-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

17 yaşında doğal birisiyim! ve total tetosteronum yerle bir! kalıcı şekilde yükseltmek için ne yapmalıyım?
Oluşturan:
isimsizkullanici, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: lordboethiah
Herkese iyi günler iyi forumlar.
Only testo kürümün 4. haftasını kapatırken şunu farketmeye başladım, ufacık şeylere aşırı tepki göstermeye başladım.
Çok basit durumlar karşısında içim öfkeyle doluyor. Bu durumu daha hafif nasıl atlatırım arkadaşlar?
-
Yazan: damdeok
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
10 haftalık bir bulk kürü yapmak istiyorum. Daha önce bi kere only testo kürü bir kere testo masteron dbol kürü yapmıştım. Şimdi testo boldenon yapmayı düşünüyorum.
SORULARIM:
Sizce doğru mu düşünüyorum? Testonun yanına bolde dışında ne eklesem gelişimim optimum düzeyde olur? NOT:
Tren, npp ve deca kullanmak istemiyorum onlar dışındaki önerilere açığım.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
180 boy 79 kg 26 yaş spor geçmişim 4 yıl Tüm öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Soju
Değerli dostlar selamlar,
Ben uzun yıllardır spor yapan biriyim. Herkesin hayatında olduğu gibi benim de inişli çıkışlı dönemlerim oldu. Yaptığım bazı gençlik yanlışları sebebiyle spordan uzaklaştım. Madde kullanımı ve ciddi alkol tüketimi yanlışlarım oldu. Nitekim bunlardan uzaklaştım kendimi isime ve hayatıma odakladım ve yeniden spora başladım. Uzun süre kötü beslenme kalitesiz yaşam ve uykusuzluk üzerine ağır antidepresan tedavisi aldığım için doğal testosteronum oldukça düşüktü.
Kendimde spor yapacak motivasyonu bir türlü bulamıyordum. Ve kür yapmaya karar verdim. Gectigimiz yaz testo-masteron ve izleyen sürecte testo-bolde kürleri yaptım. Bir süre düşük doz testo kullanarak ardından pct sürecine girdim. Buradaki hocalarım kardeşlerim de sağ olsunlar yardımcı oldular. Şimdi kritik bir noktadayım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yeni evlendim ve önümüzdeki yıl çocuk sahibi olmak istiyorum. Fakat testosteron kullanmayı bıraktıktan sonra inanılmaz bir motivasyon kaybı yaşıyorum sadece spora karsı değil hayata karşıda. Bu süreçte tahammülsüz ve sinirli biri olmaya başladığımı fark ettim. Belli ki ben vücuduma doğal olmayan şeyler alma konusunda biraz zaafı olan biriyim.
TESTOSTERON BIRAKMA EVRESİNİ NASIL GEÇİRMELİYİM?
Bu geçici bir süreç midir? Neler yapmam gerek? Bana bu süreçte ne önerirsiniz? Daha düşük dozlarla trt mi yapmalıyım? Yoksa kürden uzak mı durmalıyım? Tavsiye ve önerileriniz için teşekkürler şimdiden.
-
Yazan: plaxoN
Merhaba arkadaşlar,
17 yaşımdan beri bu sporu yapıyorum, şu an 25 yaşındayım. İlaç konusuna kısmen hakimim diyebilirim, ancak şu an vardiyalı bir işte çalışıyorum (beyaz yakalıyım) ve birkaç yıl daha bu tempoya devam etmem gerekecek title alana kadar. Testosteron seviyemin düştüğünü net bir şekilde hissediyorum. Eskisi gibi değilim, toparlanmam zorlaşıyor, uyku düzenim berbat ve kaliteli uyku uyuyamıyorum. Kaldırdığım ağırlıklar pek düşmedi tekrarlarım azaldı. 30-35 yaşlarında minimum TRT dozunda kesinlikle kullanmayı düşünüyorum. Şu anlık sadece testo ethanate planlıyorum.
Şu an için alternatif olarak önerebileceğiniz bir şey var mı? Tavsiyelerinize açığım.
-
Yazan: Burak54
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
4 haftadır devam ettiğim markayı değiştirmek durumunda kaldım.
İLAÇ MARKASINI DEĞİŞTİRDİKTEN SONRA:
SİNİR KAT SAYIMDA ARTIŞ GÜÇ DURUMUMDA ARTIŞ NOT:
Her iki üründe testosteron enanthate versiyonu. Bunun sebebi ne olabilir?
Tüm görüş ve değerlendirmeleriniz için şimdiden teşekkürler.
-