Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Yavuz

Jinekomasti ameliyatı öncesi ve sonrası! sorularınız varsa sorabilirsiniz!

Önerilen İletiler

Yavuz    13

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Evet arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce ameliyat oldum Allahın izniyle tekrar spor serüvenime başlıyorum sadece tekrarlamasından korkuyorum ameliyatla ilgili soruları bekliyorum zor bir süreçti. (Kıllı olanlar yeni resimler 😃)

AMELİYAT ÖNCESİ :

BB00028D-588C-47E2-860D-F2B904141B89.jpeg 1D76E020-674F-4666-B1EB-1E80270B313F.jpeg

AMELİYAT SONRASI:

IMG_7050.jpeg IMG_7052.jpeg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

h4runx    30

Geçmiş olsun, ameliyat masrafı ne kadardı? Spora kac ay ara vermek zorunda kaldın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yavuz    13
h4runx, 2 saat önce yazdı:

Geçmiş olsun, ameliyat masrafı ne kadardı? Spora kac ay ara vermek zorunda kaldın?

Selam, sağol bro devlette oldum 34 bin dedi gazi yakını vb diyince 9k ödedim toplam yatış malzeme parası vb 6 ay spor yok dedi 1 sene oldu benim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    351

Testo taylanda olmuştu jino ameliyatı ama o kadar sporsuz kalmamıştı bende ileride olmayı düşünüyorum da özel mi devlet mi karar veremedim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    30
EmreGundi, Şimdi yazdı:

Testo taylanda olmuştu jino ameliyatı ama o kadar sporsuz kalmamıştı bende ileride olmayı düşünüyorum da özel mi devlet mi karar veremedim

6 ay uzun bir süre, çok ileri durumda değilse ertelemek en mantıklısı gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    351
h4runx, 3 dakika önce yazdı:

Çok ileri değil çok geri de değil çocukluktan gelen %20 yağ oranının kalıntıları diyelim.. Bende e2 hala 35-40 aralığında doğal olarak hep yüksekti e2ye yatkınlık var. Bencede 6 ay çok uzun ertelemek mantıklı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yavuz    13
hemşire, 20 dakika önce yazdı:

toparlanma sürecin ne kadar 

Ortalama 3 ay ama büyüktü benim ki zor bir süreçti

EmreGundi, 17 dakika önce yazdı:

Benimkisi ağırdı hem yağ hem doku alındı 1 hafta dren takılı kaldı..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    384
h4runx, 7 dakika önce yazdı:

6 ay çok uzun. Uzvunu sıfırdan dikseler iyileşirsin bu sürede. Herhangi bir sorun olmazsa 2-3 ay fazlasıyla yeterli. Hatta bu süre BPC-157 ve TB-500 ile kısaltılabilir.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yavuz    13
Alpe56, 17 dakika önce yazdı:

Ameliyat öncesi kür yaptin mi dostum kür sebebiyle mi oldu acaba

Evet yaptım ama bilgisizce gereksiz bir hocayla çalıştım olunca öğrendim aklım başıma geldi araştırmadan iyice bu işe girilmeyeceğini 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    338

doktor iyi yapmış ameliyatı belli bazıları başarısız yapıyor üst üste ameliyat olanlar var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yavuz    13
Tr3n, 1 saat önce yazdı:

doktor iyi yapmış ameliyatı belli bazıları başarısız yapıyor üst üste ameliyat olanlar var

Profesör hem de hastanenin dekanı :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    79
Yavuz, 6 dakika önce yazdı:

Sizce şuralar yağ mı jinekomastiyle ilgili bir şey mi 

foto atmamışsın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.287
EmreGundi, 16 saat önce yazdı:

Bence kesinlikle özelde olmalısın. O bölgede ki hücreyi tamamen temizlemesi gerekiyor yoksa tekrarlaması çok çok kolay oluyor. İyi ve işinin uzmanı bir doktor bulmanı tavsiye ederim. Bu konuda Nihat kaya vs insanların ameliyat olduğu doktor var. Muhtemelen mesaj veya mail atarsan adını verirler. Bazı şeylerde ucuza kaçmak daha pahalıya patlıyor. 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yavuz    13
gönderildi (düzenlendi)
Askabar, 53 dakika önce yazdı:

Bence kesinlikle özelde olmalısın. O bölgede ki hücreyi tamamen temizlemesi gerekiyor yoksa tekrarlaması çok çok kolay oluyor. İyi ve işinin uzmanı bir doktor bulmanı tavsiye ederim. Bu konuda Nihat kaya vs insanların ameliyat olduğu doktor var. Muhtemelen mesaj veya mail atarsan adını verirler. Bazı şeylerde ucuza kaçmak daha pahalıya patlıyor. 

tam alınması iyi değil kardeşim içine çöker tam alınırsa biraz meme dokusu bırakması şart eğer iyi bir doktor bulursa devlet her zaman daha iyidir

deluxes, Bir saat önce yazdı:

foto atmamışsın 

Şu memenin yan tarafları hocam

IMG_7053.jpeg

tarihinde Yavuz tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    79
Yavuz, 1 saat önce yazdı:

tam alınması iyi değil kardeşim içine çöker tam alınırsa biraz meme dokusu bırakması şart eğer iyi bir doktor bulursa devlet her zaman daha iyidir

IMG_7053.jpeg

Yag gibi duruyor koltuk altına doğru gidiyor 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.287
Yavuz, 1 saat önce yazdı:

IMG_7053.jpeg

Tam alınmaması demek kür e girince tekrarlaması demek. Normalde erkekte olmayan bir doku zaten komple alınması gerekiyor. Bırakması şart değil 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yavuz    13
deluxes, 40 dakika önce yazdı:

Yag gibi duruyor koltuk altına doğru gidiyor 

bakalım burak hocayla bir sürece başlıyoruz yarın inşallah iyi olacak konu açarım süreçle ilgili :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yavuz    13
Askabar, 41 dakika önce yazdı:

Tam alınmaması demek kür e girince tekrarlaması demek. Normalde erkekte olmayan bir doku zaten komple alınması gerekiyor. Bırakması şart değil 

evet ama göğüsün anotomisi bozuluyor birazda içine çöktüğü için o yüzden iki şekilde biraz sıkıntı tekrarlama durumu ise tecrübe edince daha çok dikkat ediyorsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.287
Yavuz, 36 dakika önce yazdı:

evet ama göğüsün anotomisi bozuluyor birazda içine çöktüğü için o yüzden iki şekilde biraz sıkıntı tekrarlama durumu ise tecrübe edince daha çok dikkat ediyorsun.

O yüzden iyi bir doktor lazım. Mesele dikkat etmek değil zaten ameliyat olmayı istemenin en büyük etkisi bir daha daha aromataz için bir bloker kullanmamak ve kürden verim almak 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yavuz    13
Askabar, 11 dakika önce yazdı:

O yüzden iyi bir doktor lazım. Mesele dikkat etmek değil zaten ameliyat olmayı istemenin en büyük etkisi bir daha daha aromataz için bir bloker kullanmamak ve kürden verim almak 

doğrudur sizce nasıl olmuş benim ameliyat görüntü açısından :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    54

Hocam direk meme dokusunu aldırdınız mı? Tekrarlama olayı var mıymış? Teşekkür ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yavuz    13
AnarchyZone, 3 dakika önce yazdı:

Hocam direk meme dokusunu aldırdınız mı? Tekrarlama olayı var mıymış? Teşekkür ederim

evet hepsini tamamen almadı görüntü açısından hem doku aldı hem yağları temizledi tekrarlama durumu nadirde olsa var dedi 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: speddyx
      Herkese selamlar öncelikle değerli hocalarim arkadaşlarım sizlere kür içi tamoksifen kullanimi hakkinda bi kaç sorum olucak bazi ifbb koçlarda dahil olmak üzere ünlü kişilerden aldiğim planlamalarda kür içi her gün 10 mg tamoksifen kullanilmasi gerektiği belirtiliyo bunun doğruluğu sizin için nedir değerleri yorumlariniz bekliyorum özellikle @rastlantisal hocam
    • Yazan: rauthos
      Selam herkese, forumdan beni takip edenler biliyordur. Yeni kürüme 3 hafta önce başladım ve ondan önceki kürümden beri jinekomasti problemi yaşıyorum. Son zamanlarca göğüs ucundaki büyüklük (özellikle sağ taraf) arttı ve ağrı, meme ucundan sıvı gelmesi gibi şikâyetler de şiddetlendi. Şuanki kurum aşağıdaki gibi. Jinekomasti sorununun ilk çıktığı kürde 500mg test enant ve 300mg boldenon kullanıyordum.
      500mg test enant. 300mg mast prop. 150mg npp. ve jinekomastiyi yavaşlatabilmek için 1 aydır her gün 40mg tamoksifen (20 sabah, 20 aksam) alıyorum ama ise yaramamaya başladı.  Yarın bir laboratuvara gidip jinekomastiyle ilgili olabileceğini düşündüğüm aşağıdaki hormonlara baktıracağım, başka baktırmam gereken hormon var mı?
      Estradiol Prolaktin Progesteron  Gerçi tamoksifen ve masteron SERM etkisi yaratıp jinekomastiyi durdurmadı bundan dolayi sorunun östrojen değil de prolaktin kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Ilk kurumde eczane rimobolani kullanırken jinekomastiye dair hiçbir sorun yaşamamıştım, ostrojen yine ust sinirin biraz ustundeydi ama biraz baskılamış olacak ki rimobolani bırakınca bu sorunlar ortaya çıktı. Ecza dolabimda arimidex ve dostinex var ama kan tahlillerini görmeden kullanmak istemedim. Prolaktin kaynaklı jinekomasti, prolaktin baskıladığında küçülme yasayabilir mi?

Ozellikle bu konularda tecrubesine cok guvendigim @rastlantisal hocamla diger hocalarimin yorumlarini bekliyorum.
    • Yazan: albertocamus
      Arkadaşlar selamlar,

Ortalama 3-4 aydır spor yapıyorum, bazen 1-2 haftalık aralar vermek zorunda kaldım. Spor geçmişim yok. Alkol kaynaklı olduğunu düşündüğüm göbek, bel ve göğüs bölgesinde yağlanmam var. Jinekomasti miyim bilmiyorum. Skinny fat bir durumun içinde kaldım ve eskiden ne yersem yiyim kilo alamayan, yağlanmayan bir yapım vardı. Şimdi 2-3 gündür mecbur yağlı beslendim sanki yediğim tüm yağ hemen bel bölgemde iyicene birikiyor gibi hissediyorum. Kan tahlili sonuçlarımı ve güncel formumu ek kısmında iletiyorum. Testosteronum düşük ve prolaktinim yüksek gibi geldi. Aynaya bakmaktan o kadar çok nefret eder hale geldim ki gereksiz öfke ve sinir hali yapıyor bu bende.
      SORULARIM:
      Rica etsem bana bir yol gösterir misiniz? Nasıl beslenmeliyim, nelere dikkat etmeliyim? GÜNCEL FORMUM:

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: MainEK
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Aşağıdaki kürü yaptım ve hiç bir koruyucu almadım, göğüs ile alakalı sorun yaşamadım.
      GEÇMİŞ KÜR İÇERİĞİM (15 HAFTA) :
      Testosteron Boldenon Dianabol GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Cyp. 400 mg Masteron 400 mg Winstrol 30 mg Sabah E2 testi verdim güncel !29! Prolaktin veremedim. Bir kaç gündür göğüs ucumda büyüme, duygusallık, göğüs kafesimde kaşıntı, mercimek büyüklüğünde bazen kitle geliyor bazen gidiyor gibi bugünde az önce göğüs ucumdan sıvı gelince konu açma gereği duydum ne yapmalıyım tavsiyeniz açığım 1 gün beklesem mi acilen ai alsam mı ?
    • Yazan: oisobb123
      Merhaba arkadaşlar soğukta veya duştan sonra ğöğüslerimde jinekomasti yokmuş gibi oluyor sonra tekrar o kötü görüntü oluşuyor.elleyince herhangi bir ağrı yok bu durumu yaşayan var mı jineko mu yağ mı ?
      Yağ oranım aşırı yüksek değil 16 civarı.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.