Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

rauthos

Yarışmacı kür planlaması için yardıma ihtiyacım var!

Önerilen İletiler

rauthos    14

Selam herkese, önce kendim hakkında çok kısa bir özet geçeyim.

27 yaşındayım, boyum 1.81 ve güncel kilom 89 ve yağ oranım tahmini %8-9 civarlarında. 10 senedir vücut geliştirme ile uğraşıyorum. 9 senenin ardından, ekonomik özgürlüğümü de çok şükür fazlasıyla yakalayarak, yarışmak istediğimi düşündüm ve son 1 senemi kür içinde geçirdim. Kürdeyken temiz olarak (%10-11 yağ oranında) 95 kiloyu gördüm yani toplamda 15 kilo kadar üstüne koydum. Tabi ki durmadan gaza basmadım, ülkemizde popüler olan 2 farklı koçla 3 cycle yaptım. Maalesef koçların, en azından gözlemlediğim kadarıyla, çok ilgilenmemesi beni koçla çalışmaya çekimser baktırıyor.

KÜR PLANLAMAM:

• 12 hafta 500 sustanon / 400 rimobolan
  • Sonrasında 2 ay ilaçlar tamamen off, vücudumu dinlendirdim
  • 12 hafta 500 sustanon / 400 rimobolan
  • Sonrasında 1 ay ilaçlar tamamen off, vücudumu dinlendirdim
  • 16 hafta 500 test. enant / 300 boldenon

Son 1 aydır da ilaçları tamamen bıraktım ve yine dinlenmeye girdim. Bu sefer ribound etkisi için kalori açığı bırakarak yağ yakma aşamasındayım. Şu ana kadar da hiç PCT yapmadım.

Mart ayı başında tekrardan küre girip, 2025 ekim ya da kasım gibi NPC Pro Qualifier yarışmalarına katılmayı düşünüyorum. (Kasım ayında olan Kopenhag yarışı asıl hedefim). Yarışma için büyük bir hedefim yok sadece girip elimden geleni yapmak istiyorum.

Klasik fizik kategorisinde yarışmak istiyorum ve kas kütlesi koymak ve sonrasında yarışma kondisyonu yakalamak için nasıl bir yol izlemeliyim? Tecrübeli arkadaşlarımın ve abilerimin tavsiyelerine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.249

Dostum öncelikle başarılar dilerim :) 

1. Son bir aydır ilaçları kesmişsin testoyuda mı kestin? 
  2. Formunu görmemiz lazım. Klasik yarışmak istediğin için bacaklarını da görmeliyiz.
  3. Koç konusunda haklısın hepsinin önceliği para ve ilgisizler. Yinede bir koçla çalışmanı tavsiye ederim. Bende yarışmaya hazırlanıyorum ve koç konusunda seçim yapamadım. Dışardan birisinin yönlendirmesi her zaman daha sağlıklı olur. Özellikle peak week tecrübe istiyor.
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    186

formunu görmeden kimse yorum yapamaz, ve bu iş için aylık 1.5 asgari ücreti gözden çıkartman lazım en az

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.155

Sustanon kullanıp 1-2 ay of vermek bence saçma çünkü kandan testo çok ta çıkmamış oluyor zaten. Ben yerinde olsam daha stabil bir testo seçerdim. Birde ya hep bolde git yada sadece Rimo git. Ve kesinlikle yerinde olsam bu süreçte npp eklerdim 8-12 hafta kadar 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    14
Diver, 3 saat önce yazdı:

Dostum öncelikle başarılar dilerim :) 

1. Son bir aydır ilaçları kesmişsin testoyuda mı kestin? 
  2. Formunu görmemiz lazım. Klasik yarışmak istediğin için bacaklarını da görmeliyiz.
  3. Koç konusunda haklısın hepsinin önceliği para ve ilgisizler. Yinede bir koçla çalışmanı tavsiye ederim. Bende yarışmaya hazırlanıyorum ve koç konusunda seçim yapamadım. Dışardan birisinin yönlendirmesi her zaman daha sağlıklı olur. Özellikle peak week tecrübe istiyor.

Teşekkür ederim :) Soruları sırayla cevaplayayım.

1. Evet, testoyu da kestim.
  2. Formu mesajın sonuna ekliyorum. Antrenman öncesi mesajı gördüm başlamadan ayna karşısında hemen çektim. Özellikle arka bacaklarım hacim olarak çok zayıf.
  3. Peak week konusuna katılıyorum belki kendime bakıp evet ya gerçekten bir şeyler olur dediğimde profesyonel bir koçluk alabilirim.
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

formunu görmeden kimse yorum yapamaz, ve bu iş için aylık 1.5 asgari ücreti gözden çıkartman lazım en az

Formu mesajın sonuna ekliyorum.

Askabar, 2 saat önce yazdı:

Sustanon kullanıp 1-2 ay of vermek bence saçma çünkü kandan testo çok ta çıkmamış oluyor zaten. Ben yerinde olsam daha stabil bir testo seçerdim. Birde ya hep bolde git yada sadece Rimo git. Ve kesinlikle yerinde olsam bu süreçte npp eklerdim 8-12 hafta kadar 

Off verdiğim ayların sonunda hep kan tahlili yaptırdım. Testo seviyeleri 2'lere kadar düşmüştü sonrasında tekrar başladım. Evet stabil bir testo kısmına tamamen katılıyorum, her şeyi geçtim bazen sustanon felaket ağrı yapıyordu :D Enant. esterini kullanabilirim. Boldenon aşırı sivilce yaptı, bir daha kullanacağımı sanmıyorum. O zamanki koçum önerdiği için kullandım. Rimobolan kullanırım. NPP tecrübem hiç olmadı.

form2.jpeg form1.jpeg

• Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.249

Form güzel simetrik 👌🏻 dediğin gibi arka bacak baya eksik. Quadların ve trapezlerin üstüne gitmen lazım. Testoyu kesmemeni öneririm. Güzel kurursan bence başarılı olursun. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    14
Diver, Bir saat önce yazdı:

Form güzel simetrik 👌🏻 dediğin gibi arka bacak baya eksik. Quadların ve trapezlerin üstüne gitmen lazım. Testoyu kesmemeni öneririm. Güzel kurursan bence başarılı olursun. 

Evet bacak idmanlarimi haftada 2'ye cikardim. Spor hayatim boyunca izole olarak hic trapez de calismamistim onu da programa ekledim son birkac aydir. Testoyu haftalik kac mg ile cruise yapmami onerirsiniz peki? Enjeksiyon yapmayi hic sevmedigimden bu 1-2 ay offlarda rahat bi nefes aliyordum :D Hep yesil uc ile kalcadan yapiyorum, omuz gibi yerlere hangi ucla yapabilirim? Bir de blast kuru icin growth ve insuline nasil bakiyorsunuz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    186
rauthos, 5 dakika önce yazdı:

Evet bacak idmanlarimi haftada 2'ye cikardim. Spor hayatim boyunca izole olarak hic trapez de calismamistim onu da programa ekledim son birkac aydir. Testoyu haftalik kac mg ile cruise yapmami onerirsiniz peki? Enjeksiyon yapmayi hic sevmedigimden bu 1-2 ay offlarda rahat bi nefes aliyordum :D Hep yesil uc ile kalcadan yapiyorum, omuz gibi yerlere hangi ucla yapabilirim? Bir de blast kuru icin growth ve insuline nasil bakiyorsunuz?

growth insulin zaten yarışma için olmazsa olmazdır, sana anabolik etkiyi sağlayacak ilaçlar sınırlıdır ancak seni büyütecek asıl ürünler growth ve insülindir. Sana buradan yardımcı oluruz, ancak seni detaylıca tanıyacak bir koça ihtiyacın var. Burada sana verilen öneriler sınırlıdır, eminim ki bu forumda yarışmacı koçluğu yapan kişiler sınırlıdır. O yüzden alanında kendini kanıtlamış bir koç bul bir an önce. 

Bana kalırsa blast küründe rimo deca test enanthate kullan, nor-19'u tanımaya başla hafiften. Yarışma sürecinde hiç kullanmadığın trenbolon sana hem diyet psikolojisi hem de kendi yan etkileri seni çok yorar. Bana kalırsa 2. blast küründe deca parabolan veya tren enanthate ile sürdür. 1-2 ay offlarda ise sana önerim nebido olur. Eğer PCT yapmaz isen zaten kazandığını kaybetmeye başlarsın, en azından nebido seni bir nebze de olsa temiz tutar. Hatta süreç içerisinde oral ürünler de ekleyebilirsin (Turinabol, oxandrolone gibi) senin için en iyisini diliyorum. Bence bir de günlük aç ve oradan bizi bilgilendir, bu güzel formun gelişimini takip etmek istiyorum.

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.155

Formun baya güzel. Eğer yarışacaksan kesinlikle bacaklara önem verip klasik vücut geliştirme tarzı bir siklette yarışmanı öneririm. Ben yerinde olsam 500 testo 400-600 Rimo 450 npp iler güzel bir of sezon yapar sonra diyete başlardım.

Bu süreçte maddi imkan varsa 1 ay kadar günlük 6-8 iü gh ve Gh olduğu dönemde güzel bir insülin planlaması :) bu konu baya önemli tek başına bile baya fark yaratıyor kullanmayı bilene. 

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    14
Fuhrer, 14 saat önce yazdı:

growth insulin zaten yarışma için olmazsa olmazdır, sana anabolik etkiyi sağlayacak ilaçlar sınırlıdır ancak seni büyütecek asıl ürünler growth ve insülindir. Sana buradan yardımcı oluruz, ancak seni detaylıca tanıyacak bir koça ihtiyacın var. Burada sana verilen öneriler sınırlıdır, eminim ki bu forumda yarışmacı koçluğu yapan kişiler sınırlıdır. O yüzden alanında kendini kanıtlamış bir koç bul bir an önce. 

Bana kalırsa blast küründe rimo deca test enanthate kullan, nor-19'u tanımaya başla hafiften. Yarışma sürecinde hiç kullanmadığın trenbolon sana hem diyet psikolojisi hem de kendi yan etkileri seni çok yorar. Bana kalırsa 2. blast küründe deca parabolan veya tren enanthate ile sürdür. 1-2 ay offlarda ise sana önerim nebido olur. Eğer PCT yapmaz isen zaten kazandığını kaybetmeye başlarsın, en azından nebido seni bir nebze de olsa temiz tutar. Hatta süreç içerisinde oral ürünler de ekleyebilirsin (Turinabol, oxandrolone gibi) senin için en iyisini diliyorum. Bence bir de günlük aç ve oradan bizi bilgilendir, bu güzel formun gelişimini takip etmek istiyorum.

Koc konusunda haklisiniz, ufaktan bakinmaya baslayacagim. Deca ve NPP deca-dick yan etkisinden dolayi beni biraz korkutuyor ama nasil onune gecebilirim vs. diye bi arastirayim. Growthu da gunluk 4 ui ile baslayip duruma gore arttirip azaltmayi dusunuyorum. Insulinin vucut gelistirme icin kullanimi konusunda cok bilgim yok genel tibbi kullanimini ve dozajlarini biliyorum. Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim, vakit bulabilirsem sureci paylasirim tabi ki :) 

Askabar, 4 saat önce yazdı:

Formun baya güzel. Eğer yarışacaksan kesinlikle bacaklara önem verip klasik vücut geliştirme tarzı bir siklette yarışmanı öneririm. Ben yerinde olsam 500 testo 400-600 Rimo 450 npp iler güzel bir of sezon yapar sonra diyete başlardım.

Bu süreçte maddi imkan varsa 1 ay kadar günlük 6-8 iü gh ve Gh olduğu dönemde güzel bir insülin planlaması :) bu konu baya önemli tek başına bile baya fark yaratıyor kullanmayı bilene. 

Tesekkur ederim :) Yukarida da yazdigim gibi deca ve npp beni biraz cekimser birakiyor. Growthun kisa sureli kullanimi etki yaratir mi ki? Genelde en az 6 ay oneriyorlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.155
rauthos, 9 dakika önce yazdı:

Koc konusunda haklisiniz, ufaktan bakinmaya baslayacagim. Deca ve NPP deca-dick yan etkisinden dolayi beni biraz korkutuyor ama nasil onune gecebilirim vs. diye bi arastirayim. Growthu da gunluk 4 ui ile baslayip duruma gore arttirip azaltmayi dusunuyorum. Insulinin vucut gelistirme icin kullanimi konusunda cok bilgim yok genel tibbi kullanimini ve dozajlarini biliyorum. Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim, vakit bulabilirsem sureci paylasirim tabi ki :) 

Tesekkur ederim :) Yukarida da yazdigim gibi deca ve npp beni biraz cekimser birakiyor. Growthun kisa sureli kullanimi etki yaratir mi ki? Genelde en az 6 ay oneriyorlar.

6 ay hurafe :) sonuçta vücuda aldığın gibi kana karışıyor ve etki etmeye başlıyor. Sen maksimum verim alamaya bak 6-7 ay işine takılma 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    330
gönderildi (düzenlendi)
Askabar, 6 saat önce yazdı:

insülinsiz gh 6-8 fark yaratır mı insülin kullanmak istemeyene hocam

konuyu açan arkadaşa önerim rimabolona vereceğim o parayı gh yatırirdim tek ampul rimo 250 tl haftada 1000 tl 4 ampul kullansak rimo gerçekten masraflı ki kullanıldığına da  değmiyor. 1 ay denemek lazım 6-8 iu gh fark yaratirmi before afterla kobay lazım maddiyat olan 🤣🤣

tarihinde Tr3n tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.155
Tr3n, 2 saat önce yazdı:

insülinsiz gh 6-8 fark yaratır mı insülin kullanmak istemeyene hocam

konuyu açan arkadaşa önerim rimabolona vereceğim o parayı gh yatırirdim tek ampul rimo 250 tl haftada 1000 tl 4 ampul kullansak rimo gerçekten masraflı ki kullanıldığına da  değmiyor. 1 ay denemek lazım 6-8 iu gh fark yaratirmi before afterla kobay lazım maddiyat olan 🤣🤣

1 ay yanında insilğn ile bariz fark koyar ama testo Gh Anabolik kullanacaksan 2 ay dene net farkı görürsün 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    18

bende hazırlanıyorum şuan eylüle kadar koçla beraber her gün enjeksiyon olmakla beraber 350 testo cypionat 400 primobolan 150 masteron 6 gh olarak ilaçlarım var şuanlık ama beslenme olarak çok kusursuz şuan somon vs var

çok maliyetli oldu bir aylık supplement vitamin alışverişi tuttu 7100tl ilaçlar beslenme zaten saymama gerek yok rahat her ay 1.5 2 asgari ücret veriyorum artık değermi peki göreceğiz

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    186
rauthos, 10 saat önce yazdı:

dostinex almazsan, kür sonrası cruise yapmazsan dick olursun arkadaşım. Testosteronu düşük tut bence, libidon o zaman decada artacaktır. Ve bu önlemlere karşın NPP ile başla. Hatta sana şöyle söyleyim. 400 rimo 400 npp 500 testo senin için biçilmiş bir kaftandır. 8 hafta boyunca npp 12-14 hafta rimo 16-17 hafta testo kullanarak güzel bir blast atarsın. Growthu 4 iu başla, 2 sabah 2 akşam yap insüline şu an bulaşmanı önermem seni detaylı tanıyacak bir koç bulmadan.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    590
Fuhrer, 9 saat önce yazdı:

dostinex almazsan, kür sonrası cruise yapmazsan dick olursun arkadaşım. Testosteronu düşük tut bence, libidon o zaman decada artacaktır. Ve bu önlemlere karşın NPP ile başla. Hatta sana şöyle söyleyim. 400 rimo 400 npp 500 testo senin için biçilmiş bir kaftandır. 8 hafta boyunca npp 12-14 hafta rimo 16-17 hafta testo kullanarak güzel bir blast atarsın. Growthu 4 iu başla, 2 sabah 2 akşam yap insüline şu an bulaşmanı önermem seni detaylı tanıyacak bir koç bulmadan.

Fuhrer’e katılıyorum.

• Minnettarım 1
  • Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.002
rauthos, 14 saat önce yazdı:

@SERKO @rastlantisal @Tony Montana Degerli hocalarim, sizlerin bir yorumu, tavsiyesi olur mu?

Dostum nacizane yorumum şu;

senin simetrin gayet iyi ama kas kaliten bir tık geride gibi yani adele var ama içi tam olarak dolu değil tek eksiğin bu fakat bunuda rimoyla heleki boldeyle falan dolduramazsın senin artık üstüne koyman gerekir tavsiyem şudur;

• 1-12 hafta testo enant yada cyp 400-500 mg 
  • 2-12 hafta arası npp 300 mg al gün aşırı vur 

ve sıkı diyet ama adelen dolsun bombeli olsun bizim ülkede herkez kertenkele gibi kurumanın peşinde adele kuru ama dolu değil bombeli değil yanına insülin ekliceksen onuda ayrıca yazarım sana 

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    14
SERKO, 4 saat önce yazdı:

Dostum nacizane yorumum şu;

senin simetrin gayet iyi ama kas kaliten bir tık geride gibi yani adele var ama içi tam olarak dolu değil tek eksiğin bu fakat bunuda rimoyla heleki boldeyle falan dolduramazsın senin artık üstüne koyman gerekir tavsiyem şudur;

• 1-12 hafta testo enant yada cyp 400-500 mg 
  • 2-12 hafta arası npp 300 mg al gün aşırı vur 

ve sıkı diyet ama adelen dolsun bombeli olsun bizim ülkede herkez kertenkele gibi kurumanın peşinde adele kuru ama dolu değil bombeli değil yanına insülin ekliceksen onuda ayrıca yazarım sana 

Npp deneyimim hic olmamisti, anlasilan bu kurumde deneyim elde edecegim :D Growth kullanimi nasil olmali peki hocam? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.002
rauthos, 35 dakika önce yazdı:

Npp deneyimim hic olmamisti, anlasilan bu kurumde deneyim elde edecegim :D Growth kullanimi nasil olmali peki hocam? 

kaç ünite vurmayı düşünüyorsun ve kaç ay ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    14
SERKO, 11 dakika önce yazdı:

kaç ünite vurmayı düşünüyorsun ve kaç ay ?

2 sabah 2 aksam toplam 4 unite olmak uzere, en az 6 ay olacak sekilde planliyorum. Tepkiye gore dozu arttirabilirim ya da azaltabilirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.002

sabah 5-7 arası akşam saat 22 den sonra vur 4 iu 6 ay yeterli

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    14
SERKO, 15 saat önce yazdı:

sabah 5-7 arası akşam saat 22 den sonra vur 4 iu 6 ay yeterli

Tesekkur ederim hocam, cinnatropin icin kalem basina 1200 tl fiyat aldım, biraz muhabbetim olan birisi gelis fiyatindan denemen icin birkac aylik verebilirim dedi. Nasil fiyat sizce? GH icin ortalama fiyatlari hic bilmiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.002
rauthos, 8 saat önce yazdı:

Tesekkur ederim hocam, cinnatropin icin kalem basina 1200 tl fiyat aldım, biraz muhabbetim olan birisi gelis fiyatindan denemen icin birkac aylik verebilirim dedi. Nasil fiyat sizce? GH icin ortalama fiyatlari hic bilmiyorum

iran gh ı 1-2 ünite fazla vur iyi fiyat

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.