Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mertblk10

Büyüme hormonu - gh kullanırken kolumda ve ellerde oluşan karıncalanma ve uyuşma sorunu hk.

Önerilen İletiler

mertblk10    1

Arkadaşlar ben cinna kullanıyorum sabah akşam toplam 4 iu elleirm ödem topluyodu evet sonra parmaklarım uyuşması ve devamlı olarak karıncalanmaya basladı ve şuan bunu yazarken bile karıncalı yani 7/24 kesintisiz uyuşuk ne yapmam lazım bilen kişilerden çözümünü ögrenebilirmiyim ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    771

kesmek başka çözümü yok. yada ünite düşür. 

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.623
mertblk10, 2 saat önce yazdı:

Arkadaşlar ben cinna kullanıyorum sabah akşam toplam 4 iu elleirm ödem topluyodu evet sonra parmaklarım uyuşması ve devamlı olarak karıncalanmaya basladı ve şuan bunu yazarken bile karıncalı yani 7/24 kesintisiz uyuşuk ne yapmam lazım bilen kişilerden çözümünü ögrenebilirmiyim ?

Bu durum sinirlerin genişlemesinden dolayı oluyor uzun süre 6 iü kullandığım için bende var dozu 3 iü ya düştüm 2-3 günde baya durum düzeldi. Tek çare doz düşmek veya gh yi kesmek.  4 iü da böyle olması bence üzücü 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mertblk10    1
Askabar, 07.08.2025 - 14:54 yazdı:

Bu durum sinirlerin genişlemesinden dolayı oluyor uzun süre 6 iü kullandığım için bende var dozu 3 iü ya düştüm 2-3 günde baya durum düzeldi. Tek çare doz düşmek veya gh yi kesmek.  4 iü da böyle olması bence üzücü 

3 iu düşürdüm bakalım 2-3 gün böyle devam edicem olmassa ne yapmam lazım bilmiyorum 2 ay oldu daha başlayalı tsm verim bile alamadım üzücü henüz cok erken

mertblk10, 07.08.2025 - 18:57 yazdı:

3 iu düşürdüm bakalım 2-3 gün böyle devam edicem olmassa ne yapmam lazım bilmiyorum 2 ay oldu daha başlayalı tsm verim bile alamadım üzücü henüz cok erken

Ünite düşürsemde düzelmiyr doktor ameliyat olucaksın diyor ne yapacağım bilmiyorum growtha devam diyip basıyorum 😁 yokmu bi çaresi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Marka değiştirebilirsin. Ben Ultima hgh kullanıyorum, 4 iu, bir sorunum yok. Hoş bitiyor son 9 gün. Sonrası için bir promosyondan Celink hgh aldım 100 iu ve ghk-cu, bakalım o nasıl olacak. Bazı markalar bu yan etkiyi yaratmıyor.  Ultima bende ilk günlerde çok uyku ve su toplama yaptı ama birkaç gün sonra geçtiler. Haftaya kan testi var. Igf-1 değerini ne kadara çıkardı göreceğim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.623
falconthered, 7 saat önce yazdı:

Marka değiştirebilirsin. Ben Ultima hgh kullanıyorum, 4 iu, bir sorunum yok. Hoş bitiyor son 9 gün. Sonrası için bir promosyondan Celink hgh aldım 100 iu ve ghk-cu, bakalım o nasıl olacak. Bazı markalar bu yan etkiyi yaratmıyor.  Ultima bende ilk günlerde çok uyku ve su toplama yaptı ama birkaç gün sonra geçtiler. Haftaya kan testi var. Igf-1 değerini ne kadara çıkardı göreceğim. 

Bazı markalar yan etki yaratmıyorsa boş üründür muhtemelen gh kullanımda bu durum kaçınılmaz oluyor. Bir yerden sonra ya gh keseceksin yada doz düşüreceksin. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

markadan değil, karpal tünel sendromu öncesinde de biraz vardır muhtemelen ama büyüme hormonu çalışınca rahatsızlık ilerlemiştir. zaten genotropin'in prospektüsünde yan etkiler arasında bunun olabileceği yazıyor. ameliyatı basit ancak spora 2 ay kadar ara vermek gerekebilir. geceleri ve gün içerisinde bilek ateli takarak ve germe hareketleri ile biraz olsun rahatlatabilirsiniz ancak bundan ameliyat olmadan tamamen kurtulamazsınız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar, 27.08.2025 - 09:09 yazdı:

Bazı markalar yan etki yaratmıyorsa boş üründür muhtemelen gh kullanımda bu durum kaçınılmaz oluyor. Bir yerden sonra ya gh keseceksin yada doz düşüreceksin. 

Eroids reviewlere bakarsan çoğu hgh sorun yapmıyor. Hepsinin hem lab raporu hem kullanıcıların igf-1 kan testi raporları paylaşılıyor. Benim hgh’i aldığım satıcı orada en yüksek ratings sahip ve bir numaradaki yeri bir hgh’tan daha önemli. Zaten haftaya kan testi sonucumdan igf-1 değişimin göreceğim ve kullanmaya başladığından beri zaten olan değişimi görüyorum. Benim raporlarına baktığım çoğu markada bu el sorunu ortaya çıkmıyor. Kullanıcı reviewleri en azından öyle. 

Ultima hgh lab test (şuan kullandığı. Hgh) (aldığım satıcının direk sattığı parselden örnek ürün); ürün saflık oranı %96

http://bayimg.com/IAhbdaAbd

kullanıcı yorumları (başka kullanıcılar da bu parmak sorununun yaşanmadığını söylüyor); https://bayimg.com/iAHbeAABd

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.623

Çoğu hgh sorun yapmıyor değil. Yapmasında ki mantık belli ve bu durumda hassasiyetin varsa ne kullanırsan kullan uzun vadede yapar. Kimi insanlarda karpal tünel yapmazken kimisinde çok erken yapabiliyor bu kişiden kişiye değişen bir durum markadan markaya değişmez. Çalışma prensibi belli uzun vadede kolda ki sinirlerde genişlediği için bu durum yaşanıyor. Ben bu durumu yaşadogım zaman gh dozu düşüp tens cihazı ile uyarı veriyorum. Hemen toparlıyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    752

generic ghlar genelde eczanelerden düşük oluyor, 15 20 iu bundan vuruyorsan belki 10-12 iu eczane ghına denk. eroids gibi taraflı yorum yapan sayfaların aksine başka forumları incelersen demek istediğimi anlarsın

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 49 dakika önce yazdı:

generic ghlar genelde eczanelerden düşük oluyor, 15 20 iu bundan vuruyorsan belki 10-12 iu eczane ghına denk. eroids gibi taraflı yorum yapan sayfaların aksine başka forumları incelersen demek istediğimi anlarsın

Onu biliyorum. Keşke eczaneden alabilsem. Ben 4 iu kullanıyorum. Muhtemelen kanda aynı gif-1 seviyesine eczane hgh ile 2 iu’da ulaşırım. Zaten o yüzden dozu yüksek kullanmak zorunda kalıyoruz. 

Askabar, 59 dakika önce yazdı:

Çoğu hgh sorun yapmıyor değil. Yapmasında ki mantık belli ve bu durumda hassasiyetin varsa ne kullanırsan kullan uzun vadede yapar. Kimi insanlarda karpal tünel yapmazken kimisinde çok erken yapabiliyor bu kişiden kişiye değişen bir durum markadan markaya değişmez. Çalışma prensibi belli uzun vadede kolda ki sinirlerde genişlediği için bu durum yaşanıyor. Ben bu durumu yaşadogım zaman gh dozu düşüp tens cihazı ile uyarı veriyorum. Hemen toparlıyor. 

Tr’de aynı marka İran hgh’ını kullanan herkeste bu sorun olurken, yurt dışında belirli markaları kullanan kimsede olmuyorsa bu senin bu teorini destekleyen bir sonuç olmuyor. Kullanılan ürünün saflığı etkin olabilir ama ortada tr’de kullanılan ürünlerin lab testleri, kullanıcıların kandaki igf-1 değişimlerini gösteren raporlar yok. Yani ne söylersek havada kalıyor. 

şöyle bir kıyaslama da yapılabilir. Tr’de eczane hgh’ları 2 iu ile steroid üreticilerinin hgh’ları 4 iu’da aynı seviyeye getirmesi gerekiyor. Eczaneden hgh alıp 2 iu kullananlarda bu sorun oluyor mu? Herkes mi bazıları mı? Diğer yandan İran hgh kullanan herkeste mutlaka olması zaten soru işareti. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    752
falconthered, Bir saat önce yazdı:

Onu biliyorum. Keşke eczaneden alabilsem. Ben 4 iu kullanıyorum. Muhtemelen kanda aynı gif-1 seviyesine eczane hgh ile 2 iu’da ulaşırım. Zaten o yüzden dozu yüksek kullanmak zorunda kalıyoruz. 

Tr’de aynı marka İran hgh’ını kullanan herkeste bu sorun olurken, yurt dışında belirli markaları kullanan kimsede olmuyorsa bu senin bu teorini destekleyen bir sonuç olmuyor. Kullanılan ürünün saflığı etkin olabilir ama ortada tr’de kullanılan ürünlerin lab testleri, kullanıcıların kandaki igf-1 değişimlerini gösteren raporlar yok. Yani ne söylersek havada kalıyor. 

şöyle bir kıyaslama da yapılabilir. Tr’de eczane hgh’ları 2 iu ile steroid üreticilerinin hgh’ları 4 iu’da aynı seviyeye getirmesi gerekiyor. Eczaneden hgh alıp 2 iu kullananlarda bu sorun oluyor mu? Herkes mi bazıları mı? Diğer yandan İran hgh kullanan herkeste mutlaka olması zaten soru işareti. 

dimer oranıyla alakalı karpal tünel sendromu, karpal tünel sendromu olmuyor diye gh sahte değildir.  markadan markaya değişiklik gösterebilir, bir zamanlar iran cinnatropinin ilk geldiği dönemlerde yüksek oranla bu durum yaşanıyordu, ancak şu an güncel kullandığım cinnatropinlerde bu sorun yok. Hatta zamanında önermiyordum, ancak şu an yeni partilerde bir sorun yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.623
falconthered, 7 saat önce yazdı:

Dostum anlamak mı istemiyorsun anlamadım seni al bak genotropin prospektüsünü koydum. Ben bundan sonra neyi savunacaksın merak ediyorum. Karpal tünel sendromu gh nin bir yan etkisi tıpkı testosteron alınca lh fsh sıfırlanması gibi bir şey 

IMG_5780.jpeg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.968

Bir şeyi kıyaslarken aliye veliye göre değil, denetimli ve ruhsatlı devlet kontrolünde ilaç satışı yapan eczanelerden alınmış ve belitrilen dozda kullanılarak ortaya çıkan etki ve yan etki durumuna göre kıyaslama yapmalıyız...Hiç bir merdiven altı ürete,n bu şekilde güvenceye sahip değil.Ben, fda denetlemesi geçirmiş ve flakon/ampül üretimi yapan, ilaç fabrikasında çalışmış biri olarak, bu zamanda kimseye babanızın oğluna bile güvenmeyin diyorum...

Eczaneden genotropin alıp 4 iü kullanarak yumuşak dokularda, özellikle el ve ayak eklemlerinde uyuşma karıncalanma ağrı yaşamış biri olarak, diğer markaların bu yan etkiyi taşımamasını, içeriğin kalitesizliğiyle ve düşük doz olmasıyla ilişkilendiriyorum.Tağşiş her alanda mevcut.Aynı steroiddeki yarım çeyrek dozlar gibi, merdiven altı yada fake üretilen hg larda da durum benzer.Partiler birbirini tutmaz bu tip üretimlerde, üretici kasıtlı olarak boş ürün piyasaya sürmese bile, kontrol mekanizması yeterli değilse, hatalı dengesiz dozlar ortaya çıkıyor...

Piyasa da çoğu ürün sahte, boş...Satıcının bilmem hangi partinin analiz sonucunu göstermesi bir kanıt değil.Alıp kullandığında çalışıyorsa doludur çalışıyordur.Çalışmıyorsa çalışmıyordur; birilerini övmeye çalışmak, sadece ticaret kafasıyla reklam amaçlı olur...Biz de o yaşları geçtik yıllar oldu...

Yeri gelmişken, anabolikler içerisine konulan yardımcı hammadde sınıfındaki yağların, emilim ve çeşitli yan etki durumları mevcut.Geçenlerde bir yabancı kaynakta bununla ilgili bir yazı okudum.Paylaşmayı düşündüm ama, konu kısa ve bilindik olduğu için gerek duymadım.Anaboliklerde çözelti olarak baz yağlar alerjik durumlara neden olabiliyor.Böyle durumlar yaşandığında marka ya da ester uzunluğu değiştirilerek çözüm bulunabilir...En temizi ve verimlisi pfizer firmasının anaboliklerinde kullanılan tür olduğunu gördüm...Kişinin pamuk yağına üzüm çekirdeki yağına ve diğer haerhangi bir yağa alerjisi olabilir.Veya tortuludur temiz saf değildir vesaire...

Benzer durum peptidlerde de mevcut...Gh ların bazıları daha verimli ve emilimleri yüksek.Bu fiyat skalasını da değiştiriyor.Genetropinden aldığım faydayı sonra kullandıklarımdam şahsen hiç alamadım...Ayrıca molekülün yapısının korunmuş olması, bozulmadan kalabilmesi de, soğuk zincir ve üretim tekniklerine bağlı...Kıytırık üretimler yerine, eczaneden kontrollü denetimli ürün alınması en doğrusudur...

• Beğen 1
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.623

@metinav Kesinlikle her cümlene katılıyorum abi. Eczane gh karpal tünel yaparken başka marka yapmıyorsa kesinlike düşük doz veya boş ürün olmasından kaynaklı. İnsanlar şuan piyasada sahte genılar karpal tünel e sebep olmayıp İran gh nin sebep olmasına “İran gh de karpal tünele sebep olan baska madde var” diyorlar. Sadece gülüyorum. 🤣 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    199

Dozları nasıl alıyorsun? Şöyle denedin mi hiç 4iu mesela , 3iuyu sabah aç karnına kardiyodan önce , 1 iuyu uykudan önce. Bende dozun tamamını gece uykudan önce alınca uyuşma olurken nedense böyle yaptığımda olmuyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mertblk10    1
Askabar, 27.08.2025 - 10:48 yazdı:

Tens cihazı ile uyarı veriyorum dediginiz şey nedir bende yapayım belki düzelir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.623
mertblk10, 7 dakika önce yazdı:

Google a tens cihazı yazarsan görürsün düşük akımla elektriksel uyarı veriyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
mertblk10, 3 saat önce yazdı:

Fizyoterapi öğrencisi olarak her gün nerdeyse bu cihazla iç içeyim. Şunu söyleyeyim eğer kendin edinip kullanacaksan elektrot yerleşimlerini güzel öğren. Ve kullanmaya başladığında anlarsın fazla hissediyorum daha iyi demek diye bir şey asla yok en minimal hissettiğin aralıkta ve makinenin doğru frekansında 15dk kullanım en iyisidir. Bilmeden kafana göre kullanma kısaca.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Batarya    16

Merhaba arkadaşlar 1.5 aydır cinnatropin kullanıyorum uyumadan önce 2.5 iu uyanınca 2.5 olmak üzere 5 iu kullanıyorum son zamanlarda sol kolum ve sol işaret, orta ve yüzük parmağım karıncalanıp uyuşuyor bu etkileri daha önce yaşayan oldu mu? Yada bu etki normal midir? Teşekkür ederim iyi günler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.623
Batarya, 4 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar 1.5 aydır cinnatropin kullanıyorum uyumadan önce 2.5 iu uyanınca 2.5 olmak üzere 5 iu kullanıyorum son zamanlarda sol kolum ve sol işaret, orta ve yüzük parmağım karıncalanıp uyuşuyor bu etkileri daha önce yaşayan oldu mu? Yada bu etki normal midir? Teşekkür ederim iyi günler.

Gh kullanımında bu durum normal doz düş 2-3 iü devam et düzelmezse Gh kesmen gerekecek 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Dortmunt
      Herkese merhabalar,
      Bilgisi olan ve kullanım yapanların burada yorum yapmalarını rica edeceğim genellikle 1-3 ünite kullanımı tavsiye ediliyor fakat bu dozajlamalarda bile insülin hassasiyeti gibi olumsuzluklar görmekteyim yan etki açısından.
      SORULARIM:
      Anti-aging için Gh kullanımı ne kadar ne süre ile yapılmalı? Doz yükleme oranı ne olmalı? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: arnold ciwardanegezer
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Daha önce 2 kür yaptım testosteron+masteron ile yağ yakım sürecim oldu ve sonrasında testo, masteron dhb ile recomp. Bundan sonraki hedefim yağlanmadan kas kütlesi arttırmak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 44 Boy: 1.73 Kilo: 68,5 Bel: 71,5 Kol: 38 KÜR İÇERİĞİM : (16 Hafta - Zphc / Novatis)
      Testosteron e 500mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Dihydroboldenone c 225mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Primobolan 200 mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Tren ace 140 mg (günlük 20mg) Gh 6iu (Sabah, antrenman öncesi ve yatarken) Humulin r 4iu (antrenmandan hemen sonra) Lantus 10 iu (sabah gh ile beraber) BESLENME PLANIM:
      440gr basmati pirinç 3 adet tam yumurta 400gr tavuk göğüs 30gr whey protein  1 adet muz 20gr zeytinyağı 4-5 lt su 6-7 gr tuz Toplam kalori: 2580 Karb: 378,8     Protein: 164,7     Yağ: 40 SUPPLEMENT & VİTAMİN GRUPLARIM:
      Omega 3 balık yağı 2000mg Nac600 500mg Ester c vitamini 10 gr Eaa Kreatin 8gr Glutamine 10 -gr Magnezyum Bsiglinat  Kolajen D3k2 Alfa lipoik asit 600mg Çinko Demir Lipomozal berberin E vitamini B kompleks Biotin Ubiquinol 100mg Milk Thistle Lipomozal Glutatyon Citrulline malat Beta Alanine FORM CHECK:

@GHOST @SPECTRE @Fuhrer @hectordoyle @Askabar @metinav @Rma @berkay16 @AnabolikLover @sven
      Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
    • Yazan: nattybuilder
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Artık biraz daha kür olarak yapmak istediğimden bir tik daha fazla mg testosteron ve biraz da büyüme hormonu eklemek istiyorum. Testosteronu her 2 haftada bir 50 mg arttıracağım en sonunda 375 mg da duracağım ve öyle devam edeceğim ayriyeten 3 iu da cinnatropin eklemeyi planlıyorum hem yağ yakımı hem de uyku kalitesini arttırma gibi özelliklerinden dolayı denemek istiyorum.
      AKTİF KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron 200mg Büyüme hormonu 3iu (Eklemeyi planlıyorum) SORULARIM:
      Sizce bu modifikasyon mantıklı mı? Kullanacağım 3iu yeterli olur mu? Konuya katılım gösteren fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: m41a4
      Merhaba arkadaşlar, GH’yi insulin enjektörü ile çekip vuruyorum, günde 3 IU. Fakat işaretlediğim boşluktan ötürü bir kısmı çöp oluyor. Nasıl önüne geçerim?

• Yazan: deluxes
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Sabah 2 ünite akşam 2 ünite cinnatropin kullanacağım.
      Benim bildiğim arkasında ki ayarlama kısmından 5 sayısı = 1 ünite olarak biliyorum.
      SORULARIM:
      Bu bilgim doğru mudur? Yoksa farklı bir ünite ayarı var mı? Teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.