Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Unrest

Cinnatropin kullanım sonrası test sonuçları hk. (ürün çalışma performansına dair)

Önerilen İletiler

Unrest    204

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

ENJEKSİYON DENGESİ:

• 1.6 sabah yada öğlen
  • 1.6 uyumadan önce

toplam 3.2 iu günlük Cinnatropin sonucu. Sonuç aşırı tatmin edici değil. 7-8 ay önce günlük 6iu çin geno kullandıktan sonra igf 1 seviyem 490 larda çıkmıştı. Yine 6iu çin ghsinde de 450ler. Oran orantı olarak bakınca sonuç normal görünüyor. Doğal igf 1 seviyelerim 140-180 arasında. 1hafta içinde 10iu kas içi enjekte edip 2 saat sonra growth ölçtüreceğim.

O zaman kesin anlamış oluruz.

TEST SONUCU:

f3.png.c31ed7fc8717fca729c14f79508d159f.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    881

sonuçları bekliyoruz, oran orantı olarak evet bir gideri var. Cinnaları aşırı ucuz meblalara satanları duyuyorum, 700₺'den satanları gördüm. I.M enjeksiyonda daha erken peek yapıyor diye biliyorum. 2 saat yeterli mi kan için?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    204
Fuhrer, 21 dakika önce yazdı:

sonuçları bekliyoruz, oran orantı olarak evet bir gideri var. Cinnaları aşırı ucuz meblalara satanları duyuyorum, 700₺'den satanları gördüm. I.M enjeksiyonda daha erken peek yapıyor diye biliyorum. 2 saat yeterli mi kan için?

Kas içinde 1.5 2 saat sonra peak yapıyor görünüyor çok nadir bazı çalışmalar 3 saat diyor ama genelde 2-2.5 saat sonra teste gidiyolar. Eğer 30 35 üzeri çıkarsa kullanılabilir deriz bunun çok altında kalırsa yetersiz denebilir. Off günü bekleyip bu işlemi yapıcam. Ama her ihtimalde geno en iyisi gibi duruyor. Cinna ile çin ghsi ise igf açısından pek farklı değil.

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    881
Unrest, 34 dakika önce yazdı:

Kas içinde 1.5 2 saat sonra peak yapıyor görünüyor çok nadir bazı çalışmalar 3 saat diyor ama genelde 2-2.5 saat sonra teste gidiyolar. Eğer 30 35 üzeri çıkarsa kullanılabilir deriz bunun çok altında kalırsa yetersiz denebilir. Off günü bekleyip bu işlemi yapıcam. Ama her ihtimalde geno en iyisi gibi duruyor. Cinna ile çin ghsi ise igf açısından pek farklı değil.

evet, sana katılıyorum. Ama fiyat bakımından çok ucuzlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    204
Fuhrer, 51 dakika önce yazdı:

evet, sana katılıyorum. Ama fiyat bakımından çok ucuzlar.

evet ve ben çin ghsinde hafif su tutulumu benzeri yan etkiler yaşıyorum ve kullandığım çin ghsi 0 dimer bir partide %98.xx bir partide %97.xx saflığa sahipti. Bende ektopik atım sorunu olduğu için yan etkiyi biraz hissedebiliyorum gibi. Çok hafifde olsa biraz su tutulumu yapıyor, 6iu gibi dozlara çıktığımda ektopik atımlarımda hissedilir artışlar oluyor. Genoda bunlar çok daha az. Büyük ihtimal çoğu insanın farketmeyeceği ama kozmetik açıdan büyük yarışmacıların tercih etmeyeceği farklar var bence.

Cinnayı 6iu dozlarda kullanmadım ama , onda hiç bir rahatsızlık hissetmedim. 

Bu arada deneyim olarak karşılaştıramıyorum çünkü 6iu ile karşılaştıtmak zor. Doğal hgh halimden iyiyim ama belkide bu dozlarda daha iyi olmalıydım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    881

%92 ve %97 saflığı olduğunu görmüştüm janoshik testlerinde, fakat bilmiyorum. Dediğin gibi 10 iu kas içi en doğru yanıtı verecektir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    111

GH Kullanıp igf1 testi vermek, 250 testo enanthate vurup e2 ye baktırmak gibi bir şey. Testosteronun çalışıp çalışmadığını anlamak için total testosterona bakıyorsak GH içinde durum: serum gh seviyesine baktırmak olmalı. Nasıl ki vücuda alınan fazla testosteronun bir miktarı e2 dönüşüyor GH içinde durum aynı.

• Beğen 2
  • 100 Puan 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    204

10iu kas içi enjeksiyondan tam 2 saat 1 dakika sonra alınan kan testi.

@Fuhrer @the_escobar

Adrian, 01.10.2025 - 14:15 yazdı:

GH Kullanıp igf1 testi vermek, 250 testo enanthate vurup e2 ye baktırmak gibi bir şey. Testosteronun çalışıp çalışmadığını anlamak için total testosterona bakıyorsak GH içinde durum: serum gh seviyesine baktırmak olmalı. Nasıl ki vücuda alınan fazla testosteronun bir miktarı e2 dönüşüyor GH içinde durum aynı.

ff3.png.9ebe67b190dda28e23a8057c3856d990.png

• Beğen 4

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    204
the_escobar, 2 dakika önce yazdı:

Oo durum güzel. Demek ki cinna çalışıyor diyebiliriz hocam?

35 üstü olsa çok daha güzel olurdu, dozlarda çok hafif bir arttırımla kullanılabilir %5-10 arttırarak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    881

sonuç için teşekkür ederiz dostum, sayende çoğu kişinin cinnatropinler konusunda aklında soru işareti kalmayacak. 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
Unrest, 12 dakika önce yazdı:

35 üstü olsa çok daha güzel olurdu, dozlarda çok hafif bir arttırımla kullanılabilir %5-10 arttırarak

Emeğine sağlık hocam. Şimdi akıllardaki soru, cinna çalışıyor fakat sahteleri dönüyor mu acaba? Benim bildiğim ve daha önce aldığım kişi overdosecu kişi. Bence ilaçlar sahte değildi ama sizin fikriniz var mı? Ona göre tekrar sipariş edebilirim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    881
the_escobar, Şimdi yazdı:

Emeğine sağlık hocam. Şimdi akıllardaki soru, cinna çalışıyor fakat sahteleri dönüyor mu acaba? Benim bildiğim ve daha önce aldığım kişi overdosecu kişi. Bence ilaçlar sahte değildi ama sizin fikriniz var mı? Ona göre tekrar sipariş edebilirim

700 tlye kadar satıldığını düşünürsek bence sahtesi dönmüyordur, bu tip premixed kalemlerin üretimi kolay değil. bunları üretmek için tam donanımlı bir laboratuvar gerekmese de yine sağlam bir bilgi birikimi gerekecektir. genotropin üretmek bence bu iş için daha kârlı... 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
Fuhrer, 9 dakika önce yazdı:

700 tlye kadar satıldığını düşünürsek bence sahtesi dönmüyordur, bu tip premixed kalemlerin üretimi kolay değil. bunları üretmek için tam donanımlı bir laboratuvar gerekmese de yine sağlam bir bilgi birikimi gerekecektir. genotropin üretmek bence bu iş için daha kârlı... 

Anladım hocam. Peki günlük 3ıu genotropin veya 5-6ıu cinnatropin kullanma durumunuz olsa hangisini tercih ederdiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    204
gönderildi (düzenlendi)
the_escobar, 21 dakika önce yazdı:

Anladım hocam. Peki günlük 3ıu genotropin veya 5-6ıu cinnatropin kullanma durumunuz olsa hangisini tercih ederdiniz?

Cinnanın soğuk zincirinin aşırı bozulmadığından emin olmamız lazım. Yani uçakta 2-3 saatten birşey olmaz. Prospektüsde 3 hafta dısarda durabilir bitmek kaydıyla diyor. Azcık dimeri artar. Ama irandan buraya kara yoluyla taşıyolarsa büyük skntı. Eğer yarışmaya hazılancaksan özellikle yurtdışı ise yarışma kesinlikle geno ama kendi halinde vücut gelistirme yapıyosan veya gireceğin yarısmalar çok üst düzey değilse cinna

Şunuda iyi öğrenmen lazım hgh yi testo ile birlikte dozlaman önemli mesela trt veya trt+ dozlarda 2-3 iu nun üstüne çıkmanın çok bir faydası yok. O konuyuda iyi araştırman bence elzem. Benim total testo 1300 lerdeyken 3iudan sonra pek bir fayda almam mümkün değil. Ama total testo 2k üzeri ise 3iu üzeri dozlar düşünmen daha mantıklı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
Unrest, 14 dakika önce yazdı:

Cinnanın soğuk zincirinin aşırı bozulmadığından emin olmamız lazım. Yani uçakta 2-3 saatten birşey olmaz. Prospektüsde 3 hafta dısarda durabilir bitmek kaydıyla diyor. Azcık dimeri artar. Ama irandan buraya kara yoluyla taşıyolarsa büyük skntı. Eğer yarışmaya hazılancaksan özellikle yurtdışı ise yarışma kesinlikle geno ama kendi halinde vücut gelistirme yapıyosan veya gireceğin yarısmalar çok üst düzey değilse cinna

Şunuda iyi öğrenmen lazım hgh yi testo ile birlikte dozlaman önemli mesela trt veya trt+ dozlarda 2-3 iu nun üstüne çıkmanın çok bir faydası yok. O konuyuda iyi araştırman bence elzem. Benim total testo 1300 lerdeyken 3iudan sonra pek bir fayda almam mümkün değil. Ama total testo 2k üzeri ise 3iu üzeri dozlar düşünmen daha mantıklı

Hocam testo konusunda şuanlık 375 alıyorum ama 500 yapma fikrim var. Ben bulk dönemi hem yağlanmayı azaltmak hemde uzun vadede diğer artılarınıda görmek istiyorum. Bunun için tekrar cinna başlarsam 5-6ıu arası kullanırım. Genotropine de erişimim var fakat 3800e geliyor. 1 kalem geno alacağım fiyata rahat 3 kalem cinna alabiliyorum. Bana gelen ürünlerin görüntüsünde bir sıkıntı yoktu. Yalnız dediğiniz dimer artma olayı da bizim için ciddi bir sorun teşkil etmiyorsa iyidir. Yarışma şuanlık yok bu arada.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    204
gönderildi (düzenlendi)
the_escobar, 14 dakika önce yazdı:

Hocam testo konusunda şuanlık 375 alıyorum ama 500 yapma fikrim var. Ben bulk dönemi hem yağlanmayı azaltmak hemde uzun vadede diğer artılarınıda görmek istiyorum. Bunun için tekrar cinna başlarsam 5-6ıu arası kullanırım. Genotropine de erişimim var fakat 3800e geliyor. 1 kalem geno alacağım fiyata rahat 3 kalem cinna alabiliyorum. Bana gelen ürünlerin görüntüsünde bir sıkıntı yoktu. Yalnız dediğiniz dimer artma olayı da bizim için ciddi bir sorun teşkil etmiyorsa iyidir. Yarışma şuanlık yok bu arada.

Yani bu ilacı çocuklara kullandırtıyolarsa çok ciddi testlerden geçtiğini düşünüyorum. Prospektüse 3 hafta dışarda durabilir yazdılarsa bunu ciddi şekilde test etmişlerdir. Tamamen soğuk zincir satan satıcılarda var testleri 0 dimerli ama hem çok pahalı satıyolar hemde türkiyeye satmıyolar. Ugl de kullanabilirsin noxy de %96 -98 arası saflıkta mesela. 

Bende hafif aritmi sorunlarını arttırdığına inanmasam sanırım kaliteli jenerikde kullanabilirdim. Ama aritmi sorunu birazda panikle ilişkili maalesef bu yüzden ilerde tekrar uglleri test edicem şimdilik 5-6 ay cinna kullanmayı düşünüyorum.

O dozlarda 5-6 iu herzaman 3 iu dan daha iyidir bu arada. Ama igf nin sürekli yüksek üst sınırlarda olması durumunu iyice bir araştır. Ben biraz olaya sağlık tarafından bakıyorum ve igf1 in optimal noktası bence 225 350 arası bir bölge. Bunun üstünde kalıyorsan özeellikle 400 500 gibi süperfizyolojik noktalara çıkıyorsan bence testo gibi bir pct dönemi olmalı ara ara

Bu arada ben igf1 testinde bir hata yapmışım. 1 ay kullanmam gerekirken yaklaşık 3hafta kullandım. Ama öncedinde günlük 2 iu civarı jenerik alıyordum. Bir dahaki ay testimde igf sonucuda daha net olucak

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
Unrest, 8 dakika önce yazdı:

Yani bu ilacı çocuklara kullandırtıyolarsa çok ciddi testlerden geçtiğini düşünüyorum. Prospektüse 3 hafta dışarda durabilir yazdılarsa bunu ciddi şekilde test etmişlerdir. Tamamen soğuk zincir satan satıcılarda var testleri 0 dimerli ama hem çok pahalı satıyolar hemde türkiyeye satmıyolar. Ugl de kullanabilirsin noxy de %96 -98 arası saflıkta mesela. 

Bende hafif aritmi sorunlarını arttırdığına inanmasam sanırım kaliteli jenerikde kullanabilirdim. Ama aritmi sorunu birazda panikle ilişkili maalesef bu yüzden ilerde tekrar uglleri test edicem şimdilik 5-6 ay cinna kullanmayı düşünüyorum.

O dozlarda 5-6 iu herzaman 3 iu dan daha iyidir bu arada. Ama igf nin sürekli yüksek üst sınırlarda olması durumunu iyice bir araştır. Ben biraz olaya sağlık tarafından bakıyorum ve igf1 in optimal noktası bence 225 350 arası bir bölge. Bunun üstünde kalıyorsan özeellikle 400 500 gibi süperfizyolojik noktalara çıkıyorsan bence testo gibi bir pct dönemi olmalı ara ara

Bu arada ben igf1 testinde bir hata yapmışım. 1 ay kullanmam gerekirken yaklaşık 3hafta kullandım. Ama öncedinde günlük 2 iu civarı jenerik alıyordum. Bir dahaki ay testimde igf sonucuda daha net olucak

Teşekkür ediyorum hocam bilgilendirmeler için 🙂

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    111
Unrest, 2 saat önce yazdı:

@Fuhrer @the_escobar

Kas içi yada deri altı çok far etmiyor, ben 4-5 ünite vurduğumda 10-12 li değerleri görüyordum ortalamaya vurursak aynı doz diyebiliriz.

+ Olarak cinnaların sahtesi yok arkadaşlar tıpkı iran testolarının sahtesi olmadığı gibi, yok doldurma var yok cart var curt var diyenler kendi malını satmak için başkalarının malını kötülüyor olay bundan ibaret. Şuan 700 tl ye cinna da kalmadı :D 900-1000 liradan baslıyor kalemi 2000 liraya kadar çıkıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    204
gönderildi (düzenlendi)
Adrian, 4 dakika önce yazdı:

Kas içi yada deri altı çok far etmiyor, ben 4-5 ünite vurduğumda 10-12 li değerleri görüyordum ortalamaya vurursak aynı doz diyebiliriz.

+ Olarak cinnaların sahtesi yok arkadaşlar tıpkı iran testolarının sahtesi olmadığı gibi, yok doldurma var yok cart var curt var diyenler kendi malını satmak için başkalarının malını kötülüyor olay bundan ibaret. Şuan 700 tl ye cinna da kalmadı :D 900-1000 liradan baslıyor kalemi 2000 liraya kadar çıkıyor.

Peak farkı var yapılan çalışmalarda , kas içi 1.5 2.5 saat arası. Deri altı 3-6 saat arasında peak yapıyormuş. Sanki kas içi uyku nabzını daha iyi taklit ediyor gibi geldiğinden ben onu tercih ediyorum. Meso da da paylaştım biri yarım saat daha beklesen biraz daha yüksek sonuç alırdın yazmış. Soğuk zincir ve dimer olayı dışında bencede sahtelik sorun değil. Ama kötü biri banane insanların canından deyip buna dikkat etmesse sonuç kötü olabilir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    111
Unrest, Şimdi yazdı:

Peak farkı var yapılan çalışmalarda , kas içi 1.5 2.5 saat arası. Deri altı 3-6 saat arasında peak yapıyormuş. Sanki kas içi uyku nabzını daha iyi taklit ediyor gibi geldiğinden ben onu tercih ediyorum. Meso da da paylaştım biri yarım saat daha beklesen biraz daha yüksek sonuç alırdın yazmış.

İnan çok fark etmiyor, GH nin yarı ömrü ortalama 2.5 - 3 saat, bu yüzden GH vurduktan 2.5 en geç 3 saat sonra kan verin diyorum bende, kandan tamamen çıkması 6 saat, yine aynı şekilde günlük 6 ünite kullanılacaksa bu 3-3 değil 2-2-2 yapmak bu yüzden çok daha mantıklı mesela. Birde gh her gün vurulan hatta günde 2-3 kere vurulan bir ilaç olduğu için kas içi yorucu olabiliyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    204
Adrian, 02.10.2025 - 18:32 yazdı:

İnan çok fark etmiyor, GH nin yarı ömrü ortalama 2.5 - 3 saat, bu yüzden GH vurduktan 2.5 en geç 3 saat sonra kan verin diyorum bende, kandan tamamen çıkması 6 saat, yine aynı şekilde günlük 6 ünite kullanılacaksa bu 3-3 değil 2-2-2 yapmak bu yüzden çok daha mantıklı mesela. Birde gh her gün vurulan hatta günde 2-3 kere vurulan bir ilaç olduğu için kas içi yorucu olabiliyor.

Hocam benim yaklaşımım biraz farklı. Benim kullandığım kaslar çok fazla

• Omuz için 3 başıda kullanıyorum 6 tane buradan
  • Ventrogluteden 2 tane 
  • Latdan 2 tane
  • Gluteden 2 tane
  • Yakında göğüs kasınıda eklicem. 2 tanede ordan olcak.

Toplam 12 yakında 14 bölge olucak. Doğru şekilde incelenince hepsinde sorunsuz enjeksiyon bölgeleri var. Tabi bazılarına sadece 0.5 inch iğneler mantıklı.

Benim için pek sorun olmuyor sürekli değiştiğimden zaten toplamda günlük 0.3 0.4 ml ilaç enjekte ediyorum.

Ben 3 +3 den yana olurdum. Çünkü enjeksiyon sıklığının artması daha fazla insulin direnci demek. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.630
Adrian, 13 saat önce yazdı:

Ben daha yeni aldım 25 kalem tanesini 850 tl den evde ki mevcutlarla beraber elimde 40 kaleme yakın var. Ayda 5 kalem bitiyor. Gayet memnunum. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    332
gönderildi (düzenlendi)
Askabar, 7 saat önce yazdı:

Ben daha yeni aldım 25 kalem tanesini 850 tl den evde ki mevcutlarla beraber elimde 40 kaleme yakın var. Ayda 5 kalem bitiyor. Gayet memnunum. 

Ben cinnatropin 750' liradan 2 kalem 1500 tl ye aldım denemelik İranlı eczaneciden,  2 kutu testo enatate aldım onada 400 tl verdim İranlılar ucuza satıyor 🤣 baktım bozulmadan geliyor daha çok alırım İstanbul'dan İzmir'e gelecek 

tarihinde Tr3n tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
Unrest, 02.10.2025 - 16:22 yazdı:

@Fuhrer @the_escobar

Bu testi devlet hastanesinde mi yaptirdiniz acaba hangi bölüm devletse

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: neON
      Merhabalar, elimde 30UI (10mg/1.5ml) Somatin marka GH mevcut. Günlük 3UI vurmak istiyorum. Kalem üzerinde ki ayar sayacı toplam 60'a kadar ayarlanabiliyor. Bu durumda sayıyı kaça getirip vurmam gerekiyor? 
      0.5 gibi ince ayar yok, birer birer gidiyor bilginize. 

• Yazan: onlytrenbolone
      Arkadaşlar 3 hafta oldu gh kullanmaya başladım ama her sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum.
      Sabah “dayak yemiş gibi” uyanma Kaslarda sertlik ve doluluk hissi Tendon/eklem çevresinde gerginlik Su tutulumuna bağlı baskı hissi Yorgunluk ve halsizlik Eller-parmaklarda uyuşma/karıncalanma Bel, sırt, omuz ağrıları Bunları yaşıyorum ama en çok gerginlik ve sanki bi 10 kişiden dayak yemiş gibiyim  Bu ne zaman veya nasıl geçer?
    • Yazan: Dortmunt
      Herkese merhabalar,
      Bilgisi olan ve kullanım yapanların burada yorum yapmalarını rica edeceğim genellikle 1-3 ünite kullanımı tavsiye ediliyor fakat bu dozajlamalarda bile insülin hassasiyeti gibi olumsuzluklar görmekteyim yan etki açısından.
      SORULARIM:
      Anti-aging için Gh kullanımı ne kadar ne süre ile yapılmalı? Doz yükleme oranı ne olmalı? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: arnold ciwardanegezer
      Daha önce 2 kür yaptım testosteron+masteron ile yağ yakım sürecim oldu ve sonrasında testo, masteron dhb ile recomp. Bundan sonraki hedefim yağlanmadan kas kütlesi arttırmak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 44 Boy: 1.73 Kilo: 68,5 Bel: 71,5 Kol: 38 KÜR İÇERİĞİM : (16 Hafta - Zphc / Novatis)
      Testosteron e 500mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Dihydroboldenone c 225mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Primobolan 200 mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Tren ace 140 mg (günlük 20mg) Gh 6iu (Sabah, antrenman öncesi ve yatarken) Humulin r 4iu (antrenmandan hemen sonra) Lantus 10 iu (sabah gh ile beraber) BESLENME PLANIM:
      440gr basmati pirinç 3 adet tam yumurta 400gr tavuk göğüs 30gr whey protein  1 adet muz 20gr zeytinyağı 4-5 lt su 6-7 gr tuz Toplam kalori: 2580 Karb: 378,8     Protein: 164,7     Yağ: 40 SUPPLEMENT & VİTAMİN GRUPLARIM:
      Omega 3 balık yağı 2000mg Nac600 500mg Ester c vitamini 10 gr Eaa Kreatin 8gr Glutamine 10 -gr Magnezyum Bsiglinat  Kolajen D3k2 Alfa lipoik asit 600mg Çinko Demir Lipomozal berberin E vitamini B kompleks Biotin Ubiquinol 100mg Milk Thistle Lipomozal Glutatyon Citrulline malat Beta Alanine FORM CHECK:

@GHOST @SPECTRE @Fuhrer @hectordoyle @Askabar @metinav @Rma @berkay16 @AnabolikLover @sven
      Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
    • Yazan: nattybuilder
      Artık biraz daha kür olarak yapmak istediğimden bir tik daha fazla mg testosteron ve biraz da büyüme hormonu eklemek istiyorum. Testosteronu her 2 haftada bir 50 mg arttıracağım en sonunda 375 mg da duracağım ve öyle devam edeceğim ayriyeten 3 iu da cinnatropin eklemeyi planlıyorum hem yağ yakımı hem de uyku kalitesini arttırma gibi özelliklerinden dolayı denemek istiyorum.
      AKTİF KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron 200mg Büyüme hormonu 3iu (Eklemeyi planlıyorum) SORULARIM:
      Sizce bu modifikasyon mantıklı mı? Kullanacağım 3iu yeterli olur mu? Konuya katılım gösteren fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.