Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Sparta34

Istanbul - anadolu yakası uygun fiyatlı kan testi yaptırabileceğimiz yerler nereleri?

Önerilen İletiler

Sparta34    25

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

LOKASYON OLARAK:

• İstanbul
  • Pendik
  • Tuzla
  • Kartal

Çevresi gibi kan testlerini daha ucuza halledebileceğimiz bir yer var mı bildiğiniz?

Not : Sadece Prolaktin ve östrojene 1050 tl fiyat çekiyor özel hastane.

Tüm öneri ve cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

5-HT    32

Maltepe Tıp Merkezi.Maltepe camiinin altında.Lh,fsh,e2,prolaktin,serbest testo 2.100 tl bilgin olsun. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    115
5-HT, 11 dakika önce yazdı:

Maltepe Tıp Merkezi.Maltepe camiinin altında.Lh,fsh,e2,prolaktin,serbest testo 2.100 tl bilgin olsun. :)

Çokda ucuz değilmiş alt ast eklesen 3k hemen hemen ist deki çoğu özellerde aynı fiyat

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    25
gönderildi (düzenlendi)
5-HT, 19 dakika önce yazdı:

Ben öst pro için 1050 tl fiyat aldım genel olarak böyle heralde daha ucuzu var mısır acaba

tarihinde Sparta34 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    14

Ben de en E2, prolaktin, LH, FSH, Total testo olmak uzere toplamda 2.500 veriyorum. Faturada her biri icin 500 TL fiyat gozukuyor, daha ucuzunu bulamadim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    26
Sparta34, 16.02.2025 - 13:37 yazdı:

LOKASYON OLARAK:

• İstanbul
  • Pendik
  • Tuzla
  • Kartal

Çevresi gibi kan testlerini daha ucuza halledebileceğimiz bir yer var mı bildiğiniz?

Samandırada deniz tıp merkezi var en ucuz orası benim bulduğum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    115
oisobb123, 13 dakika önce yazdı:

Ne kadar dediler fiyat

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.002

LOKASYON OLARAK:

• İstanbul
  • Pendik
  • Tuzla
  • Kartal

mavi lab kozyatağı şube var bir fiyat sor istersen total testo 850 tl demişlerdi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5-HT    32
Sparta34, 25 dakika önce yazdı:

Ben öst pro için 1050 tl fiyat aldım genel olarak böyle heralde daha ucuzu var mısır acaba

Maltepe , küçükyalıda belediyenin bir kliniği varmış.Ailem gittiğinde onlar benim için hormon testlerinden şunu şunu yapabilir misiniz demiş doktora.Doktor gelsin hallederiz demiş.Randevu alıp gidicem ücretsiz.Sizide bilgilendiririm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.016

LOKASYON OLARAK:

• İstanbul
  • Pendik
  • Tuzla
  • Kartal

https://www.datalab.com.tr/

Tahminen yarı yarıyadan ucuz. Pendik minibüs duraklarının hemen arkasında.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5-HT    32
Emin982, 39 dakika önce yazdı:

Çokda ucuz değilmiş alt ast eklesen 3k hemen hemen ist deki çoğu özellerde aynı fiyat

Başka özeller 4k fiyat çektiler sorduğumda bi tık daha ucuz geldi bana.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    26
Emin982, 1 saat önce yazdı:

Ne kadar dediler fiyat

4 ay once 

Lh fsh total test e2 prolaktin serbest testo 960 tutmustu ama su an bilmiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5-HT    32
oisobb123, 12 dakika önce yazdı:

4 ay once 

şuan çok zıplatmadılarsa fiyatı çok iyi fiyat bence.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    25
oisobb123, 1 saat önce yazdı:

4 ay once 

Cidden çok iyi fiyat 

matiquew133, 3 saat önce yazdı:

Devlette neden yaptırmıyorsunuz?

devlette şunları istiyorum diyemiyorsun hocam tersliyorlar kendi bildikleri gibi yapınca da yeri geldi ne prolaktin bakıldı ne östrojen neye göre sertleşme ve isteksizliğe müdahale edicekler çok garip 

oisobb123, 3 saat önce yazdı:

Sarıgazı atatürk caddesi sancaktepe diyor burası sanırım dediğin yer dostum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5-HT    32
Sparta34, 48 dakika önce yazdı:

Cidden çok iyi fiyat 

Devlette şunları istiyorum diyemiyorsun hocam tersliyorlar kendi bildikleri gibi yapınca da yeri geldi ne prolaktin bakıldı ne östrojen neye göre sertleşme ve isteksizliğe müdahale edicekler çok garip 

çekilmiyo onlar ya insanın sabrını sınıyolar en iyisi uygun bi özele verdirmek.Benim kardeşimin sıkıntısı olduğu halde devlette dayanamayıp özele gittik.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    57

Bizim yaptırdığımız testlerin bir çoğu hastanelerin kendi bünyesinde ki lab larda bakılmıyor, onlarda dışarı lablara gönderiyorlar fiyatlar bir tık o yüzden pahalı, ben kendi hastanemde 2 tahlil için 250 lira gibi bir şey ödüyorum dışarıdan gelen hastalar da +1000 lirayı çok rahat geçiyor. Maltepe tıp merkezi 5 test için 2.100 lira fiyat vermiş bence çok çok iyi.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    25

Progesteron öst prolak total test free test için pendik datalab 2000tl fiyat verdi şu samandıra tıp merkezi bu fiyata göre ciddi ucuz onlar da telefonda fiyat vermedi 900den olsa olsa 1.500 olsa yine iyi fiyat

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ayriyetten ayrı bi konu açıp sayfayı boş meşgul etmek istemedim aynı şekil avrupa yakası nerde test verebilirim özel

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    26
Sparta34, 3 saat önce yazdı:

Cidden çok iyi fiyat 

devlette şunları istiyorum diyemiyorsun hocam tersliyorlar kendi bildikleri gibi yapınca da yeri geldi ne prolaktin bakıldı ne östrojen neye göre sertleşme ve isteksizliğe müdahale edicekler çok garip 

Sarıgazı atatürk caddesi sancaktepe diyor burası sanırım dediğin yer dostum

Evet orası deniz tıp merkezi sancaktepe

Sparta34, 2 saat önce yazdı:

Progesteron öst prolak total test free test için pendik datalab 2000tl fiyat verdi şu samandıra tıp merkezi bu fiyata göre ciddi ucuz onlar da telefonda fiyat vermedi 900den olsa olsa 1.500 olsa yine iyi fiyat

Hocam yaptirirsaniz guncel fiyat yazar misiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: matiquew133
      Merhaba arkadaşlar,
      Kürümün 15. haftasındayım kan testlerimi yorumlayıp yol gösterir misiniz?
      KÜR İÇERİĞİM:
      750MG Testo 450MG Boldenon 300MG Tren A(Trenin 8. haftası verdim testi.) MCT GRUPLARI:
      Multivitamin Saw Palmetto Live-R6  GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: Emin982
      Testo bolde (500mg her ikisi de) kürüne gireli üçüncü hafta oldu. Devlette kan verip üstüne çok sorunlu bir doktora denk geldim maalesef ki. Bu değerler bakarak yorumlar mısınız. Benim ekstra olarak merak ettiğim total testom 32> leri görürdü kürümde bu zamanla mı artıyor daha üçüncü haftada olduğum için. Hhemoglobin den boldenin faaliyette olduğunu anlayabilir miyiz?
      Yorumlar için teşekkür ederim şimdiden @Diver

• Yazan: Komutan
      Hayırlı Cumalar,
      Daha önce bilinçsiz 3 kür geçmişim var. Bırakalı 15 Ay kadar oldu. Herhangi bir Sertleşme problemi vs. yaşamıyorum fakat eskisi gibi enerjik, çakı gibi, canlı bomba gibi değilim. Artık herkes ölü damgası vurur hale geldim, Yüzüm düşük Kilom zayıf Hayattan zevk alamaz hale geldim. (6 ay öncesine kadar böyle değildim.) Doktor Psikolojik dedi. Üstelik kan testini de tok karınla yaptı, sorduğumda bu testler için aç olman gerekmiyor dedi ne alakaysa.
      Rica etsem Kan Değerlerimi Kontrol Eder misiniz ? Teşekkürler.    1.78 / 68 / 21 

• Yazan: Emir7778
      9. Hafta ilk kürüm son 1 aydır tavuğu kızartma şeklinde yiyorum ve kan testi vermeden önceki gece 2 tane pizza ve tatlı yedim son 1 aydır da farklı bi omega 3 kulanıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 TESTOSTERON ENANTHATE 400 BOLDENON KAN TESTİ SONUCUM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.