Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Unrest

Cinnatropin kullanım sonrası test sonuçları hk. (ürün çalışma performansına dair)

Önerilen İletiler

sven    74
hectordoyle, Bir saat önce yazdı:

valla ben de aynı şekilde biraz bütçe ayırıp test e + gh + reta kombinasyonuyla yaz başından sonbahar başına kadar 3 ay cruise yapmayı düşünüyorum, 2-4 iu başlanması öneriliyor ben 2 iu başlar gerekirse 4 e yükseltirim gibi

cruise da bence 2iu yeterli gibi belki 3ede çıkılabilir ama benim düşüncem yüksek anabolik ortam varken gh yükselince verimli oluyor. tabi hiç kesmeden yüksek doz kullananda var ama biraz ekonomik açıkcası 5 6 iunun üstüne çıkacak ekonomim yok.bu arada genel reta kullanımı hakkında ne düşünüyorsun bulk büyüme evresinde cruise evresinde ne gibi yararları olabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

hectordoyle    797
gönderildi (düzenlendi)
sven, 14 dakika önce yazdı:

cruise da bence 2iu yeterli gibi belki 3ede çıkılabilir ama benim düşüncem yüksek anabolik ortam varken gh yükselince verimli oluyor. tabi hiç kesmeden yüksek doz kullananda var ama biraz ekonomik açıkcası 5 6 iunun üstüne çıkacak ekonomim yok.bu arada genel reta kullanımı hakkında ne düşünüyorsun bulk büyüme evresinde cruise evresinde ne gibi yararları olabilir

Yabancı forumlarda bulk döneminde kullanıp fayda görenlere denk geldim, eğer yapacağın bulk maintenance kalorinin 150-200 kalori üstü tarzı bir bulk ise kullanılması mantıklı ama çok yüksek kalorilerde bulk yapan biriysen mantıklı değil, bağırsak hareketlerini yavaşlatıcı etkiye sahip çünkü. Ben gh kullansam kullanırım şuanda ama paramın sıfırda dolaşmasını istemiyorum :D zaten trenbolon ekledim bu hafta kürüme, fakir adam gh  gibi bir şey zaten 

tarihinde hectordoyle tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    881
Unrest, Bir saat önce yazdı:

Cinnaların bazılarını 18iu yu çevirip 36 iu yapıyolar ambalajda bundan olabilir , ya da arkadaşın dediği gibi bozulmuş

J299EP kalemlerinden elimde bir kaç adet var, şimdi inceledim bence dediğin gibi bantlar sökülebilir bir halde ve çoğunun etiketlendirmesi birbirinden farklı. yani dediğin doğru. @m41a4 bence bu seri numarasından elinde var ise süreyi 100 dakikaya ayarlayıp tekrar kan testi verebilir misin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
Fuhrer, 16 dakika önce yazdı:

J299EP kalemlerinden elimde bir kaç adet var, şimdi inceledim bence dediğin gibi bantlar sökülebilir bir halde ve çoğunun etiketlendirmesi birbirinden farklı. yani dediğin doğru. @m41a4 bence bu seri numarasından elinde var ise süreyi 100 dakikaya ayarlayıp tekrar kan testi verebilir misin?

J299ep batchinde cinnatropin yazısi biraz daha silik paketlemede bir fark goremedim iranlilar bu paket isine pek takilmiyor en buyuk ihtimal bozulmus olabilecegi maliyeti yuksek olmadigi icin kullanmaya devam ederim buyuk ihtimalle

20260304_235722.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    204

Bir süredir gh kullanmıyorum batchlarıda valla kaydetmedim bir yere. Kas içi mi enjekte ettin yoksa deri altı mı ? Deri altında pik süresi baya artıyor bazı çalışmalara göre. Bunu unutmuşum. 2- 2 buçuk saat testi kas içi için geçerli @m41a4

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
Fuhrer, 29 dakika önce yazdı:

Hocam test 560 tl kalem 800 tl ustune test yaptirmak icin 2 aktarma gidiyorum ugrasir miyim bir daha.bilmiyorum devlet hastanesinde alt ast i bile olcmuyolar zaten

Unrest, 10 dakika önce yazdı:

Bir süredir gh kullanmıyorum batchlarıda valla kaydetmedim bir yere. Kas içi mi enjekte ettin yoksa deri altı mı ? Deri altında pik süresi baya artıyor bazı çalışmalara göre. Bunu unutmuşum. 2- 2 buçuk saat testi kas içi için geçerli

Yag oranim 11 12 civari ama omuzlarim yag oranima gore kalın diyebilirim acaba subkutan gitmis olma ihtimali var mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    74
hectordoyle, Bir saat önce yazdı:

Yabancı forumlarda bulk döneminde kullanıp fayda görenlere denk geldim, eğer yapacağın bulk maintenance kalorinin 150-200 kalori üstü tarzı bir bulk ise kullanılması mantıklı ama çok yüksek kalorilerde bulk yapan biriysen mantıklı değil, bağırsak hareketlerini yavaşlatıcı etkiye sahip çünkü. Ben gh kullansam kullanırım şuanda ama paramın sıfırda dolaşmasını istemiyorum :D zaten trenbolon ekledim bu hafta kürüme, fakir adam gh  gibi bir şey zaten 

hocam maintancenin 150 300 üstü kalori bulk yapmak zaten saçmalık direkt. bilimsel olarak bi karşılığı yok.bende yeni trenbolone ekledim bakalım süreç nasıl olacak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
Unrest, 8 saat önce yazdı:

Bu işin standardı 10iu 30 35 üstü cıkmasıdır. Senin kullandığın marka ya aşırı dolum yapmış yada dozu fazla ayarlamışsın veya testle ilgili bir sorun var

Cinnaların bazılarını 18iu yu çevirip 36 iu yapıyolar ambalajda bundan olabilir , ya da arkadaşın dediği gibi bozulmuş

Haklısın 10ui serostim 36 çıkarıyormuş sonucu. Ben vururken dozbhatası yaptığımı sanmıyorum bd 29g 13mm insülin enjektörüyle vuruyorum hem anabolikleri hem growthu i.m vurduğumda ama 36ui flakon da 100ui olması lazım böyle bir sonuç gelmesi için testte bir problem olmuş olması daha olası

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    204
berkay16, 5 saat önce yazdı:

Haklısın 10ui serostim 36 çıkarıyormuş sonucu. Ben vururken dozbhatası yaptığımı sanmıyorum bd 29g 13mm insülin enjektörüyle vuruyorum hem anabolikleri hem growthu i.m vurduğumda ama 36ui flakon da 100ui olması lazım böyle bir sonuç gelmesi için testte bir problem olmuş olması daha olası

ozaman fazla dolum varsada sıkıntı. Günlük 2iu vursan 5 iu luk gh alıyorsun o şişelere göre. Bu sağlık sorunları yaratabilir.

m41a4, 12 saat önce yazdı:

Hocam test 560 tl kalem 800 tl ustune test yaptirmak icin 2 aktarma gidiyorum ugrasir miyim bir daha.bilmiyorum devlet hastanesinde alt ast i bile olcmuyolar zaten

Yag oranim 11 12 civari ama omuzlarim yag oranima gore kalın diyebilirim acaba subkutan gitmis olma ihtimali var mı ?

Kas içiyse kas içidir ya çok farketmez. Ama bir sorun mu var testte mi hata var, dozu mu biraz yanlış ayarladın bilemiyorum. Yani 2.5iu az enjekte etsen 100 dakikada 18 i görürsün bu 120 dakikada 22 leri bulur sanırım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
Unrest, 8 dakika önce yazdı:

ozaman fazla dolum varsada sıkıntı. Günlük 2iu vursan 5 iu luk gh alıyorsun o şişelere göre. Bu sağlık sorunları yaratabilir.

Kas içiyse kas içidir ya çok farketmez. Ama bir sorun mu var testte mi hata var, dozu mu biraz yanlış ayarladın bilemiyorum. Yani 2.5iu az enjekte etsen 100 dakikada 18 i görürsün bu 120 dakikada 22 leri bulur sanırım. 

Bi ara testi tekrar yaptırayım 36ui flakona 1.8ml su koyup 0.2 vurmuştum ama belkide ben yanlış koydum flakonda 100ui olsa tozundan anlardım diye düşünüyorum 3.5ml viale 100ui growth koysalar muhtemelen ağzına kadar dolar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
r2maru1    0
Unrest, 02.10.2025 - 16:22 yazdı:

10iu kas içi enjeksiyondan tam 2 saat 1 dakika sonra alınan kan testi.

@Fuhrer @the_escobar

ff3.png.9ebe67b190dda28e23a8057c3856d990.png

merhaba normal deri altına vurup test versek 2 saat sonra yine sonuçlar dogru çıkarmı illa kas içimi olması gerekli test için 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    204
r2maru1, 10 saat önce yazdı:

merhaba normal deri altına vurup test versek 2 saat sonra yine sonuçlar dogru çıkarmı illa kas içimi olması gerekli test için 

Test standartı bu normalde, kas içi sonrası 2buçuk saat. Ama deri altındada yükselecektir bir tık daha yavaş emilim oluyor diye biliyorum deri altında. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
r2maru1    0
Unrest, 9 saat önce yazdı:

Test standartı bu normalde, kas içi sonrası 2buçuk saat. Ama deri altındada yükselecektir bir tık daha yavaş emilim oluyor diye biliyorum deri altında. 

deri altına vurup teste ne zaman gidiyim hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
r2maru1    0
Unrest, 03.06.2026 - 01:00 yazdı:

merhaba hocam 3 gun önce cinna aldım hatayı söyle yaptım test ıcın sabah 4 ıu vurup teste gıttım hastanede ufak sorun oldu gh hormonu yerine igf1 testine baktılar tabiki igf1 normal cıktı yarın tekrar gidip gh baktırıcam ilk ignede igf1in normal deger aralıgında olması normal dımı cunku haftalar sonra igf1 yukselıyormuş  

Adsızgh.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    204
r2maru1, 11 saat önce yazdı:

merhaba hocam 3 gun önce cinna aldım hatayı söyle yaptım test ıcın sabah 4 ıu vurup teste gıttım hastanede ufak sorun oldu gh hormonu yerine igf1 testine baktılar tabiki igf1 normal cıktı yarın tekrar gidip gh baktırıcam ilk ignede igf1in normal deger aralıgında olması normal dımı cunku haftalar sonra igf1 yukselıyormuş  

Evet igf1 4 hafta sonra bakılır ve bazı insanlarda pek yükselmeyebilirde. Test kasda lokal üretilen igf1 i ölçmüyor. Karaciğer kaynaklı olanı ölçüyor. Deri altını bilmiyorum zamanlama olarak 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hayatixd    1
Unrest, 15 saat önce yazdı:

Evet igf1 4 hafta sonra bakılır ve bazı insanlarda pek yükselmeyebilirde. Test kasda lokal üretilen igf1 i ölçmüyor. Karaciğer kaynaklı olanı ölçüyor. Deri altını bilmiyorum zamanlama olarak 

6a296d1b50b5c_hgh33.PNG.496b72585d9d6e28fbe9d825fc7bfb5f.PNG

hocam 900 liraya aldığım Cinnayı kas içine 10 iu şeklinde enjekte ettim 110 120 dakika civarında test verdim ürünler dolu sanırım değil mi ama nedense 6 iuda karpel tünel olmuyorum heralde e2 seviyem düşük olduğu için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    881
hayatixd, 1 dakika önce yazdı:

hocam 900 liraya aldığım Cinnayı kas içine 10 iu şeklinde enjekte ettim 110 120 dakika civarında test verdim ürünler dolu sanırım değil mi ama nedense 6 iuda karpel tünel olmuyorum heralde e2 seviyem düşük olduğu için

ürün dolu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makinist    8
hayatixd, 5 saat önce yazdı:

adam bütün sorularını kendi cevaplamış helal olsun <3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: neON
      Merhabalar, elimde 30UI (10mg/1.5ml) Somatin marka GH mevcut. Günlük 3UI vurmak istiyorum. Kalem üzerinde ki ayar sayacı toplam 60'a kadar ayarlanabiliyor. Bu durumda sayıyı kaça getirip vurmam gerekiyor? 
      0.5 gibi ince ayar yok, birer birer gidiyor bilginize. 

• Yazan: onlytrenbolone
      Arkadaşlar 3 hafta oldu gh kullanmaya başladım ama her sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum.
      Sabah “dayak yemiş gibi” uyanma Kaslarda sertlik ve doluluk hissi Tendon/eklem çevresinde gerginlik Su tutulumuna bağlı baskı hissi Yorgunluk ve halsizlik Eller-parmaklarda uyuşma/karıncalanma Bel, sırt, omuz ağrıları Bunları yaşıyorum ama en çok gerginlik ve sanki bi 10 kişiden dayak yemiş gibiyim  Bu ne zaman veya nasıl geçer?
    • Yazan: Dortmunt
      Herkese merhabalar,
      Bilgisi olan ve kullanım yapanların burada yorum yapmalarını rica edeceğim genellikle 1-3 ünite kullanımı tavsiye ediliyor fakat bu dozajlamalarda bile insülin hassasiyeti gibi olumsuzluklar görmekteyim yan etki açısından.
      SORULARIM:
      Anti-aging için Gh kullanımı ne kadar ne süre ile yapılmalı? Doz yükleme oranı ne olmalı? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: arnold ciwardanegezer
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Daha önce 2 kür yaptım testosteron+masteron ile yağ yakım sürecim oldu ve sonrasında testo, masteron dhb ile recomp. Bundan sonraki hedefim yağlanmadan kas kütlesi arttırmak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 44 Boy: 1.73 Kilo: 68,5 Bel: 71,5 Kol: 38 KÜR İÇERİĞİM : (16 Hafta - Zphc / Novatis)
      Testosteron e 500mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Dihydroboldenone c 225mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Primobolan 200 mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Tren ace 140 mg (günlük 20mg) Gh 6iu (Sabah, antrenman öncesi ve yatarken) Humulin r 4iu (antrenmandan hemen sonra) Lantus 10 iu (sabah gh ile beraber) BESLENME PLANIM:
      440gr basmati pirinç 3 adet tam yumurta 400gr tavuk göğüs 30gr whey protein  1 adet muz 20gr zeytinyağı 4-5 lt su 6-7 gr tuz Toplam kalori: 2580 Karb: 378,8     Protein: 164,7     Yağ: 40 SUPPLEMENT & VİTAMİN GRUPLARIM:
      Omega 3 balık yağı 2000mg Nac600 500mg Ester c vitamini 10 gr Eaa Kreatin 8gr Glutamine 10 -gr Magnezyum Bsiglinat  Kolajen D3k2 Alfa lipoik asit 600mg Çinko Demir Lipomozal berberin E vitamini B kompleks Biotin Ubiquinol 100mg Milk Thistle Lipomozal Glutatyon Citrulline malat Beta Alanine FORM CHECK:

@GHOST @SPECTRE @Fuhrer @hectordoyle @Askabar @metinav @Rma @berkay16 @AnabolikLover @sven
      Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
    • Yazan: nattybuilder
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Artık biraz daha kür olarak yapmak istediğimden bir tik daha fazla mg testosteron ve biraz da büyüme hormonu eklemek istiyorum. Testosteronu her 2 haftada bir 50 mg arttıracağım en sonunda 375 mg da duracağım ve öyle devam edeceğim ayriyeten 3 iu da cinnatropin eklemeyi planlıyorum hem yağ yakımı hem de uyku kalitesini arttırma gibi özelliklerinden dolayı denemek istiyorum.
      AKTİF KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron 200mg Büyüme hormonu 3iu (Eklemeyi planlıyorum) SORULARIM:
      Sizce bu modifikasyon mantıklı mı? Kullanacağım 3iu yeterli olur mu? Konuya katılım gösteren fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.