Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Eyzel2

Definasyon kürüm hk. (fikir ve önerilere açığım)

Önerilen İletiler

Eyzel2    73

Merhaba arkadaşlar, abilerim hayırlı ramazanlar,

Geçen hafta uzun zaman sonra küre başladım yağ oranım epey fazlalaştı.

KÜR İÇERİĞİM:

• testesteron p 375 mg 
  • trenbolon a 270 
  • masteron 300  

Kullanıyorum ortalama 200 gram protein ve 50 gram yağ barajım var karb ile dalgalı bazen 0 max 200 gram pirinç 1700-2100 kalori aralığı ilerliyorum. Şu an 122 kiloyum genelde 100 kiloya düştüğümde karın kaslarım hafiften  çıkıyor yağ oranım 25-30 vardır ve tamamen amaca yönelik hizmet edeceğini düşünerek armidexi sürekli almayı düşünüyorum 0.5 her gün yada 1 mg direk şu an maximum yağ yakımı hedefliyorum. T3 25mcg almayı da planlıyorum 10 mg nolvadex her gün pazartesi ve perşembe de yarımşar tablet Cabaser alıyorum. 20 mg winstrol  ve 10 mg ox ekleyeceğim önümüzdeki hafta yada direk clen alacağım…

SORULARIM:

• Ekstra bir tavsiyeniz yada öneriniz var mı?
  • Yanlış yaptığımız bir şey yada düşünce?

Tüm cevap ve öneriler için teşekkürler şimdiden. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Eyzel2    73
makro1178, 32 dakika önce yazdı:

Hocam form atabilirsen daha sağlıklı yardımcı olabilirler

En güncel değil ama böyleyim neredeyse burda 118 dim şu an 122 felanım

IMG_5449.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    633

Yanlışlarından başlayalım:

Arimidex kullanımı konusunda büyük bir yanlışın var, arimidex senin yağ yakımına hiç bir etki sağlamayacaktır. Aksine HDL kolestrolünü aşırı düşürür bu da diyeti sana zindan eder. Küründe anladığım kadarıyla östrojenden sentezleyen tek ilaç testosteron, bu da masteron ile bir nebze engellenir. Haftada 3.5 mg veya 7 mg arimidex kullanmak için senin podyum fiziğine ulaşıp vücudunda tutulan su sadece östrojenden kaynaklı olmalı. O da %6 yağ oranlarında gezmen demektir.

Maximum yağ yakımı için tiromel kullanmanı önermem, trenbolone evet tiroidleri yavaşlatır ancak bu 1.haftadan veya 8.haftadan başlamaz bu zehiri uzun süre kullanmalısın ki T3 T4 seviyelerini aşırı düşürsün. Örneğin 12 hafta trenbolone kullandım ancak hiç bir şekilde T3 T4 düşüşüne rastlamadım bunu bilinçsiz kullanman demek ciddi yan etkiler doğurabilir.

Haftalık 1 mg cabergolin alıyorsun anlaşılan, 270 mg trenbolone için aşırı aşırı aşırı fazla. Prolaktin hemen öyle fırlayan bir hormon değil, 2 haftada 1 yarım tablet öneririm. En doğru olanı ise kan testleri ile ilerlemektir.

20 mg winstrol önermem, sana hiç bir etki sağlamaz. Sakatlık riski doğurur bu durumda. Öncelikli hedefin su atmak değil yağ kaybı olmalı.

10 mg oxandrolone böyle bir kürde olsun veya normal bir kürde olsun plasebo haricinde hiç bir şeye yaramaz. Bu kürde kullanacaksan 70 mg civarı kullanmalısın ki sana gözle görülür fark yaratsın, ki o bile çok zor.

Clenbuterol konusuna gelirsek, uyarıcılara girmek için vücudun buna hazır mı? Bunu düşünmelisin ilk olarak, kardiyovasküler kapasiten nedir? Trenin verdiği kondisyonsuzlukta clen kullanırsan ne gibi yan etkiler alırsın? Bu soruları öncelikle kendine sor.

Gelelim tavsiyeme:

Küre başlayalı 1 hafta olmuş, aman aman bir şey bekleme hemen. 1 haftada gidecekse eğer 2 günde geri gelir. Kazanç uzun sürerse kayıp da uzun sürer. O yüzden zamana bırak. Östrojen konusunda sorun yaşarsan testosteron miktarında oynamalar yap, arimidex bile kullanmana gerek kalmayacaktır büyük ihtimalle. Vücudun gördüğüm kadarıyla sulu, zaten kısa sürede 15-20 kilo verirsin /1 ay içerisinde eğer bu diyet ve antrenman kardiyolarla/ maksimum yağ yakımı için sana yohimbine önerebilirim en fazla. Kullanım miktarın 30-40 mg civarı olmalı ki iyi bir etki almalısın. Ancak bu şart değil, belki hissetmezsin bile bu kürde. Kardiyoları günde 10.000 adım ve haftada 4 gün 45 dakika şeklinde yaparsan istediğin hedefe kolaylıkla ulaşırsın. 200 gram proteini 250 grama çıkartmaya çalış, karbonhidratı da temiz ve yağı da temiz kaynaklardan alırsan ve haftada minimum 3 gün ağırlık çalışırsan kolaylıkla hedefine ulaşırsın. Ek olarak GH eklemeyi düşün bence, 4-6 iu gh sana bu ilaçlardan daha da etkili bir şekilde yağ yaktıracaktır. 

Sorularım:

Kullandığın ilaç markaları, yaş, spor geçmişi

• Beğen 4

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eyzel2    73

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim muhakkak dikkate alacağım 

testo proton 

tren blackdragon

masteron Prov3 

27 yaşındayım spor da 10 seneyi aşmıştır, profil resmim bana ait genelde kurumaya çalışmadım %10-15 arasını hedefliyorum ve kullandığım markalar son 3 senedir aynı  

kardiyoyu da genelde 20-25 dk yapıyorum ayağımdan bir operasyon geçirdim çok fazla zorlayamıyorum 12-15 eğim 25 dk max 

ve yohimbin tavsiyen için hydroxycut alabilirim içerisinde yohimbin olduğu yazıyor bunun için bir önerin var mı acaba sek yohimbin mi alalım yada  ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    633

iran yohimbine öneririm, 300 tl falan bir fiyatı var ortalama 200 mg'ın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eyzel2    73
Fuhrer, Şimdi yazdı:

iran yohimbine öneririm, 300 tl falan bir fiyatı var ortalama 200 mg'ın.

Bir araştırayım bulursam deneyeceğim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eyzel2    73
Fuhrer, 28.03.2025 - 02:23 yazdı:

Yanlışlarından başlayalım:

Arimidex kullanımı konusunda büyük bir yanlışın var, arimidex senin yağ yakımına hiç bir etki sağlamayacaktır. Aksine HDL kolestrolünü aşırı düşürür bu da diyeti sana zindan eder. Küründe anladığım kadarıyla östrojenden sentezleyen tek ilaç testosteron, bu da masteron ile bir nebze engellenir. Haftada 3.5 mg veya 7 mg arimidex kullanmak için senin podyum fiziğine ulaşıp vücudunda tutulan su sadece östrojenden kaynaklı olmalı. O da %6 yağ oranlarında gezmen demektir.

Maximum yağ yakımı için tiromel kullanmanı önermem, trenbolone evet tiroidleri yavaşlatır ancak bu 1.haftadan veya 8.haftadan başlamaz bu zehiri uzun süre kullanmalısın ki T3 T4 seviyelerini aşırı düşürsün. Örneğin 12 hafta trenbolone kullandım ancak hiç bir şekilde T3 T4 düşüşüne rastlamadım bunu bilinçsiz kullanman demek ciddi yan etkiler doğurabilir.

Haftalık 1 mg cabergolin alıyorsun anlaşılan, 270 mg trenbolone için aşırı aşırı aşırı fazla. Prolaktin hemen öyle fırlayan bir hormon değil, 2 haftada 1 yarım tablet öneririm. En doğru olanı ise kan testleri ile ilerlemektir.

20 mg winstrol önermem, sana hiç bir etki sağlamaz. Sakatlık riski doğurur bu durumda. Öncelikli hedefin su atmak değil yağ kaybı olmalı.

10 mg oxandrolone böyle bir kürde olsun veya normal bir kürde olsun plasebo haricinde hiç bir şeye yaramaz. Bu kürde kullanacaksan 70 mg civarı kullanmalısın ki sana gözle görülür fark yaratsın, ki o bile çok zor.

Clenbuterol konusuna gelirsek, uyarıcılara girmek için vücudun buna hazır mı? Bunu düşünmelisin ilk olarak, kardiyovasküler kapasiten nedir? Trenin verdiği kondisyonsuzlukta clen kullanırsan ne gibi yan etkiler alırsın? Bu soruları öncelikle kendine sor.

Gelelim tavsiyeme:

Küre başlayalı 1 hafta olmuş, aman aman bir şey bekleme hemen. 1 haftada gidecekse eğer 2 günde geri gelir. Kazanç uzun sürerse kayıp da uzun sürer. O yüzden zamana bırak. Östrojen konusunda sorun yaşarsan testosteron miktarında oynamalar yap, arimidex bile kullanmana gerek kalmayacaktır büyük ihtimalle. Vücudun gördüğüm kadarıyla sulu, zaten kısa sürede 15-20 kilo verirsin /1 ay içerisinde eğer bu diyet ve antrenman kardiyolarla/ maksimum yağ yakımı için sana yohimbine önerebilirim en fazla. Kullanım miktarın 30-40 mg civarı olmalı ki iyi bir etki almalısın. Ancak bu şart değil, belki hissetmezsin bile bu kürde. Kardiyoları günde 10.000 adım ve haftada 4 gün 45 dakika şeklinde yaparsan istediğin hedefe kolaylıkla ulaşırsın. 200 gram proteini 250 grama çıkartmaya çalış, karbonhidratı da temiz ve yağı da temiz kaynaklardan alırsan ve haftada minimum 3 gün ağırlık çalışırsan kolaylıkla hedefine ulaşırsın. Ek olarak GH eklemeyi düşün bence, 4-6 iu gh sana bu ilaçlardan daha da etkili bir şekilde yağ yaktıracaktır. 

Sorularım:

Kullandığın ilaç markaları, yaş, spor geçmişi

Hocam sana bir şey danışacağım bana gh kullanmam konusunda tavsiyede bulunmuştun İran gh 2 ünite yada nordi 2 ünite fark eder mi dozajı ve markası, yani sadece yağ yakımı  amacım sabah kardiyolarla birlikte 2 vurup geçeceğim uygun görür müsün?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    633
Eyzel2, 41 dakika önce yazdı:

Hocam sana bir şey danışacağım bana gh kullanmam konusunda tavsiyede bulunmuştun İran gh 2 ünite yada nordi 2 ünite fark eder mi dozajı ve markası, yani sadece yağ yakımı  amacım sabah kardiyolarla birlikte 2 vurup geçeceğim uygun görür müsün?

gh doğrudan yağ yakmaz, sadece vücutta yağların kullanımını ön planda tutar. 2 iu ile fazla bir şey hissetmezsin ancak kullanılabilir. Bana kalırsa sabah 3 gece 1 iu vur etkisini daha iyi yaşarsın. Markası fark etmez dostum ancak iranı fazla beğenmedim ben nordiyi de hiç denemedim alabilirsen genotropin al.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eyzel2    73
Fuhrer, 29 dakika önce yazdı:

gh doğrudan yağ yakmaz, sadece vücutta yağların kullanımını ön planda tutar. 2 iu ile fazla bir şey hissetmezsin ancak kullanılabilir. Bana kalırsa sabah 3 gece 1 iu vur etkisini daha iyi yaşarsın. Markası fark etmez dostum ancak iranı fazla beğenmedim ben nordiyi de hiç denemedim alabilirsen genotropin al.

Malum süreçlerden reçete olayından kaynaklı alamıyorum genotropin bir kaç doktor ile özel hastaneyle görüştüm de yazmıyorlar, 100 ünite olarak black dragon satılıyor ya onlardan alma taraftarıyım yada işte İran çok uyguna geliyor mecbur böyle bir  şey deneyeceğim bi 2 başlarım aman aman etki yoksa 3 e çekeriz sonra da 4 zorlarız imkan yeterse hayırlısıyla bakalım ve hocam tavsiyelerin ve verdiğin bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim hayırlı günlerin olsun

tarihinde Eyzel2 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    633
Eyzel2, Şimdi yazdı:

Malum süreçlerden reçete olayından kaynaklı alamıyorum genotropin bir kaç doktor ile özel hastaneyle görüştüm de yazmıyorlar, 100 ünite olarak black dragon satılıyor ya onlardan alma taraftarıyım yada işte İran çok uyguna geliyor mecbur böyle bir  şey deneyeceğim bi 2 başlarım aman aman etki yoksa 3 e çekeriz sonra da 4 zorlarız imkan yeterse hayırlısıyla bakalım ve hocam tavsiyelerin ve verdiğin bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim hayırlı günlerin olsun

genotropin reçeteli değil, ancak iran da kullanabilirsin sorun yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eyzel2    73
Fuhrer, Şimdi yazdı:

genotropin reçeteli değil, ancak iran da kullanabilirsin sorun yok

4 eczane ile konuştum beyaz reçeteli olduğu söylendi direkt satışı yokmuş, artık sistem ve doktor tarafından takipli reçeteyle dozuna göre miktarlı veriliyormuş öyle dediler eğer alınıyorsa eczaneden el altından felan hala bilgim yok 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eyzel2    73

Merhabalar arkadaşımlar abilerim size bir fikir ve yol danışmak istiyorum

totalde 22 kilo verdim güncel 105-107 arası 175 boyundayım  definasyon yapmaya çalışıyorum 

• bir 6 hafta 240 mg testesteron prop 
  • 300 masteron ve 240 mg tren ace kullandım 
  • bu süreçte 2 ünite gh haftada 3 gün clen 20 mg 
  • her sabah 100 mcg t4 -50 mcg t3 kullanıyordum 25 mg proviron ve haftada 3 kez armidex Salı perşembe cumartesi şeklinde 

Geçen hafta birazcık dozu arttırmak ve enjeksiyon sıklığından düşmek için 400 mg testesteron enanthat 500 mg tren enanthat ve 450 mg masteron acetat a döndüm kısa ester de uzun estet de kullanmama rağmen aşırı östrojenik bir vücudum var su tutumu çok yüksek oluyor bunun önüne nasıl geçebiliriz  gündelik plan da

• haftada 5 gün 12-15 rampa 5 hız koşu bandı 30-35 dk haftada 2 kez de bisiklet 40 dakika 
  • haftada bir kez uzun kollu kalın giysilerle 60 dakika koşu bandı 
  • 750 gram tavuk hindi tüketiyorum 
  • 120-80-50 g pirinç aşamalı şekilde ve sadece antrenman sonrası öğünlerde carb cycle var 
  • günde 50 gram yağ kotam var 
  • 5 gram da tuz tüketiyorum 

Yohimbin ve ox da eklemeyi düşünüyorum aklımda onları da 6-7 hafta sonra kısa ester dönünce yapacağım muhtemelen 

tavsiyeleriniz ve fikirlerinize açığım şimdiden teşekkürler 

Formu da attım 

IMG_9920.jpeg IMG_9918.jpeg IMG_9917.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    892

Günlük kaç kalori yakıyorsun salonda toplam kardiyo ve antrenmanda

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eyzel2    73
GHOST, 55 dakika önce yazdı:

Günlük kaç kalori yakıyorsun salonda toplam kardiyo ve antrenmanda

Tahminimce şu an aktivite olarak günde 1200-1500 açık var 500 antrenman 500 kardiyo desem kalanı da 10 k adımdır yani 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eyzel2    73

Merhabalar cümleten selamın aleyküm

bardağı boşaltıp herkesin bilgisine ve fikirlerine saygı duyarak yeni şeyler öğrenme niyetiyle açıyorum bu makaleyi görüşleriniz tavsiyeleriniz benim için çok önemli hepinize teşekkür ederim.

başladığım kür ve bilgilerim:

• 27 yaş
  • 176 boy
  • 105 kg güncel 
  • 150 mg testesteron prop.
  • 250 mg Trenbolon ace.
  • 300 mg masteron 

diğer detaylar:

• günde 2 sefer olacak şekilde sabah ve akşam 25 mg proviron ve t3 alıyorum.
  • haftada 5 gün net şekilde 60 dakika kardiyo yapıyorum ve bunu haftanın 7 günü yapmaya çalışıyorum (12 rampa 4 hız koşu bandı).
  • Haftada 2 kez armidex alıyorum 0.5 olacak şekilde genelde vardiyalı çalıştığımdan dolayı kortizol dolayısıyla gece mesaisinde su tutmamak için 2 k C vitamini ve taurin almaya çalışıyorum .
  • Diyette 30. Gündeyim ( 20 kg verdim ) bu zamana kadar trensiz ilerliyordum haftada 90 mg testo prop ve 120 mg masteron kullanıyordum, trene  bu pazartesi başlayacağım.

beslenme ise günde 200 gram protein ve 60 gram yağ almaya çalışıyorum karbonhidrat ise max 200 en dişük 100 gram şeklinde dalgalı ilerliyorum günde 3 öğün yapıyorum fakat yaklaşık 10 gündür belim hala aynı 1 cm bile incelmedi bu yüzden biraz kafam karıştı size danışmak istedim (aşırı östrojenik ve su tutumuna müsait bir vücudum var) önerebileceğiniz her şey için şimdiden teşekkür ederim. saygılarımla 😇

IMG_2136.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.150

300 300 300 daha iyi olmazmiydi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eyzel2    73
SPECTRE, 2 saat önce yazdı:

300 300 300 daha iyi olmazmiydi?

Hocam masteron ve provirondan kaynaklı sanırım libido yerinde kalabiliyor o yüzden testesteronu minimum almaya çalışıyorum ki su tutumuda az olsun daha az östrojenik bir ortam yaratmaya çalışıyordum armidexe ihtiyacı azaltmak için ama bir fikriniz açıklamanız varsa araştırıp göz önünde bulunduracağım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.150
Eyzel2, 14 saat önce yazdı:

Hocam masteron ve provirondan kaynaklı sanırım libido yerinde kalabiliyor o yüzden testesteronu minimum almaya çalışıyorum ki su tutumuda az olsun daha az östrojenik bir ortam yaratmaya çalışıyordum armidexe ihtiyacı azaltmak için ama bir fikriniz açıklamanız varsa araştırıp göz önünde bulunduracağım 

Vücudunu en iyi sen tanıyorsun o yuzden en iyi yol bildiğin yol ;)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eyzel2, 23 saat önce yazdı:

Trene bindiysen arimidex tuzu biberi kalır bu işin :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: suicmeibrahim
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Haftanın minimum 4 günü antrenman ve düzenli uykusu olan birisi olarak tahlil sonuçlarıma baktıktan (testo 298) sonra haftalık 125-150mg testosteron ent. almayı düşünüyorum. Ayriyeten elimde winstrol ve clenbuterol var. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.81 cm Kg: 90 HEDEF:
      Kilomu 76-78 bandına sabitleyebilmek. SORULARIM:
      Elimdeki ilaçları nasıl kombinlemeliyim? Mg ölçüleri neler olmalı? Ekstra önerileriniz nelerdir? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkese teşekkürler.
    • Yazan: Ouzhannn
      Merhaba abilerim kardeşlerim dostlarım,
      Bilenler bilir beni çoğu eski kullanıcılar diyelim uzun süredir buralarda yoktum şimdi tekrar dönüş yapıyorum hayatin bize bazen neler yaşatacağını bilemiyoruz ama her şeye karşı mücadeleye devam ediyoruz 4-5 aya yakındır komple bıraktığım sporuma tekrar başladım mental olarak sorunlarımıda bırakıp çünkü boşanma sürecinden geçtim ve bu sürede her şeyi tükettim şimdi tekrardan @Loving Hocamın destekleriyle NOXY LAB. ürünleriyle harika form tutmuşken bıraktığımı geri kazanıp yerine yepyeni benle başlayacağım inşallah. Yine @Loving hocam ve NOXY LAB. gruplarıyla başlıyorum.
      GEÇMİŞ KÜR DENEYİMLERİM:
      YENİ KÜR İÇERİĞİM:
      Deca Testosteron Dainabol Şuan 4.Haftadayım ve Bırakmadan önceki formum.

Bırakıp 4-5Ay sonra başlangıcım:

• Yazan: Jumalus
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Uzun süredir spor yapıyorum ve çok kez kür yapıp bıraktım tabi bunlar düzenli ve sürekliliği olmadığı için bir yere varamadım tabi ki hacim aldım ama kür bittikten sonra ne beslenme ne antrenman yaptım 4 aydır ne spor yapıyorum ne de ilaç kullanıyorum sizden istediğim bana yardımcı olmanız aklımda ki beslenme ve antrenman programını buraya atmak istiyorum ve tabi ki kür planlamasını hocalarım yardımcı olursa çok sevinirim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Güncel kilom 102  Hedef kilom 115-120 kilo arası  Boy 188 KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Deca Anapolon Boldenon Mgları hocalarım sorduğunda detaylı şekilde açıklarım amacım olabildiğince kütle ve güç kazanmak o yüzden anapolon ekledim başka hocalarımın fazla sulanıp yağlanmadan büyümeye yardımcı olacak kür fikirlerine açığım.
      BESLENME PLANIM:
      KAHVALTI:
      6 yumurta beyazı  150gr yulaf  400lt süt 1 muz 1 yemek kaşığı bal 30gr fıstık ezmesi P: 65gr C:150 F:40 1.100 kalori ARA ÖĞÜN:
      80 g yulaf 1 muz 1 ölçek whey 400 ml süt 40 g fıstık ezmesi 1 YK bal P: 40 C: 110 F: 25 800 kalori ÖĞLE YEMEĞİ:
      250 g tavuk göğüs 150 g pirinç (çiğ) 15 g zeytinyağı Sebze P: 65 C: 110 F: 20 900 kalori AKŞAM YEMEĞİ:
      220 tavuk 480gr 120 g bulgur 10 g zeytinyağı Sebze P: 60 C: 80 F: 30 850 kalori GECE YEMEĞİ:
      300 g yoğurt / lor 40 g ceviz / badem P: 30 C: 20 F: 27 500 kalori ANTRENMAN ÖNCESİ:
      3 dilim tam buğday ekmek 1 YK fıstık ezmesi 1 muz Kahve P: 18 C: 80 F: 15 500 kalori ANTRENMAN SONRASI:
      1.5 ölçek whey 150 g pirinç / makarna 1 YK bal P: 45 C: 120 F: 3 700 kalori Toplam su 5.5–6.5L VİTAMİN VE SUPPLEMENTLER:
      Zma Citrulline Malate Taurine Creatin Beta alenin D3 vitamin  Magnezyum  Çinko  Multivitamin  B12 vitamini  C vitamini  E vitamini  K vitamini  ANTRENMAN PLANLAMASI:
      Gün 1 — Göğüs 
      Bench — 4×6–8 Incline BB — 4×8 Incline DB — 3×10 Chest Press — 3×12 Cable Fly — 3×15 Pec Deck — 3×15 Gün 2 — Sırt 
      BB Row — 4×8 T-Bar — 3×10 Pulldown — 4×10 Cable Row — 4×12 Straight Arm — 4×15 Gün 3 — Quad (20 set)
      Squat — 4×6–8 Leg Press — 4×10 Hack — 3×10 Split Squat — 3×10 Extension — 3×15 Calf — 3×15 Gün 4 — Omuz  DB Press — 4×8 Machine Press — 3×10 Lateral — 5×15 Cable Lateral — 4×15 Rear Fly — 3×15 Face Pull — 3×15 Gün 5 — Arka Bacak 
      RDL — 4×8 Lying Curl — 4×10 Seated Curl — 4×12 Hip Thrust — 3×10 Glute Bridge — 3×12 Calf — 2×15 Gün 6 — Kol (18–20 set)
      Close Grip — 3×8 Pushdown — 3×12 Overhead Ext — 3×15 BB Curl — 3×8 Incline Curl — 3×10 Hammer — 3×12 Gün 7 — Dinlenme
    • Yazan: Pnshr
      Hocalarım merhabalar,
      Son 3-4 kür geçmişim var bu yaza define sert bir fizikle girmek istiyorum. Aşağıdaki küre Mart ayı içinde başlayıp yaklaşık 10 hafta civarı devam etmeyi düşünüyorum. Kaloriyi biraz yüksek tutarak Temiz beslenip, antrenman günleri 20 dk kardiyo ile minimum yağlanma devam edeceğim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testo enanthate 375 mg Npp 200 mg Masteron 200 veya 300 mg DEVAM NİTELİĞİNDE OLAN PLANLAMAM:
      Testo enanthate 375mg Tren ace 300 mg Winstrol  Fikir, öneri ve düşüncelerinizi rica ediyorum yaptığım planlama hakkında.
    • Yazan: Batarya
      Herkese iyi günler,
      Yarışma hazırlık sürecindeyim şuan 85 kilodayım.
      GEÇMİŞ BULK DÖNEMİMİ:
      Testo Enanthate Deca Durabolin Boldenon 5 iu GH İle geçirdim ve haftaya Definasyon dönemine gireceğim.
      PLANLANAN DEFİNASYON PLANIM:
      Trenbolone Acetate 150mg Masteron Propionate 200mg Testosteron Propionate 300mg İle devam edeceğim ama gh ile devam etmek zor geliyor bana sürekli eklem ağrısı yaşıyorum önceleri çok fazla su tutuyordum bu sorunu GH’ı 3’e bölerek çözdüm Definasyon döneminde GH yerine hangi Peptid kullanabilirim koçum igf1 lr3 önermişti sizin yorumunuz nedir teşekkür ederim formumu aşağıda paylaşıyorum.
      GÜNCEL FORM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.