Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

AnarchyZone

Testosteron prop + tren ace kürüne gireceğim! tavsiye ve önerilerinizi rica ediyorum!

Önerilen İletiler

heisenbergg    314

İnternette herhangi bir şekilde ne deneyimleyen ne de adı şanı duyulmuş bir marka değil dostum bu… Google görseller aracılığı ile arattım ne kutusunun fotoğrafı internette ne de başka bir yerde görülmüş üstüne üstlük markanın adından tek bir yerde bile bahsedilmemiş. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

AnarchyZone    45
heisenbergg, 10 dakika önce yazdı:

İnternette herhangi bir şekilde ne deneyimleyen ne de adı şanı duyulmuş bir marka değil dostum bu… Google görseller aracılığı ile arattım ne kutusunun fotoğrafı internette ne de başka bir yerde görülmüş üstüne üstlük markanın adından tek bir yerde bile bahsedilmemiş. 

Yeni markaymış hocam bende bilmiyorum. Temin ettiğim abim öyle dedi. Deneyimle dedi. Hoşuna gitmezse değiştiririz dedi. Daha 1 ay olmamış çıkalı öyle söyledi. Test verdim bu sabah 2 hafta oldu. Olmadı marka değiştiririm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    314
AnarchyZone, Bir saat önce yazdı:

Yeni markaymış hocam bende bilmiyorum. Temin ettiğim abim öyle dedi. Deneyimle dedi. Hoşuna gitmezse değiştiririz dedi. Daha 1 ay olmamış çıkalı öyle söyledi. Test verdim bu sabah 2 hafta oldu. Olmadı marka değiştiririm.

Yurtdışından geldiğine dair kanıt istedin mi gümrükten geçirirken fotoğraf falan ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    61

Arkadaşlar ürün yerli saçmalamayın ne koresi bilmemnesi. Bunu yapan elemanlar swiss ile ortaklardi başkaya ile hani swiss nutritionun sahibi. Başkaya kendi sponsor olsugu sporcularına optimum overdose sattiriyor. Diğer arkadaşlarda zphc sahtesi, magnus overdose ve bu glini satıyorlar. Ürünlerin hepsi tr üretimi. Çok övülen overdosedada çoğu urun boş yada ustunde yazandan farkli. Testte çıkan urunleri testo gibi dolduruyorlar ha tabi zaman zaman propunda bile boş çıktığını gördüm ben. Asil konu şu elemanlar guvenilir degil. Birsuru marka çıkarıp kutularını güzelce yapip içini boktan yapmak yada bilerek boş dolu urun yapmak bana ters geliyor. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    139
burakg133, 14 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar ürün yerli saçmalamayın ne koresi bilmemnesi. Bunu yapan elemanlar swiss ile ortaklardi başkaya ile hani swiss nutritionun sahibi. Başkaya kendi sponsor olsugu sporcularına optimum overdose sattiriyor. Diğer arkadaşlarda zphc sahtesi, magnus overdose ve bu glini satıyorlar. Ürünlerin hepsi tr üretimi. Çok övülen overdosedada çoğu urun boş yada ustunde yazandan farkli. Testte çıkan urunleri testo gibi dolduruyorlar ha tabi zaman zaman propunda bile boş çıktığını gördüm ben. Asil konu şu elemanlar guvenilir degil. Birsuru marka çıkarıp kutularını güzelce yapip içini boktan yapmak yada bilerek boş dolu urun yapmak bana ters geliyor. 

dediğine kısmen katılıyorum, fakat overdoseler güzel çalışıyor. Güney kore olayı ayrı bir dümen, kimse gidip de güney kore gibi bir ülkede steroid üretmez. Üretse de Türkiye'ye sokmaz, kat kat kaliteli markalar var. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    61
Fuhrer, 3 dakika önce yazdı:

dediğine kısmen katılıyorum, fakat overdoseler güzel çalışıyor. Güney kore olayı ayrı bir dümen, kimse gidip de güney kore gibi bir ülkede steroid üretmez. Üretse de Türkiye'ye sokmaz, kat kat kaliteli markalar var. 

Olmasi gerektiği gibi değiller piyasadaki cogu ürüne göre güzel olabilir bisey diyemem ama birçok yarışmacı arkadaşımın testleri yaşadığı problemleri birebir biliyorum. Stabil degil ürünler. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    48
burakg133, 9 saat önce yazdı:

Bu konu hakkında yorum yapmayacaktım fakat yazacaklarımı siz yazmışsınız :) ilaç zphc ile aynı fabrikadan çıkıyor dediğiniz gibi, şuan kullanan 2-3 dostum var içeriğine güzel diyorlar... Benim anlamadığım bu kadar yıldır bu sektördeler hala oturmuş bir markaları yok her 6 ayda bir yeni marka çıkarıp çıkarıp onu pazarlıyorlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    45
Adrian, 6 dakika önce yazdı:

Bu konu hakkında yorum yapmayacaktım fakat yazacaklarımı siz yazmışsınız :) ilaç zphc ile aynı fabrikadan çıkıyor dediğiniz gibi, şuan kullanan 2-3 dostum var içeriğine güzel diyorlar... Benim anlamadığım bu kadar yıldır bu sektördeler hala oturmuş bir markaları yok her 6 ayda bir yeni marka çıkarıp çıkarıp onu pazarlıyorlar.

Overdosedan geçtim ben de hocam. Fena gözükmüyor şu anlık memnunum. Belki 6-7 aya yeni bi marka daha çıkar :) 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    952

glin yerli yeni çıkmış muhtemelen ilk parti doludur 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
owagang    0
burakg133, 2.01.2025 - 16:14 yazdı:

Kanka senin yazdıklarını attım dediğin kişiye yüreğin varsa dediklerini kanıtlarsan en*s abi bu işi bırakacakmış. ama kim olduğunu bilemedik istersen isim paylaşabilirsin. Karala izi kalsın yapma :) Elaman falan yaziyosun orayada kendisine yaz bence bir durum varsa. Burak özkul bu ürünlerle olympia da yarıştı. Adam garanti veriyor çalışmazsa 10 katı para iadesi yaparım diyor. Bu işi sağlam yapan fazla kişi yok ülkede onlarıda bu işlere küstürmeyin 100 kişi iyi der 1-2 kişi bende çalışmadı der onlarda kahvaltıda simit peynir ile vücut yapmaya çalışanlar heralde 😂

• Beğen 1
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    314
owagang, 18 dakika önce yazdı:

Kanka senin yazdıklarını attım dediğin kişiye yüreğin varsa dediklerini kanıtlarsan en*s abi bu işi bırakacakmış. ama kim olduğunu bilemedik istersen isim paylaşabilirsin. Karala izi kalsın yapma :) Elaman falan yaziyosun orayada kendisine yaz bence bir durum varsa. Burak özkul bu ürünlerle olympia da yarıştı. Adam garanti veriyor çalışmazsa 10 katı para iadesi yaparım diyor. Bu işi sağlam yapan fazla kişi yok ülkede onlarıda bu işlere küstürmeyin 100 kişi iyi der 1-2 kişi bende çalışmadı der onlarda kahvaltıda simit peynir ile vücut yapmaya çalışanlar heralde 😂

Ürünleri Kore’den getirdiğine dair gümrükten fotoğraf ve ya dekont atsın bakalım bahsi geçen firmanın sitesini de atsın ve yurtdışına nereden hangi kanallardan satış yaptığını da iletir misin bu dediklerimi….Ha bir de kargo takip numarası falan göstersin eminim ki bakmıştır kargoya…

tarihinde heisenbergg tarafından düzenlendi
  • ahahaha 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
owagang    0
heisenbergg, 57 dakika önce yazdı:

Ürünleri Kore’den getirdiğine dair gümrükten fotoğraf ve ya dekont atsın bakalım bahsi geçen firmanın sitesini de atsın ve yurtdışına nereden hangi kanallardan satış yaptığını da iletir misin bu dediklerimi….Ha bir de kargo takip numarası falan göstersin eminim ki bakmıştır kargoya…

Bro yaz adama instagramdan atsın istediğini ben herkese açığım diyor. Kim ne sormak istiyorsa gelsin sorsun cevabını alsın diyor sorunu olan varsa ya da alışveriş yapıpta karşılığını alamayan yazsın iadesini yapayım diyor adam ama test raporlarıyla gidin burda yazmakla olmaz bu işler konuyu açan şahıs kullanmış test raporlarını atmış takır takır çalışıyor işte 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
owagang, Bir saat önce yazdı:

ilacı doludur boştur bilmiyorumda burak özkulun gerçektende bu ilacı kullandığını düşünüyosan elimde satılık boğazda köprü var ucuza bırakırım…

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
owagang    0
kreaks, 6 dakika önce yazdı:

ilacı doludur boştur bilmiyorumda burak özkulun gerçektende bu ilacı kullandığını düşünüyosan elimde satılık boğazda köprü var ucuza bırakırım…

Kanka adamlar gerçekte arkadaşlar abi kardeş ilişkileri var instadan takip ediyorum çoğu sporcuyla ilişkisi var adamın fotoğraflarda yorumlarda görüyorum birbirlerini dediğiniz gibi durum olsa sporcular nie takip etsin adamı kimse ismine zarar gelsin istemez bi de böyle düşünün not: Burak Özkul kullandığı marka (Overdose) glin değil.

tarihinde owagang tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
owagang, 1 dakika önce yazdı:

Kanka adamlar gerçekte arkadaşlar abi kardeş ilişkileri var instadan takip ediyorum çoğu sporcuyla ilişkisi var adamın fotoğraflarda yorumlarda görüyorum birbirlerini dediğiniz gibi durum olsa sporcular nie takip etsin adamı kimse ismine zarar gelsin istemez bi de böyle düşünün 

aga adamla bende takipleşiyorum konuştum falan hatta baya samimi ama yinede bilemiyosun. overdose bazında konuşursak genel yorum mesela dolu olduğu ama steril olmadığı yönünde, hatta kimisine dolu gönderildiği kimisine boş gönderildiği yönünde. bu durumdada sırf adamın samimiyetine güvenerek ilaç alınmaz. kimseninde ismine onu takip ettiğinden zarar gelceğini dusunmuyorum, en kotu ihtimal kandırıldım diyip yoluna devam ederler. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.145
owagang, 25 dakika önce yazdı:

Kanka adamlar gerçekte arkadaşlar abi kardeş ilişkileri var instadan takip ediyorum çoğu sporcuyla ilişkisi var adamın fotoğraflarda yorumlarda görüyorum birbirlerini dediğiniz gibi durum olsa sporcular nie takip etsin adamı kimse ismine zarar gelsin istemez bi de böyle düşünün not: Burak Özkul kullandığı marka (Overdose) glin değil.

Dostum dediğin satıcı haricinde konuşuyorum. Genelde bunu nerdeyse bütün satıcılar yapıyor. Adamların referans gösterdikleri ifbb pro, onlara verilen ilaçla sana satılan ilacın aynı olduğu ne malum? Burdaki arkadaşlarım sağolsun bedavaya deneyimini paylaşıyor. Bu forumun amacı da bu özgürce düşünce ve deneyimlerimizi paylaşmak. Marka yada satıcı karalamak değil.

• Beğen 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
owagang    0
Diver, 12 dakika önce yazdı:

Dostum dediğin satıcı haricinde konuşuyorum. Genelde bunu nerdeyse bütün satıcılar yapıyor. Adamların referans gösterdikleri ifbb pro, onlara verilen ilaçla sana satılan ilacın aynı olduğu ne malum? 

Burdaki arkadaşlarım sağolsun bedavaya deneyimini paylaşıyor. Bu forumun amacı da bu özgürce düşünce ve deneyimlerimizi paylaşmak. Marka yada satıcı karalamak değil.

Haklısınız ama yazan arkadaş yani ilk bu mevzuyu çıkaran arkadaş ortaya bir konular atmış ilaçlar boş olduğu yönünde çalışmadığı yönünde işte çevresindeki kullananlara öyle demiş demiş ama ortada bir rapor veya test sonucu hiçbir şey yok sadece laf var ben de diyorum ki yani madem öyle bir şey var kardeşim atın test sonuçlarını buraya Yani biz de bilelim ki ürünler boş veya dolu hem biz bilelim hem diğer alacak olan kardeşlerimiz zarar görmesin.

Bu durumdan eğer öyle bir şey varsa tabi ben de onu söylüyorum yoksa konuşmayla herkes doluydu ne bileceğiz belki simitle peynirle beslendi ben kas yapamadım ben de çalışmadı dedi bilemeyiz ki yani bu işi tamam kullanıyor belki ama tam teşkilatlı bilinçli mi kullanıyor yani beslenmesine dikkat ediyor mu antrenmanına dikkat ediyor mu bunlar da önemli onun için test sonucuyla gelsinler abi burayı atsınlar desinler işte ben kullandım ama çalışmadı veya çalıştı neyse herkes o konu üstünden yürüsün böyle yazmakla olmuyor bu işler onu demek istiyorum.

tarihinde owagang tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    45

"Overdose" kullandım 2 ay memnun kaldım. Forumda zaten başlığım var 20 haftalık bulk süreci diye. Sonra "Glin"e geçtim. Yine testleri paylaştım. Herhangi bir ödem problemi yaşamadım. Herkes yaşamayacak diye bir şey yok. İlaçlar ne kadar doludur boştur bilemem. Verim aldım mı aldım. Satıcı veya marka karalamak yakışmaz. Şu an başka bir ürüne geçtim onu da başlıkta paylaştım. Deneyimlerimi 1 ay sonra test ve form fotoğraflarıyla paylaşırım. Deniyoruz, deneyimliyoruz ve öğreniyoruz. Bu iş böyle yapacak bir şey yok. Hangi ilacın içinde ne kadar testo var ne kadar bolde var bilemeyiz. Satıcıya güvenmek zorundayız.

• Beğen 1
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    80
AnarchyZone, 6 dakika önce yazdı:

"Overdose" kullandım 2 ay memnun kaldım. Forumda zaten başlığım var 20 haftalık bulk süreci diye. Sonra "Glin"e geçtim. Yine testleri paylaştım. Herhangi bir ödem problemi yaşamadım. Herkes yaşamayacak diye bir şey yok. İlaçlar ne kadar doludur boştur bilemem. Verim aldım mı aldım. Satıcı veya marka karalamak yakışmaz. Şu an başka bir ürüne geçtim onu da başlıkta paylaştım. Deneyimlerimi 1 ay sonra test ve form fotoğraflarıyla paylaşırım. Deniyoruz, deneyimliyoruz ve öğreniyoruz. Bu iş böyle yapacak bir şey yok. Hangi ilacın içinde ne kadar testo var ne kadar bolde var bilemeyiz. Satıcıya güvenmek zorundayız.

Hocam başlığını biliyorum formunuda koymuşsun özellikle 12.hafta form güncellemeni gördükten sonra asla kullandığın ilaçların çalıştığını düşünmüyorum nacizane yorumum bu şekilde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    45
Emin982, 19 dakika önce yazdı:

Hocam başlığını biliyorum formunuda koymuşsun özellikle 12.hafta form güncellemeni gördükten sonra asla kullandığın ilaçların çalıştığını düşünmüyorum nacizane yorumum bu şekilde.

Saygı duyarım hocam. Ben sizinle aynı fikirde değilim. Dışarıdan gelen yorumlar çok olumlu tabi herkesin görüşü farklı olabiliyor bu durumda.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    202
ed4wert4, 43 dakika önce yazdı:

Hocam karb alımım günlük 200-300gramı geçmeyecek proteini kilom x2 bazı günler x1.5(ulan hayat) total kaloriyi de 1500-2000 arasında tutacağım eğer gereğinden hızlı şekilde yağ kaybettiğimi görürsem kaloriyi karbı arttırarak arttırmayı düşünüyorum amacım bu 4 ayda 75 kilodan maksimum 80 kiloya çıkmak ve yakabildiğim kadar yağ yakmak bununla beraber

Tren kavurma yapar o karbı kalorileri hiç merak etme hocam. :D 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
owagang    0
AnarchyZone, 34 dakika önce yazdı:

Bro neden memnunsan sürekli marka değiştiriyorsun sebep ne 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    45
owagang, 6 dakika önce yazdı:

Bro neden memnunsan sürekli marka değiştiriyorsun sebep ne 

Tavsiye üzerine diyelim hocam. Memnun kalmazsam yine dönerim "Overdose".

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    314
owagang, 2 saat önce yazdı:

Bro yaz adama instagramdan atsın istediğini ben herkese açığım diyor. Kim ne sormak istiyorsa gelsin sorsun cevabını alsın diyor sorunu olan varsa ya da alışveriş yapıpta karşılığını alamayan yazsın iadesini yapayım diyor adam ama test raporlarıyla gidin burda yazmakla olmaz bu işler konuyu açan şahıs kullanmış test raporlarını atmış takır takır çalışıyor işte 

Siz iletişim halindesiniz hali hazırda yazın bu bilgileri bizimle paylaşın alacağımız bilgiler kişiye göre farklı olmayacağına göre…

Bekyorum dekontları, gümrükten geçtiğine dair kanıtları ve aynı şekilde kargo izlemesini falan filan:) İnternetin hiçbir köşesinde Glin diye de bir şey çıkmıyor ne hikmetse Kore’deki firmayı Koreliler değil de Türkler keşfetti sanırım onlardan önce 😂 sitelerini atar mısınız Glin denen markanın görelim bir merak ettim nereye kayıt alınmış site ve ne zamandan beri var

Herhangi bir yabancı forumda herhangi bir başlığı bırak, yorum bile yok ve ne hikmetse korelilerden önce Türkler keşfetmiş markayı ilginç değil mi 🤔 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Lifter31
      İyi forumlar arkadaşlar sizinle beslenme programımı paylaşmak istiyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. Her gün gramı gramına hassas terazi ile geceden hazırlayıp uyuyorum ve asla dışına çıkmıyorum. Herhangi bir yiyecek kısıtlamam yok makrolarıma uyduğu sürece genelde hazırladığım öğünler tavuk, hindi, ton balığı, whey, yumurta, pirinç unu, yulaf, pirinç, ekmek, yoğurt, meyve, sebze gibi şeylerden oluşuyor. Perşembe ve pazar off günlerim diğer günlerde antrenman yapıyorum.

Antrenman günleri 2500-2750 kcal
      20-30 gram yağ
      225 gram protein
      375 gram karbonhidrat

Off dayler 1500-1750 kcal
      20-30 gram yağ
      225 gram protein
      125 gram karbonhidrat

Günde 3 veya 4 öğün yiyorum. Her öğünümde en az 3-4 gram lösin bulunuyor. Protein kaynaklarım whey, tavuk, hindi, ton balığı ve az da olsa yumurta. Karbonhidratımın 225 gramını antrenman öncesi diğer 150 gramını 10 ünite insülin ile idman sonrası alıyorum ve düşük kan şekeri ile uyuyorum. Kilom 95 yağ oranım %8 civarlarında. Günde yaklaşık 20000 adım atıyorum ve toplamda yaktığım kalori yaklaşık 3500 civarlarında dolaşıyor. Kürüm şuanda haftada 450mg testo en. 350mg tren en. Günde 30mg turinabol. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim:)
    • Yazan: katlı
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Pazartesi  perşembe olarak haftada 2 enjeksiyon yapıyordum önceki kürümde de  ancak şimdiki kürümde hedef yağ yakımı sertleşmek ve parçalanmak bu yüzden özellikle tren için hangi dozaj alacağımı bilemiyorum testo için haftalık 500 maste içinde 400 diye düşündüm tren kaç olmalı 100 gibi düşündüm ancak sizin yorumlarınızı merak ediyorum bu süreçte açlık bastırmak için ne yapabilirim birde ona tavsiye verirseniz çok mutlu olurum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500 mg Trenbolone Enanthate ? Masteron 400 mg Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: ed4wert4
      Merhaba değerli Hocalarım,
      ilk 2 ay tren+teso son 2 ay only testo şeklinde 4 ay düşünüyorum yaza kadar yani. 2. kürüm olacak bu son kürümün üstünden yaklaşık 4 ay geçti ilk kürüm 300 testo en. Güncel kilom 75 son 1 aydır dişimle ilgili sorunlardan dolayı spora gidemediğim ve beslenmeyi saldığım için vücudumun şu an ki hali moralimi çok bozuyor diş sorunum geçti ben de spora güzel bir kürle başlamak istiyorum ve yaza kadar saf kas kütlesi koyarak hiç yağlanmadan hatta kardiyolar yardımıyla bir miktar da yağ vererek yaza çatır çatır girmeyi amaçlıyorum beslenmemi de ona göre ayarlayacağım. @heisenbergg @ardas @rastlantisal @GHOST @Askabar
      KÜR İÇERİĞİM:
      300 testo prop 150 tren ace Kürüme zaman zaman clenbuterol de ekleyeceğim bu tamamen formumun nasıl ilerleyeceğine bağlı. Ne düşünüyorsunuz bu kür hakkında değerli yorumlarınızı bekliyorum formumu da ekliyorum.

• Yazan: captan5495
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yaklaşık 4 hafta önce: (20 hafta)
      Testosteron Enanthate Boldenone Küründen çıktım. Şuan haftalık 125mg cruise yaparak dinleniyorum. 2 hafta sonra tekrar bir kür yapacağım.
      YENİ KÜR PLANLAMAM: (12 hafta)
      Testosteron Propionate 300 mg Trenbolone Acetat 150 mg Npp 150 mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy 174 Kilo 75 Tüm öneri ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: serhankadak
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Definasyon ve Bulk kürlerimi paylaşıyorum. 10 aydır ilaç kullanıyorum. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz 😇
      DEFİNASAYON KÜRÜM:
      Testo prop 300 Masteron 300 Winstrol 40 mg BULK KÜRÜM:
      Testo enant 750 mg Boldenon 500 mg Npp 300 mg   

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.