Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

Ferdikra    196

Merhaba arkadaslar proteinocean ın cream of rice paketi veya her hangi birini kullanan varmı tad olarak yenirmi nasıl acaba daha once denemedim spor öncesi pratik olarak kullanma düsüncem var deneyenler lütfen yorum yapabilir mi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

the_escobar    181

Kankam ocean'dan çoğunu denedim blueberry muffin ve çikolata fena değil ama HIQ çikolatasını hiç bir şeye değişmem.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
the_escobar, 9 dakika önce yazdı:

Kankam ocean'dan çoğunu denedim blueberry muffin ve çikolata fena değil ama HIQ çikolatasını hiç bir şeye değişmem.

Bende protein tozunu hep cikolatalı kullanırım zaten aromadan aromaya fark oluyo ama HiQ iyimi tad olarak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
Ferdikra, 3 dakika önce yazdı:

Bende protein tozunu hep cikolatalı kullanırım zaten aromadan aromaya fark oluyo ama HiQ iyimi tad olarak

Valla çok uzun süredir sıkılmadan kullandığım rice cream HIQ çikolatalı ama tabi zevk meselesi. Çikolatalı seven biriysen seni en tatmin edecek HIQ'nun olur dediğim gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
Ferdikra, 30 dakika önce yazdı:

Merhaba arkadaslar proteinocean ın cream of rice paketi veya her hangi birini kullanan varmı tad olarak yenirmi nasıl acaba daha once denemedim spor öncesi pratik olarak kullanma düsüncem var deneyenler lütfen yorum yapabilir mi 

Hepsini denedim. En sevdiğim birthday cake ve dubai çikolatalısı. Apple pie açık ara berbat bana göre tad olarak. Diğerleri ne güzel ne kötü yenir sorun yok. Ucuza ne geliyorsa onu alıyoruz genelde :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
efesarac, 3 dakika önce yazdı:

Hepsini denedim. En sevdiğim birthday cake ve dubai çikolatalısı. Apple pie açık ara berbat bana göre tad olarak. Diğerleri ne güzel ne kötü yenir sorun yok. Ucuza ne geliyorsa onu alıyoruz genelde :D 

apple pie hayattan soğutur 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
the_escobar, 4 dakika önce yazdı:

Ozaman toplu paketini alcaktım hiç almıyım bosuna sinir olur çöpe atarm ben kesin 🤣

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
efesarac, 9 dakika önce yazdı:

Daha ucuzu pirinc unu zaten de tat olsun hesabı yerken pirinc unu pişmesi lazım bunlar aparatif 😄

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JonSnow    4

Hocam Kullandım F/P performans olsun diyorsanız kiloluk pirinç unu alıp bir kaç tanede aroma veya tatlandırıcı alırsanız daha hesaplı oluyor.

P.O Rice creamlarıda gayet iyiydi tad olarak çikolatalı kullanmıştım.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    94
Ferdikra, Bir saat önce yazdı:

Merhaba arkadaslar proteinocean ın cream of rice paketi veya her hangi birini kullanan varmı tad olarak yenirmi nasıl acaba daha once denemedim spor öncesi pratik olarak kullanma düsüncem var deneyenler lütfen yorum yapabilir mi 

Gerçekten beğenerek tüketiyorum. Dubai çikolatalısını denemiştim çok memnundum. Lakin müsabık bir sporcu hocam ne hikmetse başka rice de sorun yaşamazken protein ocean ricelerini tükettiğinde kapanma yaşıyordu. Ürünün tadını da baz alırsak şeker oranı bence biraz daha fazla gibi. Gerçekten ben tatlı yediğimi hissediyordum :D

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
the_escobar, 1 saat önce yazdı:

kesinlikle 🤣

Ozaman toplu paketini alcaktım hiç almıyım bosuna sinir olur çöpe atarm ben kesin 🤣

Ben paket alıyorum hocam ucuza geliyo baya sadece apple pie yenmiyo onu da idare ediyom meyve falan tadını bastırarak en son yiyorum valla. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
Ferdikra, 1 saat önce yazdı:

Alınabilir. Üstüne whey sos, yaban mersini, fıstık ezmesi yapınca tadı x2 lezzetli :D

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    63
the_escobar, 5 saat önce yazdı:

bu nimet pirinç unumu yoksa nişastasımı hiç güvenip deneyemedim. nişasta ise değersiz besin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
abartach, 3 dakika önce yazdı:

bu nimet pirinç unumu yoksa nişastasımı hiç güvenip deneyemedim. nişasta ise değersiz besin.

pirinç unu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
the_escobar, 29 dakika önce yazdı:

pirinç unu 

1 tane cikolatalı rice cream bitane de protein tozunu siparis verdim HıQ bakalım deneyeceğim ne gele gele 😄 scitec den vazgecmem ama protein de biraz zam gelmis hiq deniyim bi kutu bakalım nasıl

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lesrone    1
Ferdikra, 6 saat önce yazdı:

hiq sütlü çikolatalı kullanıyorum damak sütlü çikolatayı içiyormuş gibi bir tat var kesinlikle denemelisin ayrıca testotaylan bir çok videosunda hindistan cevizliyi öneriyor ona da bakabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
lesrone, 5 dakika önce yazdı:

hiq sütlü çikolatalı kullanıyorum damak sütlü çikolatayı içiyormuş gibi bir tat var kesinlikle denemelisin ayrıca testotaylan bir çok videosunda hindistan cevizliyi öneriyor ona da bakabilirsin

Double milk cikolata olan mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
arnoldşıngırmıngır, 30 dakika önce yazdı:

Protein ocean limon cheesecake ve strawberry cheesecake tatlandırıcısı muazzam 10/10. Düz marketten pirinç unu alıp bunlarla tatlandırabilirsin

Normal pirinc ununu pişirme derdi var diye buna yöneldim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181

1 tane cikolatalı rice cream bitane de protein tozunu siparis verdim HıQ bakalım deneyeceğim ne gele gele 😄 scitec den vazgecmem ama protein de biraz zam gelmis hiq deniyim bi kutu bakalım nasıl

scitec çikolatalı hıq çikolatalı proteinine 10 basar. Hıqnun çikolatalı pirinç ununu ne kadar beğensemde double chocolate pek beğenmemiştim. Şuan bendede scitec var harbi başarılı.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra, 9 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaslar proteinocean ın cream of rice paketi veya her hangi birini kullanan varmı tad olarak yenirmi nasıl acaba daha once denemedim spor öncesi pratik olarak kullanma düsüncem var deneyenler lütfen yorum yapabilir mi ?

Ben paket aldım çoğunlukla limonlu cheescake yedim ama hepsi berbattı genelde bi kaşık alıp suyla cuk cuk yutarım

Normal pirinc ununu pişirme derdi var diye buna yöneldim

Hocam farkı yokki sadece aromalı ocean

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
the_escobar, Bir saat önce yazdı:

scitec çikolatalı hıq çikolatalı proteinine 10 basar. Hıqnun çikolatalı pirinç ununu ne kadar beğensemde double chocolate pek beğenmemiştim. Şuan bendede scitec var harbi başarılı.

Scitec harbi kalite efsane bana göre de

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Mertcikmaz
      Herkese merhaba arkadaşlar 
      Yeni başlayacağım kür için vitaminleri mi tedarik ediyorum,  mutlaka sizde görmüşsünüzdür reklamını proteinocean viramind3-multivitamin-omega3 vitamin paketi şeklinde satıyorlar sürekli karşıma çıkıyor fiyatı da bana baya bir ucuz geldi  sizce ürün yeterli mi yoksa boş mu kullananlar veya bilgisi olanlar yorumlarınızı paylaşırmısınız? 
      Teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.