-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Sarms kürüme sustanon dahil etmeyi planlıyorum! sizce mantıklı mı?
Oluşturan:
eskiobez22, in Sarm Kürleri / Genel
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Forrestt
Merhaba arkadaşlar.
İsmim Ali ve Foruma yeni katıldım dünden beri mevcut konuları okuyorum bir sürü bilgi sahibi oldum teşekkür ederim. 39 yaşındayım, yaklaşık 10 senedir ağırlık sporunun içindeyim dönem dönem yaptım ve bıraktım. İyi görünmeyi seven birisiyim. Son zamanlarda kendimi bazı konularda kötü hissetmeye başlayınca üroloji ye gittim. Toplam testetteron düşük çıktı dr sustanon yazdı. 3 haftada bir vurulmamı söyledi.
Bu mevzulardan hiç anlayan biri değilim bu forum sayesinde biraz bilgi sahibi oldum ama birazda kafam karıştı. Dün ilk iğneyi kendim vurdum kalçadan. Dr bana 3 kutu sustanon yazdı. Ben bu sustanonu 10 günde bir kendim vursam ve spora ve sporcu beslenmesine eskisi gibi devam etsem kas oranında gelişme yaşar mıyım?
Madem kas yapmak istiyorsun yanına legal olarak şunu da alırsan daha iyi olur yada sustanon seni hem hormon olarak hem kas olarak 10 günde bir vurursan seni toparlar mı dersiniz? Madem bu yola mecburen girdim biraz daha iyi görünecek şekilde götürmek istiyorum tabi ki abartmadan. Bu zamana kadar hep doğal gittim. Kendimden de memnunum fizik olarak fakat son zamanlarda oluşan yağlanmalar ve kas kaybı gerçekten canımı sıktı.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
-
Yazan: ceyhuninc
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Daha öncede bu kombini yaparak etkili bir sonuç almıştım. Şimdide mk-677 ve yk-11 kullanacağım.
GEÇMİŞ SARM KÜRÜM:
MK-677 RAD-140 SORULARIM:
YK-11 Beni endişelendiriyor kaygılanmalı mıyım kullanım hususunda? Yan etkileri nelerdir? Bu kürde dikkat etmemi gerektirecek ince noktalar var mı? Tüm cevap, öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: whiteface
Herkese merhaba,
İlk defa testosterone kürüne başlayacağım. Yaklaşık 2-3 haftadır gerek bu forumda gerekse diğer platformlarda araştırma yapıyor, bilgi ediniyorum. Sürece "Only Testo" (Sadece Testosteron) olarak başlama kararı aldım. Sizlerden öğrendiklerim ve gördüklerim kadarıyla benim için ulaşması en güvenilir ve en kolay seçenek Sustanon 250 mg oldu. Tanıdık bir eczane buldum; ancak kendisi, beni tanıdığı ve güvendiği için şimdilik sadece 1 kutu verebileceğini söyledi.
Forumdaki konularda genellikle 20 haftalık kürlerden bahsediliyor. Sustanon'un 1 kutusunda 1 ml ampul olduğu düşünülürse, benim bu süreç için yaklaşık 20 kutuya ihtiyacım olacak. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Tavsiyeleriniz benim için çok değerli.
Şimdiden herkese çok teşekkürler.
-
Yazan: LegendFingerst
merhaba definasyona giricem ardından tekrar bulk için envanterimi topluyorum enjekte olarak sadece testo kullanıcam onun dışında;
define için - mlo fat burner, mk2866 ostarine sarms, clenbuterol
bulk için - danabol veya anapolon, mk677, rad140
extra olarak elimde arimidex, milk thistle ve proviron var bu envanteri neyleri neyle kombine etmeliyim, extra bir sıvı steroid düşünmüyorum
-
Yazan: Carlos
Değerli hocalarım hayırlı günler herkese eczane kür planlamam nasıl sizce ilk kürüm olucak ilerde yarışmak istiyorum öğrenci olduğum için maxiumum sustanona erişim sağlayabilirim fiyat bakımından eklemem gereken nac600 tarzı başka bir ilaç var mıdır jinekomasti gibi bi durumu engellemek için aromasin veya arimidexten hangisini tercih etmeliyim veya planlamada, kür süresinde bi sıkıntı var mıdır bilgilendirir misiniz ?
kür süreci içindede Çinko magnezyum b-12 gibi vitaminleri eklemeyi düşünüyorum.
Biraz vücut ölçülerimden bahsedeyim :
Yaş:18 boy:170 kilo:80 Yağ oranı 11-12 civarları omuz:132 göğüs:110 kol:41 bel:76 12 haftalık kür planlaması
500 sustanon - 100 primabolon 750 sustanon - 200 primabolon 750 sustanon - 200 primabolon 750 sustanon - 200 primabolon 750 sustanon - 200 primabolon 750 sustanon - 200 primabolon 750 sustanon - 200 primabolon 750 sustanon - 200 primabolon 750 sustanon - 200 primabolon 750 sustanon - 200 primabolon 750 sustanon - 200 primabolon 500 sustanon - 100 primabolon 5-6-7. Hafta günlük 50 mg anapolon
3.Haftadan sonra haftada bir tablet aromasin farklı ışıklarda çekilmiş Bir kaç tane de fotoğrafımı ekliyorum.
-

