Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

emre1234

18 yaşındayım ve gh kullanarak boyumun uzayacağını düşünüyorum! bu öngörüm doğru mu?

Önerilen İletiler

emre1234    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız ?

Ben 18 yaşındayım ve röntgen çektirip kemik disklerim (kapandıktan sonra boy uzaması duruyor)  kapanmış mı kapanmamış mı bakıp eğer kapanmamışsa growth hormonu alıp uzayabiliyeceğimi düşünüyorum doğrumu yanlış mı sizede sormak istedim eczane ürünü alamıyorum malasef.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Askabar    1.640

Bu dediğin olay doğru fakat eksik bilenen bir durum var. 1. Boy uzaması gh ile mümkün olsa bile öyle 3-5 iü kullanarak olacak bir iş değil. 2. Plaklar kapanmamış olsa bile ki muhtemelen bu yaşta kapanmıştır. Gh kullanarak boy uzaması yaşanmaya bilir birazcık genetiğinde de olması gereken bir durum. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tiktoktan mı öğrenip geliyorsunuz bilmiyorum dostum ama growth kullanıp boy uzatmak o kadarda basit değil ve boy uzaması için birsürü etmen var işin içinde 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    404

Dostum 3-5 ui ile olucak işler değil onlar @Askabar abinin dediği gibi. Benim yeğenimde cücelik var günde 16-18 ui arası vuruyor 2 günde 1 kalem bitiriyor ayda onlarca kalem gh alıyor 

tarihinde EmreGundi tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
EmreGundi, 8 dakika önce yazdı:

Dostum 3-5 ui ile olucak işler değil onlar @Askabar abinin dediği gibi. Benim yeğenimde cücelik var günde 16-18 ui arası vuruyor 2 günde 1 kalem bitiriyor ayda onlarca kalem gh alıyor 

hocam fazla bilgim yok ama meraken soruyorum günlük o kadar ünite kullanımı kanseri çok fazla tetiklemez mi igf nin o kadar artışı ile. Öyleyse buna nasıl bir önlem alıyor acaba?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    404
efesarac, 17 dakika önce yazdı:

hocam fazla bilgim yok ama meraken soruyorum günlük o kadar ünite kullanımı kanseri çok fazla tetiklemez mi igf nin o kadar artışı ile. Öyleyse buna nasıl bir önlem alıyor acaba?

Senin onlardan önce düşünmen gereken şey o kadar ui kullanımına  eczane geno kullanıcaksan ayda 60 bin tl parayı nasıl vereceğin olmalı.. 

bildiğim kadarıyla bin bir türlü test yapılıyor zaten bu riskleri kabul etmesi için anne babasına imza attırılıyor risk her zaman vardır 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.640
efesarac, 18 dakika önce yazdı:

Vücudun da kanser hücresi var ise tetikleyebilir ama yoksa bir sorun olmaz. Gh adı üstünde büyüme hormonu kanser hücresini de büyütüyor. Fakat o kadar küçük yaşta bir çocukta olmaz ki doktorlar düzenli kan tahlili alıp bakıyorlar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
EmreGundi, 15 dakika önce yazdı:

Senin onlardan önce düşünmen gereken şey o kadar ui kullanımına  eczane geno kullanıcaksan ayda 60 bin tl parayı nasıl vereceğin olmalı.. 

bildiğim kadarıyla bin bir türlü test yapılıyor zaten bu riskleri kabul etmesi için anne babasına imza attırılıyor risk her zaman vardır 

kullanacağımdan sormadım hocam merak ettin teşekkürler açıklama için :) 

Askabar, 15 dakika önce yazdı:

Vücudun da kanser hücresi var ise tetikleyebilir ama yoksa bir sorun olmaz. Gh adı üstünde büyüme hormonu kanser hücresini de büyütüyor. Fakat o kadar küçük yaşta bir çocukta olmaz ki doktorlar düzenli kan tahlili alıp bakıyorlar 

teşekkürler hocam

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fıratkskn    39
emre1234, Bir saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız ?

Ben 18 yaşındayım ve röntgen çektirip kemik disklerim (kapandıktan sonra boy uzaması duruyor)  kapanmış mı kapanmamış mı bakıp eğer kapanmamışsa growth hormonu alıp uzayabiliyeceğimi düşünüyorum doğrumu yanlış mı sizede sormak istedim eczane ürünü alamıyorum malasef.

https://www.steroidturkiye.com/soru-cevap/growth-hormon-hak/

burak hocanın seni gibi bi kardeşle olan yazışmasına denk gelmiştim geçen gün yazdıklarını okuyabilirsin

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
melik    0
Askabar, 31.07.2025 - 19:28 yazdı:

genetik yatkınlık sonucu varsada etkiler mi? 18 yaşında birinda kanser hücresi oluşması çok zor bir durum değil mi?

EmreGundi, 31.07.2025 - 18:59 yazdı:

cücelik hgh eksikliği sonucu oluşuyor şahısta öyle bir şey yoksa 3-4 iu normal hgh üretimine eklenmesi sonucuc yeterli etki yapmaz mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186

Herkes aynı şeyi söylüyor ama ben ghdan kanser olanı ne gördüm ne duydum. Zaten boy uzaması için de, varsa kanser hücresini büyütmesi için de 3-4ıu gibi rakamlar baya yetersiz bence.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
swaggy    0

3-4 iu gibi dozajlar 18 gibi ergenliğin bitiş dönemine yaklaşan yaşlarda oldukça yetersiz kalıcaktır.
anti aging için kullanılan dozajlar bunlar
normalde 7-8 iu cycle gibi agresif dozlar kullanılır yüzdeki kemik gelişimi ve boy uzaması maksimizesi için
ama hgh bu dozajlarda kullanılırsa da "organ büyümesi, hücre büyümesi, bubble gut" gibi sağlık problemlerine yol açabilir
6 iu cycle düşünebilirsin

tarihinde swaggy tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gottagetbig    0

Herkese merhaba. 16.5 yaşındayım. Büyüme Plaklarımın açık oldugunu düşünüyorum çünkü yakın aylarda boyum az da olsa uzadı. Boyumun uzamasını desteklemek ve yağ yakımına yardımcı olması için somatropin ve yanına gh analogları (cjc, ipamorelin) kullanmak istiyorum. Bunları kullanan ağabeyler, 4 ay 6 iu gh kaça patlar? Türüne göre değişiyor sanırım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    959
gottagetbig, 9 dakika önce yazdı:

Herkese merhaba. 16.5 yaşındayım. Büyüme Plaklarımın açık oldugunu düşünüyorum çünkü yakın aylarda boyum az da olsa uzadı. Boyumun uzamasını desteklemek ve yağ yakımına yardımcı olması için somatropin ve yanına gh analogları (cjc, ipamorelin) kullanmak istiyorum. Bunları kullanan ağabeyler, 4 ay 6 iu gh kaça patlar? Türüne göre değişiyor sanırım.

Doktor kontrolü olmadan böyle hormon ilaç işlerini çocuk oyuncağı sanıyorsunuz. Günde 2iu kullansa sporcu aylık 5 6k maliyet çıkar.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.112
gottagetbig, 58 dakika önce yazdı:

düşünmeyle olmaz dostum, profesyonel destek almalısın. Bu konuda sana forumda kimse destek vermeyecektir, yaşından dolayı.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Abilerim selamlar 17 yaşındayım 4 ay sonra 18 oluyorum yavaş yavaş ergenliğin bitimine geliyorum hatta belkide çoktan geldim 

en son testesteron testi verdiğimde 

ilk test

e2 39

total testo 631 

prolaktin 17 

çıkmıştı o sıralar gainer kullanıyordum muhtemelen şeker ve karb arttırdı e2 yi

1 ay sonra 2. testte gainer yoktu

östrojen dip referanstaydı

total testesteron 603 

prolaktinde dip referansta idi sonucun resmini bulamaıdm malesef

bu testlerin üzerinden aylar geçti ve ben dehb tanısıyla metilfildenat tedavisine başladım yaklaşık 3 aydır aktif olarak kullanıyorum 18-36-36 olarak kullandım

bu süreçte maddiyattan ötürü salona gitmeyi bıraktım evde haftada 1-2gün  vücut ağırlığıyla dips barfiks şınav yapıyorum fırsat olursa yürüyüş yapıyorum

beslenme işini salmadım 400 tavuk göğüs 200 pirinç 4 yumurta + arada ders çalışırken glikoz alıyorum kek çikolata vb 

salona gitmeyi bırakmama rağmen farkettiğim şey şu , eskiye göre sakallarım sertleşti sakal çıkmayan yerlerden sakal çıkmaya başladı

libidom ve kendime güvenim dahada arttı kas erimesi hiç yaşamadım

biceps ve omuzlarım büyüdü göbek bölgem yağlanmadı

androjen yapımda sanki bir yükselme oldu

salona giderkenki halime göre daha yeterli hissediyorum test vermedim ama sanki testo dahada yükselmiş gibime geliyor çünkü mental ve fiziksel etkilerini daha belirgin hissetmeye başladım

tüm bunlar 3 ay içersinde yavaş yavaş oldu

1.5 aydır salona gitmiyorum

13 yaşında ergenliğe girmeme rağmen hala sakallarım sertleşmedi buda muhtemelen erken başlayan yavaş ilerleyen ergenlik yaşadığımı gösteriyor

salona giderken 184 82 kiloyken şuan 184 79 kiloyum

bir süredir kaydadeğer boy uzaması gözlemlemedim ama yüzümde bi takım değişiklikler oldu browridgem daha belirginleşti mesela

konu açmamın asıl amacı aslında şu

ergenlikte araştırdığım kadarıyla aşama aşama gelişim pikleri yaşanabiliyor örneğin ergenliğe ilk girişte sesin kalınlaşması penisin birden büyümesi gibi

o aşamadaysam eğer kemik gelişimi ve kas gelişimi duyarlılığını arttırmam penis açısından max gelişimi alabilmem için neler önerirdiniz siz olsanız şuanki kafanızla neler yapardınız

ya bu piklere bağlıyorum durumu yada salonu bırakınca mss düştüğü için yaşandı tüm bunlar

salona giderken ppl güray aydın failure odaklı düşük tekrar program takip ediyordum

steroid önerisi istemiyorum daha çok kişisel gelişim tarzı tavsiye istiyorum abiler

örnek alabileceğim maskülen bir yakınım olmadı hiç hep kendi kendime yetiştim 

karakter gelişimi açısından kitap vb gibi önerilerinizede açığım

vücudumla barışık bir insanım herşeyden bağımsız mutlu ve yeterli hissediyorum hissettiğimi düşünüyorum ama objektif olarak bakarsak bi yaştan sonra bu açıdan birşeyler yapmak zorlaşıp imkansız hale gelebiliyor çünkü kemiklerin büyümesi durabiliyor kolajen yapısı değişiyor

boyunuz uzun olunca ister istemez büyük gösteriyorsunuz ve insanların sizden beklentisi daha fazla oluyor çoğu açıdan

teşekkür ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vassa    15
testis torsiyonu, 15.07.2026 - 18:39 yazdı:

Abilerim selamlar 17 yaşındayım 4 ay sonra 18 oluyorum yavaş yavaş ergenliğin bitimine geliyorum hatta belkide çoktan geldim 

en son testesteron testi verdiğimde 

ilk test

e2 39

total testo 631 

prolaktin 17 

çıkmıştı o sıralar gainer kullanıyordum muhtemelen şeker ve karb arttırdı e2 yi

1 ay sonra 2. testte gainer yoktu

östrojen dip referanstaydı

total testesteron 603 

prolaktinde dip referansta idi sonucun resmini bulamaıdm malesef

bu testlerin üzerinden aylar geçti ve ben dehb tanısıyla metilfildenat tedavisine başladım yaklaşık 3 aydır aktif olarak kullanıyorum 18-36-36 olarak kullandım

bu süreçte maddiyattan ötürü salona gitmeyi bıraktım evde haftada 1-2gün  vücut ağırlığıyla dips barfiks şınav yapıyorum fırsat olursa yürüyüş yapıyorum

beslenme işini salmadım 400 tavuk göğüs 200 pirinç 4 yumurta + arada ders çalışırken glikoz alıyorum kek çikolata vb 

salona gitmeyi bırakmama rağmen farkettiğim şey şu , eskiye göre sakallarım sertleşti sakal çıkmayan yerlerden sakal çıkmaya başladı

libidom ve kendime güvenim dahada arttı kas erimesi hiç yaşamadım

biceps ve omuzlarım büyüdü göbek bölgem yağlanmadı

androjen yapımda sanki bir yükselme oldu

salona giderkenki halime göre daha yeterli hissediyorum test vermedim ama sanki testo dahada yükselmiş gibime geliyor çünkü mental ve fiziksel etkilerini daha belirgin hissetmeye başladım

tüm bunlar 3 ay içersinde yavaş yavaş oldu

1.5 aydır salona gitmiyorum

13 yaşında ergenliğe girmeme rağmen hala sakallarım sertleşmedi buda muhtemelen erken başlayan yavaş ilerleyen ergenlik yaşadığımı gösteriyor

salona giderken 184 82 kiloyken şuan 184 79 kiloyum

bir süredir kaydadeğer boy uzaması gözlemlemedim ama yüzümde bi takım değişiklikler oldu browridgem daha belirginleşti mesela

konu açmamın asıl amacı aslında şu

ergenlikte araştırdığım kadarıyla aşama aşama gelişim pikleri yaşanabiliyor örneğin ergenliğe ilk girişte sesin kalınlaşması penisin birden büyümesi gibi

o aşamadaysam eğer kemik gelişimi ve kas gelişimi duyarlılığını arttırmam penis açısından max gelişimi alabilmem için neler önerirdiniz siz olsanız şuanki kafanızla neler yapardınız

ya bu piklere bağlıyorum durumu yada salonu bırakınca mss düştüğü için yaşandı tüm bunlar

salona giderken ppl güray aydın failure odaklı düşük tekrar program takip ediyordum

steroid önerisi istemiyorum daha çok kişisel gelişim tarzı tavsiye istiyorum abiler

örnek alabileceğim maskülen bir yakınım olmadı hiç hep kendi kendime yetiştim 

karakter gelişimi açısından kitap vb gibi önerilerinizede açığım

vücudumla barışık bir insanım herşeyden bağımsız mutlu ve yeterli hissediyorum hissettiğimi düşünüyorum ama objektif olarak bakarsak bi yaştan sonra bu açıdan birşeyler yapmak zorlaşıp imkansız hale gelebiliyor çünkü kemiklerin büyümesi durabiliyor kolajen yapısı değişiyor

boyunuz uzun olunca ister istemez büyük gösteriyorsunuz ve insanların sizden beklentisi daha fazla oluyor çoğu açıdan

teşekkür ederim

Genç arkadaşım selamlar. Yazdığın bazı noktalar bana kendi ergenlik dönemimi çok hatırlattı. O yüzden kendi tecrübelerimden birkaç tavsiye vermek istedim.Çocukluğum ve ergenliğim boyunca yaşıtlarımdan hep 2-3 yaş küçük gösterirdim. Sesim inceydi, kılsız tüysüzdüm ve kısaydım. Hatta saçımı biraz uzattığımda sokakta beni kız zannedenler, dükkana vs girdiğimde buyur kızım diyen esnaflar falan olurdu :)Lise 1’de 165 cm boyundaydım. Üniversite 1. sınıfa geldiğimde 184 cm olmuştum ve hâlâ aynı boydayım. Koltuk altı kıllarım lise sona kadar çıkmadı. Sakalım ise üniversite 2-3. sınıfta belirginleşmeye başladı. Şu an sesim de oldukça bariton.

Lise ve üniversite hayatım boyunca vücut geliştirmeyi hiç bırakmadım. Bunun yanında düzenli olarak halı saha, basketbol gibi aktiviteler yaptım. Sana da en büyük tavsiyem, gençliğini sporla dolu dolu geçirmen olur. Şu an hala gelişim çağındasın. Genetik potansiyeline bağlı olarak 20’li yaşların başına kadar boyun, kas yapın ve diğer fiziksel özelliklerin gelişmeye devam edebilir. 

Ağırlık kaldır, hareket et, iyi beslen, iyi uyu. Ama bunları yaparken hayatı da kaçırma. Sosyal ol, arkadaşlıklar kur, yeni deneyimler yaşa. Çünkü güçlü bir vücut kadar güçlü bir karakter ve sosyal beceriler de seni ileri taşıyacak. Kadınlara hitap etmeyi bilen, saygılı ve özgüvenli bir erkek ol :)

• Beğen 1
  • Alkış 1
  • Jest 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Wassat26
      Merhaba,
      Ipamorelin + CJC-1295 kombinasyonunu deneyen oldu mu? Direk GH almak yerine bu kombinasyonu denemek ekonomik bir çözüm olur mu?
    • Yazan: Crimson
      Merhaba,
      yaşım 30
      80 kiloyum
      Pazartesi cuma 1 testo 1.2 bolde vuruyorum sabah akşam dianabol alıyorum (dianabol 4 gün sonra bitiyor) kürüme günde sabah aç karnına 2 IU Genotropin eklemek istiyorum bu genotropini ne kadar kullanmam gerekir verim almak icin destek olursanız sevinirim.?
    • Yazan: neON
      Merhabalar, elimde 30UI (10mg/1.5ml) Somatin marka GH mevcut. Günlük 3UI vurmak istiyorum. Kalem üzerinde ki ayar sayacı toplam 60'a kadar ayarlanabiliyor. Bu durumda sayıyı kaça getirip vurmam gerekiyor? 
      0.5 gibi ince ayar yok, birer birer gidiyor bilginize. 

• Yazan: onlytrenbolone
      Arkadaşlar 3 hafta oldu gh kullanmaya başladım ama her sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum.
      Sabah “dayak yemiş gibi” uyanma Kaslarda sertlik ve doluluk hissi Tendon/eklem çevresinde gerginlik Su tutulumuna bağlı baskı hissi Yorgunluk ve halsizlik Eller-parmaklarda uyuşma/karıncalanma Bel, sırt, omuz ağrıları Bunları yaşıyorum ama en çok gerginlik ve sanki bi 10 kişiden dayak yemiş gibiyim  Bu ne zaman veya nasıl geçer?
    • Yazan: Dortmunt
      Herkese merhabalar,
      Bilgisi olan ve kullanım yapanların burada yorum yapmalarını rica edeceğim genellikle 1-3 ünite kullanımı tavsiye ediliyor fakat bu dozajlamalarda bile insülin hassasiyeti gibi olumsuzluklar görmekteyim yan etki açısından.
      SORULARIM:
      Anti-aging için Gh kullanımı ne kadar ne süre ile yapılmalı? Doz yükleme oranı ne olmalı? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp