Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

deluxes

Tren ace'den, tren enanthate geçiş süreci hk.

Önerilen İletiler

deluxes    152

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?

Haftalık 200mg tren ace alıyorum bunu 5 hafta devam ettirip daha sonra tren enanthateye 400mg olarak geçiş yapmak istiyorum. Bu geçiş sürecini nasıl yapabilirim? Tren ace kandan hızlı çıkıyor bir anda kesip enanthate enjeksiyonuna başlamak kanda ki tren seviyesini düşürecek. Bu geçişi planlamam hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.758

Ben olsam şöyle yaparım; 3 hafta acetat kullandıktan sonra haftalık 200 acetat 200 enanthate vururum. 2 haftaya enanthate plazma seviyesine ulaşır. 2 hafta sonunda haftalık 400 devam ederim. 

• Beğen 1
  • +1 2
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmets    6

Bence bu kadar fazla takılmaya gerek yok aceyi kesip enantheye geçsen birkaç hafta yaşar yaşamazsın güç düşüşü. Ha yine dikkat etmek istiyorsan 200mg ace+400mg enanthe git 2 hafta boyunca, 3. hafta aceyi kes enanthe ile devam et gücün düşmeden artırmaya devam edersin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Korba    4
Diver, 57 dakika önce yazdı:

Ben olsam şöyle yaparım; 3 hafta acetat kullandıktan sonra haftalık 200 acetat 200 enanthate vururum. 2 haftaya enanthate plazma seviyesine ulaşır. 2 hafta sonunda haftalık 400 devam ederim. 

Yeterli bir cevap maceraya gerek yok 👌

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    659

Ester değiştirirken çok kurcalamaya gerek olmadığını düşünüyorum, @Diver abinin dediği gibi yapabilirsin ya da acetate bittikten sonraki ilk enanhtate enjeksiyonunu 200 mg değil de 400 mg yapabilirsin bu da bir seçenek. Ben enanthate tan acetate a geçtiğimde çok düşünmedim açıkçası ne yaptıysam ona devam ettim. Acetatetan enanthateta da fazla fark olacağını sanmam.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    43

net cevap verilmiş zaten. benim merakımı şu çekti. uzun esterde ne kadar devam edeceksin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    152
abartach, 5 dakika önce yazdı:

net cevap verilmiş zaten. benim merakımı şu çekti. uzun esterde ne kadar devam edeceksin?

Belirli bir süre yok verim aldıkça, kan değerlerim düzgün geldikçe devam ediyorum ilaca. Tren bende agrasyon dışında pek fazla yan etkide yapmadı iyi tolerans gösteriyorum.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    33
deluxes, 16 saat önce yazdı:

Belirli bir süre yok verim aldıkça, kan değerlerim düzgün geldikçe devam ediyorum ilaca. Tren bende agrasyon dışında pek fazla yan etkide yapmadı iyi tolerans gösteriyorum.

Acetattan enantat geçme sebebin nedir. Bende geçmeyi düşünüyorum maliyetten dolayı tek fark ester neticesinde ama acaba başka bir farkı var mıdır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    152
Sparta34, 40 dakika önce yazdı:

Acetattan enantat geçme sebebin nedir. Bende geçmeyi düşünüyorum maliyetten dolayı tek fark ester neticesinde ama acaba başka bir farkı var mıdır

Bende maliyetten dolayı geçeceğim yoksa ester farkı hariç farkları yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Samedbumstead
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500 mg Npp 300 mg Haftalık yükleme yapıyorum! Kürüme trenbolone enanthate eklemek istiyorum sizce zphc nasıldır?
      Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: metropol
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR DETAYLARIM:
      Npp Tren enanthate Kullanmaya başlayacağım daha önce bu ikisini aynı anda kullanmış olan var mı ?
      Deca kullanmayı düşünüyordum ama npp daha hoş geldi...
    • Yazan: Vezuchiy
      Arkadaşlar overdose seri diye temin ettiğim ürün. Çok sağlam olmadığını bilsemde normal kutu ürünlerinin bir kaçını deneyim etmişliğim var bu 2 flakon hakkında bilgi sahibi olan kullanmış olan var mı?

• Yazan: turhanoğlu
      Merhaba arkadaşlar,
      Güncel olarak şu an gün aşırı 0.5 sustanon alıyorum.
      Yani bu düzende bir hafta 1.5 cc diğer hafta 2cc ye denk geliyor. Bunu hiç bozmadan yanına :
      300 tren a (10 hafta) 200 masteron (10 hafta) Yapmayı düşünüyorum. Uygun mudur arkadaş masteron genelde son 6 hafta ekliyorlar. Benim eklememdeki amaç e2 yi kontrol altında tutmak serbest testodan faydalanmak. Anavar bende çook büyük etki yapıyor definasyonda anlayamadığım şekilde. Masteron da onun enjeksiyon versiyonu yanlış bilmiyorsam.
      Tren mg olarak yeterli gelecektir. Masteron ilk defa kullancam kaç mg uygundur bu durumda.
    • Yazan: Yavuz
      Arkadaşlar selam tren acetatta bugun 9. Gündeyim 4 enjeksiyon oldum haftada 375 alıyorum duygu değişimi filan oluyor ruhsal çöküntü gibi hiç bir şey yapmama isteği bu çalıştığını gösteriyor? Bir de 2. Haftanın sonunda bu etkiler oluyormuş bende erken başladı sanırım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.