Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ed4wert4

Testosteron prop + tren ace kürüne gireceğim! tavsiye ve önerilerinizi rica ediyorum!

Önerilen İletiler

ed4wert4    29

Merhaba değerli Hocalarım,

ilk 2 ay tren+teso son 2 ay only testo şeklinde 4 ay düşünüyorum yaza kadar yani. 2. kürüm olacak bu son kürümün üstünden yaklaşık 4 ay geçti ilk kürüm 300 testo en. Güncel kilom 75 son 1 aydır dişimle ilgili sorunlardan dolayı spora gidemediğim ve beslenmeyi saldığım için vücudumun şu an ki hali moralimi çok bozuyor diş sorunum geçti ben de spora güzel bir kürle başlamak istiyorum ve yaza kadar saf kas kütlesi koyarak hiç yağlanmadan hatta kardiyolar yardımıyla bir miktar da yağ vererek yaza çatır çatır girmeyi amaçlıyorum beslenmemi de ona göre ayarlayacağım. @heisenbergg @ardas @rastlantisal @GHOST @Askabar

KÜR İÇERİĞİM:

• 300 testo prop
  • 150 tren ace

Kürüme zaman zaman clenbuterol de ekleyeceğim bu tamamen formumun nasıl ilerleyeceğine bağlı. Ne düşünüyorsunuz bu kür hakkında değerli yorumlarınızı bekliyorum formumu da ekliyorum. :)

WhatsApp Görsel 2025-01-26 saat 14.18.12_4e596a50.jpg WhatsApp Görsel 2025-01-26 saat 14.18.12_bbc90329.jpg

• Beğen 1
  • Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ed4wert4    29

Minimum dalgalanma için testo propu günaşırı kullanmayı düşünüyorum örnek;

• pazartesi
  • çarşamba
  • cuma
  • pazar
  • salı
  • perşembe
  • cumartesi

gibi Tren ace içinse enteresan bir şey okudum trenin kana ani salınımından dolayı oluşan gece terlemeleri dayanılmaz öksürükler vücudun yanması gibi yan etkileri görmemek için her gün enjeksiyon yapmanın mantıklı olduğu gibi. Tren acetatı bu şekilde her gün enjeksiyon yaparak kullanan var mı merak ediyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum kullanan kullanmayan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    55

yeni konu açtım bunun hakkında ben çevremden aldığım önerilerle her gün yapmaya karar verdim 1 haftadır yapıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.624

Bence tren e gerek yok. O kadar ağır ilaç sırf forma girmek için kullanılmamalı. Hele ki senin seviyende ( yanlış anlama lütfen ) kullanılacak bir sürü ilaç var. 4 ay yani kaba taslak 16-17 hafta prop kullanmam ben olsam. O kadar delik deşik olmaya gerek var mı ? Ben yerinde olsam hiç kesmeden 16 hafta testo enanth veya cyp yanına masteron enanth eklerdim. İyi bir beslenme ile mükemmel form gelir. 

• Minnettarım 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    276

Merhaba hocam günaşırı enjeksiyonlar yapacağınız işin en mantıklısı olacaktır çünkü kanınızdaki trenbolone miktarı bu şekilde her gün enjeksiyondan teorik olarak daha yüksek olacaktır tek seferde daha yüksek dozajlarda enjeksiyon yaptığınız için.Üstelik tren öksürüğü dediğimiz bir şey yoktur trenbolone acetate ile sıksık enjeksiyon yapıldığı için damara vurma şansı daha yüksek olduğundan ötürü öyle bir yanılgıya yol açıyor terleme ve sıcak basmasını da her gün ya da gün aşırı enjeksiyon sistemlerini deneyimlenerek tatlı noktayı bulmanız gerek ekte olacak genetik farklılıklarımızdan ötürü kişiden kişiye farklılık gösterir.

Ben her gün enjeksiyon kullanıyorum benim için en iyi gergin enjeksiyon oluyor.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    771
Askabar, 1 saat önce yazdı:

Bence tren e gerek yok. O kadar ağır ilaç sırf forma girmek için kullanılmamalı. Hele ki senin seviyende ( yanlış anlama lütfen ) kullanılacak bir sürü ilaç var. 4 ay yani kaba taslak 16-17 hafta prop kullanmam ben olsam. O kadar delik deşik olmaya gerek var mı ? Ben yerinde olsam hiç kesmeden 16 hafta testo enanth veya cyp yanına masteron enanth eklerdim. İyi bir beslenme ile mükemmel form gelir. 

Bende ondan bir şey demek istemedim tren kullansan bile dışardan anlaşılmıcak zaten ki adam akıllı kütlesi olmadan kullanan bir sürü kişi var dışardan baksan adamın tren kullandığını dahi anlamazsın ondan bence askabarında dediği gibi süreci uzun tutup en azından biraz daha toparlayıp öyle kullan kullancaksanda.

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ed4wert4    29

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim burada amaç önemli ben hiçbir zaman bulk kafasına girmeyi ya da bulk yapmayı sevmedim her zaman yağsız dolaşmayı daha çok seviyorum büyümekte gözüm yok belirli bi kas kütlesinde parçalı olmak benim için yeterli o yüzden trene giriyorum ilk defa girdiğim için de 150mg giriyorum (hatta 140mg her gün 0.2ml vurum)

Kısacası büyük ve hafif sulu yağlı olmaktansa ufak ve parçalı olmak tercihim tabii ki bu durumu her zaman korumak da sağlıksız o yüzden yaza böyle gireceğim kış dönemi testo e. + boldeyle güzel bir bulk var kafamda   

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Meck
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      SÜRECE DAİR NOTLAR:
      110 kg birisiyim ve kendime koyduğum hedef kilo 90! Aktif olarak şuan ortalama 1 aydır kürdeyim. Kas kütlem oldukça fazla. KÜR İÇERİĞİM:
      2,5 iu GH (gün) 400 mg Testosteron Propionate (hafta) 200 mg Masteron Propionate (hafta) 200 mg Trenbolone Acetat (hafta) SORULARIM:
      Sizce kür düzenim nasıl amacına uygun mu? Ekstra ekle veya çıkar dediğiniz gruplar var mı? Kür ilaç ölçüleri sizce mantıklı mı? Ekstra önerileriniz nelerdir? Konuya katılım gösteren, tecrübe ve deneyimlerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: utkutoraman1
      3 aydır spor yapıyorum makro sayıyorum günlük 1400-1800 kalori 180-200g protein alıyorum, 3 hafta low carb denedim hit cardio da yapıyorum 109kg başladım, ve 99 kiloyum sadece omuzlarım ve kolum büyüdü psikolojik olarak iyi değilim, spora kafa dağıtmak için başladım ve gerçekten sert idman yaptım + 1 ay pt ile çalıştım! 2 veya 3 ay içerisinde sonuç alabileceğim bir definasyon grupları ile kür yapmak istiyorum.
      Bu doğrultuda tavsiyeleriniz neler olur?
    • Yazan: zamt
      Merhabalar, yeni bir definasyon sürecine başladım ve size detaylı bilgileri aktararak fikirlerinizi almak istedim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 19 Boy: 170 cm Yağ Oranım ( Tahmini): %25-30 (mezura ölçüsü almadım) Başlangıç Kilosu: 96 kg BESLENME PROGRAMIM:
      Günlük ort. kalori ve makrolarım: 2000 kcal - 170-180 gr protein - 120-130 gr karb. - 70-75 gr yağ, minimum 3 litre su Beslenmem 2 öğün spor öncesi ve sonrası olmak üzere Kahvaltı: 50gr un, 1 yumurta, 10gr bal, 30gr fıstık ezmesi, 100ml süt, 5-10gr kakao, 1 ölçek whey protein tozu, 2 şişe sade maden suyu, 2 limon Akşam Yemeği: 2 adet tam buğday lavaş, 500gr tavuk göğsü veya yağsız kıyma, 5-15gr zeytinyağı ( tavuk veya et yememe göre değişiyor), baharat, turşu, (eğer tavuk yiyeceksem + olarak 50gr salça ve 50ml sütten marine sosu hazırlıyorum) SÜREÇ İÇİNDE KULLANILANLAR:
      Sabah kahvaltıdan sonra: 4.000 ui d3k2, 2000mg omega 3, 1000mg c vitamini İdmandan 1 saat önce: 20mg cardarine, 200mg kafein Akşam yemeğinden sonra: 500mg metformin, 1 kapsül liv52 Yatmadan önce: 250mg magnezyum complex, 20mg b6, 15mg çinko pikolinat, 1 kapsül milk thistle, 1 tablet nac600 Günde 7-9 saat kadar uyuyorum. İdman konusuna değinmek gerekirse haftada 5 gün low volume high intensity bir program uyguluyorum. (push-pull-legs-off-push-pull-off olmak üzere) bacak günü dışında 4 gün 20 dakika 12 eğim 4 hız yürüyüş bandı kullanıyorum. 2 haftadır bu düzendeyim ve 93kg bandına düştüm yağ oranımı %13-15lere çekene kadar devam etme niyetindeyim. 3 yıllık keyfe keder bir spor geçmişim var yağ oranıma takılmadan güçlenme odaklı ilerleyerek keyif almaya bakıyordum ama artık bir forma girmek istiyorum.
      Her türlü eleştiri ve yoruma açığım sormak istediğiniz başka detaylar varsa yazabilirsiniz, şimdiden teşekkür ediyorum.
    • Yazan: aelmas
      herkese merhaba ! 35 yaşında haftada 3 gün fullbody antremanı yapan genelde oturarak çalışan günlük 10k adımı tamamlayan bir bireyim. uzun süredir agırlık antremanı yapıyorum çalışma felsefesi olarak Mike Mentzer tarzı HITT Antreman Sistemini tercih ediyorum. bu güne kadar hep doğal ilerledim kendime yapacağım özeleştiri beslenme konusuna yeterınce dıkkat edememem oldu herzaman. son donemde retanın gündeme gelmesi ile bel bölgemde bir türlü kurtulamadığım yağlardan kurtulma fıkrı kafamda belırdı. suan yağ oranım %22 sevıyelerınde bunu 15-18 bandına cekebılırsem yaz ıcın idealime ulaşırım dıye ümit ediyorum. daha önce tecrube etmiş bu yollardan geçmiş kardeş ve abilerimin tavsiyesine açığım herkese iyi forumlar.
      VÜCÜT ÖLÇÜLERİ
      boy 1.78
      kilo 86
      Omuz 124
      Göğüs 105
      Sağ kol 35
      Sol kol 35
      Göbek 100
      Kalça 106

• Yazan: sekmet
      Define kürüne girmeyi düşünüyorum 3 aylık olmasını planlıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate 250mg x3 Masteron 250mg x3 Oxandrolone 30mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Kürün içeriğine ozempic eklemeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı? Yaptığım kür planlaması mantıklı mı? Şimdiden yorum yapan, sorularımı cevaplayan ve önerilerini esirgemeyen herkese teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.