Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

makro1178

14 haftalık testosteron+masteron kürüne gireceğim! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

makro1178    90

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Planlamam için sizlere danışmak istedim. Takribi 14 Haftalık bir kür süreci düşünüyorum.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• 26 Yaş
  • 179 Boy
  • 95 Kg

KÜR İÇERİĞİM HAFTALIK:

• 400mg Testosteron Cypionate
  • 400 mg Masteron Enanthate

MCT GRUPLARIM:

• Günlük 4000mg Omega 3 
  • Günlük 2000mg Ester C Vit.
  • Günlük Nac 600mg
  • Günlük 2 Tablet Black Guardian
  • Günlük 2 Tablet On Cycle
  • Günlük 4000iu D3K2
  • Günlük 5000mcg Biotin

SORULARIM:

1. Kan değerlerime  bakıldığında küre başlıyor olmam sizce uygun mu ?
  2. Kürüm için şurayı böyle yap dediğiniz önerler nelerdir?
  3. Eksik olarak gördüğünüz tamamlamak istediğiniz bir yer var mı?

KAN SONUÇLARIM:

HORMONLAR.jpg.d4b9eac18ae9fc952e409c2087d79798.jpg HORMONLAR2.jpg.ac62567a1dc532cb47aa937ac9b123b2.jpg 688f78fb1c25b_KANDEERLER.jpg.b2b5a9e1ff7e8615edee8e6ed62421e1.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

efesarac    24

Sürekli 2000mg C vitamini önerilmez diye biliyorum zararı olabilir uzun vadede hocalarım yine yanlışsam düzeltirler. Formunu da eklersen daha net yardımcı olunur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    90
efesarac, Bir saat önce yazdı:

Sürekli 2000mg C vitamini önerilmez diye biliyorum zararı olabilir uzun vadede hocalarım yine yanlışsam düzeltirler. Formunu da eklersen daha net yardımcı olunur.

Kas gelişimi açısından olumsuz olduğuna dair bir iki şey okumuştum. Duruma göre 2 hafta 2000, 2 hafta 1000 şeklinde ilerleyebilirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    150
makro1178, 32 dakika önce yazdı:

Kas gelişimi açısından olumsuz olduğuna dair bir iki şey okumuştum. Duruma göre 2 hafta 2000, 2 hafta 1000 şeklinde ilerleyebilirim

çok mantıksız dostum, 500 gayet yeterli. 1000 üst sınır olmalı bence

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    90
the_escobar, 7 saat önce yazdı:

çok mantıksız dostum, 500 gayet yeterli. 1000 üst sınır olmalı bence

Önerinizi dikkate alacağım. Revize ederek günlük 1000mg yapacağım. 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    251

Bu hdl ile başına iş açma dikkat et. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    90
gönderildi (düzenlendi)
BBurak, 10 saat önce yazdı:

Bu hdl ile başına iş açma dikkat et. 

Hocam tedirgin oldugum nokta bu benimde o yüzden sizlere danışmak istedim. Açıkçası kür sürecinde diyet aksatması , cheat vesaire yapmayacağım. Günlük 4mg omega 3 alımına ve diğer koruyucuları alacağım. Masteron  LDL arttıracağı için biraz endişeliyim. Sizce bu koruyucuları aksatmasam ve süreç içerisinde günlük 4mg omega 3 ile devam etsem biraz dizginleme ihtimalim var mı ? Süreç içerisinde kardiyoyu da aksatmayacağım tabii. Günde minimum 45 dakika yürüyüş / bisiklet şeklinde.

@SERKO hocam sizleri etiketleyerek rahatsızlık verdiğim için özür dilerim. Lakin görüşleriniz ve önerileriniz benim için kıymetli

tarihinde makro1178 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.040
makro1178, 18 dakika önce yazdı:

@SERKO hocam sizleri etiketleyerek rahatsızlık verdiğim için özür dilerim. Lakin görüşleriniz ve önerileriniz benim için kıymetli

LDL yüksek ama çok pick durumda değil beslenmene daha dikkat etmen gerekir trans yağlar,tereyağ,makarna,pirinç ya minimum yada hiç olmamalı ayrıca mct revize edelim bu kadar yüklü preparatlar karaciğer ve böbrek değerlerini bozar çok fazla bu mg ler 

kolestrol için ve kalp sağlığı için sağlıklı yağlar omega vs tabiki önemli ama bu demek değil ki mct de aldığımız vitaminler olduğu sürece kolestrol vs hiç bozulmayacak bunlar sadece tedbir ama garantisi yok bilgin olsun 

• Günlük 4000mg Omega 3 yerine max 2000 mg omega 3 hatta 1000 mg bile yeter
  • Günlük 2000mg Ester C Vit. yerine 500 mg c vitamini
  • Günlük Nac 600mg günlük bir tablet yeterli
  • Günlük 2 Tablet Black Guardian bunu kürden sonra pct de kullan daha uygun olur
  • Günlük 2 Tablet On Cycle günlük 2 tablet uygun
  • Günlük 4000iu D3K2 bu çok fazla hatta yazın bence max 1000 iu fazla bile 
  • Günlük 5000mcg Biotin sana kalmış alsanda olur almasanda 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    90

Serko Hocam değerli yorumunuz için teşekkürlerimi sunarım.

Tavsiyeniz üzerine MCT'leri güncelledim. Belirttiğiniz şekilde kullanım sağlayacağım.

6. Hafta tahilil vereceğim konu güncellemesi ile ekleme yapacağım sizlerden de yorum almak beni mutlu edecektır.

Black guardian stoğumda mevcut. Ancak pct sürecinde öneriyorsanız onu rafa kaldırarak PCT sürecine saklayacağım.

Diyet sürecinde günde 450gr tavuk / 400gr somon veya 450 gr kırmızı et şeklinde haftada 4 / 2 / 1 şeklinde planlamıştım. Buna ek olarak da 50 gr zeytinyağı bulunuyordu. Bunun yanında 100gr pirinç eklemiştim. Ancak mevcut koşullarda öneriniz olursa pirinci 80 veya 50ye düşürebilirim süreç içerisinde dayanabileceğimi düşünüyorum.

Farklı öneriniz varsa duymaktan mutluluk duyarım.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.040

Rica ederim,pirinç basmati alabilirsin günlük 150 grama kadar çiğ olarak ama 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    90
SERKO, 1 saat önce yazdı:

Basmati kullanıyorum tadı da hoşuma gidiyordu hocam. 100 olarak devam deyim o zaman. 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    90
SERKO, 04.08.2025 - 11:46 yazdı:

Serko hocam rahatsızlık için kusuruma bakmayın. Süreç içerisinde kolestrol için beta sitosterol eklememi önerir misiniz ? günde 4 kapsül olacak şekilde solgar bulabildim. Sizce kolestrol dengeleme hususunda işlevsel midir ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.040
makro1178, 05.08.2025 - 12:11 yazdı:

Serko hocam rahatsızlık için kusuruma bakmayın. Süreç içerisinde kolestrol için beta sitosterol eklememi önerir misiniz ? günde 4 kapsül olacak şekilde solgar bulabildim. Sizce kolestrol dengeleme hususunda işlevsel midir ?

denemen gerekiyor,daha önce kullandım ama değişen birşey olmadı ben gün aşırı 20 mg ator alıyorum kolestrol için 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    90
SERKO, 34 dakika önce yazdı:

denemen gerekiyor,daha önce kullandım ama değişen birşey olmadı ben gün aşırı 20 mg ator alıyorum kolestrol için 

5 günde 1 ator almalı mıyım hocam sizce yoksa 6. Hafta test sonrasında mi aksiyon alayım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.040
makro1178, 20 saat önce yazdı:

5 günde 1 ator almalı mıyım hocam sizce yoksa 6. Hafta test sonrasında mi aksiyon alayım 

haftada 3 gün olacak şekilde al sen 200 mg testoda alsan o kolestroller yerinde durmayacak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    90
SERKO, 1 saat önce yazdı:

haftada 3 gün olacak şekilde al sen 200 mg testoda alsan o kolestroller yerinde durmayacak

Haftada 3 gün 20mg uygundur dimi hocam. teşekkür ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.040
makro1178, Şimdi yazdı:

Haftada 3 gün 20mg uygundur dimi hocam. teşekkür ederim

evet ben bu şekilde ilerliyorum faydasını görüyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    90
SERKO, 2 dakika önce yazdı:

evet ben bu şekilde ilerliyorum faydasını görüyorum 

Hocam son sorum maruz görün. Herhangi bir yan etki yaşadınız mı ? Süreç başında kullanmam uygun mu doktora danışmadan bunu sormak istedim. Değerim yüksek gerçekten farkındayım 27 yaşında birisi için bu değer yüksek. Ramazanda 110 lara düşmüştüm sonrasında tekrar 150leri görmüş değer ne yazık ki 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.040

açıkçası ben 360 ı gördüm sonra 306 ve sonra 200 lere düştü bana doktor verdi atoru ama ben yinede daha öncede kullanıp bıraktım bir yan etkisi yok 4 hafta kadar kullan sonra kan ver sağlık ocagında 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    90
gönderildi (düzenlendi)

açıkçası ben 360 ı gördüm sonra 306 ve sonra 200 lere düştü bana doktor verdi atoru ama ben yinede daha öncede kullanıp bıraktım bir yan etkisi yok 4 hafta kadar kullan sonra kan ver sağlık ocagında 

Çok teşekkür ederim hocam. 20mg Lik olanından  reçetesiz alabilir miyim? 

Pazartesi çarşamba cuma şeklinde kullanacağım. Nasıl kullanmamı önerirsiniz sabah akşam vs

6.hafta kan verecektim o sürece kadar kullanmam uygun mu yoksa 4. Hafta kolestrol için teste mi gideyim ayrı. 

tarihinde makro1178 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.040

reçetesiz alabilirsin 200 tl civarlarında

gün aşırı akşam yatmadan hafif boş mide olsun 

6 hafta bekle madem öyle test ver 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    90

reçetesiz alabilirsin 200 tl civarlarında

gün aşırı akşam yatmadan hafif boş mide olsun 

6 hafta bekle madem öyle test ver 

Çok teşekkürler hocam. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.040

rica ederim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    90

Planlamam için sizlere danışmak istedim. 4 ağustos itibari ile haftalık 400 mast 400 testo cyp kürüne başladım. Kürün 15 gün içinde devasa bir verim vermesini beklemiyorum tabii ki.

Süreç içerisinde ki diyetim aksatmasız olarak günlük total yediklerim ;

• 450-500 gr hindi
  • 50-70gr basmati
  • bol yeşillik
  • 200 gr süzme yoğurt
  • 2 ölçek whey
  • 40gr zeytin yağı
  • 2 adet ceviz 

------------------

kaloriyi olabildiğince düşük tutmaya çalışıyorum. Ancak 15 gün olmasına nazaran tartı üzerinde bir oynama göremıyorum. Sorun ne olabilir ? Vitamin ve koruyucuların bir etkisi olur mu sanmıyorum açıkçası.

Önerilerinizi almaktan memnuniyet duyarım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Balıkkraker
      Merhaba dostlar Bugun only testosterone kürüne başlamaya karar verdim,kür icinde iken ihtiyacim olan ve gelişimime katki saglayacak vitaminler nedir kingsize monster pak ürünü sizce nasil bir üründür teşekkürler.
    • Yazan: sauron
      Herkese merhaba,
      Bundan 3 ay önce ayak tendonumdan sakatlandığım için sporu bırakmak ve hareketsiz bir yaşama geçmek zorunda kaldım, diyete de devam etmeyince vücudumda yağlanma ve atrofi kaçınılmaz oldu. Ocak ayının ortasında üniversite rugby takımının seçmeleri var ve tekrardan takıma girmek istiyorum fakat bu kondisyonda alınamam.
      3 hafta önce tekrar spora döndüm, 83 kilodan 78.5'a düştüm. Carb cycle yaparak ilerlemeye çalışıyorum, genelde 70g yağ, 140g protein, 200g yakın karb alıyorum. Gün sonunda 1700-1900 kalori arasında alıyorum. Yağ ihtiyacımı avakado, yumurta sarısı ve zeytinyağdan karşılıyorum. Aşağı eklediğim görseller 78.5 kg halime ait.
      SORULARIM:
      Daha önce sadece bir dönem HGH Fragment kullanan biri olarak bana nasıl bir planlama önerirsiniz? Testosterone cyp. , hgh fragment, yohimbine ve 500 kcal kalori açığıyla ilerlemek var sizce mantıklı bir hamle mi? NOT: Çok güvenilmez evet ama yağ oranım şu aşamada 18.7% olarak çıkıyor.
      GÜNCEL FORM:

• Yazan: can baji
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Trafik kazası sonrası aylarca spordan uzak ve yatakta geçen bir hayattan sonra tekrardan dönme kararı aldım 12 gün 2 sıfır 1 karb 30gr yağ yaptıktan sonra naturel olarak bu görüntüye ulaştım arada 4kg fark var su an 93üm. Planlamamı 12 günlük süreçte düşündükten sonra ve eski cycledan ilham alarak kendim hazırladım süreci. Faz1 ve Faz2 olarak ayırdım bu Faz1 Faz 2 iletide birlikte ayarlarız diye düşündüm ben bu iki esterle dalgalanma yaşamadım.
      YENİ KÜR PLANIM:
      250 Test Enanth. Overdose 300 Test Prop. Overdose 150 Dhb  Dragon 400 rimo Htp 150 Masteron Overdose Rad140 (markası yok yurtdışından arkadaşım getirdi) BESLENME PLANIM:
      5 yumurta 3 sarı 50 yulaf 30 whey 1 muz  75 pirinc unu 40 whey 10 badem shake(pre) 120 pirinc 150 tavuk gögüsü 1 tatlı k. zeytinyağı(post) 80 pirinc 150 tavuk gögüsü 1 tatlı k. zeytinyağı 7gr tuz 4-5 litre su ANTRENMAN PLANIM:
      1.gün) 4 Gögüs, 3 tricep, 1 laterall 2.gün) 5 Sırt, 2 kalf 3.gün) Off 4.gün) 4 omuz, 3 bicep 5.gün) 5 bacak(3 quad-2 hams) MCT VE SUPPLEMENT GRUPLARIM:
      Ashwaganda Liv52 cystone Newlife Bergacol Omega3 C d3k2 damla Magnezyum Çinko Saw palmetto Enginar suyu Q10 Creatin Digeston SÜRECE DAİR NOTLAR:
      Karbı forma göre arttırırım yağı sabit tutmak istiyorum fazlası benim için iyi olmuyor İdman sonrası 10 dakika eğimli yürüyüş yapıcam 120-130 nabız arası Her sabah plank ve vakum Gün içerisinde 10-12k step atıyorum Antrenman splitimi beslenmemi okul ve işime göre bu şekilde ayarlayabildim sırt günleri biraz forearm denerim o kadar. GÜNCEL FORM:

• Yazan: Mertcikmaz
      Herkese merhaba,
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Propionate Masteron Propionate Daha sonra mix. ürüne geçiş yaptım ve 2. Ayımı bitirdim. Haftada 3ml mix ilaçtan alıyorum. Her şey süper kendimi iyi hissediyorum ama diğer kürlere göre libidom pek yüksek değil. Diğer kürümde libido artışı ilk ay gayet güzeldi mix ürüne geçince normal seyrinde ilerliyor.
      SORULARIM:
      Bu mix ürün yanına başka bir ürün eklemeli miyim? Libido konusu neye bağlı değişiklik göstermiş olabilir? Tavsiyeleriniz var mı? ÜRÜN GÖRSELLERİ: 

• Yazan: Tibet Ulubey
      Ben bilek güreşi sporcusuyum önümüzdeki yıl için hazırlık yapıyorum.
      KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Propionate Masteron Propionate Anavar Kürünü yapmak üzereyim  güncel kilom 82-70 kilo kategorisinde yarışacağım için yağ yakımı yüksek ve su tutumunun az olması adına böyle bi kombin düşündüm.
      SORULARIM:
      12 haftalık bir kürde yapmam gerekenler nedir? Enjeksiyonlarım nasıl olmalı? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.