-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
3x10-12 antrenman sistemim hk. önerilerinizi rica ediyorum!
Oluşturan:
azizmustafa, in Antrenman programları
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: oppomer
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Hacim amaçlı uyguladığım programımı yorumlayabilir misiniz?
Cumartesi: göğüs (3 hareket 4'er set)
Triceps (3 hareket 4'er set) max 12 tekrar Son set tükeniş Pazar: sırt (3hareket 4'er set) - Biceps (3 hareket 4'er set)
Max 12 tekrar Son set tükeniş Salı: Omuz (3hareket 4'er set) - Bacak(3 hareket 4'er set)
Max 12 tekrar Son set tükeniş Perşembe: Full body (her bölge 2'şer set) (orta ağırlık 12-15 tekrar)
-
Yazan: ArdaKarakurt
Herkese selam dostlar, 10 haftaya yakındır bu aşağıdaki antrenman sistemi ile çalışıyorum. Gittiğim salondaki bir bayan yarışmacı arkadaşımla beraber hazırladık. Cruise döneminde bile beni baya geliştirdiğine inanıyorum. Haftaya yeni ve en güçlü kürüme başlıyorum ve yine bu antrenman sistemi ile devam edeceğim.
Siz kıymetli dostlarımdan eksiklerimi, yanlışlarımı yada doğrularımı değerlendirmenizi rica ediyorum. Her gün 12 saat çalıştığım için daha fazla set çıkartamıyorum. Bütün hareketlerimi piramit set şeklinde hafiften ağıra doğru gidiyorum. Hafif sette daha çok tekrarlar yaparken, kiloları arttırtıkça tekrar sayısını azaltıyorum. Hiç bir zaman 8 tekrar altına düşmemeye çalışıyorum. Genelde setlerim 20-15-12-10 tekrar şeklinde oluyor.
Bilgi paylaşıldıkça güçlüdür diyerek yorumlarını bekliyorum.
1. Gün – Göğüs + Arka Kol
Bench Press 4 Set Incline Dumbbell Press 4 Set Cable Fly 4 Set Narrow push down 4 Set High cable overhead triceps extension 4 Set 2. Gün – Sırt + Ön Kol
Lat Pulldown 4 Set Cable row 4 Set Low row machine 4 Set Dumbell Curl 4 Set Cable curl 4 Set 3. Gün – Omuz + Bacak
Smitch machine shoulder press 4 Set Lateral raise 4 Set Plaka front raise 4 Set Squat 4 Set Dumbell goblet squat 4 Set Kalf 4 Set 4. Gün Off
5. Gün – Göğüs + Arka Kol
Incline Barbell Press 4 Set Dumbbell Press 4 Set Kelebek 4 Set Narrow push down 4 Set overhead triceps extension 4 Set 6. Gün – Sırt + Ön Kol
Dar aşagı çekiş 4 Set Cable row 4 Set Deadlift 4 Set Hummer curl 4 Set Z barbell curl 4 Set 7. Gün – Omuz + Bacak
Dumbbell shoulder Press 4 Set Cable lateral raise 4 Set Trapez 4 Set Leg press 4 Set Leg extension 4 Set Leg curl 4 Set Kalf 4 Set 8. Gün Off
-
Yazan: Deas
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Uzun zamandır push pull legs şeklinde çalışıyordum 2 senelik geçmişim var çoğunda ppl yaptım ama artık verimsiz hissettirmeye bende yeni program arayışına çıktım ya upper lower yapcaktım ya da fullbody ben fullbody tercih ettim yada ikiside karışık olabilirdi emin değilim fullbodyi seçmem ise çoğu kişinin önermesi üzerine oldu. Sistem 1 gün on 1 gün off şeklinde döngüde tekrarlar biraz temsili ben düşük tekrarlar tercih ediyorum 8'den sonra ağırlık artırmaya başlıyorum varsa değiştirmem gereken şeyler varsa önerilerinizi bekliyorum.
PROGRAMIM:
-
Yazan: Lorien
Merhaba Sevgili Forum Üyeleri Abilerim ve kardeşlerim.
Forumu bir süredir (8 ay) takip ediyorum Stereoid vb. Ürünler hakkında çok fazla bilgi sahibi oldum sizler sayesinde bunun için çok teşekkür ederim her birinize.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy ; 1.88 Yaş ; 24 KIS ÖZEGEÇMİŞİM:
3 yıllık bir kickboks geçmişim bulunmakta bunun haricinde dönem dönem 3 ay 5 ay fitness yapıp (kaynakçı) işten dolayı bırakmak durumunda kaldım en son dönemden sizlere biraz bahsetmek isterim 94kg başlayıp sıkı bir diyet ( 1200-1600) kalori temiz beslenme 0 şeker ile 30 günde 80Kg'a kadar düştüm fakat iş yeri sebebiyle 2nci ay sonlarında tekrar bırakmak zorunda kaldım 30 günlük sürecimi altta sizlerle paylaşacağım göbek kısmı olan fotoğrafı kaybettim maalesef sonrasının fotoğrafı yok skinny fat durumum vardı göbeğimi de eritmiştim.
ANTRENMAN PROGRAM ÇİZELGEM:
7 AY ÖNCESİ FORMUM:
SORULARIM:
Bu program ve tekrar aynı diyet ile mi başlamalıyım? Yoksa diyet yerine kilo alıp bu program ve temiz beslenme ile mi ilerlemeliyim? Aynı zamanda tavsiyeleriniz varsa ki altın değerindedir bunlardan da yararlanmak isterim.
-