-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Ilk kürüme girmek istiyorum! sarm veya steroid kürü yapacağım! hangisi ile başlamalıyım?
Oluşturan:
MuratTarak, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Osman059
Dihydroboldenone (DHB) kullanmayı düşünenler veya daha önce kullanmış olanlara sorum var.
Bir sonraki kürümde DHB'yi dahil etmeyi planlıyorum ancak çevremde bu bileşiği gerçekten deneyimlemiş pek kimse yok.
Burada daha önce DHB kullanmış olan varsa, tecrübelerini açık ve net şekilde yazarsa sevinirim.
Sormak istediklerim:
Kür içinde gerçekten fark yarattı mı? (hacim / sıkılık / güç)
Yan etkileri ne düzeydeydi? Özellikle enjeksiyon ağrısı (pip), agresyon, mide-karaciğer etkisi gibi
Hangi dozlarda, kaç hafta boyunca kullandınız?
Hangi steroidlerle kombine ettiniz?
Kullandığınız marka neydi?
Varsa PCT veya destek protokolünüzü de paylaşırsanız sevinirim.
Gerçek kullanıcı yorumları benim gibi plan yapanlar için çok değerli.
Deneyimlerinizi paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Cand
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk defa küre girdim ve ilk kürümde 5. Haftandayım.
KÜR SÜRECİNE DAİR:
Haftalık 250mg testosteron kullanıyorum. Yan ürün vs kullanmıyorum. Çok bi değişiklik olmadı. Ufak gelişmeler, büyümeler ve güç artısı var. SORULARIM:
Sizce 250 az mı 500 vurmalı mıyım? Sağlığı korurken bir yan ürün daha eklemek mantıklı mı? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Yasar
Merhabalar abilerim kardeşlerim,
Bu zamana kadar sarms türevleri olarak 3 marka kullandım ve sizden de öneri bekliyorum bulk yapmaya başlayacağım su anda kolay şekilde ulaşabileceğim lawless labs , grimlabs, redbox suplements, xmagic labs gibi bir ton marka var benim kullandıklarım arasında en etkilisi bana göre redbox suplements ama yk 11 i kan değerlerinin içinden geçmişti.
SORULARIM:
Türkiye şartlarında ulaşabileceğim bir marka öneriniz var mı? Rad 140+yk 11+MK677 ve oxandrolone bulk için iyi midir? Tüm öneriler için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: kosedekibalici
Herkese merhaba,
elimde çok fazla vitamin, supplement ve sarms olunca artık bir planlama yapmam gerektiğini düşündüm ve konu açmaya karar verdim. Ameliyatla 170 den 85 kiloya düşmüştüm, son 1 sene içinde 15 kiloya yakın aldım ve üst bölgeden deri aldırma ameliyatı olduğum için alt bacak kısmım aşırı kalın kaldı orantısız görünüyor. Amacım kütle koyarak tekrardan 80-85 kilolara inebilmek.
Güncel olarak tekrardan spora başladım:
Haftada 3 gün ağırlık antremanı + cardiyo , 2 gün ise sadece kardiyo yapıyorum. Güncel olarak sabah aç karına ksm66 500 mg, tonalin cla 1250mg, bromelain 500mg ve daa 500 mg kullanıyorum. Kahvaltıdan sonra ise 1500 mg Omega-3 alıyorum. Antreman öncesi 1500 mg L-Carnitine, 5mg yohimbine ve 1.5 servis Optimum Essential Amino Energy (EAA) kullanıyorum. Antreman sonrası 1 ölçek Creatine, yatmadan önce de birer tablet Çinko, Multi Magnezyum ve D3K2 kullanıyorum. Yaklaşık 1 ay kadar böyle devam etmeyi düşünüyorum. 1 ay sonra yurtdışından temin ettiğim cardarine, rad140, mk677 ve sr9009 elime ulaşacak. Ayrıca supplement olarak HMB de istedim.
SORULARIM:
Güncel olarak kullandığım ürünler ve zamanlamalarında yapmam gereken herhangi bir değişiklik var mı ? SARMS lar elime geçtiği zaman nasıl bir planlama yapmalıyım? Şimdiden herkese teşekkürler iyi forumlar.
-