Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

EmreGundi

Deca-durobilin tedavi amaçlı kullanılması hk.

Önerilen İletiler

EmreGundi    389

Herkese hayırlı akşamlar.

Yıllardır geçmeyen omuz sakatlığım (akromion tip-ll, impingiement sendromu diye de geçiyor) var defalarca fizik tedavi, iğneler vs derken en son ameliyatla kemiği tıraş ettirip sorunu çözdüğümü düşünüyordum yine nüksetti. Doktora göründüğümde yine ameliyat dedi anladım ki bu iş böyle olmayacak.. Şu ana kadar doktor önerisi dışında tedavi yöntemi ostarine denedim kullandığım süre boyunca eklemlerde su tuttuğu için sakatlığımı geçirmişti tabi ki bırakınca sakatlık devam etti.

BPC-157 ve TB500 bir seçenek evet lakin benim sakatlığım kronik Burak hocadan da zamanında bu konuyla ilgili bilgi almıştım tekrar nüksetmeyeceğinin garantisi yok o topa girmek istemiyorum. Forumlarda dolaşırken Deca'yı 25-100 mg arası kullanıp sakatlığın önüne geçenleri gördüm. Kalıcı olarak iyileşme mevzusu çoğu insanda olmasada istisnalar var. Tedavi amaçlı iran eczanelerinde 25mg-1ml şeklinde deca satılıyor.

Sorularım daha doğrusu seçeneklerim şunlar;

1. Deca'yı testosuz bir şekilde tedavi amaçlı 25-50 mg kullanan insanlar var elbette uzun vadede testo yine 0'a vurucaktır ama bu tıp sektöründe kullanılıyorsa vardır doktorların bir bildiği..
  2. 20 yaşında sistemi bozmak istemesem de en son seçenek deca dick tehlikesi ve hayatın sürdürülebilirliği açısından 100-200 mg Deca'yı trt doz testo enanthe ile kullanmak mı? Kesinlikle kür amaçlı değil!!!

Farklı fikir ve önerilere sonuna kadar açığım. Bu benim için artık son çare noktasına gelmiş durumda.

Saygılar.. @metinav@rastlantisal@Diver @SPECTRE @Feladel @Yusufdemir1995 @GHOST @Askabar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.765

Sakatlığın konusunda bilgim yok. Bpc-157 ve tb500 konusunda ise, kendim eşim ve kardeşim üzerinde muhteşem sonuçlar aldık. Ve sakatlıklar nüksetmedi. Maddi imkan varsa kesinlikle şans vermeni ve min 6 ay kullanmanı öneririm. Deca ise çok fazla olumsuz örnek gördüm. Testo kullanıldığı halde dick olanları sende biliyorsun. Ben testosuz önermiyorum doktorların yazması açıkcası dick konusunda bilgilerinin olmadığını yada 2. plana attığını düşünüyorum. Testo ve deca dozu en azından eşit tutulmalı. 100 deca 100 testo sana iyi gelecektir bence. 

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    389
Diver, Şimdi yazdı:

Sakatlığın konusunda bilgim yok. Bpc-157 ve tb500 konusunda ise, kendim eşim ve kardeşim üzerinde muhteşem sonuçlar aldık. Ve sakatlıklar nüksetmedi. Maddi imkan varsa kesinlikle şans vermeni ve min 6 ay kullanmanı öneririm. Deca ise çok fazla olumsuz örnek gördüm. Testo kullanıldığı halde dick olanları sende biliyorsun. Ben testosuz önermiyorum doktorların yazması açıkcası dick konusunda bilgilerinin olmadığını yada 2. plana attığını düşünüyorum. Testo ve deca dozu en azından eşit tutulmalı. 100 deca 100 testo sana iyi gelecektir bence. 

Tavsiyelerin için teşekkürler abi.Dick konusunda evet haklısın olmasaydı çoktan bu işi yapmıştım.. Dediğim gibi bunu en son çare olarak düşünüyorum. 100 deca 100 testo gayet güzel dozajlar zaten doğal testo seviyeme yakın çıkıyor. Eğer aklıma yatan veya farklı bir fikir tedavi yöntemi gelirse ona yönelebilirim..

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    156

Deca'nın sorunu tamamen çözme ihtimali bulunuyor mu? Yoksa geçicı mi?

tarihinde Tarık34 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    269

Daha önce yasadıgın durumu 2 farklı arkadaşım salonda yaşamıştı 2 sınede deca kuru uyguladım bırdahada asla tekrarlamadı deca cok baska bırsey…. 

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    953
EmreGundi, Bir saat önce yazdı:

Tavsiyelerin için teşekkürler abi.Dick konusunda evet haklısın olmasaydı çoktan bu işi yapmıştım.. Dediğim gibi bunu en son çare olarak düşünüyorum. 100 deca 100 testo gayet güzel dozajlar zaten doğal testo seviyeme yakın çıkıyor. Eğer aklıma yatan veya farklı bir fikir tedavi yöntemi gelirse ona yönelebilirim..

İyileştiriyor ama bi hareket formundan kaynaklı filansa tekrarlıyor geri ben iran deca kullanmıştım 2 ay geçirmişti. ama düşük vursan bile prolaktini arttırabiliyor arada kontrol ettirmen lazım. (aşırı bir yükselme değil ama yüzde su tutumu filan oluyor)

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.390

Kendimden örnek vererek başlıyım. Aynı durum değil fakat benimde omuzlarımdan yırtık. 3-4 aydır geçmiyordu ve başlarda sadece press yapmama engel olan durumdu son zamanlarda günlük yaşamımı ve hayat kalitemi de etkilemeye başladı. Npp vuruyordum ve öyle tedavi dozu da değil haftalık 300 vurdum. 6 ay bölüp npp yi sürekli omuzdan enjeksiyon yaptım. Geçti mi kesinlikle hayır. Sonra bir arkadaşım Dubai’den 3 adet bpc ve 1 adet te bpc ve tb500 mix getirdi. Günlük total de 500 mcg a denk gelecek şekilde sabah akşam omuzdan enjeksiyon yaptım. 10 gün sonra ilk flakon bitti ve ağrının kaçıncı gün geçtiğini hissetmedim bile. Şuan çok şükür ağrım yok fakat 2. Flakonu aynı şekilde vurmaya devam ediyorum. 2. Flakon bittikten sonra dozu düşürüp kullanmaya devam edeceğim. 2. Olarak benzer durumda arkadaşım vardı boyun fıtığı olan 3. Aydır kıllanıyoruz ağrıları yok şuan hayat kalitesi arttı. 

tarihinde Askabar tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
  • Teşekkürler 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.200

O topa girme. Hele bu yaşta hiç girme. Para biriktir ve peptidlerden git. Riske hiç girme. Deca illaki geçirecek diye düşünme. Kullandığın süre zarfında iyi gelebiliyor. Sonra nüksedebiliyor. Peptid daha kesin ve stabil çözüm.

• Teşekkürler 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    389

Cevaplar için herkese teşekkür ederim para biriktirip bpc-157 ve tb500 denemeye karar verdim.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
densaxis    4

anladıgım kadarıyla kolun ve scapula kemiklerinin arasındaki bağlar yırtıldı degil mi baskıdan? bunun için istediğin her şeyi deneyebilirsin fakat bizim anatomi profesörü tek cözümünün ameliyat olacagından bassetmişti. tekrar uzun kullanım bpc 167ve tb500 denedikten sonra eğer gene gecmiyorsa nacizane ameliyat tek cozumu gecmis olsun ameliyatin ismi subakromiyal dekompresyon youtubedan bi bak istiyorsan 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    389
densaxis, Şimdi yazdı:

anladıgım kadarıyla kolun ve scapula kemiklerinin arasındaki bağlar yırtıldı degil mi baskıdan? bunun için istediğin her şeyi deneyebilirsin fakat bizim anatomi profesörü tek cözümünün ameliyat olacagından bassetmişti. tekrar uzun kullanım bpc 167ve tb500 denedikten sonra eğer gene gecmiyorsa nacizane ameliyat tek cozumu gecmis olsun ameliyatin ismi subakromiyal dekompresyon youtubedan bi bak istiyorsan 

Ameliyatı oldum kemikleri tıraş ettirdim üzerine fizik tedavi aldım herhalde ameliyat olmadan kalan yırtıklar var ben öyle düşünüyorum eğer onlar da iyileşirse daha olmaz herhalde

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    28
EmreGundi, 2 saat önce yazdı:

Cevaplar için herkese teşekkür ederim para biriktirip bpc-157 ve tb500 denemeye karar verdim.

Geçmiş olsun inşallah kardeşim, güzel tercih. Biraz yorucu fakat emin ol Deca kullanmaktan daha iyi olucak bi tercih yaptın.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Emir32
      Merhaba iyi forumlar abilerim,
      Aşağıda belirttiğim kürdeyim halsizlik ve uykulu oluyorum genelde ne kadar kafein tüketsem de işe yaramıyor!
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Boldenon Deca Danabol Sizce neye dikkat etmem gerekiyor? 
    • Yazan: speddyx
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıda belirttiğim kürüme 250 mg deca önden kick start olarak eklemeyi planlıyorum.
      KÜR PLANLAMAM: (24 HAFTA)
      Testosteron Boldenon SORULARIM:
      Kick start olarak deca eklemem mantıklı mı? 250 mg yeterli olur mu? Tüm fikir ve görüşler için teşekkürler.
    • Yazan: borasipahi
      Sevgili abilerim ve kardeşlerim;
      Bir süre daha bu şekilde devam etmek istiyorum kürüme ve...
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500mg Npp 300mg Boldenon 500mg Sonuçlarımda vitaminler konusunda destek almaya başladım ancak Progesteron seviyesi biraz kafamı karıştırdı, Arimidex veya Tamoksifen kullanmıyorum, jinekomasti belirtisi görmüyorum. Bir aya yakındır östrojen baskılayıcı almıyorum. Çevremden de aldığım geri dönüşlere göre Arimidex kullanmayı kestikten sonra belirgin bir kütle artışım oldu.
      SORULARIM:
      Jinekomasti belirtim olmasa dahi kullanmalı mıyım ? Ek olarak süreci hızlandıracak ekleyebileceğim bir ilaç varsa tavsiye eder misiniz ? KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: SAMOtrophin
      Selam arkadaşlar,
      7. Hafta itibariyle NPP veya Deca eklemek istiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Rimobolan SORULARIM:
      Bu ilaçlar kütle alma amacıyla kaç haftaya kadar kullanılabilir? Önerilen kullanım süresi nedir? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: kafkasli
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümde npp var ve beni psikolojik olarak kötü etkiliyor. Bu durumdan daha fazla etkilenmemek adına '' anti depresan '' cipralex kullanmayı düşünüyorum! Sizce uygun mudur? Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.