Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Metafazx

Ilk kürümü rad140+mk677 olarak yapma kararı aldım! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Metafazx    0

Selamlar arkadaşlar,

Yaklaşık 1.5 yıldır sporu doğal olarak yapıyorum ve merak ettiğimden sarms ile ilk kürümü yapmak istiyorum.

KÜR İÇERİRĞİM:

• Mk677(25mg)
  • Rad140(10mg)

Kür planlaması hakkında pek bilgim olmadığı için araştırdığım kadarıyla 90 günlük kür planı yaptım, rad140'ı 1 gün var 1 gün yok şeklinde ya da direkt 90 gün tam kullanmayı düşünüyorum, mk677'yi her gün 25mg almayı düşünüyorum. Kürümü yorumlayıp varsa eksik kısımları ve tavsiyelerinizi söyler misiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ahmettones    18

eksik bir kısım yok bro tek tavsiyem sarms kullanmadan önce beklentilerini bir kez daha gözden geçir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bence, 90 gün boyunca rad 140 kullanmak yerine, onun yerine düşük dozda sadece testosteron kullanmak çok daha verimli olabilir. Ben kendim noxy mk677 ve rad 140 mixini 4 hafta kullandım. Normalde 8 hafta kullanmam gerekiyordu ama sadece 4 hafta bile tatmin ediciydi. Ancak bu 4 haftalık süreçte bile testostoronum baskılandı. 90 gün kullansaydım, büyük ihtimalle tamamen kapanırdı. Yanlış düşünüyor olabilirim ama bu benim kişisel düşüncem ve tavsiyem 8 haftayı geçmemen daha iyi olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    401

12 haftalık sarms kürü olmaz max 8 hafta olur sonrasında 1 ay dinlenirsin istersen yine yaparsın gün aşırı rad-140 alımını saçma buldum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Metafazx    0
gönderildi (düzenlendi)
ahmettones, 11 saat önce yazdı:

eksik bir kısım yok bro tek tavsiyem sarms kullanmadan önce beklentilerini bir kez daha gözden geçir.

Hocam aşırı bir beklentim yok ama doğal halime göre neler fark eder merakındayım.

Verdanteaglet, 11 saat önce yazdı:

Bence, 90 gün boyunca rad 140 kullanmak yerine, onun yerine düşük dozda sadece testosteron kullanmak çok daha verimli olabilir. Ben kendim noxy mk677 ve rad 140 mixini 4 hafta kullandım. Normalde 8 hafta kullanmam gerekiyordu ama sadece 4 hafta bile tatmin ediciydi. Ancak bu 4 haftalık süreçte bile testostoronum baskılandı. 90 gün kullansaydım, büyük ihtimalle tamamen kapanırdı. Yanlış düşünüyor olabilirim ama bu benim kişisel düşüncem ve tavsiyem 8 haftayı geçmemen daha iyi olur.

Hocam düşükten kastınız nedir bir aralık verebilir misiniz?

tarihinde Metafazx tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    251
Metafazx, 23 dakika önce yazdı:

Hocam aşırı bir beklentim yok ama doğal halime göre neler fark eder merakındayım.

Hocam düşükten kastınız nedir bir aralık verebilir misiniz?

250 mg.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    16

Selam arkadaşlar,

Bugün 1' er kutu MK677 ve RAD 140 siparişim geliyor. Kutularda 60 kapsül var. Bu sabah tahlillerimi de yaptırdım yarın sonuçları alıcam. Elimdeki kapsül sayısına göre 3 farklı seçenek hazırladım. Hangisi daha efektif olur? Teşekkürler.

• 1.seçenek: 3,5 hafta MK 10mg + RAD 10mg ve 2,5 hafta MK 20mg + RAD 20mg  (toplam 6 hafta MK ve 6 hafta RAD)
  • 2.seçenek: 3,5 hafta MK 10mg ve 2,5 hafta MK 20mg ve 32 gün RAD 20 mg ( toplam 6 hafta MK ve 4 hafta RAD)
  • 3. seçenek: 8,5 hafta MK 10mg ve RAD 10mg ( toplam 8,5 hafta MK ve RAD)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    439
gönderildi (düzenlendi)

Selam kür planına baktım genel olarak iyi düşünülmüş ama ilk kür için biraz daha dengeli ilerlemek daha iyi olurdu. Benim önerim MK-677 LGD-4033 ve RAD-140 üçlüsünü temel alan bir büyüme kürü olurdu. LGD kas ve kemik dokusunu güçlendirirken RAD-140 yağsız kas kazanımı ve yağ yakımı sağlar MK-677 ise büyüme hormonu salınımını artırıp uyku ve toparlanmayı destekler. Bu nedenle MK-677 her gün sabah aç karnına 20–25 mg LGD-4033 ve RAD-140 ise öğle civarı 10–20 mg dozlarda 8–12 hafta boyunca kullanmak uygun olur. Ancak RAD ve LGD testosteron baskılanmasına neden olabileceği için kür sonrasında mutlaka hafif bir PCT yapılmalısın. Genel olarak bu üçlü temiz kas kazanımı ve performans artışı için oldukça etkili bir başlangıç.

Başarılar..

tarihinde AS1L tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    16
AS1L, 28 dakika önce yazdı:

Selam kür planına baktım genel olarak iyi düşünülmüş ama ilk kür için biraz daha dengeli ilerlemek daha iyi olurdu. Benim önerim MK-677 LGD-4033 ve RAD-140 üçlüsünü temel alan bir büyüme kürü olurdu. LGD kas ve kemik dokusunu güçlendirirken RAD-140 yağsız kas kazanımı ve yağ yakımı sağlar MK-677 ise büyüme hormonu salınımını artırıp uyku ve toparlanmayı destekler. Bu nedenle MK-677 her gün sabah aç karnına 20–25 mg LGD-4033 ve RAD-140 ise öğle civarı 10–20 mg dozlarda 8–12 hafta boyunca kullanmak uygun olur. Ancak RAD ve LGD testosteron baskılanmasına neden olabileceği için kür sonrasında mutlaka hafif bir PCT yapılmalısın. Genel olarak bu üçlü temiz kas kazanımı ve performans artışı için oldukça etkili bir başlangıç.

Başarılar..

Hocam LGD' yi düşündüm ama RAD yerine düşünmüştüm fakat testoyu daha çok baskıladığını okuyunca RAD' da karar kıldım. MG' lar az gibi ama elimde ürün o kadar götürüyo. duruma göre yine sipariş veririm. eğer 1. seçeneği uygularsam (3,5 hafta 10'ar mg + 2,5 hafta 20'şer mg), sonradan devam etmek istersem 20mg olarak küre 2 ilacı da mı uzatayım yoksa sadece MK' yı mı ya da RAD' ı mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Metafazx    0
oppomer, 9 saat önce yazdı:

Selam arkadaşlar,

Bugün 1' er kutu MK677 ve RAD 140 siparişim geliyor. Kutularda 60 kapsül var. Bu sabah tahlillerimi de yaptırdım yarın sonuçları alıcam. Elimdeki kapsül sayısına göre 3 farklı seçenek hazırladım. Hangisi daha efektif olur? Teşekkürler.

• 1.seçenek: 3,5 hafta MK 10mg + RAD 10mg ve 2,5 hafta MK 20mg + RAD 20mg  (toplam 6 hafta MK ve 6 hafta RAD)
  • 2.seçenek: 3,5 hafta MK 10mg ve 2,5 hafta MK 20mg ve 32 gün RAD 20 mg ( toplam 6 hafta MK ve 4 hafta RAD)
  • 3. seçenek: 8,5 hafta MK 10mg ve RAD 10mg ( toplam 8,5 hafta MK ve RAD)

Dostum yukarıda belirttiğim kür kombinasyonunu 6 hafta boyunca yaptım. 25mg MK677 çok fazlaymış. Normalde çok acıkan ve açlıktan şekeri düşen ya da eli ayağı titreyen biri değilim ama bu süreçte sık sürede acıktırdı 25mg. Açlık kısmı ise karnım tok olmasına rağmen birazdan acıkacakmışım gibi bir hal beliriyordu. 10mg RAD140'a gelince ise belirgin olmayan bir kas kütle artışı daha olmadan güç artışı geldi. Kas kısmı için pek önermem yani. Ayrıca 3. haftada baskılandım ancak bıraktıktan 6-7 gün sonra sabah erekten tam da olmasa geri geldi .MK677 10-20mg aralığında tutabilirsin ve RAD140'ı 10+mg alabilirsin (başlangıçtan sonuna kadar aynı doz kullanmanı öneririm) YTD.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    16
gönderildi (düzenlendi)

Aslında 8-10 hafta kullancaktım ama pct ramazandan 19 gün  önce falan bitiyo tam toparlayamadan ramazanda iyice yıkım olur diye 6 hafta düşündüm, kutulardaki kapsül adetinden dolayı da 3.5hafta10 mg 2.5 hafta 20mg düşündüm, 6 hafta 20mg gitsem bu sefer de çok artacak, 10mg çok mu az olur mk ve rad için, ,baştan sona kadar aynı doz 10mg olarak gıdebılırım ancak

tarihinde oppomer tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Metafazx    0
oppomer, 20 dakika önce yazdı:

Aslında 8-10 hafta kullancaktım ama pct ramazandan 19 gün  önce falan bitiyo tam toparlayamadan ramazanda iyice yıkım olur diye 6 hafta düşündüm, kutulardaki kapsül adetinden dolayı da 3.5hafta10 mg 2.5 hafta 20mg düşündüm, 6 hafta 20mg gitsem bu sefer de çok artacak, 10mg çok mu az olur mk ve rad için, ,baştan sona kadar aynı doz 10mg olarak gıdebılırım ancak

MK677 sarm değil zaten pct veya başka bir şey gerektirmeyecek bu yüzden RAD140'dan bağımsız da devam edebilirsin ona. İştah kısmında çok fazla zorlanmıyorsan 10mg MK677 etkili olur bence. RAD140 20 olabilir ama baskılanma 10mg göre daha fazla olacaktır risk kısmını senin düşünmen gerek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ozgur511    33
Metafazx, 03.11.2025 - 22:18 yazdı:

Dostum yukarıda belirttiğim kür kombinasyonunu 6 hafta boyunca yaptım. 25mg MK677 çok fazlaymış. Normalde çok acıkan ve açlıktan şekeri düşen ya da eli ayağı titreyen biri değilim ama bu süreçte sık sürede acıktırdı 25mg. Açlık kısmı ise karnım tok olmasına rağmen birazdan acıkacakmışım gibi bir hal beliriyordu. 10mg RAD140'a gelince ise belirgin olmayan bir kas kütle artışı daha olmadan güç artışı geldi. Kas kısmı için pek önermem yani. Ayrıca 3. haftada baskılandım ancak bıraktıktan 6-7 gün sonra sabah erekten tam da olmasa geri geldi .MK677 10-20mg aralığında tutabilirsin ve RAD140'ı 10+mg alabilirsin (başlangıçtan sonuna kadar aynı doz kullanmanı öneririm) YTD.

bu sarms küründe  ne kadar kütle koydun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emre1212    1

Ben testosteron yan etkisinden korktuğum için 15 gün kadar mix kullanıp bırakmıştım hayvan gibi iştah yapıyor ve elin ayağın titriyor o derece ama benim isteklerime cevap vermemişti. Ben büyümek daha iri olmaktan ziyade savaşçı modu açmak istiyordum. Bence testosteron çok çok daha iyi düşük dozda ben henüz kan testi vermemiş olmama rağmen kendimde kötü bir hissiyat göremedim. Üstelik yeme içme düzenin oturmadan asla hiç birisini kullanma bir işe yaramayacak. Burası çok önemli sarm kullanmadan önce bir hafta spordan önce maltodextrin kullan kreatin ile birlikte spordan 30 dakika önce gücünde muazzam bir artış hissedeceksin. Hepsini kendi üstümde denedim sarmlar sadece bir basamak. Testosteron ise bence belli bir zamandan sonra her erkeğin kullanması gereken bir mucize ama kararında kullanmak lazım.. 8. haftadan sonra 9. enjeksiyon öncesi kan testi verip değerlerime göre ya devam edicem yada kesicem ilacı. Haftalık 250 mg testosteron enantath kullanıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Metafazx    0
Ozgur511, 13 saat önce yazdı:

bu sarms küründe  ne kadar kütle koydun

88kg %14 yağ oranı cıvarından 96,5kg %17,5 yağ oranına çıktım. Kür hafif olduğundan kilonun yarısı yağ oldu ama kas kütlesi de geldi biraz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: dtcfli
      Arkadaşlar selamlar,
      Bünyesi hızlı çalışan biriyim. 3 kür denememde ciddi kilolar aldım ancak benim açımdan kalıcı olmadı. 85 kiloları görmüştüm. bu 3 kürde vücudumun yorulduğunu hissettim ve aksilik en son kürün ortasındayken motor kazası geçirdim. sağ bacağımı kırdım. Kaburgalardan 4 tanesi kırıldı. Toparlanma süreci derken 1 sene ağırlık antrenmanı yapamadım haliyle kürde boşa gitti. Steroid kürüne girmeden kilo aldıracak sarmsları araştırıyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      33 yaşında 1.75 boy 65 kilo Forumda sarmslarla ilgili bütün konuları gezdim ancak hangi sarmsları kullanmam gerektiğine bir türlü karar veremedim. Günde 3500-4000 kalori alıyorum şu anda ancak gerçekten çok hızlı bünye ve kalıcı olarakta durmuyor doğal aldığım kilolar bile bu konuda önerileriniz bekliyorum arkadaşlar yardımcı olursanız çok makbule geçer. Vücudumun ince zayıf yüzümün çökük olmasını kafaya da çok takıyorum. Hasta mısın diye soranlar, yasaklı madde kullanıyor musun diye soranlar herkes birşey söylüyor yahu sigara dahi içmeyen bir insanım ancak sizler beni daha iyi anlarsınız. @Askabar @Fuhrer @AS1L @metinav @GHOST
      Tecrübeli sporcu kardeşlerimiz hocalarımız bi yol gösterir bana.
    • Yazan: MrZazz
      Merhabalar , uzun süre sakatlığımda dolayı salondan uzak kaldım ve geri dönüyorum fakat formum inanılmaz bozuldu ve yağ oranım çok arttı bu benim moralimi inanılmaz bozdu. Yağ oranımı en kısa sürede düşürebilmek için hangi ilaçları kullanmalıyım , sizlerden bu konuda tavsiye istiyorum .
      İlgilenen herkes için şimdiden teşekkürler , saygılar.
    • Yazan: oppomer
      Merhaba arkadaşlar,
      Normalde hiç işim olmaz dediğim SARM kürüne dün gece itibarı ile başladım. Çok zor kilo aldığımdan dolayı bu sporu sürekli bıraktım çünkü gelişme olmayınca içimden gelmiyordu. Boy:1,74 - Kilo: 62. 
      Kür boyunca beslenme dizaynıma göre:
      protein: 170gr karbo: 450 kalori: 3200 kcal  Kür içeriğim:
      2 kutu MK-677 (120 kapsül) 1 kutu RAD-140 (60 kapsül) Sorularım:
      MK-677' yi gece yatmadan önce içtim, iştah için gece mi içmek mantıklı sabah uyanınca mı? Notlar:
      MK-677' yi 20mg olarak 8hafta 4 gün kullanacağım yani elimdeki bütün kapsülleri bitireceğim, RAD' a ise 2. haftanın sonunda başlayıp 6. haftanın sonuna kadar kullanacağım, (MK-677 RAD bittikten sonra 2 hafta daha devam edecek). RAD' ı 20mg olarak toplamda 4 hafta alıcam, ya da 3,5 hafta 10mg ve 2,5 hafta 20mg olarak da alabilirim. 
      Ürünler:

• Yazan: Emrah
      Herkese iyi forumlar,
      Sarmsları deneyen arkadaşlar var mı aramızda?Etki bakımından nasıl tepkiler aldınız kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirse çok sevinirim.
    • Yazan: oppomer
      Selam,
      Supplement satan mağazada bazı sarms'larda mevcut, Core Labs ve Biaxol marka ve orjinal şeylere benziyorlar, Fransa' dan getirttiklerini düşünüyorum. Ama bunlar hap. Yani hap olanları likit olanlardan daha sakıncalıdır sanırım. Testo bile bana daha güvenli gibi geliyo SARMS' lardan, yani bunlar halen ne olduğu tam da belli olmayan ürünler gibi. Bazılarının temsili resimlerini ekliyorum, Daha önce bunlardan kullanan oldu mu? MK-677 Sarms değil diyorlar, eklemleri kurutabiliyormuş ve kemik ağrılarına neden olabiliyormuş, Yaklaşık  sene önce sol kalça kemiğinden ameliyat oldum, zararı dokunur mu bunların? DMAA' da var, bu bildiğimiz prework out mu yoksa daha başka birşey mi? MK-677 75 dolar civarında ve RAD-40 ise 80 dolar, Ayrıca PCT diye bir ürün daha var o da 60dolar civarında, kutularda 60 tablet var 10mg' lık.
      Teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.