Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

CanJuan

Testosteron+boldenon ilk kürüme gireceğim! bana yardımcı olacak kimse var mı?

Önerilen İletiler

CanJuan    0

Herkese selamlar, yaşım 22 boyum 182 ve kilom 81 yağ oranım ise %14, 4 senelik spor geçmişim var ve natural şekilde gerek beslenme gerek antrenman, dinlenme vs. olsun potansiyelimi gördüğümü düşünüyorum o yüzden bunu bir kademe arttırarak 16 hafta testo enanth 250 mg boldenon 200 mg ile ilk kürüme gireceğim bu kür hakkındaki yorumlarınız nedir ekleme çıkarma yapılabilir mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    971

16 hafta enjeksiyon yapabilecek misin dostum? bence ilk kür olarak oxandrolon testosteron kullan 8 hafta

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.630
CanJuan, 14 saat önce yazdı:

Herkese selamlar, yaşım 22 boyum 182 ve kilom 81 yağ oranım ise %14, 4 senelik spor geçmişim var ve natural şekilde gerek beslenme gerek antrenman, dinlenme vs. olsun potansiyelimi gördüğümü düşünüyorum o yüzden bunu bir kademe arttırarak 16 hafta testo enanth 250 mg boldenon 200 mg ile ilk kürüme gireceğim bu kür hakkındaki yorumlarınız nedir ekleme çıkarma yapılabilir mi?

200 bolde ile ne kazanmayı umuyorsun. Bence çok gereksiz. Haftalık 375 testo 400 masteron enanth ile 12-13 hafta devam et çok daha verimli olur. 12. Hafta da bir kan testi verip duruma bakarak devam veya kesme konusunda fikir sahibi olursun. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    29
Askabar, 04.10.2025 - 07:35 yazdı:

200 bolde ile ne kazanmayı umuyorsun. Bence çok gereksiz. Haftalık 375 testo 400 masteron enanth ile 12-13 hafta devam et çok daha verimli olur. 12. Hafta da bir kan testi verip duruma bakarak devam veya kesme konusunda fikir sahibi olursun. 

hocam peki şöyle bir kür düşünürsek 12-15 hafta only testo, başlangıç dozu 250mg, tavan doz ise 500mg.  piramit şeklinde mi yoksa sabit dozla mı 12 hafta yada 15 hafta falan yapmak daha iyi olur, 12-15 only testo ile testo+masteron küründe kazanç açısından çok bir fark olur mu? yapay zekadan aldığım yardıma göre masteronla jinekomasti riski az olur, prostat riski biraz daha fazla ve saç-akne riski daha fazla olur diyor fakat güç veya protein sentezi açısından bir değişiklik yok. he ayrıca yağ oranı %10lardan az ise daha sert ve kuru görünüm olacağını söylüyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    80
oppomer, 12 dakika önce yazdı:

hocam peki şöyle bir kür düşünürsek 12-15 hafta only testo, başlangıç dozu 250mg, tavan doz ise 500mg.  piramit şeklinde mi yoksa sabit dozla mı 12 hafta yada 15 hafta falan yapmak daha iyi olur, 12-15 only testo ile testo+masteron küründe kazanç açısından çok bir fark olur mu? yapay zekadan aldığım yardıma göre masteronla jinekomasti riski az olur, prostat riski biraz daha fazla ve saç-akne riski daha fazla olur diyor fakat güç veya protein sentezi açısından bir değişiklik yok. he ayrıca yağ oranı %10lardan az ise daha sert ve kuru görünüm olacağını söylüyor

only testosteron vakit ve nakit kaybıdır. Kimse önermez.

• Olumsuz 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zeoy3457    0

Bende aynı şekil ilk kürümü yaptım fakat bende sadece testo var ilk iki hafta 250mg kullandım sonraki haftalarda 500mg olarak kullandım ortalama 10 hafta falan oldu bitmesine 2 3 hafta kaldı ilacımın pct için ne yapmam lazım 

tarihinde Zeoy3457 tarafından düzenlendi
Yazım yanlışı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    29
Zeoy3457, Şimdi yazdı:

Bende aynı şekil ilk kürümü yaptım fakat bende sadece testo var ilk iki hafta 250mg kullandım sonki haftalarda 500mg olarak kullandım ortalama 10 hafta falan oldu bitmesine 2 3 hafta kaldı ilacımın pct için ne yapmam lazım 

before-after fotosu çektin mi? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    128
Zeoy3457, 8 dakika önce yazdı:

Bende aynı şekil ilk kürümü yaptım fakat bende sadece testo var ilk iki hafta 250mg kullandım sonraki haftalarda 500mg olarak kullandım ortalama 10 hafta falan oldu bitmesine 2 3 hafta kaldı ilacımın pct için ne yapmam lazım 

Toplam 12-13 hafta olmuş olacak bence kısa bir süre en azından gidişata göre yanına bi anabolik ekleyerek 16-20 haftaya uzatabilirsin. Pct içinde kür bittikten 21 gün sonra kan testi ver ona göre planlama yapılır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bestdop    0
Komutan, 22 saat önce yazdı:

only testosteron vakit ve nakit kaybıdır. Kimse önermez.

Bunu kim soylemis bilmiyorum ama bizim orada soyle bir deyim var test is the best...

100 tane bu isi yapana sor ilk kur icin hepsi sadece test der.Kimse onermez dedigin nereleri acaba? Merdiven altinda ilac satan birisi evet onermeyebilir sana ilk kurde 5-10 tane anabolizan cakmak ister o konuda haklisin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    80
bestdop, 15.10.2025 - 13:38 yazdı:

test is the best...

kür öncesi start olarak kullanılabilir ve sonrasında diğer anabolizanlar eklenir.

fakat Only Test kullanıpta memnun olucak insan sayısı 1/100 dür :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    55
Komutan, 47 dakika önce yazdı:

fakat Only Test kullanıpta memnun olucak insan sayısı 1/100 dür :) 

onlardan bir tanesiyim sanırım ama çok uzun süre kullanmak gerek gözle görünür değişim için 😁

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Aftomazing
      Herkese merhaba kardeşlerim abilerim,
      Her zaman kilolu bir bedene sahip birisi olarak 110-120 kilolardan 84'e kadar düştüm iki aydır reta kullanıyorum başladığımda 91dim şu an 84 spor ve diyet ile destekledim yağ oranım 20 diye tahmin ediyorum aynadaki görüntümden sıkılmış biri olarak ilk kürüme girme kararı aldım. Fakat bilgim sizler kadar fazla olmadığı için sizden yardım istiyorum, instagram da birçok hoca ile konuştum hepsi farklı farklı kombinler önerdiler kimi bolde ekledi kimi winstrol bu işin en doğrusu nedir ? Hormon ve kan testlerimi yaptırdım bütün kalemler değer aralığında çıktı güncel formumu da ekliyorum, şimdiden teşekkürler.

• Yazan: Ugurbenx1
      Merhaba iyi akşamlar Peptid Türkiye,
      Yarıda kestiğim bu kürümde 4,5 kg aldım ve pct protokolü uygulamadım. Şimdi 2. bir kür düşünüyorum.
      YARIDA KESTİĞİM KÜRÜM: (Kürü 25inci günde kesmek zorunda kaldım)
      Testosteron Enanthate 400mg Dianabol 20mg 1. ALTERNATİF KÜR SEÇENEĞİM:
      Testosteron Enanthate Turinabol 2. ALTERNATİF KÜR SEÇENEĞİM:
      Testosteron Enanthate Masteron Turinabol 16-12 hafta arası düşünüyorum, sizin ekstra önerileriniz varsa dinlemek isterim.
    • Yazan: PesimisTR
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürümü yapma kararı aldım aşağıdaki ilaçları temin ettim.
      KÜR İÇERİĞİM: (10 hafta)
      Testosteron Enanthate Deca Masteron SORULARIM:
      İlk kür için uygun mu tercih ettiğim ilaçlar? PCT nasıl yapmalıyım? Korucuyu olarak ne kullanmalıyım? Enjeksiyon sıklığı ve ölçüsü nasıl olmalı? Beni kür boyunca bekleyen sürpriziler nelerdir? Tüm öneri, cevap ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: ahmetselami
      Merhabalar herkese,
      Daha önce hiç Steroid türevi kullanmadım. Biraz kaslanmak istiyorum, düzenli hafif ağırlıklı çalışma yapıyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Sağlıklı sayılır biriyim sadece kolesterol sınırda yüksek. Total Testosteron seviyem 400 civarı 2 çocuk var SORULARIM:
      Vücuda zarar vermeden primobolan + proviron Kullanılabilir mi? Etkileri ne olur?   Forumda yeniyim. Bilgi almak için buradayım arkadaşlar yargılamayın lütfen hatam varsa.
    • Yazan: Vassa
      Merhaba arkadaşlar,
      Yaklaşık 1.5 yıldır forumu düzenli olarak takip ediyorum. Bugüne kadar çoğunlukla okuyucu tarafta kaldım ancak artık kendi sürecimi paylaşarak sizlerin görüşlerini almak istedim.
      32 yaşında 184 cm boyundayım ve şu an 81 kg ağırlığındayım. Spora yeniden başladığım dönemde ise yaklaşık 100 kg civarındaydım. Konuya eklediğim fotoğraflarda tüm süreci kronolojik olarak paylaşıyorum. Güncel formumu en sona koydum yazısız olan fotoğraflar.. Fotoğrafların üzerinde tarih ve kilo bilgileri de yer alıyor. Güncel kan tahlillerimde mevcut.(Öströjen vs onları yaptıramadım) Spor geçmişim aslında daha eskiye dayanıyor. Çocukluğumdan beri yüzme ve basketbol ile ilgilendim. Vücut geliştirmeye ise ilk olarak 2010 yılında başladım. Yaklaşık 3-4 yıl boyunca düzensiz ve aralıklı şekilde devam ettim. Sonrasında 5-6 yıllık bir ara verdim ve yaklaşık 2.5 yıl önce tekrar düzenli olarak ağırlık antrenmanlarına başladım.
      Son 6 aylık dönemde beslenme ve antrenman disiplinim eskiye göre oldukça gevşemişti. Buna rağmen haftada minimum 2-3 gün spor salonuna gitmeye devam ettim. Bu süreçte yağlanarak tekrar 87 kg seviyelerine kadar çıktım. 20 Nisan itibarıyla yeniden diyetime ve antrenmanlarıma ciddi şekilde odaklandım. Şu an haftada 5 gün ağırlık antrenmanı yapıyorum. Buna ek olarak haftanın 7 günü 20-40 dakika arasında, yaklaşık 120 nabız civarında kardiyo uyguluyorum.
      Asıl merak ettiğim konu ise testosteron enanthate kullanımı. Haftalık 250 mg testosteron enanthate ile başlamayı düşünüyorum. Hedefim profesyonel seviyede bir yarışma fiziği ya da aşırı hacimli bir görüntü değil. Ancak tamamen atletik ve ince bir görünüm de istemiyorum. Bir miktar hacimli, omuzları ve üst gövdesi daha dolu duran, kas kütlesi belirgin ama estetik çizgisini koruyan bir fizik hedefliyorum.
      Yanına farklı bir anabolizan eklemeyi düşünmüyorum.
      Bunun iki temel sebebi var:
      Maddi tarafı. Ulaşmak istediğim fiziğin daha agresif kombinasyonlar gerektirdiğini düşünmemem. (Emin değilim) Sorularım:
      Sizce haftalık 250 mg testosteron enanthate ile, mevcut fiziksel durumum ve geçmişim göz önüne alındığında görüntümde tatmin edici bir değişim olur mu? Özellikle daha dolu, daha sert ve bir miktar daha hacimli görünmek açısından beklentilerimi karşılar mı? FORM CHECK:

KAN TESTLERİ:

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını ve tavsiyelerini merak ediyorum. Şimdiden vakit ayırıp cevap veren herkese teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.