diyet ile destekledim yağ oranım 20 diye tahmin ediyorum aynadaki görüntümden sıkılmış biri olarak ilk kürüme girme kararı aldım.Fakat bilgim sizler kadar fazla olmadığı için sizden yardım istiyorum,instagramda birçok hoca ile konuştum hepsi farklı farklı kombinler önerdiler kimi bolde ekledi kimi winstrol bu işin en doğrusu nedir ? Hormon ve kan testlerimi yaptırdım bütün kalemler değer aralığında çıktı güncel formumu da ekliyorum,şimdiden teşekkürler 

• Yazan: Ugurbenx1
      Merhaba iyi akşamlar Peptid Türkiye,
      Yarıda kestiğim bu kürümde 4,5 kg aldım ve pct protokolü uygulamadım. Şimdi 2. bir kür düşünüyorum.
      YARIDA KESTİĞİM KÜRÜM: (Kürü 25inci günde kesmek zorunda kaldım)
      Testosteron Enanthate 400mg Dianabol 20mg 1. ALTERNATİF KÜR SEÇENEĞİM:
      Testosteron Enanthate Turinabol 2. ALTERNATİF KÜR SEÇENEĞİM:
      Testosteron Enanthate Masteron Turinabol 16-12 hafta arası düşünüyorum, sizin ekstra önerileriniz varsa dinlemek isterim.
    • Yazan: PesimisTR
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürümü yapma kararı aldım aşağıdaki ilaçları temin ettim.
      KÜR İÇERİĞİM: (10 hafta)
      Testosteron Enanthate Deca Masteron SORULARIM:
      İlk kür için uygun mu tercih ettiğim ilaçlar? PCT nasıl yapmalıyım? Korucuyu olarak ne kullanmalıyım? Enjeksiyon sıklığı ve ölçüsü nasıl olmalı? Beni kür boyunca bekleyen sürpriziler nelerdir? Tüm öneri, cevap ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: ahmetselami
      Merhabalar herkese,
      Daha önce hiç Steroid türevi kullanmadım. Biraz kaslanmak istiyorum, düzenli hafif ağırlıklı çalışma yapıyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Sağlıklı sayılır biriyim sadece kolesterol sınırda yüksek. Total Testosteron seviyem 400 civarı 2 çocuk var SORULARIM:
      Vücuda zarar vermeden primobolan + proviron Kullanılabilir mi? Etkileri ne olur?   Forumda yeniyim. Bilgi almak için buradayım arkadaşlar yargılamayın lütfen hatam varsa.
    • Yazan: Vassa
      Merhaba arkadaşlar,
      Yaklaşık 1.5 yıldır forumu düzenli olarak takip ediyorum. Bugüne kadar çoğunlukla okuyucu tarafta kaldım ancak artık kendi sürecimi paylaşarak sizlerin görüşlerini almak istedim.
      32 yaşında 184 cm boyundayım ve şu an 81 kg ağırlığındayım. Spora yeniden başladığım dönemde ise yaklaşık 100 kg civarındaydım. Konuya eklediğim fotoğraflarda tüm süreci kronolojik olarak paylaşıyorum. Güncel formumu en sona koydum yazısız olan fotoğraflar.. Fotoğrafların üzerinde tarih ve kilo bilgileri de yer alıyor. Güncel kan tahlillerimde mevcut.(Öströjen vs onları yaptıramadım) Spor geçmişim aslında daha eskiye dayanıyor. Çocukluğumdan beri yüzme ve basketbol ile ilgilendim. Vücut geliştirmeye ise ilk olarak 2010 yılında başladım. Yaklaşık 3-4 yıl boyunca düzensiz ve aralıklı şekilde devam ettim. Sonrasında 5-6 yıllık bir ara verdim ve yaklaşık 2.5 yıl önce tekrar düzenli olarak ağırlık antrenmanlarına başladım.
      Son 6 aylık dönemde beslenme ve antrenman disiplinim eskiye göre oldukça gevşemişti. Buna rağmen haftada minimum 2-3 gün spor salonuna gitmeye devam ettim. Bu süreçte yağlanarak tekrar 87 kg seviyelerine kadar çıktım. 20 Nisan itibarıyla yeniden diyetime ve antrenmanlarıma ciddi şekilde odaklandım. Şu an haftada 5 gün ağırlık antrenmanı yapıyorum. Buna ek olarak haftanın 7 günü 20-40 dakika arasında, yaklaşık 120 nabız civarında kardiyo uyguluyorum.
      Asıl merak ettiğim konu ise testosteron enanthate kullanımı. Haftalık 250 mg testosteron enanthate ile başlamayı düşünüyorum. Hedefim profesyonel seviyede bir yarışma fiziği ya da aşırı hacimli bir görüntü değil. Ancak tamamen atletik ve ince bir görünüm de istemiyorum. Bir miktar hacimli, omuzları ve üst gövdesi daha dolu duran, kas kütlesi belirgin ama estetik çizgisini koruyan bir fizik hedefliyorum.
      Yanına farklı bir anabolizan eklemeyi düşünmüyorum.
      Bunun iki temel sebebi var:
      Maddi tarafı. Ulaşmak istediğim fiziğin daha agresif kombinasyonlar gerektirdiğini düşünmemem. (Emin değilim) Sorularım:
      Sizce haftalık 250 mg testosteron enanthate ile, mevcut fiziksel durumum ve geçmişim göz önüne alındığında görüntümde tatmin edici bir değişim olur mu? Özellikle daha dolu, daha sert ve bir miktar daha hacimli görünmek açısından beklentilerimi karşılar mı? FORM CHECK:

KAN TESTLERİ:

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını ve tavsiyelerini merak ediyorum. Şimdiden vakit ayırıp cevap veren herkese teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.