Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Metafazx

Ilk kürümü rad140+mk677 olarak yapma kararı aldım! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

the_escobar    184
quannikar, 2 saat önce yazdı:

yükseltmemiz mi gerekli hocam bende 4.gündeyim

20mg minimum dozdur, 25-30 yapılırsa daha da iyi

oppomer, 2 saat önce yazdı:

Bi kutu daha sipariş verebilirim ama kür 8.haftanın sonunda bitince elimde belirli bir adette tablet kalmış olcak onlarda bir işe yaramaz daha sonrada 1-2 hafta kullansam dimi

Duruma göre 30a çıkabilirsin, elinde kalmaz hem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

EmreGundi    404
oppomer, 9 saat önce yazdı:

Hocam kutuda 60 kapsül mecburi olarak planlamayı bu şekilde yaptım 

ben mg sınırı olmadığını söylemek istedim sadece gönül rahatlığıyla arttırmak istiyorsan arttırabilirsin 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    29
EmreGundi, 1 saat önce yazdı:

ben mg sınırı olmadığını söylemek istedim sadece gönül rahatlığıyla arttırmak istiyorsan arttırabilirsin 

peki hocam 10mg çok mü az bir doz rad için, bugün bir kutu dah sipariş edersem son 3 hafta 30mg kullanacağım kutuyu bitirmek için o da çok fazla gelebilirmi ki fazla gelmesinden kastım lh fsh' yi çok kötü etkiler mi anlamında

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    404
oppomer, 29 dakika önce yazdı:

peki hocam 10mg çok mü az bir doz rad için, bugün bir kutu dah sipariş edersem son 3 hafta 30mg kullanacağım kutuyu bitirmek için o da çok fazla gelebilirmi ki fazla gelmesinden kastım lh fsh' yi çok kötü etkiler mi anlamında

lh fsh testo her türlü etkilenecek kullanmadan önce bunu oturtman lazımdı ben şahsen son 3 hafta 30 mg kullanmak yerine süreyi uzatır 20 yapardım mesela uzun kullanım yavaş inşaa her zaman iyidir 10 mg başlangıç dozudur insandan insana değişir kimine az gelir kimine çok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    29
EmreGundi, 3 saat önce yazdı:

lh fsh testo her türlü etkilenecek kullanmadan önce bunu oturtman lazımdı ben şahsen son 3 hafta 30 mg kullanmak yerine süreyi uzatır 20 yapardım mesela uzun kullanım yavaş inşaa her zaman iyidir 10 mg başlangıç dozudur insandan insana değişir kimine az gelir kimine çok

uzatmakta sorun yok da ramazan gelmeden önce pct işinin bitmesi lazım. pct akabinde ramazan gelince çöküş olacak benim için. hem beslenme iyi olmayacak hem de antreman, 

1 kutu daha sipariş ettim, kür normalde 6 hafta sürüyordu, 8 hafta 'ya uzattım. toplamda 9 hafta mk677 20mg ve 8 hafta rad140 20mg kullanmış olacağım, geriye 28 tablet kalıyo elimde, olmadı ramazandan sonra 10mg kullanarak 4 haftalık bir kür yaparım.

692823ccb83cc_cycleplan.thumb.png.4c696afbe212640cfafbca01336beb72.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    359
oppomer, Bir saat önce yazdı:

1 kutu daha sipariş ettim, kür normalde 6 hafta sürüyordu, 8 hafta 'ya uzattım. toplamda 9 hafta mk677 20mg ve 8 hafta rad140 20mg kullanmış olacağım, geriye 28 tablet kalıyo elimde, olmadı ramazandan sonra 10mg kullanarak 4 haftalık bir kür yaparım.

Yabancıların son iki hafta enclomiphene başlayıp rad bittikten sonra 2 hafta daha kullandığını görmüştüm redditte sanırım hem son hafta baskılanmasını önlüyor hem de kapanma riskine girmiyorlar aynı şey tamoksifenle de yapılabilir bence süreyi de uzatıcaksan muhtemelen sistem kapanır doz da artıcak

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    29
berkay16, 11 dakika önce yazdı:

Yabancıların son iki hafta enclomiphene başlayıp rad bittikten sonra 2 hafta daha kullandığını görmüştüm redditte sanırım hem son hafta baskılanmasını önlüyor hem de kapanma riskine girmiyorlar aynı şey tamoksifenle de yapılabilir bence süreyi de uzatıcaksan muhtemelen sistem kapanır doz da artıcak

aldığım yerde enclomiphene 25mg tablet kutu var deus marka ama kutusu 4500tl' ye falan denk geliyo pahalı baya. duruma göre son 2 hafta veya son hafta klomen kullanırım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yanis    17

Ben ilk kürden trenbolone min 6 ay kür taraftarıyım eksi yağdıracaklar ama olsun

tarihinde yanis tarafından düzenlendi
  • Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    29
yanis, 4 saat önce yazdı:

Ben ilk kürden trenbolone min 6 ay kür taraftarıyım eksi yağdıracaklar ama olsun

Reis rad140 konuşuyoruz tren ne alaka, yolculuğa çıkmıyorum😀

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yanis    17
oppomer, 13 saat önce yazdı:

Reis rad140 konuşuyoruz tren ne alaka, yolculuğa çıkmıyorum😀

Yani hocam sen bilirsin 1  kür dene rad ve mk yı memnun kalırsan ne güzel.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    29
yanis, 28.11.2025 - 10:32 yazdı:

Yani hocam sen bilirsin 1  kür dene rad ve mk yı memnun kalırsan ne güzel.

Yıllar önce testo-rimobolan (eczane) danabol kürü yapmıştım, sarm ile kıyaslanamaz tabi, ramazandan sonra yada yaz sonu  niyetim var yine, fakat kürden 7 yıl sonra kalça kemiğinden ameliyat oldum, avasküler nekrozdan dolayı, ya kendiliğinden ya çok alkol almaktan yada doktor steroidden dolayı olmuş olabilir dedi, kullandığım testo ve danabol optimum markaydı yani belki de hiç steril değildi

En son bench de 55 bastım geçen hafta, bugün 5x 65kg bastım, rad açılmaya başladı galiba, pump süper ama 10gr L citruline aldım, 

tarihinde oppomer tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    493
oppomer, 9 dakika önce yazdı:

Geçen hafta bench de 55kg basmıştım, bugün 5x 65kg bastım, rad açılmaya başladı galiba, pump süper ama 10gr L citruline aldım yani pump yapan rad mı citruline mi bilmiyorum

Pumpın büyük kısmı L-Citrulline damar genişletici etkisinden kaynaklanıyor çünkü bu dozda bu etki oldukça belirgindir. Ancak 5x65kg basabilmen L-Citrulline bağımsız olarak kaslarının rad açılmaya başladığını ve gerçek bir güç artışı elde ettiğini gösteriyor. L-Citrulline sadece bu antrenmanda pump hissini artırarak seni daha iyi hissettirmiş ve muhtemelen daha fazla tekrar yapmana yardımcı olmuştur.

tarihinde AS1L tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    29
AS1L, 12 dakika önce yazdı:

Pumpın büyük kısmı L-Citrulline damar genişletici etkisinden kaynaklanıyor çünkü bu dozda bu etki oldukça belirgindir. Ancak 5x65kg basabilmen L-Citrulline bağımsız olarak kaslarının rad açılmaya başladığını ve gerçek bir güç artışı elde ettiğini gösteriyor. L-Citrulline sadece bu antrenmanda pump hissini artırarak seni daha iyi hissettirmiş ve muhtemelen daha fazla tekrar yapmana yardımcı olmuştur.

Hardline L citruline,dışında başka bir marka var mı?,diğerleri citruline malate, ikisini de kullandım ama L citruline çok daha iyi pump verdi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    359

Hardline L citruline,dışında başka bir marka var mı?,diğerleri citruline malate, ikisini de kullandım ama L citruline çok daha iyi pump verdi

Nutrend, protein ocean bildiklerim bunlar nutrendin presi de çok güzel direkt pre alabilirsin citrulline yerine 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    29
berkay16, 25 dakika önce yazdı:

Nutrend, protein ocean bildiklerim bunlar nutrendin presi de çok güzel direkt pre alabilirsin citrulline yerine 

Pre kullandım, beast mode ve hardline nox2 denedim, nox2 daha hoşuma gitti ama L citruline'i tek geçerim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    359

Pre kullandım, beast mode ve hardline nox2 denedim, nox2 daha hoşuma gitti ama L citruline'i tek geçerim

Nutrade yerine nutrend yazmışım bu arada nutrade pre workoutunun içeriği ve etken madde miktarının denediklerinle hiç alakası yok f/p olarak muhtemelen içindeki ürünleri kendin alıp karıştırsan aşağı yukarı aynı parayı verirsin sadece içindeki a-gpc'yi almaya kalksan 500tl pre zaten 1100tl 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    29
berkay16, 3 saat önce yazdı:

Nutrade yerine nutrend yazmışım bu arada nutrade pre workoutunun içeriği ve etken madde miktarının denediklerinle hiç alakası yok f/p olarak muhtemelen içindeki ürünleri kendin alıp karıştırsan aşağı yukarı aynı parayı verirsin sadece içindeki a-gpc'yi almaya kalksan 500tl pre zaten 1100tl 

Bidahaki antrrman öncesi sitrülin almıcam bakalım rad pump yapacak mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tenebris    0

Merhaba, kürünüzün gidişatı nasıl acaba? Merak ettim. Ben de 4 veya 8 haftalık, güç artışı yakalamak için rad140 kullanmaya başlamayı düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    29
Tenebris, 30.11.2025 - 16:16 yazdı:

Merhaba, kürünüzün gidişatı nasıl acaba? Merak ettim. Ben de 4 veya 8 haftalık, güç artışı yakalamak için rad140 kullanmaya başlamayı düşünüyorum.

RAD' da 4. haftaya girdim sanırım bu hafta iyice çalışmaya başlar. geçen antreman da bir anda güç artışı geldi, sanırım yeni yeni açılıyo ilaç

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tenebris    0
oppomer, 13 saat önce yazdı:

RAD' da 4. haftaya girdim sanırım bu hafta iyice çalışmaya başlar. geçen antreman da bir anda güç artışı geldi, sanırım yeni yeni açılıyo ilaç

Herhangi bir yan etki hissediyor musunuz? Araştırmalarıma göre 8 haftalık sadece rad kullanmak güç artışı için etkili olacak sanırım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    29
Tenebris, 7 saat önce yazdı:

Herhangi bir yan etki hissediyor musunuz? Araştırmalarıma göre 8 haftalık sadece rad kullanmak güç artışı için etkili olacak sanırım.

Şu ana kadar yan etki yok, mk677 biraz ödem yapıyo yüzde falan ama rad yan etki yapmadı. Ağırlıklar biraz arttı, özellikle gögüs ve tricepste. İlacın boş olduğunu sanmıyorum. yetkili satıcıdan aldım  daha 4 hafta var bitmesine, gelişmeleri yazarım

tarihinde oppomer tarafından düzenlendi
Ekleme yaptım
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    29

5.haftadayım, sadece bench de kilo arttı ama onun dışında halen Rad'ın gücünü hissetmiyorum, kilolar artmıyor, ilaçlar boş olamaz çünkü yetkili satıcıdan aldım, 4 haftam daha var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    493
oppomer, 04.12.2025 - 23:04 yazdı:

5.haftadayım, sadece bench de kilo arttı ama onun dışında halen Rad'ın gücünü hissetmiyorum, kilolar artmıyor, ilaçlar boş olamaz çünkü yetkili satıcıdan aldım, 4 haftam daha var

İlaç boş değil yetkili satıcıdan aldıysan sorun yok. Sadece ya doz biraz düşük ya progresyon agresif değil ya da vücudun biraz geç yanıt veriyor. 6 haftayı bitirip 7 girerken büyük ihtimal oha ne oluyor diyeceksin. Kaç mg RAD kullanıyorsun ve haftalık toplam set sayın yaklaşık ne kadar şu an? Ona göre daha net yönlendireyim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    29
AS1L, Bir saat önce yazdı:

İlaç boş değil yetkili satıcıdan aldıysan sorun yok. Sadece ya doz biraz düşük ya progresyon agresif değil ya da vücudun biraz geç yanıt veriyor. 6 haftayı bitirip 7 girerken büyük ihtimal oha ne oluyor diyeceksin. Kaç mg RAD kullanıyorsun ve haftalık toplam set sayın yaklaşık ne kadar şu an? Ona göre daha net yönlendireyim.

hocam mk677' yi de RAD140'ı da 20mg kullanıyorum, haftalık set sayısı da mesela göğüs'ü örnek vereyim toplamda 16 set.  cumartesi: göğüs-triceps-karın / pazar: sırt/biceps / salı: omuz/bacak/karın, perşembe: full body (her bölge 1 hareket 4 set) şeklinde antreman yapıyorum. MK' da 5.haftadayım, RAD' da ise 4. haftadayım, kullandığım marka Biaxol

-

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    493
oppomer, 20 dakika önce yazdı:

hocam mk677' yi de RAD140'ı da 20mg kullanıyorum, haftalık set sayısı da mesela göğüs'ü örnek vereyim toplamda 16 set.  cumartesi: göğüs-triceps-karın / pazar: sırt/biceps / salı: omuz/bacak/karın, perşembe: full body (her bölge 1 hareket 4 set) şeklinde antreman yapıyorum. MK' da 5.haftadayım, RAD' da ise 4. haftadayım, kullandığım marka Biaxol

-

Biaxol hiç duymadım ama yetkili satıcıdan aldıysan içerik konusunda sorun yok. 20 mg RAD da normal sadece haftalık antrenman düşük kalıyor. Bu yüzden etki geç geliyor. Özellikle sırt – omuz – bacak bölgelerine 3 – 4 set daha ekle 6 – 7 haftada net fark edersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: ceyhuninc
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Daha öncede bu kombini yaparak etkili bir sonuç almıştım. Şimdide mk-677 ve yk-11 kullanacağım.
      GEÇMİŞ SARM KÜRÜM:
      MK-677 RAD-140 SORULARIM:
      YK-11 Beni endişelendiriyor kaygılanmalı mıyım kullanım hususunda? Yan etkileri nelerdir? Bu kürde dikkat etmemi gerektirecek ince noktalar var mı? Tüm cevap, öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: swange
      Merhaba 8 hafta boyunca rad-140 kürü yapsam PCT yapmama gerek kalır mı? Kalırsa hangi ilaçları kullanmalıyım?
    • Yazan: kadireis01
      Merhaba arkadaşlar,
      Uzun bir dönemdir gerek hayat gerek askerlik(yedek sb. olarak ıraktaydım.) ciddi bir düşüş yaşadım.Yaklaşık 2,5 senedir. 2021 yılında mk677 kullandım tamamen düzensizdi. E2 yükseldi memeden hafif bazen sıkınca sıçrayan su gelmeye başlamıştı. Sağlıkçıyım baya korkuttu ancak alıştım ve hala geliyor sıkınca. O süreçte haftada 4 gün olmak üzere 3 yıllık bir geçmişim vardı ancak tamamen gitmedim tabi o da düzensizdi. Şuan tekrar hayatım normale döndü ve artık bırakmamak üzere spora adım atıyorum tekrardan yaklaşık bir ay oldu ve fullbody girmeye çalışıyorum 5*5 powerlifting gibi temel hareketlere yöneldim.
      KİLOM 104 BOY 178 Bel ve karın bölgesi yağlı çok çirkin bir görüntü var. Özgüven çok düşük. Psikiyatri hemşiresiyim ilaçları detaylı olarak biliyorum kullansam bile dopamine serotonine etki ettiricem diye bu kez yağlanmayı arttıyor. Bu yüzden bana iyi gelen tek şeye yani spora ağırlık vermek istiyorum. Kızılacaktır belki ama artık başla bırak başla bırak yapmaktan emeklerin karşılığınız zerre göremedim.
      Ürün kullanmak istiyorum. Bana yol göstermenize ihtiyacım var
    • Yazan: Altay1995
      Arkadaşlar merhaba,
      Kür olarak bu kombinasyonu kullanmayı düşünüyorum , sizin de fikir ve görüşlerinize değer veriyorum yardımcı olur musunuz , kullanan var mı sizce etkili olur mu?
      PLANLADIĞIM KÜR İÇERİĞİ:
      GW-501516 LGD-4033 MK-677 RAD-140  Bana ne kazandırır +sı -si  ne olur merak ediyorum teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp