Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

mertblk10    0
Unrest, 46 dakika önce yazdı:

1 ay boyunca. Ama igf1 36 saat süreyle düşmez diye biliyorum. Yani çok önemli değil her gün sabah akşam vurduysan. Yine de sabah aç karnına verdim testi . Birde öyle dene. Ama kullandığın genotropinlerin fotoğraflarını atarsan sahtemi değil mi anlayabiliriz belki. Kutusuda, kartuşuda hepsini at.

6 gün sonra test verdim bidaha bu sefer 0.122 çıktı 

2D6832B4-5A79-4F4F-9E0F-AE226C42081C.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mertblk10    0

Şahıstan aldım toplu şekilde ve bu aldıgım kişi çok yakınımdan birisi yani abi dedigimiz birisi 40 kutu aldım toplu tanesi 2000₺ den orjinal olup olmaması degil sorun çalışıp çalışmaması aslında, 8 kutuyu bitirdim 2 ay oldu ama test sonucu bu şekilde çıktı sorduğumda normal birisinin testi 0.02 çıkar seninkisi 0.111 çıktı dedi sonra 6 gün sonra bidaha test verdim 0.112 çıktı gidip adama caz yapıcam ama kesin sonuç için araştırıyprum bilenlerden bilgiler topluyorum, varsa elinizde kanıt olarak daha önce yapılmış growth testleri falan atın adama göstereyim eger çalışmıyorsa size zahmet şimdiden teşekkür ederim herkese🫶

image.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    134
mertblk10, 28 dakika önce yazdı:

Şahıstan aldım toplu şekilde ve bu aldıgım kişi çok yakınımdan birisi yani abi dedigimiz birisi 40 kutu aldım toplu tanesi 2000₺ den orjinal olup olmaması degil sorun çalışıp çalışmaması aslında, 8 kutuyu bitirdim 2 ay oldu ama test sonucu bu şekilde çıktı sorduğumda normal birisinin testi 0.02 çıkar seninkisi 0.111 çıktı dedi sonra 6 gün sonra bidaha test verdim 0.112 çıktı gidip adama caz yapıcam ama kesin sonuç için araştırıyprum bilenlerden bilgiler topluyorum, varsa elinizde kanıt olarak daha önce yapılmış growth testleri falan atın adama göstereyim eger çalışmıyorsa size zahmet şimdiden teşekkür ederim herkese

Abi 2000tl imkansız bir fiyat istediği kadar toplu olsun. 3800tl şuan hadi 2024 de 3000 olsun. Sigortalı geno kullanan biri desek, 40 tane yine imkansız her ay kullanacağı dozu alabilir. %99.9 sahte ve gerçek endişen yok diye birşey olamaz içine ne koyduklarını bile bilmiyosun. Ve gerçek endişen yoksa jano testi olan bir ton gh var. Bunlar bile igf1 ini 6iu da 450 lere yükseltecektir. Fiyattan dolayı incelemeye bence gerek yok ama daha net fotolar lazım. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Valhallaxd    158
mertblk10, 50 dakika önce yazdı:

Şahıstan aldım toplu şekilde ve bu aldıgım kişi çok yakınımdan birisi yani abi dedigimiz birisi 40 kutu aldım toplu tanesi 2000₺ den orjinal olup olmaması degil sorun çalışıp çalışmaması aslında, 8 kutuyu bitirdim 2 ay oldu ama test sonucu bu şekilde çıktı sorduğumda normal birisinin testi 0.02 çıkar seninkisi 0.111 çıktı dedi sonra 6 gün sonra bidaha test verdim 0.112 çıktı gidip adama caz yapıcam ama kesin sonuç için araştırıyprum bilenlerden bilgiler topluyorum, varsa elinizde kanıt olarak daha önce yapılmış growth testleri falan atın adama göstereyim eger çalışmıyorsa size zahmet şimdiden teşekkür ederim herkese

sahte gibi bu, üzerindeki o nokta işareti orjinallerde olmuyor diye biliyorum böyle iç içe geçmiş 2 halka gibi oluyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.517
mertblk10, 5 saat önce yazdı:

Geçmiş olsun :) kaç iü vurdun 0.112 çıktı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SAMOtrophin    53

growthlar ilk enjeksiyondan itibaren yarım saat, 1 saat sonra kan testi verdiğinde referans dışına çıkıyor steroidler konusunda her ne alınıyorsa bence ilk parti alınıp, denenip, test verilmeli çalıştığını görünce, toplu almak lazım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.875
SAMOtrophin, 54 dakika önce yazdı:

growthlar ilk enjeksiyondan itibaren yarım saat, 1 saat sonra kan testi verdiğinde referans dışına çıkıyor steroidler konusunda her ne alınıyorsa bence ilk parti alınıp, denenip, test verilmeli çalıştığını görünce, toplu almak lazım

Dostum malesef herkeste referans dışına çıkmıyor. Yaşa, genetiğe vs bağlı olarak referans üstüne çıkmayabilir. Bende referans üstüne çıkmadı aynı parti ürün arkadaşıma verdim 0-3 referans 17 çıktı onda.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    351
gönderildi (düzenlendi)

36 iu mu aldın 2000 tl ye ? 2 aydır vücudunda hiç değişiklik olmadı mı hani oradan bile anlardın çalışıp çalışmadığını gerçi hızlı değişiklik kac ünite vurduğuna bağlı. günlük 6 iu vuruyorsun bariz değişiklik olmaliydi gözle görülür bir şekilde.  eğer 36 iu aldiysan 2000 tl bedava 🤣 çünkü eczanede 3.800 tl 

tarihinde Tr3n tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mertblk10    0
Diver, 16 saat önce yazdı:

Dostum malesef herkeste referans dışına çıkmıyor. Yaşa, genetiğe vs bağlı olarak referans üstüne çıkmayabilir. Bende referans üstüne çıkmadı aynı parti ürün arkadaşıma verdim 0-3 referans 17 çıktı onda.

Diver hocam selamlar ürünün etkilerini görüyorum çok müthis büyüdüm ve yag yaktım 2 aylık kullanımda , her sabah kalktgıkmda elleriim ayaklarım müthiş ödem tutuyo ilk kullanıma başladığım sıralarda kemik agrısı falan yaşıyodum hani tüm yan etkileri yaşadım tüm etkilerini de yaşadım büyüyorum çok iyi şekilde ve yag yakıyorum yüzüm bile gençleşti güzelleştim fskat test sonucu ne yaparsam yapayım test sonucu referans aralıgında kalıyor bu çalışsa bile böyle ref arası olma ihtimali varmıdır ? İlaçlar orjinal degil zaten kullandıklarım fakat dolu yani aldığım adam salonun sahibi 4 senedir tanıdığım adam kendisi bile bunu kullanıyor görüyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.875
mertblk10, 2 saat önce yazdı:

Diver hocam selamlar ürünün etkilerini görüyorum çok müthis büyüdüm ve yag yaktım 2 aylık kullanımda , her sabah kalktgıkmda elleriim ayaklarım müthiş ödem tutuyo ilk kullanıma başladığım sıralarda kemik agrısı falan yaşıyodum hani tüm yan etkileri yaşadım tüm etkilerini de yaşadım büyüyorum çok iyi şekilde ve yag yakıyorum yüzüm bile gençleşti güzelleştim fskat test sonucu ne yaparsam yapayım test sonucu referans aralıgında kalıyor bu çalışsa bile böyle ref arası olma ihtimali varmıdır ? İlaçlar orjinal degil zaten kullandıklarım fakat dolu yani aldığım adam salonun sahibi 4 senedir tanıdığım adam kendisi bile bunu kullanıyor görüyorum 

İlaçtan memnunsan değere bakma. Ama ben olsam eczaneden bir tane alır aynı dozda vurup kan tahlili yaptırırım. Çünkü ilaç steril mi değil mi içinde başka bir ürün olabilir mi soru işareti.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mertblk10    0
Diver, 3 saat önce yazdı:

İlaçtan memnunsan değere bakma. Ama ben olsam eczaneden bir tane alır aynı dozda vurup kan tahlili yaptırırım. Çünkü ilaç steril mi değil mi içinde başka bir ürün olabilir mi soru işareti.

Hocam ilaçtan çok memnunum hayatımda almadıgım pump ulaşamadığım kadar parçalı yagaız bi fizigim oldu müthiş derece derim inceldi tüm damrlarımı görüyorum her sabah ödemli uyanıyorum hani görüp görebilecegim tüm etkileri ve yan etkileri görüyorum ve şaşırıyorum vücudumu gördügümde inanamıyorum ama test verdiginde ref arası cıkması kafamı kurcaladı çok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.125
mertblk10, 7 dakika önce yazdı:

Hocam ilaçtan çok memnunum hayatımda almadıgım pump ulaşamadığım kadar parçalı yagaız bi fizigim oldu müthiş derece derim inceldi tüm damrlarımı görüyorum her sabah ödemli uyanıyorum hani görüp görebilecegim tüm etkileri ve yan etkileri görüyorum ve şaşırıyorum vücudumu gördügümde inanamıyorum ama test verdiginde ref arası cıkması kafamı kurcaladı çok

Kac haftada ilac sana bunları yaşattı? Kaçıncı haftada? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    351
gönderildi (düzenlendi)

dostum kusura bakmada gerçekler bunlar 2000 tl ye pfizer genotropin olmaz eczane bile sana satılan fiyattan almıyordur gördüğün etkilerde psikolojik olabilir * iran cinnatropin 2000 tl ye satanlar var

tarihinde Tr3n tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mertblk10    0
SPECTRE, 3 saat önce yazdı:

Kac haftada ilac sana bunları yaşattı? Kaçıncı haftada? 

Tam 2 aylık kullanımda hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.125
mertblk10, 18 saat önce yazdı:

Tam 2 aylık kullanımda hocam

Yazdıklarının hepsi hayal ürünü gh 2 ayda hiç birini yapmaz. Gh dışında bisey kullanıyorsan onların etkisidir. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enxgin    7

IGF-1 Seviyelerinin Kanda Artış Zamanlaması

İlk Artış: Büyüme hormonu enjeksiyonundan sonra kanda IGF-1 seviyelerindeki anlamlı artış genellikle 8 ila 12 saat içinde görülmeye başlar.

• Zirve (Peak) Seviyesi: IGF-1 seviyeleri genellikle enjeksiyondan sonraki 12 ila 24 saatlik zaman diliminde en yüksek (zirve) noktasına ulaşır.
  • Yüksek Kalma Süresi: Büyüme hormonunun kendisinin yarı ömrü kanda çok kısadır (birkaç saat içinde kaybolur). Ancak tetiklediği IGF-1'in yarı ömrü çok daha uzundur ve seviyeleri birkaç gün boyunca yüksek kalabilir. Bu yüzden GH etkisini ölçmek için GH'nin kendisine değil, IGF-1'e bakılır.

Orjinallik Testi İçin IGF-1 Testi Yaptırmak

Büyüme hormonunun orijinal olup olmadığını anlamak için IGF-1 testi yaptırma yaklaşımı oldukça yaygındır. Ancak bunu doğru yapmak için belirli bir protokol izlenmelidir:

1. Baseline (Referans) Testi: Büyüme hormonunu kullanmaya başlamadan ÖNCE kan vererek mevcut (doğal) IGF-1 seviyenizi ölçtürmeniz kesinlikle gereklidir. Bu sizin referans noktanız olacaktır. Bu olmadan, sonraki testin sonucunu yorumlamak imkansızdır.
  2. Enjeksiyon: Referans testinden sonra, test etmek istediğiniz üründen standart bir doz enjekte edersiniz.
  3. Zirve Zamanı Testi: Enjeksiyonu yaptıktan tam 12 ila 24 saat sonra tekrar kan vererek IGF-1 seviyenizi ölçtürürsünüz. En ideal zaman genellikle 16-20. saatler arası olarak kabul edilir.
  4. Karşılaştırma: İkinci testin sonucunu ilk referans sonucunuzla karşılaştırırsınız. Eğer kullandığınız ürün orijinal ise, IGF-1 seviyelerinizde referans değerinize göre çok belirgin ve anlamlı bir artış görmeniz gerekir. Artış olmaması veya çok düşük bir artış olması, ürünün sahte veya etkisiz olduğunu düşündürebilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    134
mertblk10, 05.06.2025 - 12:46 yazdı:

Bunu daha önce söylemiştim. Gh bazı kişilerde kanda igf seviyelerini arttırmıyor. Ama dokular igf-1 ürettiği için yinede işe yarıyor. Yine de @Diverın tavsiyesi mantıklı 3tane eczane ürünü al, 1 ay onları kullan ve test ver. Ama şu var abi, hgh eğer pharma değilse 100 iusu 50 dolarken sen gidip 36 iuya 55 dolar veriyorsun.neden veresin yani ? Doluluk diyosan adam geno penine koydu diye pharma kadar kaliteli yapması imkansız. Aynı etkileri 50 dolarlık hghde de alırsın  

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    311

2.000 tl ye orjinal genotropin alamazsın. O geno sahtemi değilmi sana söyliyim yap gör. Bundan yıllar önce çok yakın arkadaşımdan öğrenmiştim piyasaya 2017 de çakma genoları salmışlardı yemin ediyorum orjinalle birebir aynı normal bi insan asla anlayamaz. Sahte genotropinlerde kalemin üstünde yazan yazıları genotropin yazan yer renkli yazılar tırnagınla kazı bastırarak o yazılar eğer silinirse bilki sahte orjinalinde tırnagınla sabaha kadar kazı yazı aynı kalıyor :) ve orjinallerde unite yazan beyaz yezılar rakamlar belirgin beyaz çakmalarda ise şeffaf baya bi

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    29
Unrest, 4.06.2025 - 14:39 yazdı:

Abi 2000tl imkansız bir fiyat istediği kadar toplu olsun. 3800tl şuan hadi 2024 de 3000 olsun. Sigortalı geno kullanan biri desek, 40 tane yine imkansız her ay kullanacağı dozu alabilir. %99.9 sahte ve gerçek endişen yok diye birşey olamaz içine ne koyduklarını bile bilmiyosun. Ve gerçek endişen yoksa jano testi olan bir ton gh var. Bunlar bile igf1 ini 6iu da 450 lere yükseltecektir. Fiyattan dolayı incelemeye bence gerek yok ama daha net fotolar lazım. 

Kuzenim eczacı kalfası bugün depo çıkış fiyatından alabilir miyim diye genotropin sordum bana bir suriyelinin reçeteyle 29 tane genotropin aldığını söyledi bu ülkede hiç bir şey şaşırtmaz beni bir doktor nasıl 29 tane yazabiliyor bu raporu hangi doktor yazıyor kim onaylıyor bilmiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    311
berkay16, 9 dakika önce yazdı:

Kuzenim eczacı kalfası bugün depo çıkış fiyatından alabilir miyim diye genotropin sordum bana bir suriyelinin reçeteyle 29 tane genotropin aldığını söyledi bu ülkede hiç bir şey şaşırtmaz beni bir doktor nasıl 29 tane yazabiliyor bu raporu hangi doktor yazıyor kim onaylıyor bilmiyorum.

Böyle birşey mümkün değil bu işte başka bir durum olmalı bak doktor yazar receteye 50 kutu ilaçda yazar ama hepsini ödemez uyguna alamaz kimse. Bütün ilaçlar aylık doz hesaplanıp ona göre kutu yazılır o kadarını öder. O doktorun icinden gecerler tek kişiye 29 kutu geno yazacak. Kaldıki 29 adetide indirimle alamaz yok öyle birşey yıllardır bu isin icindeyiz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    29
Yusufdemir1995, 19 dakika önce yazdı:

Böyle birşey mümkün değil bu işte başka bir durum olmalı bak doktor yazar receteye 50 kutu ilaçda yazar ama hepsini ödemez uyguna alamaz kimse. Bütün ilaçlar aylık doz hesaplanıp ona göre kutu yazılır o kadarını öder. O doktorun icinden gecerler tek kişiye 29 kutu geno yazacak. Kaldıki 29 adetide indirimle alamaz yok öyle birşey yıllardır bu isin icindeyiz

Bana da sacma geldi 16 ünitelikten olsa günlük 15ui rapor etmesi lazım ben kuzenin yalancısıyım valla 😂.He yaptılarsa da şaşırmam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    134
berkay16, 26 dakika önce yazdı:

Abi tuhafmış bu ilacın normalde limiti var diye biliyorum. Bir eczane 29 tane satamaz diye biliyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    29
Unrest, 4 dakika önce yazdı:

Abi tuhafmış bu ilacın normalde limiti var diye biliyorum. Bir eczane 29 tane satamaz diye biliyorum 

Recetelenebilicek aylık maksimum 210 ünite flnmış turner sendromu için bi araştırdım da muhtemelen ya ilacı yanlış anladı ya da ben sayıyı yanlış duydum 16 üniteden 13 taneye fln denk gelir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.517
berkay16, 11 saat önce yazdı:

Büyüme hormonu eksikliği olan çocuklara günlük 15-18 ünite vuruluyor o yüzden aylık veya 2 aylık bazde ilaç yazılıyor öyle bir durum varsa çok normal. Bir iş arkadaşın çocuğunda bu durum varsa aylık 30 kalem kadar alıyorlardı. Neredeyse günlük 1 kalem vuruyordu 

Yusufdemir1995, 12 saat önce yazdı:

2.000 tl ye orjinal genotropin alamazsın. O geno sahtemi değilmi sana söyliyim yap gör. Bundan yıllar önce çok yakın arkadaşımdan öğrenmiştim piyasaya 2017 de çakma genoları salmışlardı yemin ediyorum orjinalle birebir aynı normal bi insan asla anlayamaz. Sahte genotropinlerde kalemin üstünde yazan yazıları genotropin yazan yer renkli yazılar tırnagınla kazı bastırarak o yazılar eğer silinirse bilki sahte orjinalinde tırnagınla sabaha kadar kazı yazı aynı kalıyor :) ve orjinallerde unite yazan beyaz yezılar rakamlar belirgin beyaz çakmalarda ise şeffaf baya bi

Kesinlikle katılıyorum. Bedava peynir sadece fare kapanında olur. Paranın bile bir maliyeti var. 3000-4000 tl lik bir ürünü sınırsız stok ile birisi 2000 e veriyorsa oradan uzaklaşmak lazım. Overdose tayfa 2500 bandında satıyor perakende olarak. Ne kadar Orjinal olabilir ki seri numaraları vs her şeyi aynı bütün kalemlerde 

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: fitjoy
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Clen bulk yapmak istiyorum ve bunun için programlama yaptım! Sizden ricam eksik varsa düzeltmeniz.
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 mg testo enantath haftalık 200 mg masteron haftalık 2-4 ui hgh  3500/5000 kalori kademeli çıkıp inerek gideceğim SORULARIM:
      Bu kürü 20 hafta kullanmayı düşünüyorum sizce uygun mu? Kuru büyüme hedefim var masteron kısa ester mi uzun ester mi kullanmalıyım? Tüm fikir ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: emoxx
      Merhaba değerli büyüklerim,
      SORULARIM:
      16 yaşındayım günlük 4ünite growth alıyorum 3ay boyunca böyle alsam boyum uzar mı? Birde internette birşey gördüm growth kullanınca plaklar daha erken kapanıyormuş bu doğrumu? Doğruysa letrozol almam gerekiyor mu boy uzaması için? KİŞİSEL BİLGİERLİM ve HEDEFİM:
      Boyum : 1.91 cm Uzama hedefim : 1.96 (4-5cm) Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: kafkasli
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Alırken fark etmedim eve geldiğimde genotropinin kurulu olduğunu fark ettim ve açma kısmında bant vardı.
      Ne yapmamı önerirsiniz?
    • Yazan: Sinan06
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      İran cinnatropin aldım içi sütlenmiş gibi beyaz maddeler yüzüyor içerisinde. Beyazlayınca bozulmuş oluyormuş ddeniyor. Ben bunu belli bir süre bilmeden kullandım.
      Bozuk gh kullanıldığında ne gibi sonuçları olur?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.