Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

MuratTarak

Ilk kürüme girmek istiyorum! sarm veya steroid kürü yapacağım! hangisi ile başlamalıyım?

Önerilen İletiler

MuratTarak    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Spora başlayalı 1 sene 3 ay oldu başladığımdan beri 2 defa ara verdim toplam 4 ay simdi tekrardan başlıyorum ama gelişimim spor yapmayan biri gibi yağ oranı %20 üstü uyku 9-10 saat uyusam bile bazen yetmiyor motivasyon düşüklüğü var jinekomasti küçük yaşlardan beri mevcut tişört giyince belli oluyor sakal seyrek çıkıyor kalça çevrem kadın gibi geniş bu şekilde bakınca testosteron seviyem 200 ila 300ng arasında gibi geliyor (randevu aldım test yaptıracağım) bu durumlardan dolayı steroid almayı düşünüyorum sarmsta olabilir ama çekincelerim asker olmak istiyorum şuan mülakatlara da hazırlanıyorum sağlık konusunda bilenleriniz varsa her yere detaylıca bakıyorlar.

SORULARIM:

Kan değerlerimde anormallik olur mu?

Olursa da mülakata kadar tedavi edebilir miyim? (mülakatlara girmeme 3 sene var)

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

  • kilo 73
  • boy 1.80
  • bel ölçüsü 88
  • kol ölçüsü 32
  • omuz ölçüsü 115

Başlangıç için hangi grupları almam gerekir dozajlama nasıl olmalıdır?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


BBurak    280

Detaylı kan testlerini yaptır, uyku, beslenme ve spor düzenini oturt öyle karar verirsin. Sağlık konusu halledilir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gorgeous    14

Sağlık konusunda geri düzeltemeyeceğin sorunlar yaşayabilirsin. Eğer bu konuda profesyonel değilsen fikrimce uzak durmalısın hormonlardan

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
owlimagine    12

muhtemelen skinny fatsin ölçülerinden anladığım kadarıyla bende 1.85 boylarında skinny fat bir çocuktum zayıftım  yağlıydım ve kas oranım da düşüktü 3 yıl düzenli spor yaptım ve hala devam ediyorum jinekomasti sandığın şey yağ genelde insanlar yağlı olunca jino var sanıyo ama olmayabilir  foto atabilirsen anlarız iyi bir diyet ve makro saymakla güzel yerlere gelebilirsin naturel olarak sınırına geldiğinde ilacı düşünebilirsin bence düşük kalori ile başla ama protein oranın yüksek olsun  180-200 arası 2000 kalori ile başla yavaş yavaş yükselt 2 haftada bir mesela kalorileri arttırabilirsin kardiyo aksatma hergün yap 20 dk tavsiyelerim bunlar başak bir şey varsa yardımcı oluruz

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

    • Yazan: fkira
      Merhaba arkadaşlar,

      Ben bir süredir forum’da sessizce konuları konuları okuyorum ve kendi araştırmalarımı yapıyorum. Bu gönderi benim ilk paylaşımım olacak. Eğer gönderim fazla uzunsa kusura bakmayın, hiçbir bilginin eksik kalmasını istemiyorum ve kaliteli bir ilk kür paylaşımı yapmak istiyorum.
      Öncelikle, yaşım 24, boyum 173, kilom 58 kg ve yağ oranım yaklaşık %14. Spora ara verdiğim için 70 kg’a kadar çıkmıştım ve geçtiğimiz bir sene içerisinde spora düzenli devam ederek ve diyetimi ayarlayarak mevcut kilo ve yağ oranıma geldim; bir nevi definasyon oldu. Son bir kaç aydır haftada 5 gün fullbody ve 3 gün de reformer pilates yapıyorum, yaklaşık bir yıldır da spor salonuna tekrardan düzenli gidiyorum. Kilo vermiş olsam da ağırlıklarımı iyi bir miktarda artırabildim. Fitness dünyasına ise yeni değilim, lise zamanlarımda yıllarca haftanın her günü yoğun ağırlık çalışmaları, calisthenics, cimnastik ve çeşitli dövüş sanatları yaptım. Bu kadar yoğun fullbody çalışmaları bazılarınıza uygun gözükmeyebilir, ancak ben bu şekilde çalışmaktan hep en çok verim aldım ve 15 yaşımdayken 67 kg’da %7 yağ oranına sahiptim tamamen doğal bir şekilde. Çok düşük kilolarda çalışmaya başladığım için olabilir.
      Tekrardan günümüze gelirsek, artık o lise zamanlarımda aldığım verimi tabi ki de alamıyorum ve ilk defa sürecimi takviye etmek istiyorum. Çevremde bu işi disiplin ve araştırmalarla yapan bir kaç dostuma da danıştığımı belirtmek istiyorum. Bir tanesi eski bir vücut geliştirme yarıştırmacısı fizik tedavi doktoru. Sarm’ların çalışma mekanizması ve toksisite açısından göreceli olarak daha iyi olmaları, ayrıca da dayanıklılık konusundaki ektileri ve dayanıklılık antremanlarıyla en çok çalışıyor olmam tercihimi onlardan yana yönlendirdi. Tabiki de güvenli bir şekilde eczane ilaçlarıyla PCT de yapacağım. Şu anki hedefim temiz kas kütlesi kazanmak ve antrenman kapasitemi geliştirmek.

      Bu doğrultuda şu şekilde bir plan yaptım:

      Sarm’lar:
      LGD-4033 10-20 mg (Günde 10 mg ile başlayıp ilerleyişe göre 3. hafta günde 20 mg’a çıkmak. 4 hafta.) RAD-140 10-20 mg (Günde 10 mg ile başlayıp ilerleyişe göre 3. hafta günde 20 mg’a çıkmak. 4 hafta.) MK-677 20mg (Günde 20 mg. 6 hafta.) Koruyucu:
      NAC 600mg (Günde 600 mg. Kür boyunca ve PCT döneminde.) PCT:
      Proviron (Günde 1 tablet. Sarm kürü sonu kan testinin ardından 4 hafta.) Klomen (Günde 1 tablet. Sarm kürü sonu kan testinin ardından 4 hafta.) Diyetimden bahsetmem gerekirse, günde 6-7 litre su içiyorum ve gayet sağlıklı besleniyorum, protein veya başka bir beslenme takviyesi kullanmıyorum ancak bolca kırmızı et ve başka kaliteli proteinler tüketiyorum. Karbonhidrat olarak bir öğünümde kepekli makarna veya yulaf gibi besinler tüketiyorum. İnsülin direncim 0 sayılır. Son bir aydır genel olarak kalori açığındaydım, bu kürde ise aynı diyetle fazladan kalori alacağım. Önerilen Sarm kürü süresinin 8 hafta civarı olduğunu biliyorum, ancak tamamen ilk kürüm olacağı için minimum sürede tutmak istedim ve vücudumun bu ilaçlara nasıl tepki verdiğini de görmüş olurum.
      İleride daha farklı kür yaklaşımları da deneyeceğim iyi giderse. Maddi açılardan bir kısıtım yok. Tercihim tamamen Sarm’lardan yana olacaktır, bunu da belirtmek isterim. Eczane ilaçlarıyla bir kür de düşünüyordum, ancak eskisi gibi değil anladığım kadarıyla o tür kürler. Kan değerlerim de güncel halini de ek olarak aşağıda yazdım, sağolsun çevremde vücut geliştirmeye nötr üstü bakan başka bir doktor da bulunmakta ve PCT sürecimde destek olacak.
      Testosteron, Total: 4,03 ng/mL Serbest Testosteron: 8,38 ng/dL ACTH: 5,81 pg/mL ANTI-Tg: 1,1 IU/ml ANTI-TPO: 0,8 IU/ml FSH: 13,80 IU/ml IGF-I 143 μg/L Kortizol, Sabah: 6,9 μg/dL LH 6,66 IU/L Prolaktin: 18,97 ng/mL TSH: 0,93 mU/L HDL Kolestrol: 39 mg/dL LDL Kolestrol: 147 mg/dL Total Kolestrol: 199 mg/dL Hemoglobin: 15,8 g/dL Sorularım:
      Ne düşünüyorsunuz? Herhangi bir tavsiyeniz var mı? Kan değerlerim incelendiğinde, farklı yaklaşmam gereken bir konu olacak mıdır? Şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim.

    • Yazan: Kaldiras
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Haftalık 500mg only testo kullanmayı düşünüyorum yağ oranım %13 falan 20 hafta bu şekilde kullanmayı planlıyorum enjeksiyon konusu da haftada 4 veya 7 e bölerek yapaacağım dalgalanmayı ve östrojeni olabildiğince stabil tutmak için östrojenden kaynaklı sıkıntı yaşamamak için ne yapmalıyım?
      İlk kurumu ve son kurum olmayacak, ancak asla yüksek mg'lara çıkmayacağım. Planladığım kür 20 hafta sürüyor: haftalık 400 mg testosteron enanthate ve östrojeni dengede tutmak ile biraz daha anabolik etki sağlamak için haftada 250 mg primobolan kullanacağım. Enjeksiyon sıklığı olarak iki seçeneğim var: Ya haftalık dozu tek bir flakona boşaltıp 7 güne bölerek her sabah enjekte etmek ya da haftada 2 güne bölmek. Bunun dışında böbrek ve karaciğer koruyucuları kullanacağım, su tüketimime dikkat edeceğim ve günlük kardiyo rutinimde olacak. Amacım hayat boyu yapılabilecek sürdürülebilir bir kür planlaması yapmak, kan testlerimde sorun çıkmamasını ve tansiyonumun kontrol altında olmasını sağlamak. Vücuduma vereceğim zararının bilincindeyim ama bunu olabildiğince minimalde tutmak istiyorum. 
      Beslenme düzenim ise temiz bir şekilde yağlanmadan ve stabil şekilde kütle eklemek uz erine kurulu: Günlük 50 gram yağ, kilo başına 2 gram protein ve kalori hesabının kalanı karbonhidrat olacak. İlaç markası olarak ZPHC kullanmak istiyorum; çünkü daha steril ve daha sorunsuz olacağını düşünüyorum, tabii orijinal urun bulup web sitesinden doğrulayabilirsem.
      Deneyimli arkadaşlar tavsiyelerde bulunmak isterse yazarsa çok sevinirim. Ayrıca ZPHC dışında güvenebileceğim başka hangi marka ürünleri önerirsiniz? Bu sürece başlarken ilaç maliyetinin yanı sıra düzenli yaptırmam gereken kan testleri ve olası hastane/doktor masrafları için bütçemi nasıl planlamalıyım, nelere dikkat etmeliyim? (yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekür ederim)
    • Yazan: nogereru
      Merhaba arkadaşlar, internette bir pre-workout buldum; içerisinde ostarine (MK-2866) bulunuyor. Türkiye içerisinde genelde sağlam, kafeini patlatmadan etki gösteren pre-workout'lar az ve bulunması zor olduğu için, ostarine hariç diğer değerleri iyi geldi ve bu ürünü almak istedim. Zaten ana sebebim içinde ostarine bulunması değil, bir ölçekte 5 mg var. Bunun yan etkisi ve etkisi ne kadar olur? Forumlardaki diğer konulara baktığımda, 10 mg üzerinde hafif bir testosteron baskılaması varmış. Bu ürün ne kadar testosteron baskılar, ne kadar risklidir ve ne kadar etkilidir? Diğer içeriklerin bir riski var mıdır? Emin olamadığım için sormak istedim. 18 yaşındayım. Ürünün markasını vermek serbest mi bilmiyorum, ancak ürünün içeriğini aşağıya koyuyorum.


    • Yazan: ZephyX
      Selamlar dostlar, clean bulk olarak ilk kürüme girmeyi planlıyorum. Başlangıçta kick-start Turinabol ve 18 hafta boyunca 500 mg Testosteron Enanthate kullanmayı düşünüyorum. Sizce ilk kür için bu kombinasyon uygun mudur? Ayrıca Turinabol'ün kullanımı, dozajlanması ve kullanım süresi nasıl olur. Şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×
WhatsApp