Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

Driada medicals - para pharma - pharmaqo markaları hakkında görüşleriniz nelerdir?

Önerilen İletiler

berkay16    319

@the_escobar hyb 4ui sonuç bu masteronla da e2 düşmemiş ama önceki testte 70 di 88 gelmiş ama bi yan etki yaşamadım bu e2 ile sanırım masteron çalışıyor biraz damar belirginleşmesi de oldu muhtemelen deri altı suyu attı bu yağ oranımla ve e2 ile damarlar belirginleşiyorsa sanırım çalışıyor driada masteron 😂

IMG_9807.thumb.jpeg.2a04567b2d6873ebd94655c42acec320.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Askabar    1.629
berkay16, 15 dakika önce yazdı:

@the_escobar hyb 4ui sonuç bu masteronla da e2 düşmemiş ama önceki testte 70 di 88 gelmiş ama bi yan etki yaşamadım bu e2 ile sanırım masteron çalışıyor biraz damar belirginleşmesi de oldu muhtemelen deri altı suyu attı bu yağ oranımla ve e2 ile damarlar belirginleşiyorsa sanırım çalışıyor driada masteron 😂

hangi büyüme hormonu bu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    319
Askabar, Şimdi yazdı:

hangi büyüme hormonu bu 

Çinli bir satıcı hyb ismi mesorx forumundan group buy ile 1080ui 420 dolara almıştım

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
berkay16, Bir saat önce yazdı:

güzel, hyb güvenilir geliyodu zaten öyle de çıktı. Vurup ne kadar süre sonra verdin testi? Masteron adeleye sertlik verdi mi görünürde, bende fena sertlik yapıyordu kullanırken

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    319
the_escobar, 15 dakika önce yazdı:

güzel, hyb güvenilir geliyodu zaten öyle de çıktı. Vurup ne kadar süre sonra verdin testi? Masteron adeleye sertlik verdi mi görünürde, bende fena sertlik yapıyordu kullanırken

Kas içi vurdum tam 100dk sonra verdim testi, ben çok sertlik hissedemedim ama yağ oranım %20'ye yakındır bide doz 140mg doz kaynaklı da olabilir bi bitmedi şu kilo verme işi ya 92 den 80 e indim daha hala vermem gereken kilo var bıktım ya 😂 artık büyümeye başlamak istiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
berkay16, 8 saat önce yazdı:

Kas içi vurdum tam 100dk sonra verdim testi, ben çok sertlik hissedemedim ama yağ oranım %20'ye yakındır bide doz 140mg doz kaynaklı da olabilir bi bitmedi şu kilo verme işi ya 92 den 80 e indim daha hala vermem gereken kilo var bıktım ya 😂 artık büyümeye başlamak istiyorum.

baya az o dozda bişey hissetmek cidden zor e2 sidelarını hissettirmez işte belki. Bende blasta giricem hayırlısıyla, bu sefer anadrol ve igf olacak ekstra. İlk defa kullanacağım şeyler olacak meraklıyım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    319
the_escobar, Bir saat önce yazdı:

baya az o dozda bişey hissetmek cidden zor e2 sidelarını hissettirmez işte belki. Bende blasta giricem hayırlısıyla, bu sefer anadrol ve igf olacak ekstra. İlk defa kullanacağım şeyler olacak meraklıyım.

Anabolik ne kullanıcaksın npp maste mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
berkay16, 22 dakika önce yazdı:

Anabolik ne kullanıcaksın npp maste mi

npp maste başlayıp + bolde siparişi geçicem ama ancak kür başladıktan 3 hafta sonrasını falan bulacak elime gelmesi. İlk defa bolde denemek istiyorum bu sefer ama genel olarak östrojenik bir yapım da olmadığı için çok dipletir mi diye düşünüyorum. Tabi hiç bilmiyorum boldenin bende yapacağı etkiyi. Normalde şuana kadar hiç 375 test üstüne çıkmadım, bolde gelince 375 test oranına 250 nasıl olur sence? sen kullanmıştın sanırsam. Veya 500 testoya çıkıp 250 veya 300 bolde de yapılabilir ama tabi ekstra 300 npp ve 300 maste de var bunları göz önünde bulundurmalı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    319
the_escobar, 9 saat önce yazdı:

npp maste başlayıp + bolde siparişi geçicem ama ancak kür başladıktan 3 hafta sonrasını falan bulacak elime gelmesi. İlk defa bolde denemek istiyorum bu sefer ama genel olarak östrojenik bir yapım da olmadığı için çok dipletir mi diye düşünüyorum. Tabi hiç bilmiyorum boldenin bende yapacağı etkiyi. Normalde şuana kadar hiç 375 test üstüne çıkmadım, bolde gelince 375 test oranına 250 nasıl olur sence? sen kullanmıştın sanırsam. Veya 500 testoya çıkıp 250 veya 300 bolde de yapılabilir ama tabi ekstra 300 npp ve 300 maste de var bunları göz önünde bulundurmalı

Benim boldeler gelince ben 270 testo 125 bolde deniycem ilk e2 yüksekten başlasın en kötü arimidex atarım boldeyi arttırırım testoyu 3:2 yapıcaksan bence elinde bi dianabol fln bulunsun e2 0 fln olursa kullanırsın testo artana kadar veya eczaneden estradiol bantı alabiliyosak reçetesiz o da olur 😂 aklıma estradiol cypionate alıp düşük testo yüksek bolde yapılamaz mı sorusu çok geliyor aslında bunun bir örneğiyle de karşılaştım mpmd diye bir youtuber only nandrolone + estradiol ile kür yapmıştı ama adamın dalgaya ve psikolojiye kim bilir ne olmuştur vücutta sadece dihidronandrolone varken 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
berkay16, 6 saat önce yazdı:

Benim boldeler gelince ben 270 testo 125 bolde deniycem ilk e2 yüksekten başlasın en kötü arimidex atarım boldeyi arttırırım testoyu 3:2 yapıcaksan bence elinde bi dianabol fln bulunsun e2 0 fln olursa kullanırsın testo artana kadar veya eczaneden estradiol bantı alabiliyosak reçetesiz o da olur 😂 aklıma estradiol cypionate alıp düşük testo yüksek bolde yapılamaz mı sorusu çok geliyor aslında bunun bir örneğiyle de karşılaştım mpmd diye bir youtuber only nandrolone + estradiol ile kür yapmıştı ama adamın dalgaya ve psikolojiye kim bilir ne olmuştur vücutta sadece dihidronandrolone varken 😂

yok kanka ya estradiol falan sokmak en son yapacağım şey olur östrojen vuruyorum dedirtemem kendime nolursa olsun 😂 gerekirse testoyu 500lerim veya dediğin gibi dbol müdahalesi 😀

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    319
the_escobar, Şimdi yazdı:

yok kanka ya estradiol falan sokmak en son yapacağım şey olur östrojen vuruyorum dedirtemem kendime nolursa olsun 😂 gerekirse testoyu 500lerim veya dediğin gibi dbol müdahalesi 😀

😂 dbol de 17 alfa estradiol sokuyon o daha östrojenik östrojene göre 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
berkay16, 41 dakika önce yazdı:

😂 dbol de 17 alfa estradiol sokuyon o daha östrojenik östrojene göre 😂

o en azından pumpı doluluğu arttırır bi işe yarar 😂

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.629
berkay16, 12.01.2026 - 06:25 yazdı:

Teşekkürler growt hormone ve tirzepatidleri serum fizyolojikle çözdüreyim o zaman 

dün elime grimlabs bac water ulastı denemek ıcın elımde kı cjc yı sulandırdım. ilk izenimim orjinal bac water gibi duruyor. şişesinin vakumlu olması güven verdi. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    363
berkay16, 12.01.2026 - 12:01 yazdı:

Çinli bir satıcı hyb ismi mesorx forumundan group buy ile 1080ui 420 dolara almıştım

1080iu? 420$? Oha lan çok ucuz 😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    319
AREN, 6 saat önce yazdı:

1080iu? 420$? Oha lan çok ucuz 😁

Group buy ile alınca kit başı 10-20$ daha ucuz oluyor kendim almaya kalksam 500 dolar tutardı ama o bile ucuz 

Askabar, 6 saat önce yazdı:

dün elime grimlabs bac water ulastı denemek ıcın elımde kı cjc yı sulandırdım. ilk izenimim orjinal bac water gibi duruyor. şişesinin vakumlu olması güven verdi. 

Elimdeki baclar bitince ben de bi deniyeyim 1 flakon oxy2gen var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
Askabar, 7 saat önce yazdı:

benim elimdede hazırda bekliyorlar hocam. ıgf'i çözmek için kullanıcam bugün yarın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    319
the_escobar, 51 dakika önce yazdı:

benim elimdede hazırda bekliyorlar hocam. ıgf'i çözmek için kullanıcam bugün yarın.

igf ler kaç mg 1mg flakonsa riske girme serum fizyolojikle çöz bence

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
berkay16, 3 saat önce yazdı:

igf ler kaç mg 1mg flakonsa riske girme serum fizyolojikle çöz bence

1mg ama serum koysakta ömrü aynı hesaba gelecek hemen hemen

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    319
the_escobar, 25 dakika önce yazdı:

1mg ama serum koysakta ömrü aynı hesaba gelecek hemen hemen

Bac igf'i bozuyor tarzı yorumlar görmüştüm ama hurafe mi gerçek mi bilmiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
berkay16, Bir saat önce yazdı:

Bac igf'i bozuyor tarzı yorumlar görmüştüm ama hurafe mi gerçek mi bilmiyorum

sanmıyorum ya durduk yerde saçma sapan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    319
the_escobar, Şimdi yazdı:

sanmıyorum ya durduk yerde saçma sapan

Ben de zannetmiyorum ama igf1 in asetik asit çözeltisiyle çözülmesi gerektiği ile alakalı bişeyler görmüştüm aklımda kalmış ama bence de bir şey olmaz

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.629

Ben de zannetmiyorum ama igf1 in asetik asit çözeltisiyle çözülmesi gerektiği ile alakalı bişeyler görmüştüm aklımda kalmış ama bence de bir şey olmaz

Ben zphc İgf kullanıyorum. Şuan elimde Noxy de var. zphc nın kendi suyu ile çözüyorum hiç bir sorun olmuyor. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    319

E2 düşmedi yağlı olmama rağmen damarlarım belirginleşti 88 e2 de göğüs kaşıntısı aşırı azdı normalde daha şiddetli oluyordu galiba driada mast e çalışıyor @the_escobar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182

E2 düşmedi yağlı olmama rağmen damarlarım belirginleşti 88 e2 de göğüs kaşıntısı aşırı azdı normalde daha şiddetli oluyordu galiba driada mast e çalışıyor @the_escobar

Bende şuan sağlam bi mast p kullanıyorum ama ona rağmen jino oluştu nedense. Gerçi şuanda kontrole girdi, eğer damarlar arttıysa güzel, masteron bunu yapıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    319
the_escobar, 8 saat önce yazdı:

Bende şuan sağlam bi mast p kullanıyorum ama ona rağmen jino oluştu nedense. Gerçi şuanda kontrole girdi, eğer damarlar arttıysa güzel, masteron bunu yapıyor.

Para pharma mı kullanıyodun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.