Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Thebossdianabol

Ilk kür ve sonraki kür dönemlerim hk. (ilaç, beslenme ve süreç)

Önerilen İletiler

hectordoyle    809

Testo deca küründe e2 ye dikkat ettiğin sürece sorun yaşyacağını düşünmüyorum. 625 mg deca ilk kür için fazla bir miktar, 300 mg bile işini görür. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer, 3 saat önce yazdı:

evet doğru, bu sana istediğini verecektir. Dozun yüksekliğinden gözün korkmasın, nandrolone genel olarak çoğu steroidden daha zararsız bir anabolic ilaçtır. Genel kanı en büyük yan etkisinin dick problemi olması üzerinedir, ancak bunu doğru yönetim ile üstesinden gelebilirsin. Genelin aksine ben nandrolon kürlerinde daha fazla cinsel istek duyuyorum. Dediğim gibi, 13 ekimde küre başla, testosteronu pazartesi perşembe olmak üzere ikiye böl ve vur. Ayın 27'si ile 3'ü gibi deca kullanmaya başla.

Yardımın için teşekkür ederim hocam gelişmelerden haberdar edeceğim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 06.10.2025 - 15:25 yazdı:

evet doğru, bu sana istediğini verecektir. Dozun yüksekliğinden gözün korkmasın, nandrolone genel olarak çoğu steroidden daha zararsız bir anabolic ilaçtır. Genel kanı en büyük yan etkisinin dick problemi olması üzerinedir, ancak bunu doğru yönetim ile üstesinden gelebilirsin. Genelin aksine ben nandrolon kürlerinde daha fazla cinsel istek duyuyorum. Dediğim gibi, 13 ekimde küre başla, testosteronu pazartesi perşembe olmak üzere ikiye böl ve vur. Ayın 27'si ile 3'ü gibi deca kullanmaya başla.

• Test E 300-350 mg / hafta
  • Deca 500 mg / hafta
  • Proviron 25 mg / gün
  • Caber 0.25 mg / 3 günde 1

Hocam sizin  formul beni korkutmuyor değil 

İkinci enjeksiyonu yaptim testo e toplam 250 mg 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    954
Thebossdianabol, Bir saat önce yazdı:
  • Test E 300-350 mg / hafta
  • Deca 500 mg / hafta
  • Proviron 25 mg / gün
  • Caber 0.25 mg / 3 günde 1

Hocam sizin  formul beni korkutmuyor değil 

İkinci enjeksiyonu yaptim testo e toplam 250 mg 

cabergolini çıkart dostum, 3 günde 1 yarım tablet dostinex çok fazla gelir. Deca kürlerinde çoğu kişi östrojeni aşırı arttığından şikayetçi olur. Eğer böyle bir şikayette bulunursan testoyu biraz daha düşürebilirsin.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 37 dakika önce yazdı:

cabergolini çıkart dostum, 3 günde 1 yarım tablet dostinex çok fazla gelir. Deca kürlerinde çoğu kişi östrojeni aşırı arttığından şikayetçi olur. Eğer böyle bir şikayette bulunursan testoyu biraz daha düşürebilirsin.

Hocam dekayı pazartesi cuma mı vurayım yoksa pazartesi sabit mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    954
Thebossdianabol, 22 dakika önce yazdı:

Hocam dekayı pazartesi cuma mı vurayım yoksa pazartesi sabit mi

pazartesi cuma vur dostum

• Jest 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 10.10.2025 - 17:09 yazdı:

pazartesi cuma vur dostum

1 ml deca 0.5 testo aynı enjektör omuzdan vurabilir miyim  kalçadan korkuyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    954
Thebossdianabol, 1 saat önce yazdı:

1 ml deca 0.5 testo aynı enjektör omuzdan vurabilir miyim  kalçadan korkuyorum

maalesef dostum, önermem. Kusma yapar ilacın boşa gider. Kalça kolaydır, kalçadan bir kere vursan anlarsın demek istediğimi. 1ml üstü yükleme omzuna.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 50 dakika önce yazdı:

maalesef dostum, önermem. Kusma yapar ilacın boşa gider. Kalça kolaydır, kalçadan bir kere vursan anlarsın demek istediğimi. 1ml üstü yükleme omzuna.

Vurmakta sıkıntı yok da tam nereye vuracağından tam emin değilim yani Bir de sıkıntılı yer Sağ diş sol dış üst ama tam ne tarafta

tarihinde Thebossdianabol tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    954
Thebossdianabol, 27 dakika önce yazdı:

Vurmakta sıkıntı yok da tam nereye vuracağından tam emin değilim yani Bir de sıkıntılı yer Sağ diş sol dış üst ama tam ne tarafta

kalçanı sıkabiliyorsan sık dostum, elinle sıktığın bölgeye bastır sert olan bölgeyi kalem ile yuvarlak içine al. Kalçanın sağ üst kısmına doğru. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 17 saat önce yazdı:

kalçanı sıkabiliyorsan sık dostum, elinle sıktığın bölgeye bastır sert olan bölgeyi kalem ile yuvarlak içine al. Kalçanın sağ üst kısmına doğru. 

Birazdan hasteneye gidicem tam kan testi veriyim devlet bakmiyor tam olarak nelere bakmaliyim bu liste olur mu

IMG-20250921-WA0026.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    954

Birazdan hasteneye gidicem tam kan testi veriyim devlet bakmiyor tam olarak nelere bakmaliyim bu liste olur mu

olur

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 8 saat önce yazdı:

olur

Hocam iran anapolon sipariş geçtim 50mg nasil kullanmamı onerirsiniz ikiye bolmek mantiklimidir sabah ve spor oncesi gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    954
Thebossdianabol, 2 saat önce yazdı:

Hocam iran anapolon sipariş geçtim 50mg nasil kullanmamı onerirsiniz ikiye bolmek mantiklimidir sabah ve spor oncesi gibi

evet bölmek mantıklı, karaciğer toksitasyonunu azaltırsın. Yarı ömrü uzun bir steroid değil, bu yüzden 25 25 bölmek mantıklı. Saat ile bölsen daha doğru olur. 12 saatte bir şeklinde

• Jest 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 13.10.2025 - 23:43 yazdı:

evet bölmek mantıklı, karaciğer toksitasyonunu azaltırsın. Yarı ömrü uzun bir steroid değil, bu yüzden 25 25 bölmek mantıklı. Saat ile bölsen daha doğru olur. 12 saatte bir şeklinde

Hocam ilginize alakaniza teşekkür ederim  östrojen ile ilgili dikkat etmem gereken nedir dht türevi sanirim ama gynecomastia dikkat etmem gereken nedir

17605152057554892104124767952283.jpg

@Fuhrer hocam kürüme iran cinna eklemeyi düşünüyorum nasil ilerlemeliyim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    42

Aleyküm selam, kan tahlili yaptırdın mı yakın zamanda yada bu sorunu yaşamaya başladığında? E2 seviyesinden kaynaklı olabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16, 9 dakika önce yazdı:

Aleyküm selam, kan tahlili yaptırdın mı yakın zamanda yada bu sorunu yaşamaya başladığında? E2 seviyesinden kaynaklı olabilir.

Küre girmeden oncede böyleydi testo e kullaniyorum sadece haftalik 250-300mg arasi hergun 1 adet proviron aliyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    42
Thebossdianabol, 54 dakika önce yazdı:

Küre girmeden oncede böyleydi testo e kullaniyorum sadece haftalik 250-300mg arasi hergun 1 adet proviron aliyorum 

Ne kadardır kürdesin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
venus1    4

Selamün aleyküm dostlar kürde olmama rağmen kuş şertleşiyo ama 3-5 dk sonra sönüyor sebebi nedir

Östrojen seviyelerinin yükselmesinden kaynaklanıyor bi kan tahlili ver ona göre daha net yorumlarız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    55

Sen anapolon da kullanmıyor muydun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu, 2 saat önce yazdı:

Sen anapolon da kullanmıyor muydun?

Başladığım 4 gün oldu 50 miligram çok da cüzi bir rakam değil

parfait16, 2 saat önce yazdı:

Ne kadardır kürdesin

2 hafta oldu ama 2 aydır böyle 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    126
Thebossdianabol, 4 saat önce yazdı:

Başladığım 4 gün oldu 50 miligram çok da cüzi bir rakam değil

2 hafta oldu ama 2 aydır böyle 

Knk çok karışmış sen şu an toplam ne kullanıyorsun merakımdan soruyorum 😀

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma, 6 saat önce yazdı:

Knk çok karışmış sen şu an toplam ne kullanıyorsun merakımdan soruyorum 😀

Testo e

Bu hafta deca

Anapolon 75mg gün 3x bölünmüş 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197

Proviron aldığın halde bu durumdaysa deca ile cok sorun yasarsın söyliyim 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Ugurbenx1
      Merhaba iyi akşamlar Peptid Türkiye,
      Yarıda kestiğim bu kürümde 4,5 kg aldım ve pct protokolü uygulamadım. Şimdi 2. bir kür düşünüyorum.
      YARIDA KESTİĞİM KÜRÜM: (Kürü 25inci günde kesmek zorunda kaldım)
      Testosteron Enanthate 400mg Dianabol 20mg 1. ALTERNATİF KÜR SEÇENEĞİM:
      Testosteron Enanthate Turinabol 2. ALTERNATİF KÜR SEÇENEĞİM:
      Testosteron Enanthate Masteron Turinabol 16-12 hafta arası düşünüyorum, sizin ekstra önerileriniz varsa dinlemek isterim.
    • Yazan: PesimisTR
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürümü yapma kararı aldım aşağıdaki ilaçları temin ettim.
      KÜR İÇERİĞİM: (10 hafta)
      Testosteron Enanthate Deca Masteron SORULARIM:
      İlk kür için uygun mu tercih ettiğim ilaçlar? PCT nasıl yapmalıyım? Korucuyu olarak ne kullanmalıyım? Enjeksiyon sıklığı ve ölçüsü nasıl olmalı? Beni kür boyunca bekleyen sürpriziler nelerdir? Tüm öneri, cevap ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: ahmetselami
      Merhabalar herkese,
      Daha önce hiç Steroid türevi kullanmadım. Biraz kaslanmak istiyorum, düzenli hafif ağırlıklı çalışma yapıyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Sağlıklı sayılır biriyim sadece kolesterol sınırda yüksek. Total Testosteron seviyem 400 civarı 2 çocuk var SORULARIM:
      Vücuda zarar vermeden primobolan + proviron Kullanılabilir mi? Etkileri ne olur?   Forumda yeniyim. Bilgi almak için buradayım arkadaşlar yargılamayın lütfen hatam varsa.
    • Yazan: levenna
      Herkese merhabalar,
      Buradan 20 haftalık sürecek olan bulk kürümü ve gelişimimi paylaşacağım. Her hafta sabah kalkar kalkmaz pump olmadan fotoğraflarla gelişimimi takip edeceğim. Aslında bulk için yağ oranımın fazla olduğunun farkındayım fakat ayni şekilde başlangıçta fazla bir kas kütlesi olmadığı için ilk başta kütle koymaya karar verdim. Hemen arkasından kan testlerine göre cut cycle yapacağım.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      300 mg ZPHC testosterone enantathe 300 mg Panpharma testosterone enatathe 400 mg ZPHC boldenone BAŞLANGIÇ FORM:

GÜNCE FORM: 4 HAFTA

68 kg dan 78 kg ya çıktım. İştahım inanılmaz fazla. O kadar fazla ki günde 5 6 öğün yemeye başladım ve hala kesmiyor 😃 İnsülin direnci mi yoksa bolde mi yapıyor bilmiyorum.. Geceleri çok fazla terliyorum ve uyanıyorum, tansiyonum yavaş yavaş yükselmeye başladı. Çok fazla değil ama 140 mmhg nin üstünü gördüğü oluyor. Her gün kontrol ediyorum.
    • Yazan: Vassa
      Merhaba arkadaşlar,
      Yaklaşık 1.5 yıldır forumu düzenli olarak takip ediyorum. Bugüne kadar çoğunlukla okuyucu tarafta kaldım ancak artık kendi sürecimi paylaşarak sizlerin görüşlerini almak istedim.
      32 yaşında 184 cm boyundayım ve şu an 81 kg ağırlığındayım. Spora yeniden başladığım dönemde ise yaklaşık 100 kg civarındaydım. Konuya eklediğim fotoğraflarda tüm süreci kronolojik olarak paylaşıyorum. Güncel formumu en sona koydum yazısız olan fotoğraflar.. Fotoğrafların üzerinde tarih ve kilo bilgileri de yer alıyor. Güncel kan tahlillerimde mevcut.(Öströjen vs onları yaptıramadım) Spor geçmişim aslında daha eskiye dayanıyor. Çocukluğumdan beri yüzme ve basketbol ile ilgilendim. Vücut geliştirmeye ise ilk olarak 2010 yılında başladım. Yaklaşık 3-4 yıl boyunca düzensiz ve aralıklı şekilde devam ettim. Sonrasında 5-6 yıllık bir ara verdim ve yaklaşık 2.5 yıl önce tekrar düzenli olarak ağırlık antrenmanlarına başladım.
      Son 6 aylık dönemde beslenme ve antrenman disiplinim eskiye göre oldukça gevşemişti. Buna rağmen haftada minimum 2-3 gün spor salonuna gitmeye devam ettim. Bu süreçte yağlanarak tekrar 87 kg seviyelerine kadar çıktım. 20 Nisan itibarıyla yeniden diyetime ve antrenmanlarıma ciddi şekilde odaklandım. Şu an haftada 5 gün ağırlık antrenmanı yapıyorum. Buna ek olarak haftanın 7 günü 20-40 dakika arasında, yaklaşık 120 nabız civarında kardiyo uyguluyorum.
      Asıl merak ettiğim konu ise testosteron enanthate kullanımı. Haftalık 250 mg testosteron enanthate ile başlamayı düşünüyorum. Hedefim profesyonel seviyede bir yarışma fiziği ya da aşırı hacimli bir görüntü değil. Ancak tamamen atletik ve ince bir görünüm de istemiyorum. Bir miktar hacimli, omuzları ve üst gövdesi daha dolu duran, kas kütlesi belirgin ama estetik çizgisini koruyan bir fizik hedefliyorum.
      Yanına farklı bir anabolizan eklemeyi düşünmüyorum.
      Bunun iki temel sebebi var:
      Maddi tarafı. Ulaşmak istediğim fiziğin daha agresif kombinasyonlar gerektirdiğini düşünmemem. (Emin değilim) Sorularım:
      Sizce haftalık 250 mg testosteron enanthate ile, mevcut fiziksel durumum ve geçmişim göz önüne alındığında görüntümde tatmin edici bir değişim olur mu? Özellikle daha dolu, daha sert ve bir miktar daha hacimli görünmek açısından beklentilerimi karşılar mı? FORM CHECK:

KAN TESTLERİ:

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını ve tavsiyelerini merak ediyorum. Şimdiden vakit ayırıp cevap veren herkese teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.