Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

j00x0

Kadın birey için yağ yakma süreci nasıl olmalı? tablet veya sarm formu olarak ne tercih etmeliyiz?

Önerilen İletiler

j00x0    34

Merhabalar,

Evlilik arifesinde hatun ile birlikte çeki düzen vermeye başladık kendimize ben bulk kendisi de diyet ile birlikte yağ yakmak istiyor fakat kendim için az çok fikrim bilgim var ama onun için hiç bir bilgiye vakıf değilim hele yağ yakmayı hiç bilmem bildim bileli hep kilo almak için uğraşan bir tipim burada sıkıntımız iğne olsun istemiyorum tablet üzerinden veya sarms üzerinden gitmek istiyoruz yağ ve kilo bilgilerini vereyim yardımlarınızı bekliyorum.

1,60 boyunda.

67c35b92ede40_WhatsAppImage2025-03-01at1_26_14PM.thumb.jpeg.f42d8b0d73bf4e9f534bd104fa6d1f8b.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Trenx    1

Hocam sağlıklı yağlar sağlıklı karbonhidratlar ve proteinlerle dolu kalori açığı oluşturulmuş bi yemek programı + düzenli kardiyo ile ilaç sarms vs işine girmeden rahatlıkla yağ yakımı yapılabilir. Amaç kas kütlesi artışı vs değilse hormonlarla oynamaya ya da baskılamaya hiç gerek yok. 

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
j00x0    34

Kendisi zaten 80 küsürlerden diyet yaparak 75lere düştü 2ay ara verdi 77 ye çıktık ama malum bu süreçte kafaya takıyor kıyafet denemeleri vs. derken biraz hızlandıralım dedik işi o yüzden

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    205

0 carb diyet yapmalı, yüksek yoğunluklu antrenmanlar ve uzun süreler kardiyo yapmalı. Yan ürün olarak yohimbine ve clenbuterol öneririm. 10 mg kadar anavar da eklenebilir ancak amacın dediğin gibiyse bu riske girmeye hiç gerek yok. 

• Teşekkürler 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Draqul Org
      Merhabalar, nasılsınız?
      rad-140 kadar kalbi yormayan bulk için sarm önerileriniz nelerdir? 
      teşekkürler.
    • Yazan: nikamura
      Merhaba arkadaşlar, hayırlı ramazanlar.
      17 yaşıma girmeme 3 ay kaldı ve yaklaşık 7-8 aydır düzenli olarak spor yapıyorum. 69 kg’den definasyon yaparak 61 kg’ye düştüm, ancak geçirdiğim bir hastalık nedeniyle 59 kg’ye kadar geriledim. Buna rağmen kas kütlemi büyük ölçüde koruyabildim. Şu an MK-677 kullanmayı düşünüyorum, ancak bunun benim için uygun olup olmadığı konusunda kararsızım.
      SORULARIM:
      Sizce kullanmalı mıyım? Ayrıca, orijinal ürünü güvenilir bir şekilde nereden temin edebilirim? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: crizbi01
      Herkese selamlar,
      104 kilodan 94 kiloya kadar düştüm. Bel cevremi 12 cm incelttim. Kolesterolüm 244 seviyelerinden 202 sınır referans a kadar düşürdüm. Antrenmanım ve beslenmem güzel Haftada 150 Propionat testo 20 MG Anavar 20 MG Clen çok düşük şekilde ilerlesem aroma tize olur mu? Ne gibi problemlerle karşılaşırım yoksa 80-85 kiloya kadar düşüp ondan sonra mı girmeliyim? Bilgiler için herkese teşekkür ederim.İdmanda set halinde 100 KG Bench atıyorum antrenmanım negatif ve pozitif hakkını verebiliyorum. Hastane de testosteron ve diğer testlerimi yaptırdım testo düşük. İsteksizlik bıkkınlık gelişememe sorunları yaşıyorum.
      O yüzden çok düşük MG de olsa sağlıklı olacağını düşünüyorum ama sizin fikirleriniz nedir?

• Yazan: Eraysezi
      Herkese selamlar, iyi hafta sonları diliyorum.
      2 yıl spor geçmişim var ve son 2-3 senedir spor yapmıyorum, bazı problemlerden dolayı her şeyi saldık, tekrardan geri dönüş yapmak istiyorum. Vücutta minimum hasar bırakarak sarms veya küre girmek istiyorum tavsiyelere açığım.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş 26 kilo 93 boy 1.78 Tüm öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.