Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Poolside

6 farklı peptid grubu ile tasarladığım kürüm hk.

Önerilen İletiler

Poolside    0

Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?

Önümüzdeki birkaç aylık dönemde bir peptid kürü planlıyorum ve bu ilk kür olacak.

KULLANMAYI PLANLADIĞIM PEPTİD GRUPLARI:

• Hgh Fragment 
  • Igf1 lr3 
  • Ipamorelin
  • Cjc1295
  • Epitalon
  • Bpc 157

KULLANIM PLANLAMAM:

• Uyandıktan sonra Fragment ve igf1 lr3 
  • Öğlen spordan 1 saat önce Ipamorelin ve cjc 1295
  • Gece uyumadan önce Epitalon ve bpc 157 

Küçük dozlarda başlamayı ve ilerleyen günlerde artırmayı planlıyorum ama peptitleri karıştırmak ve kür de bu kadar farklı peptidi kullanmak doğrumu bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdi den teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    936

Bu kürdeki amaç nedir? Neyi hedefliyorsun? Güncel formun ne durumda?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.629

Bence para kaybı. Bu kader farkı ürün vuracağına gh al 6-8 ünite vur. Bu kadar komplikeye gerek yok 

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SantoR    144

ilginç bir deneyim olacak bizde merak ediyoruz bu karışımı 😬

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    318

Cjc+ipa için en iyi kullanım zamanı gece yatmadan önce doğal gh pulsunu uyurken daha iyi arttırıyor ayrıca aç olman gerek kullanırken ipamorelinin daha iyi çalışabilmesi için yerinde olsam sabah ve akşam 100/100 ipa+cjc ve hgh fragment kullanırdım diğerlerini gün içine yayardım epitalonu bilmiyorum. Ben de şuan cjc+ipa kullanıyorum sabah ve gece.

cjc bazı insanalrda alerji yapıyor bende de ara sıra vücutta kabarcıklara sebep oluyor elinde bir bilaxten bulundur bu durum için elimdeki ürünler bitinde direkt gh kullanıcam bu yüzden.

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Poolside    0
deluxes, 3 saat önce yazdı:

Anabolik kullanmayacak misin bunların yanında?

GHOST, 3 saat önce yazdı:

Bu kürdeki amaç nedir? Neyi hedefliyorsun? Güncel formun ne durumda?

Elbette var. 5 aydır işim yoğun olduğu için spor yapmaya zaman bulamıyordum ve formdan düştüm. 40 yaş 85 kiloyum boy 176.dizim de ve belimde kronik ağrı var. İlk ay peptitler ile başlayıp kardiyo çalışacağım. Sonra bu küre primobolan testo propionate masteron ve winstrol ekleyeceğim. Hedefim 70 kilo. 

berkay16, Bir saat önce yazdı:

Cjc+ipa için en iyi kullanım zamanı gece yatmadan önce doğal gh pulsunu uyurken daha iyi arttırıyor ayrıca aç olman gerek kullanırken ipamorelinin daha iyi çalışabilmesi için yerinde olsam sabah ve akşam 100/100 ipa+cjc ve hgh fragment kullanırdım diğerlerini gün içine yayardım epitalonu bilmiyorum. Ben de şuan cjc+ipa kullanıyorum sabah ve gece.

cjc bazı insanalrda alerji yapıyor bende de ara sıra vücutta kabarcıklara sebep oluyor elinde bir bilaxten bulundur bu durum için elimdeki ürünler bitinde direkt gh kullanıcam bu yüzden.

Fragment aç karnına kullanacağım aslında planım IPA+cjc gece kullanmak tı. Belki de epitalon u kür bittikten sonra kullanmalıyım. Ürünler nasıl etkili mi? Önerin için teşekkürler. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224

85kg den 70e düşmek için bu kadar para harcamaya gerek yok ve çok fazla ilaç var. Test/Mast ve yanına 4iu gh ile çok güzel bir şekilde Define olabilirsin. 

Dizinde ki ve belinde ki ağrılar için peptid ekleyebilirsin bpc157.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    318
Poolside, 1 saat önce yazdı:

Elbette var. 5 aydır işim yoğun olduğu için spor yapmaya zaman bulamıyordum ve formdan düştüm. 40 yaş 85 kiloyum boy 176.dizim de ve belimde kronik ağrı var. İlk ay peptitler ile başlayıp kardiyo çalışacağım. Sonra bu küre primobolan testo propionate masteron ve winstrol ekleyeceğim. Hedefim 70 kilo. 

Fragment aç karnına kullanacağım aslında planım IPA+cjc gece kullanmak tı. Belki de epitalon u kür bittikten sonra kullanmalıyım. Ürünler nasıl etkili mi? Önerin için teşekkürler. 

Uyku kalitem arttı onun dışında gözle görülür bir fark yok henüz yeni başladım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    59

Fragment kalori harcamadan 30 45 dk önce alırsın 1 2 saat boyunca etki eder sonra etkisi geçer sen frag alip 2 3 saat sonra spor yapacaksan bir etki alamazsın bu kadar pepdit yerine gh kullanmak daha mantıklı bence 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yanında anabolik alacak mısın eğer sadece peptid ise çok mantıklı gelmedi bana hayırlısı olsun sonuçları bekliyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197
fatman, 3 saat önce yazdı:

Fragment kalori harcamadan 30 45 dk önce alırsın 1 2 saat boyunca etki eder sonra etkisi geçer sen frag alip 2 3 saat sonra spor yapacaksan bir etki alamazsın bu kadar pepdit yerine gh kullanmak daha mantıklı bence 

@fatman seni görmüsken sorayım cinnatropin nasıl aldıgın yer saglam gönderim yaptımı denemeyi düsünüyorum da bende soguk zinciri bozulması icin 20 gün oda sıcaklıgında kalması gerek demişti satıcı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    59
Ferdikra, 17 dakika önce yazdı:

@fatman seni görmüsken sorayım cinnatropin nasıl aldıgın yer saglam gönderim yaptımı denemeyi düsünüyorum da bende soguk zinciri bozulması icin 20 gün oda sıcaklıgında kalması gerek demişti satıcı

valla bilmiyorum hocam bozulma süresini ama ilaç buz kalıbında geldi sıvının rengi şeffaftı kullanıyorum 2ui şuana kadar hissettiğim etki 0 carb almama rağmen pump olduğumu hissettim 2 kalem daha söyledim 1000tlden 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197
fatman, 43 dakika önce yazdı:

valla bilmiyorum hocam bozulma süresini ama ilaç buz kalıbında geldi sıvının rengi şeffaftı kullanıyorum 2ui şuana kadar hissettiğim etki 0 carb almama rağmen pump olduğumu hissettim 2 kalem daha söyledim 1000tlden 

1300 den satıyodu bende siparis edicem bu hafta 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    404

Ben 850den alıyorum çalıştığını uyku kalitesinden anladım test verme imkanım olunca vereceğim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    59
EmreGundi, 2 saat önce yazdı:

Ben 850den alıyorum çalıştığını uyku kalitesinden anladım test verme imkanım olunca vereceğim

Hmm onu düşünmedim bende deliksiz uyuyorum 4 5 gündür demek ondan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    54
fatman, 2 saat önce yazdı:

Hmm onu düşünmedim bende deliksiz uyuyorum 4 5 gündür demek ondan

EmreGundi, 5 saat önce yazdı:

1 haftadır yatmadan önce 4ui kullanıyorum uykuya faydasını göremedim.  Tren hic uyutmuyor. yatmadan kac saat önce kullanıyorsunuz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    404
h4runx, 29 dakika önce yazdı:

1 haftadır yatmadan önce 4ui kullanıyorum uykuya faydasını göremedim.  Tren hic uyutmuyor. yatmadan kac saat önce kullanıyorsunuz?

Aç karna yatağa girmeden vuruyorum zaten vurduktan sonra bi uyku basıyor beni mk-677de de öyleydi derin derin uyuyorum herhalde toleransım düşük 

@fatman kesin olarak çalıştığını kanıtlamasa da bünyeni az çok biliyorsan anlıyorsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    59
h4runx, 7 saat önce yazdı:

2uı aç karına spordan önce kullanıyorum 1 haftadır şimdi 2 ui de gece uyumadan once ac karına eklicem 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: fthozr
      Öncelikle herkese merhaba forumu yeni keşfettim ve üye oldum. 
      Kullanmak istediğim ürünler CJC-1295 NO_DAC ve IPAMORELIN. İlk defa böyle bir ürün kullanacağım. Daha önce hiç steroid olsun peptid olsun sarms olsun hiçbir şey kullanmadım. 23 yaşındayım yaklaşık 5 senedir düzenli düzensiz spor yapıyorum. Bu iki peptidi seçme nedenim hem bir ilk ayak olsun hem de en az yan etkiyle işin içinden çıkıp tecrübem olsun istiyorum. 
      Kişisel Bilgilerim: 
      Boy: 178 cm Kilo: 81 cm Bel: 82 cm Boyun: 40.5 cm  Kullanımı nasıl olmalı haftalık mı enjeksiyon olacak yoksa günlük mü hiçbir konu hakkında adam akıllı bilgiye sahip değilim. Şimdi ben daha önce hiç bu işlere girmedim. Sizce bu tarz ilaçlardan önce doğal olarak iyice kuruyup başlamam daha mı mantıklı? Şu an yağ oranımı 14-15 gibi tahmin ediyorum. 3 haftadır definasyondayım belimi 86.5 cm'den 82 cm'e düşürmeyi başardım. Ben %11 yağ oranı civarına inip başlamayı düşünüyorum. Daha sonrasında bu peptidlerle aşırı bir kas kütlesi koyma derdim yok dediğim gibi ilk olarak bir tecrübe yaşamak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim ? @Fuhrer @GHOST @berkay16 Pumplı ve pumpsız fotoğraflarımı ekledim. Çok iyi fotoğraflar değil ama mentörlüğünüzü bekliyorum. @M.O.K @hectordoyle @Rma @Askabar
      GÜNCEL FORM:

Herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: legend
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Daha önce hiç steroid kullanmamış, düzenli  bir yıl disiplinli ağırlık + hafif kardio + 250-400 kalori açığı bırakan biri olarak göbek ve bel çevresindeki inatçı yağlardan hiç bir şekilde kurtulamadım. Bir yıl içinde azda olsa kas kazanımı oldu, poturum büyük oranda düzeldi. Yaptığım kan testinde testesteron, ldl gibi hormonlarım hep normal düzeyde kaldı Vitamin D magnezyum gibi takviyeleri eksik etmedim, protein alımını aksatmadım. Fakat İnatçı yağlarlardan ötürü maalesef vücudum skiny fat halden çıkartamıyorum. Aşağıda düşündüğüm programı ekledim değerli yorumlarınızı bekliyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş 31 Kg 82  Boy 185 Bel 93 cm KÜR İÇERİĞİM:
      SABAH (aç karnına) Fragment 176-191 → 250 mcg 20 dk kardio 1 saat sonra kahvaltı  GECE (yatmadan 1 saat  önce) CJC-1295 + Ipamorelin → 100 mcg + 100 mcg Haftada 4 gün ağırlık antrenmanı + hafif kardio  Fikir ve düşüncelerini paylaşan herkse şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: kadireis01
      Merhaba arkadaşlar,
      Uzun bir dönemdir gerek hayat gerek askerlik(yedek sb. olarak ıraktaydım.) ciddi bir düşüş yaşadım.Yaklaşık 2,5 senedir. 2021 yılında mk677 kullandım tamamen düzensizdi. E2 yükseldi memeden hafif bazen sıkınca sıçrayan su gelmeye başlamıştı. Sağlıkçıyım baya korkuttu ancak alıştım ve hala geliyor sıkınca. O süreçte haftada 4 gün olmak üzere 3 yıllık bir geçmişim vardı ancak tamamen gitmedim tabi o da düzensizdi. Şuan tekrar hayatım normale döndü ve artık bırakmamak üzere spora adım atıyorum tekrardan yaklaşık bir ay oldu ve fullbody girmeye çalışıyorum 5*5 powerlifting gibi temel hareketlere yöneldim.
      KİLOM 104 BOY 178 Bel ve karın bölgesi yağlı çok çirkin bir görüntü var. Özgüven çok düşük. Psikiyatri hemşiresiyim ilaçları detaylı olarak biliyorum kullansam bile dopamine serotonine etki ettiricem diye bu kez yağlanmayı arttıyor. Bu yüzden bana iyi gelen tek şeye yani spora ağırlık vermek istiyorum. Kızılacaktır belki ama artık başla bırak başla bırak yapmaktan emeklerin karşılığınız zerre göremedim.
      Ürün kullanmak istiyorum. Bana yol göstermenize ihtiyacım var
    • Yazan: Gulyabani
      Selamlar,
      Ürünlerin tamamı ve planlama Burak hocamdan. Burak hocanın planlamasına tam anlamıyla uyduğum söylenemez ama dikkat etmeye çalışıyorum.
      Güncel Durum: 
      Yaş: 26  Boy: 187   Kilo: 119  Yağ Oranı: 29 (hastane ortamında makine ölçümü)  Geçmiş:
      16 ay kadar önce 170 kiloydum ve tüp mide operasyonu geçirdim, 14 ayda 116 lara kadar düştüm ve sonrasında sigara bırakma denemesi ve iştahın geri gelmesi sonucu 128 lere kadar çıktım. İlk 6 ay göbek fıtığını riski için 3 ay sadece beslenme ve iyileşme süreci, sonraki aylarda kadar hafta 3 gün 1,5 saat yüzme/yürüyüş şeklinde ilerledim. Son 5 aydır da ciddi şekilde ağırlık antrenmanı yapıyorum (haftada 5 gün ortalama). 3 ay kadar sigarayı bırakma denemem sonucunda kilo vermem durduğu hatta geri aldığım için bir daha kilo almayı göze alamam diyerek sarm + peptid kürüne başladım.  
      Şimdilik 8 hafta kadar sürmesini planladığım kür içeriğim :
      Sarm Noxy
      SR-9009 | 8 Hafta GW-501516 | 8 Hafta Peptid Noxy:
      Hgh frag (176-191) | 8 Hafta Retatrutide | 8 Hafta Cjc 1295 DAC | 4-8 Hafta Diğer:
      Yohimbine (İran) Beslenme:
      1700-1900 Kalori 60-100 Yağ 80-100 Carb 120-160 Protein 128 kilo ile başladım ilk 4 hafta 120-121 lere indim 5. haftanın içindeyim 119 lara düştüm. Bu değerlere normalde de inerdin diyenler için 2200 kalori üstü kilo alıyorum (haftada 3 gün hareketli olduğum dönemde) ve 170 kilolardan buralara geldiğimi hatırlatmak isterim. Mesleğim gereği tüm gün oturuyorum ve nispeten az hareketli bir hayatım var. Hareket edebildiğim tüm vaktimi de en verimli şekilde geçirmek istiyorum. Dozajlar konusunda bilgi vermeyeceğim yanlış yönlendirme olmaması için kişiden kişiye değişir ama artır veya azalt önerilerinize açığım.

Kan Değerleri:

CRP HS değeri korkuttu açıkçası ve DHEA-S için de aşırı kilolu olduğum yıllarda (4+) sırtım başta olmak üzere vücudumun bir çok yerinde sivilceler çıktı ve hala varlar (karaciğer yağlanması ve kan değerleri bozukluğu vb.) ayrıca son 1 haftadır artış var acaba DHEA dan mı diye düşünüyorum önceden baktırdığımda normal aralıklardaymış SARM lar yükseltmiş olabilir mi ? Bayramda el bileğimi sakatladım ve 4 gün kadar aktif antrenman yapmadım. Kreatin Kinaz değeri öncesi günün akşamı antrenman yapmıştım ondan dolayı yüksek. Süreç boyunca normalde yaşadığım enerji düşüklüğünü hiç yaşamadım desem yeridir haftada 5-6 gün antrenman normalde benim gibi biri için gayet yorucu olması gerekirken sarm lardan olsa gerek deli gibi bir enerjik hissediyorum.
      Genel gidişat ve kan testi yorumlamalarınız için desteğinizi bekliyorum.
      İyi Forumlar.
    • Yazan: Gulyabani
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Myostatini baskılamanın yöntemleri hakkında size birkaç soru sormak istiyorum. @metinav @Askabar
      Bu hormonu bloke edebilmek için peptidler de:
      Follistatin Follistatin 344 Follistatin 315 Ace-031 Bu hormonu bloke edebilmek için sarmlar da:
      YK-11 SORULARIM:
      En asgari boyutta zararı alarak myostatin nasıl bloklanabilir veya Follistatin artırılabilir ? Bulk, def, pct, trt hangi aşamalarda hangisi kullanılmalı ? Ve ikisinden birini alma hakkınız olsa hangisi ve neden ? Yıl boyu kullanılmak istenirse hangisi tercih edilmeli ? Konuya katılım gösterip tüm yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.