-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Definasyon kürüm hk. (fikir ve önerilere açığım)
Oluşturan:
Eyzel2, in Definasyon Kürleri
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: suicmeibrahim
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Haftanın minimum 4 günü antrenman ve düzenli uykusu olan birisi olarak tahlil sonuçlarıma baktıktan (testo 298) sonra haftalık 125-150mg testosteron ent. almayı düşünüyorum. Ayriyeten elimde winstrol ve clenbuterol var.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 1.81 cm Kg: 90 HEDEF:
Kilomu 76-78 bandına sabitleyebilmek. SORULARIM:
Elimdeki ilaçları nasıl kombinlemeliyim? Mg ölçüleri neler olmalı? Ekstra önerileriniz nelerdir? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkese teşekkürler.
-
Yazan: Ouzhannn
Merhaba abilerim kardeşlerim dostlarım,
Bilenler bilir beni çoğu eski kullanıcılar diyelim uzun süredir buralarda yoktum şimdi tekrar dönüş yapıyorum hayatin bize bazen neler yaşatacağını bilemiyoruz ama her şeye karşı mücadeleye devam ediyoruz 4-5 aya yakındır komple bıraktığım sporuma tekrar başladım mental olarak sorunlarımıda bırakıp çünkü boşanma sürecinden geçtim ve bu sürede her şeyi tükettim şimdi tekrardan @Loving Hocamın destekleriyle NOXY LAB. ürünleriyle harika form tutmuşken bıraktığımı geri kazanıp yerine yepyeni benle başlayacağım inşallah. Yine @Loving hocam ve NOXY LAB. gruplarıyla başlıyorum.
GEÇMİŞ KÜR DENEYİMLERİM:
YENİ KÜR İÇERİĞİM:
Deca Testosteron Dainabol Şuan 4.Haftadayım ve Bırakmadan önceki formum.
Bırakıp 4-5Ay sonra başlangıcım:
-
Yazan: Jumalus
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Uzun süredir spor yapıyorum ve çok kez kür yapıp bıraktım tabi bunlar düzenli ve sürekliliği olmadığı için bir yere varamadım tabi ki hacim aldım ama kür bittikten sonra ne beslenme ne antrenman yaptım 4 aydır ne spor yapıyorum ne de ilaç kullanıyorum sizden istediğim bana yardımcı olmanız aklımda ki beslenme ve antrenman programını buraya atmak istiyorum ve tabi ki kür planlamasını hocalarım yardımcı olursa çok sevinirim.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Güncel kilom 102 Hedef kilom 115-120 kilo arası Boy 188 KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate Deca Anapolon Boldenon Mgları hocalarım sorduğunda detaylı şekilde açıklarım amacım olabildiğince kütle ve güç kazanmak o yüzden anapolon ekledim başka hocalarımın fazla sulanıp yağlanmadan büyümeye yardımcı olacak kür fikirlerine açığım.
BESLENME PLANIM:
KAHVALTI:
6 yumurta beyazı 150gr yulaf 400lt süt 1 muz 1 yemek kaşığı bal 30gr fıstık ezmesi P: 65gr C:150 F:40 1.100 kalori ARA ÖĞÜN:
80 g yulaf 1 muz 1 ölçek whey 400 ml süt 40 g fıstık ezmesi 1 YK bal P: 40 C: 110 F: 25 800 kalori ÖĞLE YEMEĞİ:
250 g tavuk göğüs 150 g pirinç (çiğ) 15 g zeytinyağı Sebze P: 65 C: 110 F: 20 900 kalori AKŞAM YEMEĞİ:
220 tavuk 480gr 120 g bulgur 10 g zeytinyağı Sebze P: 60 C: 80 F: 30 850 kalori GECE YEMEĞİ:
300 g yoğurt / lor 40 g ceviz / badem P: 30 C: 20 F: 27 500 kalori ANTRENMAN ÖNCESİ:
3 dilim tam buğday ekmek 1 YK fıstık ezmesi 1 muz Kahve P: 18 C: 80 F: 15 500 kalori ANTRENMAN SONRASI:
1.5 ölçek whey 150 g pirinç / makarna 1 YK bal P: 45 C: 120 F: 3 700 kalori Toplam su 5.5–6.5L VİTAMİN VE SUPPLEMENTLER:
Zma Citrulline Malate Taurine Creatin Beta alenin D3 vitamin Magnezyum Çinko Multivitamin B12 vitamini C vitamini E vitamini K vitamini ANTRENMAN PLANLAMASI:
Gün 1 — Göğüs
Bench — 4×6–8 Incline BB — 4×8 Incline DB — 3×10 Chest Press — 3×12 Cable Fly — 3×15 Pec Deck — 3×15 Gün 2 — Sırt
BB Row — 4×8 T-Bar — 3×10 Pulldown — 4×10 Cable Row — 4×12 Straight Arm — 4×15 Gün 3 — Quad (20 set)
Squat — 4×6–8 Leg Press — 4×10 Hack — 3×10 Split Squat — 3×10 Extension — 3×15 Calf — 3×15 Gün 4 — Omuz DB Press — 4×8 Machine Press — 3×10 Lateral — 5×15 Cable Lateral — 4×15 Rear Fly — 3×15 Face Pull — 3×15 Gün 5 — Arka Bacak
RDL — 4×8 Lying Curl — 4×10 Seated Curl — 4×12 Hip Thrust — 3×10 Glute Bridge — 3×12 Calf — 2×15 Gün 6 — Kol (18–20 set)
Close Grip — 3×8 Pushdown — 3×12 Overhead Ext — 3×15 BB Curl — 3×8 Incline Curl — 3×10 Hammer — 3×12 Gün 7 — Dinlenme
-
Yazan: Pnshr
Hocalarım merhabalar,
Son 3-4 kür geçmişim var bu yaza define sert bir fizikle girmek istiyorum. Aşağıdaki küre Mart ayı içinde başlayıp yaklaşık 10 hafta civarı devam etmeyi düşünüyorum. Kaloriyi biraz yüksek tutarak Temiz beslenip, antrenman günleri 20 dk kardiyo ile minimum yağlanma devam edeceğim.
KÜR İÇERİĞİM:
Testo enanthate 375 mg Npp 200 mg Masteron 200 veya 300 mg DEVAM NİTELİĞİNDE OLAN PLANLAMAM:
Testo enanthate 375mg Tren ace 300 mg Winstrol Fikir, öneri ve düşüncelerinizi rica ediyorum yaptığım planlama hakkında.
-
Yazan: Batarya
Herkese iyi günler,
Yarışma hazırlık sürecindeyim şuan 85 kilodayım.
GEÇMİŞ BULK DÖNEMİMİ:
Testo Enanthate Deca Durabolin Boldenon 5 iu GH İle geçirdim ve haftaya Definasyon dönemine gireceğim.
PLANLANAN DEFİNASYON PLANIM:
Trenbolone Acetate 150mg Masteron Propionate 200mg Testosteron Propionate 300mg İle devam edeceğim ama gh ile devam etmek zor geliyor bana sürekli eklem ağrısı yaşıyorum önceleri çok fazla su tutuyordum bu sorunu GH’ı 3’e bölerek çözdüm Definasyon döneminde GH yerine hangi Peptid kullanabilirim koçum igf1 lr3 önermişti sizin yorumunuz nedir teşekkür ederim formumu aşağıda paylaşıyorum.
GÜNCEL FORM:
-