-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
14 haftalık testosteron+masteron kürüne gireceğim! bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
makro1178, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Balıkkraker
Merhaba dostlar Bugun only testosterone kürüne başlamaya karar verdim,kür icinde iken ihtiyacim olan ve gelişimime katki saglayacak vitaminler nedir kingsize monster pak ürünü sizce nasil bir üründür teşekkürler.
-
Yazan: sauron
Herkese merhaba,
Bundan 3 ay önce ayak tendonumdan sakatlandığım için sporu bırakmak ve hareketsiz bir yaşama geçmek zorunda kaldım, diyete de devam etmeyince vücudumda yağlanma ve atrofi kaçınılmaz oldu. Ocak ayının ortasında üniversite rugby takımının seçmeleri var ve tekrardan takıma girmek istiyorum fakat bu kondisyonda alınamam.
3 hafta önce tekrar spora döndüm, 83 kilodan 78.5'a düştüm. Carb cycle yaparak ilerlemeye çalışıyorum, genelde 70g yağ, 140g protein, 200g yakın karb alıyorum. Gün sonunda 1700-1900 kalori arasında alıyorum. Yağ ihtiyacımı avakado, yumurta sarısı ve zeytinyağdan karşılıyorum. Aşağı eklediğim görseller 78.5 kg halime ait.
SORULARIM:
Daha önce sadece bir dönem HGH Fragment kullanan biri olarak bana nasıl bir planlama önerirsiniz? Testosterone cyp. , hgh fragment, yohimbine ve 500 kcal kalori açığıyla ilerlemek var sizce mantıklı bir hamle mi? NOT: Çok güvenilmez evet ama yağ oranım şu aşamada 18.7% olarak çıkıyor.
GÜNCEL FORM:
-
Yazan: can baji
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Trafik kazası sonrası aylarca spordan uzak ve yatakta geçen bir hayattan sonra tekrardan dönme kararı aldım 12 gün 2 sıfır 1 karb 30gr yağ yaptıktan sonra naturel olarak bu görüntüye ulaştım arada 4kg fark var su an 93üm. Planlamamı 12 günlük süreçte düşündükten sonra ve eski cycledan ilham alarak kendim hazırladım süreci. Faz1 ve Faz2 olarak ayırdım bu Faz1 Faz 2 iletide birlikte ayarlarız diye düşündüm ben bu iki esterle dalgalanma yaşamadım.
YENİ KÜR PLANIM:
250 Test Enanth. Overdose 300 Test Prop. Overdose 150 Dhb Dragon 400 rimo Htp 150 Masteron Overdose Rad140 (markası yok yurtdışından arkadaşım getirdi) BESLENME PLANIM:
5 yumurta 3 sarı 50 yulaf 30 whey 1 muz 75 pirinc unu 40 whey 10 badem shake(pre) 120 pirinc 150 tavuk gögüsü 1 tatlı k. zeytinyağı(post) 80 pirinc 150 tavuk gögüsü 1 tatlı k. zeytinyağı 7gr tuz 4-5 litre su ANTRENMAN PLANIM:
1.gün) 4 Gögüs, 3 tricep, 1 laterall 2.gün) 5 Sırt, 2 kalf 3.gün) Off 4.gün) 4 omuz, 3 bicep 5.gün) 5 bacak(3 quad-2 hams) MCT VE SUPPLEMENT GRUPLARIM:
Ashwaganda Liv52 cystone Newlife Bergacol Omega3 C d3k2 damla Magnezyum Çinko Saw palmetto Enginar suyu Q10 Creatin Digeston SÜRECE DAİR NOTLAR:
Karbı forma göre arttırırım yağı sabit tutmak istiyorum fazlası benim için iyi olmuyor İdman sonrası 10 dakika eğimli yürüyüş yapıcam 120-130 nabız arası Her sabah plank ve vakum Gün içerisinde 10-12k step atıyorum Antrenman splitimi beslenmemi okul ve işime göre bu şekilde ayarlayabildim sırt günleri biraz forearm denerim o kadar. GÜNCEL FORM:
-
Yazan: Mertcikmaz
Herkese merhaba,
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Testosteron Propionate Masteron Propionate Daha sonra mix. ürüne geçiş yaptım ve 2. Ayımı bitirdim. Haftada 3ml mix ilaçtan alıyorum. Her şey süper kendimi iyi hissediyorum ama diğer kürlere göre libidom pek yüksek değil. Diğer kürümde libido artışı ilk ay gayet güzeldi mix ürüne geçince normal seyrinde ilerliyor.
SORULARIM:
Bu mix ürün yanına başka bir ürün eklemeli miyim? Libido konusu neye bağlı değişiklik göstermiş olabilir? Tavsiyeleriniz var mı? ÜRÜN GÖRSELLERİ:
-
Yazan: Tibet Ulubey
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Ben bilek güreşi sporcusuyum önümüzdeki yıl için hazırlık yapıyorum.
KÜR PLANLAMAM:
Testosteron Propionate Masteron Propionate Anavar Kürünü yapmak üzereyim güncel kilom 82-70 kilo kategorisinde yarışacağım için yağ yakımı yüksek ve su tutumunun az olması adına böyle bi kombin düşündüm.
SORULARIM:
12 haftalık bir kürde yapmam gerekenler nedir? Enjeksiyonlarım nasıl olmalı? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
-