Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

isimsizkullanici

17 yaşında doğal birisiyim! ve total tetosteronum yerle bir! kalıcı şekilde yükseltmek için ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

SERKO    1.045
isimsizkullanici, 21 saat önce yazdı:

Biraz tuzlu tutuyor kendim yaptıracağım için en elzem olanları söylesen hocam onları alsam sadece yada başka varsa birşey alabileceğim marketlerden vs bulabilceğim

1200 - 1500 tl arasında tutuyor formülün dışına çıkmayalım :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Kvpzr0
      Merhaba iyi akşamlar diliyorum,
      Makrolarımı Ve Yeşillik Sebzelerimi Düzenli Bir Şekilde Tüketiyorum Amacım Yağ Oranımı Azaltmak Ve Kütle Eklemek.
      Değerli Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ediyorum 😇🙏🏻
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy 169 Kilom 73 Yağ Oranım %18 10 HAFTALKIK KÜR İÇERİĞİM:
      Test Prop 300 Anavar Günlük 20mg Masteron Prop Haftada 200 SORULARIM:
      Gün Aşırı Olarak Bölüyorum  Dozajlarım İyi Mi? Yoksa Piramitsel Şekilde Mi Arttırmak Daha Verimli Olur? Kür İçerisinde Koruyucu Ve Gelişimime Ekstradan Katkı Sağlıyacak Supplement Ve Takviye Öneriniz Nelerdir?
    • Yazan: begonline
      Abiler kardeşler herkese selam olsun,
      Buralara yeni düştük. testo bolde aldım yarın ilk kürüme giricem hayırlısıyla. Ama biraz sitede takıldıktan sonra bolde hakkında yazılanlar biraz kafamı karıştırdı açıkçası. Rimoyla değiştirsem mi diye düşünüyorum, ama sanırım rimonunda enjekte sayısı fazla oluyormuş hafta içinde. ilk 4 hafta testo yapıp 5. haftada bolde bağlamayı düşünüyordum.
      Bana bir yol gösterir misiniz? Biraz trip biriyim hemen ilk başlarda fazla zarar görüp soğumak istemiyorum açıkçası.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      boy 195 kilo 101 yaş 25 KULLANMAYI PLANLADIĞIM MCT ÜRÜNLERİ:
      proviron liv52 çinko saw palmetto Yeterli olur mu? Takviye konusunda 4/4 lük olsun istiyorum. Diğer vitaminleri saymıyorum aktif olarak alıyorum zaten elzem olanları. 
      GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: Margot
      Selamlar,
      1 Temmuz 2024 itibari ile kilo verme sürecine Burak Hocamın eşliğinde başladım,
      Kullandığım ürünler;
      SR9009        1-8 hafta GW-501516  1-8 hafta Yohimbine.    1-8 hafta Ürün markası : Noxy Lab Sarms / yohimbine
      Süreç ilk başlarda beni zorlasa da 1.haftadan itibaren açlık duygum tamamen ortadan kalkmış ve sürecin geri kalanında enerjim çok yüksek devam ettim. Burak Hocamın planlamış olduğu diyete olabildiğince sadık kalıp günlük kardiyolarımı hiç aksatmadım. Kardiyoya ek olarak günlük ekstra 10bin adım daha attım ve günden güne vücudumun erimesine tanık olmak beni bu anlamda çok motive etti. 0 karb tüketmeme rağmen GW-501516 ve SR9009 sayesinde koşu bandından resmen inemiyordum. Kendimi bu süreçte hiç halsiz hissetmedim ve sürekli enerjim yerinde hatta çok yüksekti, akşamları bile kalkıp yürüyüş yapasım geliyordu. Burak Hocamı insanoğluna özgü her şeyi bir anda isteme dürtüsüyle sürekli " Hocam bi anabolik kür ekleyelim, şunu kullanayım bunu kullanayım " diye diretmeme rağmen Hocam asla benim hedefimden şaşmama izin vermedi ve bu noktada daha fazla ürün tedarik edip daha çok kazanma imkanı olmasına rağmen bu isteklerimi sürekli reddetti, bu sebeple kendisine buradan teşekkürlerimi iletiyorum.
      1.Gün Ölçüm;
      Kilo 93 Bel 109   
      4. Hafta Ölçüm:
      Kilo 81.5 Bel 102   
      8.Hafta Ölçüm:
      Kilo 71 Bel 87
      TOPLAM VERİLEN KG : 22
    • Yazan: cemokombo26
      Arkadaşlar Selamün aleyküm,
      Kullanacağım, definasyon dönemine gireceğim parçalı vücut istiyorum. İlk kürüm olacak salondaki hocadan temin ettim testo anavar vardı iki tane oxygen labs 1 ay boyunca only anavar yaptım biraz gelişme oldu salondaki hocada tek başına anavar kullanmamın bir işe yaramayacağını söyledi anavarin yanında bide cleanbuterol kullanıyordum sopharma balkan marka sabit 40mcg alıyordum (2hap) fakat salondaki hocaya söyleyince bana hayatında hiç hayatında cleanbuterol kullanmadığını ve benimde kullanmamam gerektiğini söyledi bende hemen bıraktım cleani toplam 1 ay kullandım.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Anavar Konuya gelelim hocayla konuştum bana yanında testo vuralım dedi haftalık 1ml uzun ester olur dedi sizce mantıklı mı amacım organlara çok hasar vermemek ve pct surecin kolay olması pct içinde hoca diye pct mix onerdi dedi tesro sonrası 1 ay bunu kullan hiç birşeyin olmaz dedi arkadaşlar hemen kendimden bahsedeyim. (eğer testo girersem amacım kilo vermek değil saf kütle kazanmak olacak o arada yağ yakımındı yüksek olacak)
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 18 Spor geçmişi: 2 yıl Boy: 176cm Kilo: 64.5 SORULARIM:
      sizce testo girmeye değer mi?  mct için önerileniz nelerdir reçetesiz alabileceğim yada internetten?  GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: Sinan06
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      20 haftalık bulk kürümü bitirdim, 2 ay sonra definasyon kürüne gireceğim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 boldenon 500 testosteron 400 tren enanthate Pct yapmadan only testo yaparak ilerleyeceğim.
      SORULARIM:
      Only testo nasıl yapılır? Only testo yaparken hangi koruyucuları kullanmalıyım? Arimidex , tomoksifen gibi aromataz kullanmama gerek var mı? Bu 2 aylık dinlendirme sürecinde, ayrıca kullanılması önemli olan vitamin var mı? Şimdiden tüm yorum ve cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.