Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

donk

Pct yapmama rağmen 2 yıldır libido ve sertleşme sorunu yaşıyorum! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

donk    2

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

2023den beri ne ileri giden geri giden bir şey yok eskiden gördüğüm gibi erekte oluyordum dışarıda ufak bir şeyden 2 yıldır sadece ilişkide %70 sertlik bu böyle mi kalacak veya ne yapabilirim.

2023 YILI YAPTIĞIM PCT SONRASI:

• Testo 8-30 arası sonuç 12
  • Lh 1.7-8.6 arası sonuç 2 
  • Fsh 1.5-12.4 arası sonuç 3
  • E2 25-60,arası sonuç 25
  • Prolaktin 3-19 arası sonuç 10

Kürüm sadece only testo haftalık 500mg enanthate kullandım. 16 17 gün ovitrelle yi 4 e bölerek her gün vurdum sonra 2 aya yakın klomen tamoxifen yaptım sonrası sonuçlar yukarda yazdığım gibi.

Öneri ve yardımlarınızı bekliyorum. :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

donk    2
Ferdikra, 2 saat önce yazdı:

Ne kullanmıstın ilaç kürde 

Tekrar düzenledim sadece 500mg testo enant pct de 16 17 gün ovitrelle vurdum 4 e bölerek her gun sonrası klomen tamox.

Tekrar pct yapmam doğru olur mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferhat82    448

Millet tren deca npp giriyor sıkıntı olmuyor. Biz gibi gariplerde testo kullanıp ereksiyonu kaybediyoruz . 

• Tamam 1
  • Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    273

Güncel kan değeri al 2 sene öncenin değeri ile pct yapılmaz ki. Only testo pct gerektirir %99.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
donk    2
Ferhat82, 24.08.2025 - 00:03 yazdı:

Millet tren deca npp giriyor sıkıntı olmuyor. Biz gibi gariplerde testo kullanıp ereksiyonu kaybediyoruz . 

Malesef öyle 

BBurak, 24.08.2025 - 02:18 yazdı:

Güncel kan değeri al 2 sene öncenin değeri ile pct yapılmaz ki. Only testo pct gerektirir %99.

Bugün tekrar test yaptiricam

Pct yaptiktan 2 sene sonra kan tahlillerim yapmam gereken bisey var mi yoksa normal mi? @metinav @BBurak

Recording_20250826_170546.thumb.jpg.dc6ae4ccd713305cf7da981f151b6a79.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Total testosterone ve free testosterone’a ayrı ayrı bak. Estradiol alt sınırda, testosteron alt sınırda. Yaşını hesaba katarsak oldukça kötü sonuçların var. 

Tekrar pct yapabilirsin ama bu defa farklı yol izlemen lazım. Sana aşağı bir pct planı çıkarıyorum. 

ihtiyacın olan ilaçlar;

• HCG 
  • Hmg
  • Nolvadex 

Hafta 1-3 : HCG 1000 iu EOD (iki günde bir), HMG 75 iu 3x/hafta (pazartesi, çarşamba,cuma)

hafta 4: HCG ilk şırıngada 500 iu, ikinci şırıngada 250 iu. Sonra bırakıyorsun. HMG sadece 2 defa 75 iu (pazartesi, perşembe) sonra bırakıyorsun. 

Hafta 5-10 : nolvadex 20 mg. En son yapılan araştırmalarda nolvadex,n 20 mg üstünde ekstra bir avantajı olmadığını gösteriyor. Yani öyle 40 mg kullan diyenlere bakma. Artısı yok. 20 mg ed yani her gün. 

Eğer kan değerlerin düzelirse son 1-2 haftada 20 mg nolvadexi 10 mg’a düşürebilirsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
donk    2

Teşekkürler hocam hcg için ovitrelle bulabilirim hmg icin ne almaliyim

Bide 1000 ui yazmışsınız ovitrelle bölerek kullanıcam o halde

Kan testini ne zaman yaptirmaliyim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
donk, 27.08.2025 - 06:22 yazdı:

Teşekkürler hocam hcg için ovitrelle bulabilirim hmg icin ne almaliyim

Bide 1000 ui yazmışsınız ovitrelle bölerek kullanıcam o halde

Kan testini ne zaman yaptirmaliyim

Hmg’yi alabiliyorsan eczaneden almaya çalış. Hmg çok pahalı. Yurt dışında 75 iu fiyatı $75 ki haftada 3 tane ve bir kaç hafta yapacaksın. Sebebi üretimi çok zor. Zaten sırf fiyatı yüzünden kimse hmg’den bahsetmez ama resetlemek için HCG ile kombosu bilinen en iyi kombo. Eczane fiyatları daha ucuz. Diğer yandan çoğu üretici Hmg üretemez çünkü üretimi kompleks. Eğer bir doktora yazdırabilirsen ve sigortaya ödetirsen tadından yenmez. 

1000 iu hesabı basit. HCG zaten 5000 iu yada 10000 iu vial olarak satılır. Toz halinde gelir. Sen içine anbaktiriyel su koyacaksın. Eğer 5000 iu viala 1 ml koyarsan her 0.2 ml 1000 iu olacak. Insulin iğnesi kullanmaksın. Göbek üstüne, karın deliğinin iki parmak veya daha uzağına, yağ tabakasının olduğu yere yapacaksın. 

Hmg vial normalde zaten 75 iu gelir. Yani injeksiyonda bir vialın tamamını kullanacaksın. 

kan testini nolvadex almaya başladıktan 2-3 hafta sonra yapmalısın. Amacın değerlerin yükseliyor mu görmek. Eğer henüz yükselme yoksa nolvadex süresini uzatabilir yada düşük doz clomid ekleyebilirsin. Yada ikisi birden. Ama clomid kullanma eğer kan değerlerinde artış varsa. Kan testinde şunlara bakman gerekiyor;

Mutlaka Hormonal Panel

• Total Testosteron
  • Free Testosteron
  • LH (Luteinizing Hormone)
  • FSH (Follicle-Stimulating Hormone)
  • Estradiol (E2, özellikle sensitive assay)
  • Prolaktin (özellikle deca/tren sonrası)
  • SHBG (Sex Hormone Binding Globulin)

opsiyonel Genel Sağlık Paneli (destekleyici)

• CBC (Hemogram) → kırmızı/ beyaz kan hücreleri
  • Liver Enzymes (AST, ALT, GGT) → karaciğer
  • Kidney (Creatinine, BUN)
  • Lipid Panel (HDL, LDL, Triglycerides)

Şu supplementleri alırsan iyi olur;

• çinko
  • vitamin d3+ k2
  • Ashwagandha
  • omega 3
  • L-Citrulline / L-Arginine
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
donk    2

Hepsini anladım hcg toz bilmiyorum ben sadece ovitrelle bulabiliyorum eczaneden

Bide mesela 1000 iu eod yazmışsın hocam eod ne demek 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    78
Ferhat82, 24.08.2025 - 00:03 yazdı:

genetik meselesi. Tıpkı 'fakirin dişi çorba içerken kırılır' gibisinden. :) 

• Sinsi 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
donk, Bir saat önce yazdı:

Hepsini anladım hcg toz bilmiyorum ben sadece ovitrelle bulabiliyorum eczaneden

Bide mesela 1000 iu eod yazmışsın hocam eod ne demek 

EOD; every other day yani her iki günde bir

ED; everyday yani her gün.

Doz sıklığı için kısaltma olarak kullanılıyor. Uzun uzun yazmak yerine 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
donk    2
falconthered, 2 dakika önce yazdı:

EOD; every other day yani her iki günde bir

ED; everyday yani her gün.

Doz sıklığı için kısaltma olarak kullanılıyor. Uzun uzun yazmak yerine 

Benim bulabileceğim ovitrelle var onu bölmeye calisicam 1000 iu olarak ama sterilligini etkisini kaybetmez değil mi dediğin gibi toz bulunmuyor trde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
donk, 1 saat önce yazdı:

Benim bulabileceğim ovitrelle var onu bölmeye calisicam 1000 iu olarak ama sterilligini etkisini kaybetmez değil mi dediğin gibi toz bulunmuyor trde

Aldığın ilacın kaç iu’ya denk geldiğini öğrenebilirsin. Eğer aşağıdaki içerik doğru ise yani aldığın şırınga 250 mikrogram/ 0.5 ml ise 6500 iu’ya denk geliyor. 6.5 defa kullanabilirsin. Hesabını yapabilirsin. Buzdolabında tutarsan bozulmaz. 

Etkin madde: Koriogonadotropin alfa. Her bir kullanıma hazır şırınga 250 mikrogram/0.5 mL (6500 IU'ye eşdeğer) koriogonadotropin alfa içerir.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    317
donk, 21 saat önce yazdı:

Pct yaptiktan 2 sene sonra kan tahlillerim yapmam gereken bisey var mi yoksa normal mi?

Dostum testislerinin boyu küçük değilse hcg lik bir durum yok, azospermi veya oligospermi değilsen hmglik hiçbir durum yok ki fsh 3,84 çıkmış hmg fsh benzeri etki yapıyor. Hmg hpta aksı doğuştan düzgün çalışmayan veya trt sırasında çocuk sahibi olmak isteyen kişilerin yapay fsh etkisi yaratıp sertoli hücrelerini uyarmak amacıyla kullanılıyor sakın paranı çöpe atma.

Total teston çok kötü değil testislerinin kötü durumda olduğunu düşünmüyorum tabi öncesini bilmeden net konuşmak zor. Şimdi öncelikle e2 sonucun makine tarafından <24 olarak verilmiş elimizde bir değer yok 0 bile olabilir mümkünse tam değer ölçen bir yerden e2 ni tekrar ölçtür e2 düşükse libido olmaması çok doğal e2 nin fazlası da azı da libidoyu bozar. Zaten libidoyu bozucak bir anabolizan kullanmamışsın testoyu kaç hafta kullanmıştın ?

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.975
donk, 26.08.2025 - 17:08 yazdı:

Pct yaptiktan 2 sene sonra kan tahlillerim yapmam gereken bisey var mi yoksa normal mi?

Doğru değerlendirme yapabilmek için küre girmeden önceki hormonel profilini bilmek gerekiyor.Bu sonuçlar kötü değil, fakat östrojenin düşük olması libidoyu olumsuz etkiler, onun yanında endotelden nox salınmasını azaltır ve ereksiyon kalitesi düşebilir...

Tekrar pct yapabilirsin ya da bitkisel kompleks cinselliğe faydası olan suplement karışımlarından kullanabilirsin...Örnek olarak günlük 1500 mg kore ginsengi full spectrum...Yada günlük 3000 mg maca extresi...Ayrıca günlük 1-2 gram arısütü de çok iyi destekleyici etkiye sahip...En az bir ay maca ve ginsengi kullanırsan hormon değerlerin toparlar diye düşünüyorum...Düşük dozlar ve dandik markalar etkili olmaz...

Yeri gelmişken doğal kaynaklardan üretilen ilaçlar, üretim maliyetlerinden dolayı pahalı ve bulunmaz durumdalar...Kadın idrarından üretilen hmg de bu şekilde...Genelde laboratuvar üretimi sentetik fomüller bulunuyor...Aynı durum pregnyl ve ovitrelle vb. için de geçerli...Etkili olanlar doğal kaynaklardan elde edilenler.

Östrojen seviyeni yükseltmeyi düşünürsen, suplement olarak 50-100 mh dhea bitkisel olarak da günlük bir yemek kaşığı keten tohumu tüketebilirsin...

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
donk    2
berkay16, 4 saat önce yazdı:

Dostum testislerinin boyu küçük değilse hcg lik bir durum yok, azospermi veya oligospermi değilsen hmglik hiçbir durum yok ki fsh 3,84 çıkmış hmg fsh benzeri etki yapıyor. Hmg hpta aksı doğuştan düzgün çalışmayan veya trt sırasında çocuk sahibi olmak isteyen kişilerin yapay fsh etkisi yaratıp sertoli hücrelerini uyarmak amacıyla kullanılıyor sakın paranı çöpe atma.

Total teston çok kötü değil testislerinin kötü durumda olduğunu düşünmüyorum tabi öncesini bilmeden net konuşmak zor. Şimdi öncelikle e2 sonucun makine tarafından <24 olarak verilmiş elimizde bir değer yok 0 bile olabilir mümkünse tam değer ölçen bir yerden e2 ni tekrar ölçtür e2 düşükse libido olmaması çok doğal e2 nin fazlası da azı da libidoyu bozar. Zaten libidoyu bozucak bir anabolizan kullanmamışsın testoyu kaç hafta kullanmıştın ?

Testo 6 ay kadar 500mg kullandım ne önerirsin hocam?

metinav, 9 dakika önce yazdı:

Doğru değerlendirme yapabilmek için küre girmeden önceki hormonel profilini bilmek gerekiyor.Bu sonuçlar kötü değil, fakat östrojenin düşük olması libidoyu olumsuz etkiler, onun yanında endotelden nox salınmasını azaltır ve ereksiyon kalitesi düşebilir...

Tekrar pct yapabilirsin ya da bitkisel kompleks cinselliğe faydası olan suplement karışımlarından kullanabilirsin...Örnek olarak günlük 1500 mg kore ginsengi full spectrum...Yada günlük 3000 mg maca extresi...Ayrıca günlük 1-2 gram arısütü de çok iyi destekleyici etkiye sahip...En az bir ay maca ve ginsengi kullanırsan hormon değerlerin toparlar diye düşünüyorum...Düşük dozlar ve dandik markalar etkili olmaz...

Yeri gelmişken doğal kaynaklardan üretilen ilaçlar, üretim maliyetlerinden dolayı pahalı ve bulunmaz durumdalar...Kadın idrarından üretilen hmg de bu şekilde...Genelde laboratuvar üretimi sentetik fomüller bulunuyor...Aynı durum pregnyl ve ovitrelle vb. için de geçerli...Etkili olanlar doğal kaynaklardan elde edilenler.

Östrojen seviyeni yükseltmeyi düşünürsen, suplement olarak 50-100 mh dhea bitkisel olarak da günlük bir yemek kaşığı keten tohumu tüketebilirsin...

O zaman bitkiselden devam ediyorum hocam choriomon falan hiç yok ovitrellenin bi tık etkisiz kaldığını düşünüyorum en azindan bende öyle olduğunu düşünüyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    317
donk, 2 saat önce yazdı:

Testo 6 ay kadar 500mg kullandım ne önerirsin hocam?

O zaman bitkiselden devam ediyorum hocam choriomon falan hiç yok ovitrellenin bi tık etkisiz kaldığını düşünüyorum en azindan bende öyle olduğunu düşünüyorum 

6 ayda testisler küçülmüş olabilir ama 2 yıl uzun bir süre pct den sonra kendini toparlamıştır diye düşünuyorum. Vücudunda dht dönüşümü fazlaysa belki reseptörde duyarsızlık olmuş olabilir onun da tek ilacı zaman.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
donk    2
berkay16, Bir saat önce yazdı:

6 ayda testisler küçülmüş olabilir ama 2 yıl uzun bir süre pct den sonra kendini toparlamıştır diye düşünuyorum. Vücudunda dht dönüşümü fazlaysa belki reseptörde duyarsızlık olmuş olabilir onun da tek ilacı zaman.

Boyutları eski halinde vitaminlere metinav hocanın yazdıklarını alicam bakalim

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt, 8 saat önce yazdı:

Şuan Türkiye’de eczanede hmg olarak satılan hangi ilaçlar var biliyormusun usta?

Türkiye’de yaşamıyorum ama internet şunları gösteriyor: 

• Menogon: Merck Serono tarafından üretilen bu ilaç, HMG içeren ve yaygın olarak kullanılan bir üründür.()
  • Humegon: Serono tarafından üretilen bir diğer HMG içeren ilaçtır.()
  • Pergoveris: Ferring Pharmaceuticals tarafından üretilen ve HMG içeren bir ilaçtır.()
  • Gonal-F: Merck Serono tarafından üretilen ve rekombinant FSH içeren bir ilaçtır.()

Hmg efsane bir pct geçiş ilacı. Hiç bir yerde adının geçmemesinin sebebi üretimi çok zor. Menapoza girmiş kadınların idrarınının ayrıştırılması ile elde edilen bazı içerikler kullanılıyor. Yani gerekli bileşikleri bulmak zor ve masraflı. Haliyle underground labler bu ürünü üretirken çok masraflı oluyor. Bu durum iki şeye yol açıyor;

1. Çok pahalı. Bir doz en ucuz $75 satılıyor ki çoğu güvenilir merdiven altı lab üretmiyor bile. Yani seçenek az ve pahalı. 4 hafta Için maliyeti $1000 bulabiliyor. 
  2. Sahte ürün çok fazla büyük ihtimal ile sahte ürüne bir dünya para vermek zorunda kalıyor insanlar ve işe yaramadı diyorlar. 

bu sebeplerden hiç bir steroid forumda pct için adı geçmez, konuşulmaz, tavsiye edilmez. Herkes sanki yokmuş gibi davranır. Hgh yada Retatrutide daha ucuz ve gerçek. Bundan daha pahalı birşey yok. 

ama pct işe yaramayan kişilerde HCG ile kombisi işe yaramayan örnek yok. İlk postu açan arkadaşın durumu bu. Pct işe yaramamış. Değerleri süper düşük. Testosteron üretiyor vücut bir süre sonra ama o testosteron’un aslında doğurganlığı geri kurtardığı garantisi bile yok. Test gerekiyor. Ama blood sonuçları bunca aradan  sonra ancak buraya gelmiş olması pct işe yaramamış demek. Bazı arkadaşlar farklı fikirler verdiler ama verdikleri fikirlerde göz ardı ettikleri nokta arada önemli bir süre var ama post sahibi ancak sınırı geçebilmiş. Net olarak pct işe yaramamış. 

büyük ilaç firmaları hmg’yi ucuza üretiyor çünkü o bileşenler ellerinde sürekli var ve maliyeti onlara düşük. Elinde imkan olan herkesin aslında bunu pct’ye eklemesinde fayda var. Doğurganlığı kurtarmada, lh ve FSH üretmede, testosteron seviyelerinin.normale dönmesinde cidden önemli. 

bu son dönemde yeni alternatifler deneniyor. Mesala triptorelin. Triptorelin’i tek bir enjeksiyon yapıyorlar. sadece 100 mcg. Çok düşük doz. Asla ikinciyi yapmamak lazım bu arada. Yaptıkları hard reset. Önce hunharca hormon üretiyor bu shot, sonra tamamen kesiyor. Bildiğin vücut üretimi sıfıra düşüyor. Oradan kendi kendine yeniden başlatma yapıyorlar. Bilgisayarı yeniden başlatmak ile aynı işi deniyorlar ama deneyenlerde sonuçlar her tarafta. Haliyle böyle ucuz tek atış alternatifleri ben yapmam ve tavsiye etmem. 

post sahibine en iyi geri dönüş oranı olan pct yöntemini verdim. Farklı fikirler geldi. Kararı kendi verecek. Sonuçta her yöntem herkesde işe yaramıyor ve herkesin farklı fikri var. Pct’den çıkalı bu kadar zaman olmuş birinin genç yaşta o rakamlarda olması pct işe yaramadı demek. 

Bir başka çözüm endochronoligst’e gitmek olurdu. Doktora muhtemelen bir cycle yaptım, sonra geri döünüşüm tam olmadı diyebilir. 

Kendi bilir. Herkes farklı bir sundu ona. O karar verecek. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkül    46
berkay16, 13 saat önce yazdı:

Böyle durumlarda dhtyi baskılayan  proscar gibi ürünler kullanılabilirmi ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    317
Herkül, 11 dakika önce yazdı:

Böyle durumlarda dhtyi baskılayan  proscar gibi ürünler kullanılabilirmi ? 

Kesinlikle hayır dht blockerlar cinsel sağlık için çok tehlikeli aynı kür yaptıktan sonra testosterone seviyesinin geri dönüşü eski halinden daha zayıf olduğu gibi dht blockerlardada bıraktıktan sonra dht seviyeleri daha düşük olabiliyor. Ömür erdem akkayanın post finasteride sendrome videosunda anlatıyordu bu durumu tedavisini henüz bilmediklerini söylüyordu.

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkül    46
berkay16, Bir saat önce yazdı:

Kesinlikle hayır dht blockerlar cinsel sağlık için çok tehlikeli aynı kür yaptıktan sonra testosterone seviyesinin geri dönüşü eski halinden daha zayıf olduğu gibi dht blockerlardada bıraktıktan sonra dht seviyeleri daha düşük olabiliyor. Ömür erdem akkayanın post finasteride sendrome videosunda anlatıyordu bu durumu tedavisini henüz bilmediklerini söylüyordu.

Teşekkürler. 
Örnek verecek olursak kür sonrası isteksizlik ve reseptör duyarsızlığı sorunu yaşıyorum.Bazı günler ereksiyon iyi olsa bile peniste bir his - zevk durumu olmuyor. Sabah uyandığımda penis dim dik oluyor ama birşey hissetmiyorum. Çok uzun süredirde bu haldeyim. DHT değerim çok yüksek 1640 çıkıyor referansımın iki katı. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    317
Herkül, 32 dakika önce yazdı:

Teşekkürler. 
Örnek verecek olursak kür sonrası isteksizlik ve reseptör duyarsızlığı sorunu yaşıyorum.Bazı günler ereksiyon iyi olsa bile peniste bir his - zevk durumu olmuyor. Sabah uyandığımda penis dim dik oluyor ama birşey hissetmiyorum. Çok uzun süredirde bu haldeyim. DHT değerim çok yüksek 1640 çıkıyor referansımın iki katı. 

O kadar detaylı bir tedavi için endokrinolog veya üroloğa gitmen daha iyi olur ama testo normal aralıktayken dht nin o kadar yüksek olması normal değil

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Fkehlibar
      Geçen seneden bu yana geçmeyen bir enerji düşüklüğü, cinsel istekte azalma, sertleşmede kısmi bozulma, kaldırdığım ağırlıklarda ciddi azalma ve antrenmanlara karşı isteksizlik var.
      Çeşitli kürelere girdim:
      Son 3 ayın içinde bir anda kaldırdığım ağırlıklar %70 düştü antrenmanlara karşı isteksizlik başladı, libido çöktü, sanki testosteron almıyormuşum gibiydim ayrıca vücudum toparlanmıyordu sürekli yorgunluk vardı. Bu süreçte sinir sistemi yorulmuştur diyerek ilk başta antrenman volümünü düşürdüm sonrasında bir motor kazası geçirip aylarca antrenman yapamadım ancak tekrardan antrenmanlara başlayınca aynı sorunların devam ettiğini fark ettim.
      DAHA SONRA:
      İlk olarak testosteron dozajını (haftalık 600mg) ve provironu arttırdım (50mg) 1 ay kadar hala bir şey düzelmedi.Sonrasında ilacı kesip pct yaptım.
      1 ovitrelleyi 3e bölüp gün aşırı vurdum. Sonrasında 1 hafta 40 mg tamox ve 100 mg klomen. Sonraki 3 hafta 20 mg tamox ve 50 mg klomen devam edip bitirdim. Kan tahlil sonuçlarım hepsi referans aralığındaydı ama ben hala aynı sorunları yaşıyordum. Şahsen problemin dopamin kısmından kaynaklandığını düşünüyorum. Siz değerli hocalarımın yorumları için şimdiden teşekkür ediyorum. @metinav @Askabar @berkay16 @hectordoyle @GHOST @Fuhrer
      İyi akşamlar.
    • Yazan: Paradise
      2 yıldır spor yapıyorum kaslarım bir türlü istediğim kıvama gelmiyor. Yorgunluk, cinsel isteksizlik, sertleşmede ara ara sorunlar, bildiğiniz testosteron eksikliği belirtileri 5 yıldır var. Önceden kilo fazlam olduğu için spora başladım hiç tahlil falan yaptırmadım bu sorunlar aşırı derecede kafama takılınca bu şikayetlere ürolojiye gittim.
      Önceden testosteron veya steroid  herhangi birşey kullanmadım. Doktor değerlerime bakınca psikolojik dedi tadalafil 5 mg verip salladı başından. En az yaşadığım sorun da sertleşme diğer sorunların daha ağırlıklı olduğunu söylediğimde ise psikolojiktir geçer dedi hiç bir sonuç alamadım. Bu arada yaşım 26 aynı sorunları yaşayıp çözüm bulan veya bu konu hakkında bilgisi olan hocalarımdan destek istiyorum. Değerlerim ekte fsh düşük çıktığını yurtdışından tanıdığım bir doktor söyledi acaba sorun fsh lh da mı klomifen başlasam mı diye düşünüyorum. 
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: h4runx
      Merhaba, Yaklaşık 3 aydır ereksiyon sorunu, karşı cinsten zevk alamama, uyarılma, cinsel dürtü kaybı, sertleşememe, dokununca bile boşalma sorunu yaşıyorum. 4 ay önce kürüme boldenon ekledim, 2 ay önce deca kullandım. Son deca enjeksiyonunu 20 gün önce yaptım. Bu yaşadığım sorun nedeniyle kız arkadaşım tarafından terk edildim. Cidden son noktadayım. Ürolojiye defalarca kez gittim. Kan değerlerim prolaktin e2 referans aralığında. Pt-141, kisspeptin ve melatonan 2 kullanacağım. Bu sorun nedeniyle 2 aydır spor yapamıyorum, ciddi depresyon içindeyim.
      Yardımlarınızı rica ediyorum. 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.