Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

hemşire

Kür dönemi antrenman ve beslenme+ilaç (kür günlüğüm)

Önerilen İletiler

hemşire    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Antrenmanımdaki hareketleri değiştirmeyi düşünmüyorum sadece bir sonraki hareketle birleşik set ya da drop set yüksek nabızlı şekilde yapmayı düşünüyorum. Antrenman sonrası 45dk kardiyo. Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Fitnes geçmişim : 4 Sene
  • Kilo : 92
  • Boy 1.70

KÜR PLANLAMASI:

• Testosteron Enanthate 500 mg
  • Boldenon 500 mg
  • Masteron Prop. 300 mg
  • Oxandrolone 30 mg

BESLENME PLANLAMASI:

1. Gün 100gr karb
  2. Gün 100gr karb
  3. Gün 0 karb  
  4. Gün 400gr karb
  • 650gr tavuk göğüsü 
  • 4 yumurta 
  • Probiyotik shot 
  • 15gr zeytin yağı 
  • 350ml laktozsuz süt 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Feladel    424

Gereğinden fazla kalori var burada. En azından %20 daha azaltmalısın ve 2 hafta daha uzatırsan ucu ucuna yetiştirebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hemşire    0
Feladel, 2 saat önce yazdı:

Gereğinden fazla kalori var burada. En azından %20 daha azaltmalısın ve 2 hafta daha uzatırsan ucu ucuna yetiştirebilirsin.

• 1. gün ve 2. gün 1650 kalori.
  • 3. gün 1300 kalori
  • 4. gün 2700 kalori

Toplam 4 günde ortalama 150gr karb 1800 kalori falan almış oluyorum daha ne kadar sertleştirmeliyim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    424

Evet ortalama 1800-1900 kalori ediyor da bu yağ oranında bu kadar haftada sence 6-8 haftaya yetişecek mi? Bulka girmek için en azından 10 kilo fazlan var. Bu kaloriyle 6 haftada vereceğin 6 kilo filan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hemşire    0
Feladel, 1 dakika önce yazdı:

Evet ortalama 1800-1900 kalori ediyor da bu yağ oranında bu kadar haftada sence 6-8 haftaya yetişecek mi? Bulka girmek için en azından 10 kilo fazlan var. Bu kaloriyle 6 haftada vereceğin 6 kilo filan.

o zaman karbı ortalama 100 e düşüreyim bide laktozsuz sütü keseyim 350 kalori çıkartmış olayım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    424
gönderildi (düzenlendi)
hemşire, 3 dakika önce yazdı:

o zaman karbı ortalama 100 e düşüreyim bide laktozsuz sütü keseyim 350 kalori çıkartmış olayım 

O makrolarla diyeti bozmazsan 7 haftada filan ideal bir yağ oranına gelirsin. Vitamin minerallerini eksik etme.

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hemşire    0
Feladel, Şimdi yazdı:

O haldeyken diyeti bozmazsan 7 haftada filan ideal bir yağ oranına gelirsin. Vitamin minerallerini eksik etme.

teşekkür ederim yardımın için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hemşire    0

Herkese merhaba, kürde 3. haftamı geride bıraktım bana bolde açılana kadar karın kaslarını görmeye çalış form tut demiştiniz konu hakkında bir kaç sorum olacaktı 

• Testosteron Enanthate 500 mg
  • Boldenon 500 mg
  • Masteron Prop. 300 mg
  • Oxandrolone 30 mg

Kilo 94
Boy 1.70
Yaş 21 
1. ilaçların su tuttuğunu tabiki biliyorum ama kafama takıldı formu bolde açılana kadar yetiştirebilecek miyim diye kilom hep 94 de ama formumun ilerlediğini görebiliyorum
2. antreman programındaki hareketleri değiştirmedim yüksek nabızlı ve daha kolay tüketebilmek için bir sonraki hareket ile birleşik set yapıyorum (incline press + incline fly gibi ) sizce ayırayım mı  
3. Diyetimi sertleştirmeme gerek var mı?

67f278184fb47_WhatsAppGrsel2025-04-06saat15_32.56_d4033888.thumb.jpg.ad4542e521cda9747bd8c7c0f8c07c84.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    86

Konu içerisine formunu da koyarsan daha doğru yönlendirme alırsın hocam bu şekilde çizdiğin yolun doğru ya da yanlış olduğunu söylemek ezbere konuşmak gibi olur. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hemşire    0
h4runx, 3 dakika önce yazdı:

500 bolde 300 masteron ile e2 seviyen ne durumda?

4. hafta sonunda test vericem konu açarım zaten 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    65
Feladel, 15.03.2025 - 12:38 yazdı:

O makrolarla diyeti bozmazsan 7 haftada filan ideal bir yağ oranına gelirsin. Vitamin minerallerini eksik etme.

Haftada 1 cheat meal yapıyorum hamburger fln hocam sizce sıkıntı mı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    424
gönderildi (düzenlendi)
fatman, 4 dakika önce yazdı:

Haftada 1 cheat meal yapıyorum hamburger fln hocam sizce sıkıntı mı 

Belirli bir sürede belirli miktarda kilo vermek gibi bir hedefin yoksa çok sıkıntı değil. Yarışmaya hazırlanıyormuşuz gibi kasmaya gerek yok ama tabii ki ilaç kullanırken kolesterolü çok bozmamak için çok sağlıksız şeyler seçmesen daha iyi olur. Diğer yandan cheat meal iyidir. Uzun diyetlerin sürdürebilir olmasını sağlar.

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    65
Feladel, 1 dakika önce yazdı:

Belirli bir sürede belirli miktarda kilo vermek gibi bir hedefin yoksa çok sıkıntı değil. Yarışmaya hazırlanıyormuşuz gibi kasmaya gerek yok ama tabii ki ilaç kullanırken kolesterolü çok bozmamak için çok sağlıksız şeyler seçmesen daha iyi olur. Diğer yandan cheat meal iyidir. Uzun diyetlerin sürdürebilir olmasını sağlar.

Yani hocam günlük 100gr carb aliyorum cheat yapmasam midem ufacalak açlık hissim kalmadi hele metformin ekleyince

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    424
fatman, 1 dakika önce yazdı:

Yani hocam günlük 100gr carb aliyorum cheat yapmasam midem ufacalak açlık hissim kalmadi hele metformin ekleyince

O kadar kasmaya gerek yok ama sağlık için çöp sayılabilecek, besin değeri olmayan şeyleri seçme yeter. Yakın bir zamanda yarışma planı olmadığı sürece katı diyetlere, günde 5-6 öğün yemeye filan karşıyım. Bu sporda her şeyden önce sürdürülebilirlik en önemlisi.

• Beğen 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.488

1. Süt çok gereksiz. 2. Karb döngünü neye göre planladın. 0 karb önermem kesinlikle. 3. Kürü kim planladı bence gereksiz olmuş. E2 sıkıntısı çekmek için yaptıysan evet güzel kür :)  amacın bulk mu çünkü diyet ise bolde mantıksız 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hemşire    0
Askabar, 3 dakika önce yazdı:

1. Süt çok gereksiz. 2. Karb döngünü neye göre planladın. 0 karb önermem kesinlikle. 3. Kürü kim planladı bence gereksiz olmuş. E2 sıkıntısı çekmek için yaptıysan evet güzel kür :)  amacın bulk mu çünkü diyet ise bolde mantıksız 

son attığım açıklamaya bakarsan sevinirim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    424
hemşire, 6 dakika önce yazdı:

son attığım açıklamaya bakarsan sevinirim 

Kilodan ziyade görünüş daha önemli. Güncel formunu paylaşır mısın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hemşire    0
Feladel, 15 saat önce yazdı:

Kilodan ziyade görünüş daha önemli. Güncel formunu paylaşır mısın?

67f3523cf29ea_WhatsAppGrsel2025-04-07saat07_18.54_b7486482.thumb.jpg.e1ad53e74237e9351db31b27433fa1c0.jpg 67f352358842c_WhatsAppGrsel2025-04-07saat07_18.45_0c72d8c8.thumb.jpg.466e4b1591838af0e9e2c7503de7d977.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    424
hemşire, 11 saat önce yazdı:

...

Göbek küçülmeye başlamış ama dediğin gibi biraz yavaş ilerliyor gibi. 0 carb olmayan günlere sabah akşam 500er mg metformin ekle ve kardiyoyu mümkünse biraz daha arttır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hemşire    0
gönderildi (düzenlendi)
Feladel, 2 saat önce yazdı:

Göbek küçülmeye başlamış ama dediğin gibi biraz yavaş ilerliyor gibi. 0 carb olmayan günlere sabah akşam 500er mg metformin ekle ve kardiyoyu mümkünse biraz daha arttır.

eski fotoma bakınca göğüs omuz kol da baya bi değişiklik keskinleşme görüyorum ama malesef göbek geriden geliyor. metformini düşünüyordum ama tedarik edeceğim yeri bilmiyorum piyasada da bunu satana rastlamadım eczanede reçeteli satıyor olması lazım. bide dalgalı carbı bıraktım çünkü diyeti çok riske attığını fark ettim 100gr karbla daha sürdürülebilir ilerliyorum direkt günde 250gr patates 50gr yulaf toplam 100gr karb alıyorum

tarihinde hemşire tarafından düzenlendi
eksik yazdım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    424
hemşire, 1 dakika önce yazdı:

metformini düşünüyordum ama tedarik edeceğim yeri bilmiyorum piyasada da bunu satana rastlamadım eczanede reçeteli satıyor olması lazım. bide dalgalı carbı bıraktım çünkü diyeti çok riske attığını fark ettim 100gr karbla daha sürdürülebilir ilerliyorum direkt günde 250gr patates 50gr yulaf 100gr karb alıyorum

Ben alalı çok uzun zaman oldu. Şuan nasıl bilmiyorum. Yakın zamanda @fatman aldı sanırım.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    65
Feladel, 16 dakika önce yazdı:

Ben alalı çok uzun zaman oldu. Şuan nasıl bilmiyorum. Yakın zamanda @fatman aldı sanırım.

eczaneden reçetesiz aliniyor diye biliyorum kız arkadaşım kullaniyor ben ondan alıyorum 

Bir de hocam @Feladelgünlük 150gr carbi makarna veya basmatiden aliyorum makarna sorun yaratir mi cut için sindirim konusunda sorun yaşamıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    424
fatman, 3 dakika önce yazdı:

eczaneden reçetesiz aliniyor diye biliyorum kız arkadaşım kullaniyor ben ondan alıyorum 

Bir de hocam @Feladelgünlük 150gr carbi makarna veya basmatiden aliyorum makarna sorun yaratir mi cut için sindirim konusunda sorun yaşamıyorum 

Erken acıktırma ya da şişkinlik gibi problem yaratmıyorsa sıkıntı olmaz.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    65
Feladel, 7 dakika önce yazdı:

Erken acıktırma ya da şişkinlik gibi problem yaratmıyorsa sıkıntı olmaz.

Tamamdir hocam , satıcım bi gh göndermedi deli oldum 3 haftadir bekliyorum altin mi bu ne zor mu bulunuyor bu kadar :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: owlimagine
      Arkadaşlar 3 yıldır PPL yapıyorum nerdeyse sırtıda bölmeye başladım 1.gün full upper back odakli diğer sırt günü ise lower lat odaklı ama bir türlü düzene oturtturamadım en verim aldığınız sırt programınızı benimle paylaşır mısınız? Genelde max 4 hareket yapıyorum sırtta hepsi 3 working set.
    • Yazan: ardaesat
      Salı günü göğüs-biceps çalıştım, uzun süre ara vermiş olduğum için kontrollü gittim vs. en fazla 15 tekrar falan yaptım fakat bicepsler (özellikle bicepslerin başlangıç yeri) bir gün sonra ciddi sızlamaya başladı hatta rahat uyutmadı fakat göğüslerde bir ağrı olmadı. Dün de sırt-triceps çalıştım, özellikle triceps hareketlerini hissede hissede çok yavaş yaptım ve ne sırt kısmı ne de triceps de ağrı yok.
      SORULARIM:
      Biceps için yanlış şekilde çalışmış olabilir miyim ve ya bu normal bir durum mu? Ön kollarım biraz zayıf bicepsler dolsa bile ön kol cılız gözüküyor, ekstradan ön kol çalışmaya gerek var mı? Bende neredeyse trapez hiç yok ve ne yapsam olmuyor? Hangi hareketleri önerirsiniz? bir de trapez çalışırken, trapezlerin çalıştığını pek hissetmiyorum, Upringht Row (Dikey Çekiş) yapıyorum fakat ön kolları çok zorluyor, Shrug (Omuz Silkme Hareketi) bende işe yaramıyor ya da sürekli yanlış şekilde yapıyorum, Face Pulls (Yüze Çekiş) egzersizi etkili midir? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: ardaesat
      SORULARIM:
      Naturel olarak spor yapan biri kilosu başına kaç gr protein ve kaç gr karbonhidrat almalıdır? Kür yapan biri kilosu başına kaç gr protein ve kaç gr karbonhidrat almalıdır? Tüm cevaplar için teşekkürler şimdiden.
    • Yazan: BBurak
       Merhaba arkadaşlar,
      Yaklaşık 7-8 senedir farklı antrenman metotlarını ve sistemlerini deneme fırsatım oldu. Son 1-2 yıldır ise az set, yüksek ağırlık ve tükeniş odaklı bir sistemle çalışıyorum. Eskiden PPL (push/pull/legs) bana oldukça uygun geliyordu, fakat son dönemde özellikle push günleri oldukça yıpratıcı hale geldi. Şu anda bir kas grubu için 2-3 ana hareket yapıyorum ama antrenmanın sonunda kolumu kaldıracak hâlim kalmıyor. Programı splite bölmeyi düşündüm fakat bu sefer de set sayısı az kaldığı için antrenman toplamda 13-14 sette bitiyor. Bu da bana “antrenman kısa sürdü, yeterli olmadı” hissi veriyor.
       Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Benzer bir sistem deneyen veya benzer ikilem yaşayan var mı?
      Fikirlerinizi duymak isterim.
    • Yazan: paserato
      Merhaba abilerim,
      Spora 3 aydır başladım fullbody devam ettiriyo hocam ben splite geçmek istiyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      yaş 16 boy 1.65 kilom 64 Spor salonunda çok fazla makine yok program yazabilecek var mı? 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.