Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

papahet

Only testosteron kürü yapacağım! hangi marka testosteron almamı tavsiye edersiniz?

Önerilen İletiler

papahet    0

Herkese merhabalar.

İlk kürüme girmeye karar verdim. Sadece testosteron kullanacağım. marka öneriniz var mı? Açık siklet body'ci ifbb pro bir eleman bana zphc kullanmamı önerdi. 50 dolar da fiyat çekti. Fakat sitede bu marka ile alakalı kötü şeyler okudum. Bundan dolayı kafam karıştı.

SORULARIM:

• Türkiye'de olanların çoğu orijinal değil vs. gibi yorumlar sitede çok var kullanıp iyi bir etki gören var mı?
  • Bu markayı kullanmalı mıyım veya sizin bir marka öneriniz olur mu? 
  • Ortalama ürün fiyatları nasıldır iyi markalar için?
  • Ne yapmam lazım?

Önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. Yardıma ihtiyacım var. Vakit ayırdığınız için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Feladel    348

En fiyat performans iran testo. Satmaya çalıştığı zhpc muhtemelen çakmadır. Emin olmak için ilacın fotosunu iste. Testoya hayatta 50 dolar vermem. 30 35 dolar filan max. O da güzel steril bir markaysa.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
papahet    0
Feladel, 2 dakika önce yazdı:

En fiyat performans iran testo. Satmaya çalıştığı zhpc muhtemelen çakmadır. Emin olmak için ilacın fotosunu iste. Testoya hayatta 50 dolar vermem. 30 35 dolar filan max. O da güzel steril bir markaysa.

Dediğiniz gibi fotoğrafını isteyeceğim fakat iran testo bulabileceğim bir yer yok kimseyi tanımıyorum bir bağlantım yok. Eğer fotoğraflar olması gerektiği gibiyse alınılabilir mi? bir de bütçe sıkıntım yok 100 dolar olsa da veririm tek kaygım orijinal olup olmaması. çok tedirgin oluyorum böyle olunca.. bahsi geçen şahısta humax spectrum ve bazı markalar daha bulunuyor. bunlardan öneriniz var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    348
papahet, 29 dakika önce yazdı:

Dediğiniz gibi fotoğrafını isteyeceğim fakat iran testo bulabileceğim bir yer yok kimseyi tanımıyorum bir bağlantım yok. Eğer fotoğraflar olması gerektiği gibiyse alınılabilir mi? bir de bütçe sıkıntım yok 100 dolar olsa da veririm tek kaygım orijinal olup olmaması. çok tedirgin oluyorum böyle olunca.. bahsi geçen şahısta humax spectrum ve bazı markalar daha bulunuyor. bunlardan öneriniz var mı?

50 dolar gereksiz pahalı bence orijinal zphc olsa da verilmez.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41

bir internet sitesinde 900 tlye iran enanthate buldum sizce guvenilip  alinir mi wp uzerinden foto attilar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    92

Bence de testoya o kadar para verme testoyu Aburaihan,Pan Pharma,Nessie(İran) gibi F/P markalardan al. Only testo gideceksin ama belki bende olduğu gibi 250mgda bile E2 ile sorun yaşayacak yanına ilaç eklemek zorunda kalacaksın asıl bütçeyi ona ya da ilerde yanına eklemek istediğin anabolizana saklasan daha karlı olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197
nattybuilder, 1 saat önce yazdı:

bir internet sitesinde 900 tlye iran enanthate buldum sizce guvenilip  alinir mi wp uzerinden foto attilar

Bende ordan aldım  sanırım aynı paraya ilaçlar orjinal ama aynı yermi bilmicem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
papahet    0

Episodees, 4 saat önce yazdı:

Markadan ziyade satıcı önemli

bahsi geçen şahıs hakkında bilginiz var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Episodees    13
papahet, 4 saat önce yazdı:

bahsi geçen şahıs hakkında bilginiz var mı?

Maalesef burak hoca dışında kimseyle alışverşim olmadı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
papahet    0
Diver, 4 saat önce yazdı:

Çok pahalı satıyor. Kesinlikle o kadar para verilmez. Acele etme forumu iyice araştır. Sosyal medyada birçok satıcı var bulduğun markaları forumda araştır sor.

1. Kaç yaşındasın? Boy kg yağ oranı?

2. Formunu atar mısın?

3. Kaç yıldır bu sporu yapıyorsun?

4. Neden ilaç kullanmak istiyorsun?

5. Hormon testi yaptırdın mı?

6. Amacın ne? Definasyon mu bulk mı?

Merhabalar.

1. 20 yaşımdayım 178 boyunda şu anda %11-12 yağ oranında olduğumu düşünüyorum

2. fotoğraf yükleyemiyorum nasıl yapabilirim

3. 12-13 yaşından beri spor 3-3.5 senedir vücut geliştirme yapıyorum bu 3 senenin 2'si sadece salona gidip gelmek ile geçti son 1 senedir sert ve odaklı bir şekilde antrenmanlarıma ve beslenmeme dikkat ediyorum. 

4. genetik olarak bu spora yatkın olduğumu düşünüyorum.

5. evet

6. şuan bulktayım duruma göre bakacağım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
papahet    0
Feladel, 18 saat önce yazdı:

50 dolar gereksiz pahalı bence orijinal zphc olsa da verilmez.

957fe72e-c8be-46ae-94fc-2d6546f93d93.thumb.jpg.4121ce4b0411e76b1bf93a68eb432c3b.jpg 

fotoğraf istediğimde ünlü ifbb pro bana bunu gönderdi sizce orijinal midir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    348

Fotodan pek belli olmuyor. Yakından bir foto isteyip şu konu ile kıyaslarsan daha iyi olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197

Sıkıntılı marka sürekli biri insta reklamında çıkıyor da com lu zphc ama güvenemedim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    188
Ferdikra, 41 dakika önce yazdı:

Sıkıntılı marka sürekli biri insta reklamında çıkıyor da com lu zphc ama güvenemedim 

marka sıkıntılı ama sağlamını bulanlar da çok memnun. Testoya 50 dolar diyor çok ucuz da sayılmaz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
the_escobar, Bir saat önce yazdı:

Güncel durumlar nedir bahsedilen kişiden zphc kullanan oldu mu?

bahsedilen kişi kim bilmiyorum ama ben 18 Martta 30ml lik şişelerden olan seriden enanthate aldım 120 dolara.Şu an nedir fiyatı bilmiyorum. Onlar bitti over geçtim şu an. Zhpc boldeden de testodan da gayet memnun kaldım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    188
efesarac, 12 dakika önce yazdı:

bahsedilen kişi kim bilmiyorum ama ben 18 Martta 30ml lik şişelerden olan seriden enanthate aldım 120 dolara.Şu an nedir fiyatı bilmiyorum. Onlar bitti over geçtim şu an. Zhpc boldeden de testodan da gayet memnun kaldım. 

bende 120 dolara dediğin 30luklardan buldum. Aslında baktığında 30luk flakon alırsan 10ml 1600tl civarına denk geliyor. Overla arasında ciddi fiyat farkı yok. Overla kıyaslarsan doluluk, sterillik nasıl?

tarihinde the_escobar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
the_escobar, 1 dakika önce yazdı:

bende 120 dolara dediğin 30luklardan buldum. Aslında baktığında 30luk flakon alırsan 10ml 1600tl civarına denk geliyor. Overla arasında ciddi fiyat farkı yok. Overla kıyaslarsan doluluk, sterillik nasıl?

zphc kesinlikle daha steril ama bende ikiside herhangi bir ödem sorunu yapmadı şükür. Ama ben overı çok daha ucuza alıyorum o yüzden over geçtim. Over ile şu an cruise yapıyorum blasta geçtiğimde yine kendi günlüğüme yazarım.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.082

only testo kürü vakit ve nakit kaybıdır

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    853
papahet, 20.03.2025 - 19:40 yazdı:

Herkese merhabalar.

İlk kürüme girmeye karar verdim. Sadece testosteron kullanacağım. marka öneriniz var mı? Açık siklet body'ci ifbb pro bir eleman bana zphc kullanmamı önerdi. 50 dolar da fiyat çekti. Fakat sitede bu marka ile alakalı kötü şeyler okudum. Bundan dolayı kafam karıştı.

SORULARIM:

• Türkiye'de olanların çoğu orijinal değil vs. gibi yorumlar sitede çok var kullanıp iyi bir etki gören var mı?
  • Bu markayı kullanmalı mıyım veya sizin bir marka öneriniz olur mu? 
  • Ortalama ürün fiyatları nasıldır iyi markalar için?
  • Ne yapmam lazım?

Önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. Yardıma ihtiyacım var. Vakit ayırdığınız için teşekkürler. :)

Noxy labs, humax, nessie gibi markalara yönelebilirsin, başka markalar da mevcut ama başın ağrımaz bu markalarda.

SERKO, 15 saat önce yazdı:

only testo kürü vakit ve nakit kaybıdır

500 ve üstü değil gibi be hocam :D  E2 yi kontrol altında tutarsan 500 ile 1000 mg testo only kürüyle çok güzel yol alınır. Başlangıç biri için 300 mg yeterli 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.082

Benim için vakit kaybı zaten testo alıp döngünü bozuyosun ha bir eksik ha bir fazla yanına eklersin birşeyler kendini yorduğuna değer :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Attila
      Merhaba arkadaşlar. Spectrum pharma bilen, duyan, hakkında bilgi sahibi olan var mı? Aynı zamanda zphc pharma hakkında bilgisi olan varsa yazabilir. 

• Yazan: berkyldzss
      Merhabalar ilk kürüme 62 kilo olarak başladım 10 gün kadar oldu ve iki günde bir yaklaşık 1 ml testo propinat günde 20 mg anavar kullanıyorum takviye olarak balık yağı, nac 600 milk thistle ve magnezyum alıyorum.6 hafta kadar devam edip pct sürecine başlayacağım
      şuanda kilom tartıda yaklaşık 65-66 ya kadar çıktı fakat ağır şekilde iştahsızlık başladı bunun hormonel olduğunu düşünüyorum bu süreci nasıl yönetmeliyim ayrıca size sormak istiyorum daha öncesinde rad140 almıştım bu kürüme eklemeli miyim ilk kürüm olduğu için tüm tavsiyelerinize ve tecrübenize açığım. Teşekkürler. 
    • Yazan: tayfun48
      Herkese selamlar.Yakın bir arkadaşım bir tedarikçiden ZHPC almış.Bu aralar çok sahtesi var diyorlar.Konu hakkında bilgisi olan var mıdır ?

• Yazan: crosfredy
      İnstagramdan orjinal zphc sattığını idda eden pek takipçisi olmayan yani bilinmeyen bir sayfadan ulaştığım fiyat listesi bir kaç peofesyonel insan takip ediyor kendisi zphc turkiye distribütörü olduğunu söylüyor zphc.hk uzantili ilaçlarmış kabartmalı flakon ve zphc orjinal sayfasinda tr distribütörü olarak gözüküyormus falan filan sizce fiyatlar nasıl ?
      Bu konunun yasak olup olmadığını bilmiyorum ama isim vermedim 

• Yazan: Aslar
      Arkadaşlar merhaba İranlı bir arkadaşım var daha önce iran testo falan getirmişti bana şimdi de zphc getirdi piyasada boş ve sahte olanı aşırı fazla olduğunu biliyorum 2 kutu aldım kutu başı 1300 3 haftada elime ulaştı benimde iranlı arkadaşın zaten İranda tanıdığı bir satıcısı sayesinde getirtiyoruz önceki testolardan güzel verim almıştım bunların orijinalliğine güveniyorum ama yinede size sormak istedim ürün kodunu okuttum zphc sitesini de açtı

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp