Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ahmettrky

Üye
  • İçerik sayısı

    22
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

ahmettrky Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

Güncel Profil Ziyaretleri

168 profil görüntüleme
  1. Koltuk altı ağrısı

    daha önce de olmuştu da ağrı fazla sadece, yavaş yavaş şişlik indi çok az şişlik kaldı.. o da iner diye düşünüyorum. sadece Ağrı sorun yapıyor.
  2. Koltuk altı ağrısı

    Sanırım deodorantımdan ya da duş jelimden kaynaklı bir koltuk altı ağrısı yaşıyorum çünkü bunları kullandıktan sonraki gün oldu, özellikle kolumu kaldırınca artıyor. Küçük bi kitle belirdi şişmişti lakin şimdi yok denecek kadar indi şişlik ama ağrı aşırı derecede devam ediyor antrenman yapamıyorum.. Daha önce bu durumu yaşayan varsa bilgilendirebilir mi?
  3. Ilk kür

    82 kiloyum %10,11 arası yağ oranım var.
  4. Ilk kür

    bolde mi yoksa primo mu daha iyi olur peki?
  5. Ilk kür

    İlk kürüm hacimli, temiz büyümek istiyorum. 16 haftalık bir plan yaptım,(İlk 4 hafta) turinabol, hatalık 250mg testo enanthate, haftalık 250mg boldenon, haftalık 100mg primobolan kürü yapmayı planlıyorum. Tecrübeli abilerim kardeşlerim sizce planlama doğru mu? yardımcı olursanız sevinirim.
  6. Aşırı uyku

    gece uyuyamıyorum sabaha karşı 4,5 de yatıyorum... gündüz de 10 da uyanıyorum ve tekrar uyuyamıyorum berbat bir düzen var.
  7. Aşırı uyku

    pek etkisi olmuyor artık kafein vs.
  8. Aşırı uyku

    Antrenman öncesi aşırı uykum geliyor bugün de aynı şekilde uyku bastırıyor idmanı çıkartacak seviyede enerji alabilmek ve uykudan kurtulmak için ne yapabilirim? bilen abi kardeşlerim yardımcı olursa mutlu olurum.
  9. Yüksek cinsel istek sorunu

    o konuda sıkıntı yaşamıyorum açıkcası, uyuduğu yok 😂
  10. Yüksek cinsel istek sorunu

    Abiler kardeşler kürde değilim ama libidom tavan, sürekli ereksiyon yaşıyorum. Bu azgınlık yüzünden kızla aram açıldı. Günde 4,5 kez mastürbasyon isteği geliyor bu durum can sıkmaya başladı. Ne yapabilirim önerileriniz nedir 😂
  11. Aşırı yorgun uyanma

    belirtilerine baktım da yorgunluk dışında geri kalan yok, bence uyku apnesi değil.
  12. Aşırı yorgun uyanma

    Sadece devlet hastanesi mi yapıyor yoksa sağlık ocağında yaptırabilir miyim?
  13. Aşırı yorgun uyanma

    Abilerim kardeşlerim sabah kalktığımda o kadar yorgun kalkıyorum ki sanki bir kamyon dolusu adamdan dayak yemiş gibi oluyorum. Her sabah böyleyim.. bunun için ne yapmalıyım? çekilecek gibi değil artık.
  14. Ilk kür

    Seneye Eylül yarış düşünüyorum açıkçası
  15. Ilk kür

    179 boyum, gelişim durdu gibi hissediyorum evet..

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×