Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Aslar

Üye
  • İçerik sayısı

    27
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

Aslar Hakkında

  • Yaş 19
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 24-09-2004

Platform İstatistikleri

  • Yaş 19
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 19
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    Samsun
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 19
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Hocam biliyorum danabol gidince alınan su gidecek ancak şuan yağ oranımı arttırdım tecrübemle yüzde 16 vardır diye tahmin ediyorum ve bunu artık yavaş yavaş azaltmaya başlamam lazım diye düşünüyorum Masteron ve Ox kullandınız mı daha önce kullandıysanız tecrübelerinizi söyler misiniz ?
  2. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Kürüme 80 kilo başlamıştım... Amacım: 12-15 haftalık bir süreçte temiz bir kütle koyup 95 olmaktı! Ancak biraz abartmışım 4.haftanın ortasında daha danabole başlamadan 88-89 arası gidip geliyorum bu durumu ilaç temin ettiğim kişiye açıkladım clean bulka geçiş yapmak istediğimi söyledim buna cevap olarak danabol yerine Oxandrolone (80 hap günlük 3 tane) ve Yanında ek olarak Masteron kullanabileceğimi(haftalık 150 mg) Şeklinde belirtti bu sayede beslenmeme daha çok dikkat edip vücudumu temizleyebileceğimi söyledi clean bulk şeklinde böyle bir alternatifi sundu. Fikir aklıma biraz yattı siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim.
  3. Selamlar arkadaşlar, nasılsınız? Boldenon Testosteron Kürümün 4.haftasındayım bu haftanın ilk enjeksiyonu bitti haftada 400 testo bolde kullanıyorum yakın zamanda danabole başlamayı düşünüyorum ama aynı zamanda tedirginim bu konuda abilerim ve kardeşlerimden karaciğer böbrek ve testisleri korumak için doğal kürler hakkında size danışmak istedim hangi karışımları yapmalı veyahut kullanmayalım yardımcı olursanız sevinirim. (İlacın etkisini hissetmeye başladım antrenmanlarda güç artışı farkı kendini gösteriyor omuz başları sivrileşti vücutta ufaktan büyüme başlıyor) Tüm yorumlar için teşekkürler.
  4. Enova ve pharm-tech pharma

    Merhaba kürümün 3.haftası bolde ve testo e. kullanıyorum haftaya danabol almak istiyorum ama sağlam bir ilaç olduğu için ne underdose nede sahte ürün almak istemiyorum baktığım markalardan enova 900 Pharm-Tech 1250ydi fiyat olarak bilginiz varmıdır veyahut orijinalliği garanti bildiğiniz sağlam markalar var mıdır Son olarak Swiss Pharma ilaçları hakkında ne biliyorsunuz? Teşekkür ederim iyi günler
  5. Kür içi - mct ürünlerim doğru mu?

    Teşekkürler hocam ufak bir sorum daha olacaktı Aynı zamanda Zinco 220 kullanmaya da basliyacagim ve kur sonu pctde devam ettiricegim sizce gerekli midir ve pct kür bittikten 3 hafta sonra yani yaklaşık olarak 20.gün ideal midir tabikide kan testinin sonuçlarına göre başlamak ilk amacım ama azda olsa kafamda planlama yapmak istiyorum
  6. Merhaba arkadaşlar Kürümün 2.haftasındayım: TESTOSTERON BOLDENON Kullanıyorum şu anlık: omega b komples kalsiyum fosfat d vitamini glukosamin 4 veya 5.hafta danabole başlamayı planlıyorum. Bunun için: Cystone Speman forte liv52 noc600 Kullanmayı planlıyorum duruma göre arimidex veya tamoksifen ekleyebilirim (jinekomasti gibi durumlarda) Sizce liv52 mi nac600 mu kararsız kaldım? Teşekkür ederim.
  7. Hocam 92 lira kesinlikte faydası var mümkünse başkasına enjekte yaptırın
  8. Aynı sorunu yaşıyordum hocam eczaneden 2ml şeklinde 5 ampul evigen e vitamini var ondan almanı ve kalçadan vuran kişiyi değiştirmeni tavsiye ederim sen vuruyorsan kalçadan vurma ben yeşil uçlu ile kalçadan enjeksiyon yaptiriyorum vuran arkadaşı değiştirdikten ve evigen kullandıktan sonra hicbiseyim kalmadı sadece enjeksiyon sonrası oturunca hafif bir acı oluyodu onun dışında birşey olmuyor sustanon yerine başka bir türevini kullanmanı tercih ederim onun dışında enjeksiyon sırasında deriyi gerdirmeyi unutma ve kendini kasma
  9. Turinabol sonrası dianabol kullanmamda sakınca var mı?

    Hocam bir arkadaş yazmıştım ordan gördüm bana da çok garip geldiği için ondan yazdım
  10. Merhabalar abilerim kardeşlerim Normalde bulk kürümün 5.haftası danabole başlayacaktım lakin ilk önce 5 hafta 30mg turinabol kullanıp ondan sonra danabol kullanmaya başlasam veya tam tersini yapsam böbrekleri çok yorar mı? Etki olarak nasıl olur şuanda boldenon ve testesteron enantat kullanıyorum.
  11. Korkmanızdaki sebep neydi hocam
  12. Merhaba bugün biraz farklı bir sorum olacaktı Küre girdiğimiz zaman mastürbasyon veyahut ilişkiye girilmesi sonucu testesteron seviyesini etkileyip kürü olumsuz etkileyebilir mi?
  13. Hocam büyük ihtimal psikolojik ama idmanlar daha rahat çıkıyor gibi ve pump hissiyatim geldi ama bence 5.haftada etkisinin illaki çıkması lazım azda olsa
  14. Merhaba arkadaşlar, Şuan ki kür detaylarım: Testesteron Enanthate Boldenon Kullanıyorum ilk haftam bitti 4.haftam bitince yaklaşık5 haftalık günde 30mg danabol kullanmayı düşünüyorum sizce dozajlar? Nasıl MCT için danabole başlayınca arimidex nac600 almayı düşünüyorum ayriyeten şuanda e vitamini omega ve b vitamini kullanıyorum başka ne gibi koruyucular ekleyebilirim? Kür sırasında testislerimin ve libidomun daha az etkilenmesi için ne tavsiye edersiniz? Teşekkürler
  15. Doğru diyosun valla önemli olan kendi kendine yapmak ama onunda zamanı var tabikide😀 Danabole başlamak için şuanda ilacın etkisinin az da olsa başlamasını ürünün dolulugunu test ile öğrenmek istiyorum ona göre bakicam Böyle tansiyona can kurban😁Yeni ilaç cikarsinlar tansinabol diye idman öncesi 1 hap kullanican valla😅

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×