-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Only testosteron kürüne gireceğim! bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
Maxshooter, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: MuratTarak
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Spora başlayalı 1 sene 3 ay oldu başladığımdan beri 2 defa ara verdim toplam 4 ay simdi tekrardan başlıyorum ama gelişimim spor yapmayan biri gibi yağ oranı %20 üstü uyku 9-10 saat uyusam bile bazen yetmiyor motivasyon düşüklüğü var jinekomasti küçük yaşlardan beri mevcut tişört giyince belli oluyor sakal seyrek çıkıyor kalça çevrem kadın gibi geniş bu şekilde bakınca testosteron seviyem 200 ila 300ng arasında gibi geliyor (randevu aldım test yaptıracağım) bu durumlardan dolayı steroid almayı düşünüyorum sarmsta olabilir ama çekincelerim asker olmak istiyorum şuan mülakatlara da hazırlanıyorum sağlık konusunda bilenleriniz varsa her yere detaylıca bakıyorlar.
SORULARIM:
Kan değerlerimde anormallik olur mu?
Olursa da mülakata kadar tedavi edebilir miyim? (mülakatlara girmeme 3 sene var)
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
kilo 73 boy 1.80 bel ölçüsü 88 kol ölçüsü 32 omuz ölçüsü 115 Başlangıç için hangi grupları almam gerekir dozajlama nasıl olmalıdır?
-
Yazan: kaannnnnnnn
Herkese merhaba arkadaşlar,
Vücut ve güç konusunda kendime güveniyorum naturel olmama rağmen 150 benchim var bunlar daha iyi yerlere taşımak için artık bişeylerin gerektiğini düşündüm.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş : 20 Boy : 1.84 Kg : 91 Spor geçmişim: 4 Yıl KÜR PLANLAMAM:
Testosteron Enanthate 250 mg Rimobolan 300 mg İle başlayacağım testosteron enanthate 250 mg lık 10 ampul seklinde geliyor pazartesi 1ml testo-1.5 ml rimobolan vursam cuma günde sadece 1.5ml rimobolan vursam nasıl olur?
İLAÇ MARKASI:
PMC MARKA MCT GRUPLARI:
D3 B12 Nac600 Magnezyum Çinko Omega3 C vit. Kreatin GÜNCEL FORMUM:
-
Yazan: desertn
Merhaba hayırlı geceler,
İlk kürüme başlamak istiyorum arkadaşlar.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
5 yıl fitness geçmişi 1.5 yıl düzenli şekilde Zor kilo alıyorum Yaş 20 Kilo 75 Boy 1.78 Yağ oranı 16 SORULARIM:
Hangi ilaçları kullanmamı tavsiye edersiniz? Kürü kaç hafta planlamalıyım? GÜNCEL FORUMUM:
GÜNCEL KAN TESTİ SONUCUM:
Tüm öneri ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.