Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Estel

Only testosteron küründe e2 kontrol altında tutmak için masteron eklemeli miyim?

Önerilen İletiler

Estel    16

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

3 haftadır testosteron kullanıyorum. İlk hafta 500mg aldım, göğüste batma kaşıntı üzerine test verdim E2 150 çıkınca sağ olsun forumdaki arkadaşların önerisi ile 1 tane armidex aldım ardından haftalık 250 mg olarak güncelledim dozu , 2 haftadır herhangi bir kaşıntı batma şikayetim yok , enerji olarak çok iyi hissediyorum sadece testosteron beni tatmin ediyor yanına ciddi bir anabolizan eklemeyi düşünmüyorum artık testlerde bir sorun çıkmadığı sürece uzun süre kullanmayı düşünüyorum.

SORULARIM:

• Dozu yükseltmek istiyorum 350mg Max 500mg olabilir haftalık daha yüksek düşünmüyorum, ama yanına E2'yi kontrol altında tutmak için masteron enan. eklemem doğru olur mu?
  • Ekleyebilir isem ortalama kaç mg ile deneyip ne kadar süre sonra test vermeliyim?
  • Formumu baz alarak masteron eklemekte mantıksız bir durum var mı?
  • Son olarak araştırdığım kadarıyla ben masteronun ciddiye alınacak bir yan etkisi yok , DHT konusundan dolayı saç dökmesini hızlandırabilir dışında, yan etkileri konusunda biraz bilgilendirebilir misiniz ?

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ferdikra    198

Östrojen baskılamıyor masteron vucudunu daha iyi kurutuyo ama saç katili oldugu dogru aromatizasyon için rimoboln yada boldenon eklersen daha iyi 

• Beğen 1
  • Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    6.441

DHT ve E2 ters orantılıdır. Sen dışarıdan DHT aldığında bünyeye göre değişen miktarda E2 aromatazının önüne geçmiş olursun. Bu kimisinde azdır kimisinde çok. Buradan anlaman gereken ise masteron dozunu ezbere değil testlerle ayarlaman gerektiği. Büyüme döneminde 50-80 birim E2 iyidir. 250 testosteron - 300 masteron aldın diyelim. E2 genede 100e çıktı. O durumda masteron dozunu artırman gerekir. 250-400 yapıp 1 ay sonra gene test vererek E2 seviyene baktırman gerekir. Buna göre hareket etmen gerekir. Biz masteronu anabolik etkisinden ziyade E2 dengelemesi ve iyi hissettirdiği için kullanıyoruz. 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel    16

Tekrardan merhaba 
4 hafta only testo ardından 12 hafta testo+primo şeklinde ilerledim.
Şuan primoyu çıkartıp , tren ekledim. Haftalık 250 testo e / 200 tren e ilk enjeksiyonu 3 gün önce yaptım. 

2 Sorum var olacak ;
1 dozlar yeterli mi ? 
2 Trenden önce düzenli 4 öğün yiyordum ve açlık hissetmiyordum , tren ilk enjeksiyondan sonra 2 saatte bir midem resmen kazınıyor dayanılmaz bir iştah var , böyle bir etkisi var mı trenin ? 

Teşekkürler cevaplar için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    280

3 günde tren enanthate'nin etkilerini hissedebileceğini düşünüyorsan mental olarak bu işe hazır değilsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel    16

3 günde herhangi bir fayda göreceğimi düşünmüyorum.  Ama yaptığım araştırmalarda enjeksiyondan sonra  dopamin ve nörolojik etkileri çabuk hissetme durumu olabilirmiş , bundan kaynaklı iştah vs olabilir mi ? Veya başka bir etkisi iştah hissi verebilir mi ?

Bilmediğim birşeyi sormak öğrenmek istedim , tecrübesi ve bilgisi olanlardan .
Yoksa 3 gün de kas koymaya yağ yakmaya başladı diye bir düşüncem yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SAMOtrophin    50
Estel, 1 saat önce yazdı:

3 günde herhangi bir fayda göreceğimi düşünmüyorum.  Ama yaptığım araştırmalarda enjeksiyondan sonra  dopamin ve nörolojik etkileri çabuk hissetme durumu olabilirmiş , bundan kaynaklı iştah vs olabilir mi ? Veya başka bir etkisi iştah hissi verebilir mi ?

Bilmediğim birşeyi sormak öğrenmek istedim , tecrübesi ve bilgisi olanlardan .
Yoksa 3 gün de kas koymaya yağ yakmaya başladı diye bir düşüncem yok.

yukarıdaki arkadaşın vurgulamak istediği şey, trenin, enantathe esterinin üç günde etkilerinin hissedilmeyeceği yönünde sanırım. Vücut geliştirmeciler tren ace tercih ediyor genelde ve daha etkili

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gandalf    0

e2 150 iken bitkinlik motivasyon kaybı ve duygusallık hissettiniz mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Kaldiras
      Haftalık 500mg only testo kullanmayı düşünüyorum yağ oranım %13 falan 20 hafta bu şekilde kullanmayı planlıyorum enjeksiyon konusu da haftada 4 veya 7 e bölerek yapaacağım dalgalanmayı ve östrojeni olabildiğince stabil tutmak için östrojenden kaynaklı sıkıntı yaşamamak için ne yapmalıyım?
      İlk kurumu ve son kurum olmayacak, ancak asla yüksek mg'lara çıkmayacağım. Planladığım kür 20 hafta sürüyor: haftalık 400 mg testosteron enanthate ve östrojeni dengede tutmak ile biraz daha anabolik etki sağlamak için haftada 250 mg primobolan kullanacağım. Enjeksiyon sıklığı olarak iki seçeneğim var: Ya haftalık dozu tek bir flakona boşaltıp 7 güne bölerek her sabah enjekte etmek ya da haftada 2 güne bölmek. Bunun dışında böbrek ve karaciğer koruyucuları kullanacağım, su tüketimime dikkat edeceğim ve günlük kardiyo rutinimde olacak. Amacım hayat boyu yapılabilecek sürdürülebilir bir kür planlaması yapmak, kan testlerimde sorun çıkmamasını ve tansiyonumun kontrol altında olmasını sağlamak. Vücuduma vereceğim zararının bilincindeyim ama bunu olabildiğince minimalde tutmak istiyorum. 
      Beslenme düzenim ise temiz bir şekilde yağlanmadan ve stabil şekilde kütle eklemek uz erine kurulu: Günlük 50 gram yağ, kilo başına 2 gram protein ve kalori hesabının kalanı karbonhidrat olacak. İlaç markası olarak ZPHC kullanmak istiyorum; çünkü daha steril ve daha sorunsuz olacağını düşünüyorum, tabii orijinal urun bulup web sitesinden doğrulayabilirsem.
      Deneyimli arkadaşlar tavsiyelerde bulunmak isterse yazarsa çok sevinirim. Ayrıca ZPHC dışında güvenebileceğim başka hangi marka ürünleri önerirsiniz? Bu sürece başlarken ilaç maliyetinin yanı sıra düzenli yaptırmam gereken kan testleri ve olası hastane/doktor masrafları için bütçemi nasıl planlamalıyım, nelere dikkat etmeliyim? (yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekür ederim)
    • Yazan: impulse101
      Kürüme masteron eklemek istiyorum fakat uzun esterini değil kısa esterini bulabildim malum kısa esterde iki günde bir vurulması daha doğru gibi görünüyor yarılanmaya bağlı. Fakat ben iki günde bir değil de testosteron enanthate enjeksiyonlarıma eklesem yani hafta 2 gibi.
      İLK KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 250mg (4 haftadır) Masteron (eklemeyi düşünüyorum) SORULARIM:
      Bu kısa esteri gün aşırı değil de hafta 2 vursam sorun olur mu?
    • Yazan: sadialps
      Merhabalar,

İlk kürüm olarak 250 Testo 250 Bolde kürü yapıyorum 12 haftalık ve şu an 4. haftasındayım. 3. haftanın son enjeksiyonuna kadar kalçamın sağ tarafından enjeksiyon yaptırıyordum ve son enjeksiyondan sonra enjeksiyon yerinde sert bir kitle oluştu. Başta yanlış hareket edip biraz kaşıdım ve bölgeyi iyice hassas hale getirdim. 4. haftanın ilk enjeksiyonunu kalçamın solundan yaptırdım ve şimdi orada da küçük bir kitle var. 

Bu normal mi ne yapmam gerekiyor
    • Yazan: Husoyz
      Öncelikle selamlar,
      19 yaşındayım 1 yıldır spor yapıyorum 17-18 yaşlarımda da  libidom ve cinsel isteksizlik ve  sertleşme gibi konularda bayağı sıkıntım vardı 19 yaşımın başında 6 aylık spor geçmişimle salondaki bir abinin telkini sayesinde küre girdim küre girmeden önceki kan değerlerimi aşağıya bırakıyorum 3 aylık bir kür süreciydi ilk ay 300 mg testo prop 350-400mg civarındada masteron prop kullandım    sonraki ayda haftalık 150mg npp ekledim  kalan son ayda testo enanthat masteron entathat olarak devam ettim  kürümde de çok güzel verim aldım hem kurudum hem kütle koydum ve şuan kürü bitirmiş bulunmaktayım.
      Ayriyeten birşey fark ettim sanki vücudumda gerçekten bir testosteron eksikliği varmış gibiydi kullanmaya başladıktan sonra fark ettim  harbide kendimi erkek gibi hissetim bi keyfim hayat enerjim yerine geldi libidom ve ereksiyon sorunlarım düzeldi bu cinsel sorunlarım düzelince flörtöz yeteneklerimde gerçekten değişiklik oldu ve özgüvenimi tamamladım gibi oldu işte şuan kür sürecini bitirdim sayılır   3 ayın sonuna geldim fakat ağustos eylül gibi üniversiteye gideceğim o sıralar tekrar küre girmek istiyorum şimdi  eylüle kadar 3 ay var zaten bu 3 ayda düşük doz haftalık 100mg gibi testosteron kullansam sonra tekrar küre girsem ne gibi sıkıntılar yaşarım çünkü testo kullanımı gerçekten bırakmak istemiyorum spordan bağımsız olarak üroloji doktoruna git diyenler olacaktır 3 farklı üroloji doktoruna gittim  çoğu benimle dalga geçti bu yaşta ne  libidosu sanki düzenli sex hayatın var gibi şeyler söyleyip gönderdiler çok kafana takma dediler kür bitiminde yaptırdığım kan tahlillerimde aşağıya bırakıyorum ne yapmam gerektiği hakkında açıkçası pek bir fikrim yok bana yardımcı olurumsunuz lütfen  ne yapmam gerekiyor pct süreci hakkında da pek bir bilgim yok  kullandığım markalar doluydu ondan eminim önce evogen kullandım sonra science pharmaya geçtim gayet memnundum.
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: Cruse
      Merhabalar herkese,
      Ben 7 haftadır 400mg Zphc Tren Ace, 400mg Zphc Testo Prop küründeyim ama garip bir şekilde e2 değerim çok yüksek geldi. Enjeksiyonları gün aşırı vuruyorum haftada 4 kere en son dün saat 21:00’de vurdum bugün sabah 11:00’de test verdim.
      Kürden Başlamadan Önce (06.05.2026)
      Prolaktin 15,9  ng/ml 2,5 - 17,0 SHBG 28,8 nmol/L 10 - 57 Estradiol ( E2 ) 53,7 pg/ml 0,00 - 56,00 Serbest Testosteron 15,15 pg/ml 0,18 - 23,08 Total Testosteron 4,17 ng/ml 2,00 - 9,70 Bugün Verdiğim (13.06.2026) Prolaktin 17,0 mg/ml 2,5 - 17 SHBG 9,80 nmol/L 10 - 57 Serbest Testosteron >157,5 pg/ml 0,18 - 23,08 Estradiol ( E2 ) 330,78 pg/ml 0,00 - 56,00 Bu testleri özelde yaptırmıştım daha öncedende kür yapmıştım uzun süre deca Fln kullanmama rağmen Estradiol 55,3 ng/ml 11,3 - 24,3. Bu testi devlette yaptırmıştım Bu değer çıkmıştı biraz garibime geldi yan etki olarak sorun yaşamıyorum meme ucu hassasiyeti Fln sizin düşünceniz nedir.? 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp